Komentáře

Zpět na článek

Jefim Fištejn: Americké prezidentské volby jsou za dveřmi a tentokrát to určitě vyjde!

17 komentářů

Frank51482
Vypadá to, že se Jefimovi zase zanítila obřízka.
bella.
Pane Fištejne,
rozeberme lehce Váš novinářský styl, který je dle mého překonaný, opentlený mnoha příměry, obalený frázemi , vyšperkovaný výrazy z krásné literatury , kdy toto vše sice ukazuje na to, že jste sečtělý, ale jako novinář si tím moc pomáháte k sdělení faktů, které byste měl umět říct jasně a taky je jasně i doložit.
Musím uznat, že na rozdíl od takové Bendové, obsahově ploché , zhrublé, nebo Bartkovského , v politice se hledajícího a známého stylem " čím víc primitivních výkřiků , tím míň si všimnou, že toho moc nevím" , až směrem dle převládajícího větru Bruselu mluvícímu Karlu Steigerwaldovi , který mně osobně rozesmál tvrzením, že " Ukrajinská krev, naše svoboda " , kdy alespoň on s technickým vzděláním by měl umět být míň emotivní a víc logický, ale když holt u něj převládá ta dramatická tvorba, to je pak těžký .....+ další a další ad hoc novináři v Reflexu , pak pane Fištejne, musím uznat, že se zdá, že něco znáte.
A zde bych ale kontrolovala.
Vaše francouzština není taková, abyste četl v originále.Klidně do redakce dojedu a dáme to! Vaše vzdělání z Kyjeva z dob SSSR je jistě lepší, než současné ubohé vzdělání Ukrajinců z dob své 30 leté svobody od SSSR , ale pokud vím, měl jste v Free Europe na starost Východ a pobaltí.Němčinu a angličtinu dáváte jakž tak z této doby.
Pane Fištejne, máte toho v jednom článku moc!
Co se mě týče, Orwell, nyní mantra , kterou vynesl " protikomunistický " Drahoš z ČSAVv r. 81 , aby se prodral do politiky a zapomněl ( a národ s ním) , že Orwell vyšel svobodně v r.1983 a tedy Drahoš nijak pronásledován nebyl , tak Orwell mě už dávno nezajímá.
Žiju přítomností a všichni víme, že vést a ukočírovat stabilitu státu chce pevnou byť i lehce diktátorskou ruku.Takovou v Evropě už dávno Západ nemá a nás do svého marazmu tak dostal.
---------
Pane Fištejne, udělám Vám korekturu toho Vašeho článku zdarma, aby vykouklo jádro co chcete sdělit .Nejsem dramatik. mám přírodovědné vzdělání, ale tohle dám !
------
Spytar
@😵‍💫bella.🤭 Bohnice?!..
bella.
@Spytar
Nikoli, zdravý selský rozum a vzdělání!
Spytar
Bravo pane Fištejn. Vynikající komentář, dá se říct esej: "O stavu ("demokratického") světa....😔"
A věru není to radostné čtení...
No .... jak se kdysi s vírou v Boha v rozpravě s Andělem, kterému polámali křídla, kdysi Velký Člověk (malého vzrůstu;) KK, který mi na tomto světě už sakra !30 let! moc chybí....zapojil do úvahy na téma, "Co nás čeká a nemine ?!? ".....
Tak se ta úvaha zase vrací .
Zase je tu západem zbaběle přehlížena (a mnohem strašnější!!!) krvavá okupace demokracie od říše zla, ruského znovu zrozeného 'Mordoru"... a znovu se nemáme o koho (o co!) opřít.... protože...."děláme si to sami" "můžeme si za to (zase) sami... !"
---
U nás doma se poslední roky ujala věta: "Zeptejte se Fištejna, Ten ví!!" ☝🏻
S pozdravem Vám i čtenářům dobré vůle....,👋🏻
Luděk Dvořák
To je ale superblabol
giorgio287
Tak to je absolutní bizár. Až soudružka černoška vybuduje v USA komunismus, budou Amíci vládci světa.
To dál Chocholoušek Fistejnovi vycházky?
OldMonkey
@giorgio287 obavam se ze on to myslel sarkasticky....
giorgio287
@OldMonkey
Obávám se, že to nemyslel sarkastický. V éře progresivního fašismu je možné i to, co by si bolševik nedovolil...
Richard Šebesta
Lhaní které vadí panu autorovi u Putina je dnes norma mnoha politiků ale pozor i mnoha novinářů. Jen trochu odbočím . Proto Zeman nenáviděl žurnalisty protože si občas něco přibásnili v rozporu s pravdou nebo naopak něco neřekli co říct měli. Kdyby byl Zeman sám férový jeho rozhořčení by bylo na místě, jenže opilec Zeman lhal skoro v každé větě takže jeho zloba by měla jít především jemu samotnému. O našich politicích nemluvě od vládních až po opozici včetně mainstreamových novinářů. Lež je součást politického boje a Mirek Dušín by dnes v politice neobstál se svou serióznosti. Stejné to samé platí o politicích v USA ti taky lžou a fabulují. Volby v USA jsou za dveřmi a čeká na ně hlavně Zelensky , pokud vyhraje Harrisová nic se měnit nebude válčit na Ukrajině se bude dál,což pro nás není dobrá zpráva.
Milan Cech
Přečetl sem jen kus....zajímalo mě jak neomylně narcisticky psychopat Fistejn uchopí ariaci na trma Trump je stejne lepsi tentokrát..... ale už v úvodu bylo jasno....ani on už nemá drive na to svého milovaneho konzerva narcis psycho kolegu otevrene podporovat a tak jako malý spratek jen kope kolem sebe a namlouvat si jak intelektuálně zdatně to dela­....­.Fis­tejne­...vy narcis geronti chcete tenhle svet zničit protože bez vás nemá význam nebo jaka tupost psala v podvedomi tenhle pseudoclanek?
jerryx
@Milan Cech Už jste si koupil duhovou vlajku? A víte, kolik je aktuálně pohlaví?
OldMonkey
dekuju za skvely clanek uplne me to polilo zivou vodou!
jerryx
@OldMonkey Ale šéfredaktor bude muset na kobereček. Ke Křetínskému ne, ten Reflex nečte, nepíše se tam o fotbalu ,ale určitě má nějakého tajemníka, či tajemnici pro diverzitu.
Saša Krach
Svět se nachází ve stavu...Vymetání čerta ďáblem....ale můžete si vybrat....😂😂😂😂😂😂
A koho si vybere pisatel článku....😂
jerryx
Ona Kamala i sama něco říká? A bez čtecího zařízení?
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Jo, jo "experti naštěstí vysvětlili"😁🤣