Komentáře

Zpět na článek

Tragédie na škole v Domažlicích, Putinův kolaborant Vrabel a polemika o totalitě a svobodě slova

40 komentářů

Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Je zbytečné, že proukrajinští dezoláti se snaží opět skrýt identitu útočníka. Lidé prostě vědí.😎
reproman
Vrábel je blb. A kdo mu to žere, tak tuplovanej. Na to neplatí soudy, ale holí přes záda a vyhnat před hradby.
bella.
Svoboda slova ?
Demokracie ?
Prosuské/nebo proukrajinské s v i n ě ?
------------------
Marně žádám, na Pavlovi , prezidentu Pavlovi , aby vysvětlil svou stupidní omluvu teroristického činu Ukrajiny na NordStreamu a nestačí mi , že to jako nedomyslel
Žádám o vysvětlení i našeho novodobého cenzora myšlenek a postojů Čechů vojáka Foltýna , aby vysvětlil, zda pana prezidenta upozornil, že vědomě omlouvá teroristický čin a žádám ho, aby prezidentovi vypracoval manuál, co smí a nemůže národu vykládat!!!! 👎

Žvástů jeho agitky , jakože " když padne Ukrajina, padneme taky ", anebo " padáme, abychom se naučili vstávat " , anebo " Ukrajina bojuje za naši svobodu " anebo " NordStrem mohl být vojenský cíl " mám už akorát tak dost.

Pan prezident mával svým IQ hodnocením před volbami, tak ať se aspoň někdy dle něho vyjadřuje a ne jako totální ......👎!
Sorry, ale hlava státu nás krmí , jak kdysi své soudruhy kolegy u Rudého koutku nástěnky, ale doba je jiná !!!!!Máme vcelku samostatné myšlení., i když to nám ohrožuje voják Foltýn.
Pro mě je dezinformátor tedy i prezident a německý kancléř mi dává za pravdu !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vojáku Foltýne, zkontrolujte si vojáka prezidenta, na něho zákony platí taky!
-----------------------------------------
PLYNOVOD NORD STREAM
Kancléř vzkazuje Pavlovi : Poškození plynovodů Nord Stream byl zločin a musí být vyšetřen
Kancléř Olaf Scholz považuje zničení plynovodů Nord Stream za zločin 👎a také řekl, že tento zločin musí být vysvětlen.
Foto: Olaf Scholz 1
Zdroj Echo 24
---------------
P.S. Byla jsem zde na diskuzi jediná, kdo jasně řekl, že Pavel podpořil v podstatě teroristický čin a že se nespokojím se s tím, že tohle jakoby vyšumí!Jeho fanatismus pro válku a nesmysl adorace Ukrajiny je už protivný snad každému!
Avatar - našinec
našinec
@bella. Současná vládní garnitura ČR podporuje terorismus po celém světě, pokud jej dělají "přátelé".
Asatin
@bella. Ruska papuce,,kdyz o neco za***,tak musis napsat cele jmeno,adresu, mesta,ulice a smerovaci cislo.Nic z toho jsi neuvedla,takze jen rusaku lzes,stejne jak vas valecny zlocinec Putin.
Frank51482
@Asatin Zalez hňupe!
bella.
@Asatin
Tebe snad žádám?
Prezident, premiér a cenzor o žádosti ví.
reproman
@bella. Krávo.
bella.
@reproman
A tohle něco jako @reproman vidí demokracii mozkovnou Danušky Nerudové.👎️
"Chvála Západu a huráá na Rusa !"
--------------------------------------
P.S. jenže troubové jako @reproman nemají teplou židli v Bruselu, letem světem ekonomické vzdělání , jako ona a právě proto na sociální politiku 5 kol k migrantům z Východu doplatí jen a jen na vlastní kůži, ne jako ona, která je za vodou.
----------------------------------
PEtr Tobes
@bella. hahahahahahaha dobre ti tak, proputlerovksa filcko!
bella.
@PEtr Tobes
FUJ, Tobeši, jsi nechutný, mozkovnu máš malou a přesto jsou zde k tobě tak milosrdný, že ti dávají slovo.
Mám ale námitku :
slovo nesmí být sprostý a nechutný.
A ty jich máš mnoho.
Nemáš tady co dělat!👎️
PEtr Tobes
@bella. nebrec, muzes vyuzit unikatni prilezitosti, co nabizi tvuj velky vudce a guru VVP, masovy vrah a zlocinec v jedne osobe, ale to ti vubec nevadi, prave naopak - vyuzij te sance a odjed pozadat o azyl do zeme zaslibene, bude ti tam lepe, ale vim ,ze to asi neudelas, budes radsi trpet tady v tom "silenem rezimu" nebo jak to dezole nazyvate nove totalite, ze, ale to uz je tvoje volba )
Avatar - našinec
našinec
Povolávací rozkaz

