Poprask

Zpět na článek

Tiktokový trend „tradičních manželek“ štve starší ženy. Zkusily jsme to, nedělejte to, radí

6 komentářů

Uživatel_5354308
V dnešní době je to hloupost. Pokud je žena v domácnosti, může to klapat pokud je manžel se ženou spkojen. Pokud ji chce vyměnit za mladší model, jak se často stává, pak má žena smůlu. Pravděpodobně nebude mít odpracované roky, aby dostala důchod i když dosáhne důchodového věku. Pravděpodobně získá pouze málo kvalifikovanou práci za nízký plat. S vysokou pravděpodobností dostane taky děti do vlastní péče a i když bude manžel platit alimenty, její finanční situace se prudce zhorší. Pokud se bude chtít v takové situaci rozvést žena, musí už mít vyhlídnutého jiného bohatého partnera, což se jen tak nepovede. Navíc žena v domácnosti je závislá na manželovi, který může situace různě zneužívat. Není jich mnoho, ale když se takový povede, dělá z manželky pomalu nesamostatnou otrokyni. Většina žen v naší společnosti se naučila spoléhat na sebe a je schopná si spoustu věcí udělat i zařídit sama. V mnoha případech má slušné zaměstání s vedoucím postavením, i když muži ještě pořád převažují i co do výše platů a to ne pro své schopnosti. Ale situace se zlepšuje.
Miroslav Kašpar
Starší ženy se zabývají Tiktokem? Inu, pokud ano, tak ať si pak nestěžují
Avatar - našinec
našinec
Ano, nikomu se nechce dělat. Průměrná americká žena je hodně podobná průměrné muslimce. Když pracuje, tak jen pro svou potěchu a užitek. Nechává se vydržovat od partnera, dny tráví nuděním, dohledem na děti a pokecem s kamarádkami.
eva27
@našinec Vy jste vazne "expert" pres vsechno. 🤣 Vsechny me americke zname pracuji nebo pracovaly a do prace sly drive, nez vetsina zen u nas, protoze nemaji takovou materskou jako u nas, zdaleka ne. A nepracuji jen pro zabavu. Fakt typicky "nasinec", fb expert s VSZ.
Aksik
Ve vztahu se vždy jeden víceméně podřizuje. Když ne, tak to nefunguje.
Muffik
@Aksik Hmm, je mi tě trochu líto, jestli máš takový názor, asi bys měl dál hledat.