Komentáře

Zpět na článek

Panoptikum Vladimíra Mertlíka: Putinova humanitární pomoc. Flastenci a chcimírové na úprku do Ruska

26 komentářů

Uživatel_5542819
Zrejme pán chce byť vtipný . Len sa ukázal ako neznalec ( nechcel som použiť slovo blbec) , nielen v hudbe , IT a aj v politike a histórii. A ešte niečo , komouša máte na Hradčanoch a tvárite sa, že to nevadí ...
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Rovněž Česko dává možnost všem Ukrajincům okamžitě získat České občanství, k tomu byt a konsolidační peněžní dávku ve výši 50 000 Kč na osobu za měsíc po dobu 5 let. Podmínkou je pouze přijetí Evropských hodnot demokracie a dostatečné projevení vyžadované nenávisti k Rusku😁
TCerny
Uzivatel "ma rad Rusy jako osinu v pozadi"neb zil s nimi ctvrt stoleti".Ja mam na rozdil od "Uzivatele"rad Rusy rad od kvetna 45 , kdy mne Ruda Armada v Praze osvobodila od nacistickych bestii.Do 1.tridy jsem sel v r. 48 v Praze a posleze se ucil vedle povinne rustiny velmi intensivne francouzsky a anglicky , po me emigraci pred 50 lety pak jeste velmi intensivne nemecky a spanelsky takze je nemcina dnes mym 1. jazykem.
Kdyz k nam v r. 68 vtrhly ty invasorske bandy Rusu, Ukrajincu , Polaku etc.jsem tehdy jako mlady chirurg na Bulovce Rusy, Ukrajince , Polaky a spol. k smrti nenavidel.
Poslednih 50 let pak ziji v Nemecku a Rusy , rustinu , ruskou literaturu i muziku mam opet velmi rad.
Samozrejme mam odjakziva rad i ten nadherny multikulturelni melting pot vsech ras, barev kuze a nabozenstvi USA.
Jsem coby 81 lety dedek jiste nesrovnatelne starsi nez nejaky p. Mertlik ci Uzivatel a na dobu v CSR po valce prvnich 30 let vzpominam na rozdil od Uzivatele a spol. opet s laskou.
Nase svetonahledy se behem naseho zivota holt mnohdy diametralne meni.
Rikal jsem si drive v me emigraci , ze do CSR bych se tehdy vratil , neb cestina je moje materstina ale do tohoto Ceska se urcite uz nevratim
Rustina se mi ale libi nesrovnatelne vic nez nejaka ukrajinstina a nikdy nebudu rikat " Kyjiv, Lviv , Charkiv "etc. ale vzdy Kyjev , Lvov, Charkov .
De gustibus et coloribus non est disputandum!
Michal Bednárek
@TCerny Flastenec, co před rusáky raději prchl do Říše a dnes jim vyznává lásku. Trochu schíza nebo demence nebo obojí?
Rusové spolu se spojenci válku sice vyhráli, ale za cenu obrovských a zbytečných ztrát. Také bez technické pomoci spojenců by zůstalo pouze u mlýnku na maso na ruském území.A to je třeba si připomínat neustále.
Rusáci jsou dementní a vypatlaný národ (čest pár vyjímkám), který nemá v civilizovaném světě co dělat. Dnes a denně nám to dokazují. A vaše vlhká láska na tom nic nezmění.
TCerny
@Michal Bednárek mate naprostou pravdu , ze by Hitler nebyt Stalina valku neprohral.Nicmene mam ten nadherny multikulturelni melting pot vsech ras, barev kuze a nabozenstvi USA stejne jako vy Michal bednarik velmi rad. A vedle rustiny , ktera se mi velmi libi (jsme se cely svuj zivot ucil samozrejme anglicky, francouzsky a po me emigraci pred 50 lety pak spanelsky a nemecky , coz je nyni muj jazyk c. 1.V 2. SV obnasely ztraty SSSR 24 milionu obeti, USA 440 000 coz je take obrovske nestesti .Z jazyku co ovladam se mi nejvic libi francouzstina , spanelstina a rustina ackoli nejlepe umim nemecky a anglicky .
S pozdravem MUDr Prag 1966­,Dr.me­d.Han­nover
Thomas Alois Cerny
nar. v Praze 1943
Facharzt für Chirurgie, Unfallchirurgie , Sozialmedizin uz 58 let.
Vy mladicky Michal Bednarek z Ceska jste toho v zivote jiste take hodne zazil, sans doutes!
Uživatel_5441470
Pan Mertlík se v pevném objetí s panem Fendrychem a plk. Foltýnem postaví "flastencům, našilidem, chcimírům, ruským švábům a náckům" - což jsou tak nějak všichni, kdo mají na nějakou věc jiný názor, než jimi posvěcený.
Well, konec korektnosti: zalezte do děr, holoto málodobrá, i s kuličkami svého zapáchajícího ega, vy sprostí hlupáci, jejich životní náplní je urážet a udávat, inetrnáckové stavící se na piedestal pravdy a lásky. Kdyby žil Vašek Havel, poblil by se z vás hnusem.
P.S. Rusy mám rád asi jako osinu v pozadí, žil jsem v tom marasmu čtvrt století.
Spytar
Naprostá pecka pane Mertlík.:⁠-⁠)...🙄 tedy kdyby nebyla doba a chování většiny z nás tak hrozné, byl by to skvělý satirický článek.Takto 👏🏻 za Vaši humornou fantazii a říkám si, že bude snad něco pravdy na tom, že dobré k přežití je dělat si
z té řítící se katastrofy na slabý, zbabělý, socialismem a byrokracií, cynismem a korupcí prolezlý náš nefunkční
"demokratický blok" srandu.👍🏻😅🙏🏻
Frank51482
No podívejme, jak se brusič kovů rozepsal. Kdo by to byl řekl, že?
Avatar - našinec
našinec
Vyhlášení stanného práva a mobilizace občanů České republiky

