Kultura

Zpět na článek

Never more fanouškovské hysterii kolem reunionu Oasis: jako kdyby šlo o nějakou zajímavou skupinu...

10 komentářů

Dave Alfi
Vojto Vojto. Vy jste ale buran. Nemusí se vám líbit, ale také nemusíte psát jako vidlák po 6. pivu. Pro spoustu lidí je to kulturní událost roku. A ať se vám to líbí nebo ne, Oasis jsou hudební legenda. A mimochodem, Liamova ex se jmenuje Patsy Kensit. Tak na zdraví.
Uživatel_5142659
Oasis...nuda, bída, vopruz, prostě fuckoff!
Avatar - Petr Fojtik
Petr Fojtik
@reproman 1.Znám nesrovnatelně horší britské kapely 90. let. 2.Dobytek je pro ty jedovaté sliny ve své "recenzi". Tys nikdy žádnou nenapsal, tak nechápu Tvou dětinskou vztahovačnost. 3.Evidentně nesleduješ co se děje v hudbě, když nevíš... Co takhle zkusit rubriku vaření nebo práce na zahrádce.
Avatar - Petr Fojtik
Petr Fojtik
Never more Ryndovi. Nejsem fanoušek Oasis , ale jejich hudba mi nevadila. V té záplavě boys skupin a discosraček v té době, příjemné osvěžení. To cos tady vyblil ty dobytku, to je jak z Rudého práva.
Avatar - Petr Fojtik
Petr Fojtik
@reproman Zkus si něco přečíst od Jiřího Černého, ať už recenzi nebo hodnocení kapely a srovnej to s tímto mamlasem. Nebo články Jiřího Peňase o kultuře.Ty kočkovo kolotočáři. A jen tak mezi námi to tvé chlubení je na úrovni žáků prvního stupně a plně to odhaluje tvou osobnost, stejně jako to, že se ani neumíš podepsat vlastním jménem a přitom bys tady rád rozdával rozumy. Nazdar.
reproman
@Petr Fojtik Doma chovám sbírku kolem 3000alb, současnou hudbu si neustále doplňuju a vyhledávám. Ale sorry, Oasis teda fakt nic pro mě. Nezájem.
Nazvat někoho dobytkem kvůli negativní recenzi je asi tak na úrovni Kočkových kolotočářů, co volávali po nocích redaktorům z Melodie a vyhrožovali jim smrtí za to, že špatně ohodnotili Michala Davida. Ty Rudý právo.
reproman
@Petr Fojtik Znám nesrovnatelně lepší britské kapely 90. let. Oasis mě nebaví a ani jsem nezaregistroval že se rozpadli.
Jsem taky dobytek?
Marketa Kellerova
Zbytečnější článek jsem dlouho nečetla. Totálně o ničem. Souhlasím s panem Fojtíkem, lépe by vám sedly články o kutilství 😂
Avatar - Jirka78
Jirka78
Who the f..k is Rynda?
Liam.
reproman
@Petr Fojtik Inu, pan Černý (budiž mu země lehká) by na tebe jistě byl pyšný.
Jmenuju se Tomáš Chrastil. Pokud ti to pomůže. Reflex mám jenom v mobilní aplikaci, která si sama natáhla můj nick z e-mailu. Nevidím tam možnost to změnit a je mi to opravdu jedno.
Buď spokojen!