Zprávy

Zpět na článek

České tajné služby pomohly FBI odhalit kybernetického sabotéra spojeného s ruskou GRU

6 komentářů

Avatar - epr3
epr3
😂😂😂😂😂
giorgio287
BARTOŠ!!!
lug70
Čučkaři a něco odhalit? Ti tak maximálně odhalí, to co jim přijde depeší se štemplem centrály CIA v Langley nebo ještě US ambasády v Praze a rozkazem zveřejnit. Sami vydat hodnověrnou zprávu o skutečných hrozbách pro ČR nedokážou. K vůli tomu je taky Zeman nazval Čučkaři a odmítal Koudelku z toho špatného oddíly povýšit, protože každý rok musel číst jednu a tu samou zprávu BIS, okopírovanou od té staré, jak Zeman říkal i se stejným pravopisnými chybami o jakýchsi nespecifikovaných ruských hrozbách a agentech, které nikdo nikdy neviděl.
giorgio287
@lug70
Asi dobrej oddíl, ten Koudelka. Čučkař generální 🤣🤣🤣
Avatar - našinec
našinec
Koncept vyhlášení války Ruské federaci na podporu napadené Ukrajiny

Vyhlášení prezidenta České republiky

Vážení občané České republiky,

dnes se obracím na vás v těžkých a historických časech, které naše země a celý svět prožívá. Ruská federace, porušující mezinárodní právo a suverenitu nezávislého státu, napadla Ukrajinu. Tento akt agrese nejenže ohrožuje mír a stabilitu v Evropě, ale také narušuje základní principy humanity a vzájemného respektu mezi národy.

Naše země, jakožto člen Evropské unie a NATO, má povinnost chránit hodnoty, na kterých je naše společenství postaveno. Solidarita s Ukrajinou, která čelí bezprecedentnímu útoku, je nejen morální povinností, ale také strategickým zájmem naší země a celého regionu.

Vzhledem k těmto okolnostem a po pečlivém zvážení všech dostupných možností, jsem se rozhodl vyhlásit válku Ruské federaci. Toto rozhodnutí není učiněno lehkovážně, ale s plným vědomím jeho vážnosti a důsledků. Naším cílem je podpořit Ukrajinu v jejím boji za svobodu a nezávislost, a zároveň chránit naše vlastní národní zájmy a bezpečnost.

Toto vyhlášení války není namířeno proti ruskému lidu, ale proti agresivnímu režimu, který ohrožuje mír a stabilitu v našem regionu. Vyzývám všechny občany, aby se spojili v této těžké době a prokázali solidaritu s našimi ukrajinskými přáteli. Naše armáda, spolu s našimi spojenci, bude stát v první linii v obraně svobody a demokracie.

Zároveň vyzývám mezinárodní společenství, aby se připojilo k našemu úsilí a podpořilo Ukrajinu v jejím boji. Společně můžeme čelit této hrozbě a zajistit, aby se historie neopakovala.

Děkuji vám za vaši odvahu a odhodlání. Společně jsme silní a společně zvítězíme.

S úctou,

[Prezident České republiky]

[Datum]

[Praha]
giorgio287
@našinec
Pávek, Fiala, Koudelka, všichni členové vlády, ministerští náměstci, poslanci a senátoři vládních stran do první linie.

Bude na ně stačit jedna naváděná bomba. A za 24 hodin budeme opět žít v normální zemi. Howgh!