Ministerstvo obrany České republiky

Datum: [datum]

Č.j.: [číslo jednací]

Povolávací rozkaz č. [číslo]

Na základě rozhodnutí vlády České republiky a v souladu se zákonem č. 585/2004 Sb., o branné povinnosti, se tímto povoláváte k výkonu vojenské služby.

Jméno: Jiří Sezemský

Datum narození: [datum narození]

Adresa: [adresa]

Rodné číslo: [rodné číslo]

Jste povinen se dostavit k vojenské jednotce [název jednotky] v [místo] dne [datum] v [čas]. V případě, že se nedostavíte bez řádného omluvení, budete považován za dezertéra a mohou být proti vám zahájena příslušná právní řízení.

Děkujeme za vaši službu a odhodlání bránit naši vlast.

S pozdravem,

[Podpis]

[Pozice]

Ministerstvo obrany České republiky
Václav Plachta
@našinec Našinče, neoslovuj se slovem, kterému nwrozumíš.
Avatar - epr3
epr3
@Václav Plachta Ty zase nepiš slova, které neumíš napsat....
Miroslav Rys
@epr3 Aha, vemeno bude kázat o češtině. Oprav si koncovku vztažného zájmena, hňupe. Pak si dodělej základku, hňupe. A pak zalez zpátky do kanálu, hňupe. Nikdo tu na tvůj smrad není zvědavý. Hňupe 😀😀
bella.
@Václav Plachta
Já zase nerozumím tvému vzkazu @našinci
Miroslav Rys
@našinec Kravinec, na to jsi přišel sám hned po absolvování kurzu "Píšeme na počítači" pro zvláštní školy?? Už jsi dnes roznesl všechny letáky?? Tak bafni vozejk a jedu, kravinec!! 😀😀
Avatar - našinec
našinec
@Miroslav Rys(Hraběta) Copak redaktůrku, ťal jsem do živého?:
Frank51482
@Miroslav Rys Ostrovide, ty opravdu nejsi malý ko.ot.
Jozef Kolek
keby neexistovali rusi , tak si ich chlape vymysliš!!!
pablo41
Kolku, mýlíte se. Ale hodně !
bella.
@Jozef Kolek
no když se to tak vezme, rusů tady je taky hodně, dyť nás, normální lidi, opěrný sloup české vlády , ♿Mirka Němcová tak nazvala .
šváb/rus
No a pohunek Fialy a Pavla , Foltýn nás má za s v i n ě !
Triumvirát české 🔱 vlády k pláči a frustraci