Prezident České republiky

V Praze, dne [datum]

Vyhlášení stanného práva a mobilizace občanů České republiky

Vzhledem k aktuální situaci vyplývající z válečného konfliktu na Ukrajině, který ohrožuje bezpečnost a stabilitu v našem regionu, a na základě článku [článek ústavy, který se vztahuje na vyhlášení stanného práva] Ústavy České republiky, vyhlašuji tímto:

1. Stanné právo: S okamžitou platností se vyhlašuje stanné právo na celém území České republiky. Toto opatření je nezbytné k zajištění veřejného pořádku, ochrany občanů a obrany státu.

2. Mobilizace občanů: V rámci stanného práva se vyhlašuje mobilizace občanů České republiky. Všichni muži a ženy ve věku [specifikovat věkovou hranici] jsou povinni se dostavit na příslušné vojenské útvary a podrobit se výcviku a přípravě na obranu státu.

3. Omezení práv a svobod: V souladu se zákonem o stanném právu mohou být dočasně omezeny některé základní práva a svobody občanů, včetně svobody pohybu, shromažďování a projevu, pokud to bude nezbytné pro zajištění bezpečnosti a ochrany veřejného pořádku.

4. Zajištění informovanosti: Vláda České republiky a Ministerstvo obrany budou pravidelně informovat občany o aktuální situaci a opatřeních přijatých v rámci stanného práva a mobilizace.

5. Dohled a kontrola: V rámci vyhlášeného stanného práva bude zajištěn dohled nad dodržováním těchto opatření a jejich kontrola příslušnými orgány.

Toto vyhlášení je přijato s cílem chránit suverenitu a bezpečnost České republiky a jejích občanů. Vyzývám všechny občany k solidaritě, spolupráci a odpovědnosti v těchto těžkých časech.

Prezident České republiky
[Podpis]
[Prezidentovo jméno]
[Úřad prezidenta]

Konec vyhlášení
Jan Macharacek
@našinec Úplná mimozalitida. Jako vždy.
Avatar - našinec
našinec
Sláva Rusku a Mertlíkovi!
Jan Macharacek
@našinec Už je náš mimóza na léčení na mimologii?
Jozef Kolek
a mimochodom, nech žije fico !!
kosmos kosmos
@Jozef Kolek fiko je hlupy russký mafián osle čobolský 😄👍
Michal Bednárek
@Jozef Kolek Kolku, běž tam odkud jsi přišel, ať si Fiča užiješ dosyta.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Jsem rád, že STRANA je zde zpět pro všechny slušné lidi. A chciválkové a proukroši mohou jít mezi imigranty do Německa, v Česku už jim končí právo existence😉.
Michal Bednárek
@RASPUTIN - Ty jsi ještě neodtáhl do Ruska? Nebo ses připojil přes VPNku?
Uživatel_5858283
P. Mertlik vtipné, jako obvykle.Nezbyva,než čekat na reakce potrefenych....
Anton Augustin
@Uživatel_5858283 Jste tu druhý, pod vámi je první předřečník Kolek.
Asatin
@Uživatel_5858283 Sebesta neprijde,odletel do Moskvy poprosit Putina o mir.
Jozef Kolek
primitív
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@Jozef Kolek
chápu, že na tebe je to příliš komplikované. Proto máš tak rád Danka a Fica, ty tvoje myšlení opravdu nezatěžují...)))
Jozef Kolek
@Uživatel_5734171 staraj sa o seba, poprípade o fialku a mňa si nevšímaj, inteligente !
jerryx
@Jozef Kolek Nechcete Fialu? Pořád Vám dlužíme kompenzaci za Babiše.
kosmos kosmos
@Jozef Kolek doufám že aspoň bereš čobolský důchod degešu 🤣
Jan Macharacek
@Jozef Kolek Pěkná sebekritika.