A to se prý styděli za to, jak se vyjadřuje Zeman.
-------------------------------------------------------------------
lug70
Přečtěte si definici "totalitarismu", tedy totalitního režimu. Je tam spoustu bodů, kterým se totalitní režim projevuje a bohužel poslední dobou u nás si těch bodů můžete odfajfknout stále víc. Cenzura se již zabydlela, kdo nesouhlasí s režimem a má jiný názor je kolaborant a dezinformátor. Přibývají vyhazovy z práce i trestní stíhání za názor. Už jsou tu dokonce i první náznaky formování složek pro boj s vnitřním nepřítelem (KRIT, Foltýn), tedy jakousi novou StB. Novináři opět oprášili metody dehonestace a nálepkování nepohodlných z dob normalizace v Rudém právu. Kdo by to byl řekl, že po třiceti letech od pádu totality, vlády jedné strany se tu bude utvářet nová totalita vlády několika stran jednoho proudu pod ideologií progresivního liberalismu. Jinak slovo progrese, progresivní je alternativní název pro pokrok, pokrokový, což bylo slovo, které kom. ideologové používali nejčastěji.
Jan Macharacek
Na vás právě "nálepkování ",že jste dezinformátor a kolaborant sedí. A dehonestuje se sám, tavárišč.
Miroslav Rys
@lug70 Ty bys potřeboval na měsíc na uran, abys viděl, co je to totalita. Ony by tě ty bludy, co tu meleš, rychle přešly.
Avatar - našinec
našinec
@Miroslav Rys A tys by potřeboval na Guantánamo, abys poznal, co je demokracie.
Frank51482
@našinec Ostrovidovi by stačilo pořádně nakopat pr.del.
bella.
@Miroslav Rys
Ty bys potřeboval aspoň dokončit základní vzdělání, možná pak by se i dalo ti něco začít vysvětlovat, zvláštní školy pro tebe dneska nejsou a integrace po tobě sklouzla
....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­..
bella.
@lug70
Dobře jste to popsal,
útoků zde si nevšímejte.Všimla jsem si, že sem moc lidí diskutovat nechodí, je tu " mozkově vymyto "
Avatar - našinec
našinec
@bella. Ono to je spíše o tom, že hodně těch nicků má redakce Reflexu.
lug70
Útoky arogantních mamlasů ignoruji a že za spoustou nicků v diskusích zpravodajských webů (nejen Reflexu) stojí samotní zaměstnanci redakcí, to si myslím taky. Kdo jiný by měl takovou motivaci obhajovat výblitky redaktorů, že? Zajímalo by mně však, z čeho jsou ti darmožrouti z redakcí s mizernou čtivostí vlastně placeni. Pochybuji, že jejich vlastníci oligarchové by ze svého furt dotovali nějaké příživníky, kteří si na sebe nevydělají. Ti příživničtí šmejdi z redakcí budou dostávat peníze z našich daní. Proto taky tak vehementně píšou v zájmu Fialova režimu. Ono už hned po nástupu Fialova gangu k moci, někteří poslanci, myslím že za SPD tvrdili, že Fialův gang má v úmyslu dotovat z daní občanů vybraná přední média aby psala v jeho zájmu. V tom bude jádro pudla. "Hlídací psi demokracie" se nechali zločineckým Fialovým režimem koupit. Jidášští zaprodanci.
bella.
@našinec
To je možné, protože sem chodí pět a půl lidí, jak je znechuceno plátkem Bartkovského a tak musí vydělat.
jerryx
Je zvláštní, že za Havla slovo dezinformátor neexistovalo. V politice ještě byli chlapi, samozřejmě,že ne dokonalí kteří ale reagovali jako herec a poradce Václava Havla Milan Kňažko: ,,Pokud někdo chce věřit tomu, že mě Havel vyhodil, protože jsem na Hradě v opilosti rozbil benátské zrcadlo , tak ať si tomu věří." Takzvaný boj s dezinformacemi totiž jen odvádí pozornost od neschopné a papalášské vlády, které jde jen o sebe a která je bezradná. Za Havla a Klause měli politici nějakou vizi, snažili se pro ni získat lidi, takže na nějaké pomluvy neměli čas. Dezinformátorů si prostě nevšímali a žádného Foltýna nepotřebovali. Ani novináře typu Sezemského. Tím neříkám , že byli ideální, jen jim o něco šlo.
Miroslav Rys
@jerryx Ty jsi fakt nešťastnej. Už ti chybí jen "Fyjalo, octup!!" 😸😀
Avatar - epr3
epr3
@Miroslav Rys Na to má kopyrajt Nyklíček.
bella.
@epr3 + @Miroslav Rys
Fiala měl odstoupit dávno, protože na to prostě nestačí!!! 👎️

Měl by jít do školy a znova učit tu češtinu a dějepis.A ve škole si odpustit štvavé řeči proti Rusku a hecování pro Ukrajinu.
To do školy nepatří, zatímco v politice si jako "politik " z leknutí pouští hu.bu na špacír spolu s naším nikterak bystrým panem prezidentem, který vysvětluje dokonce teroristický čin Ukrajiny svému národu Čechů jako omluvitelný " vojenský cíl ." 👎️

Tito 2 jedinci ženou vlastní národ do neštěstí , jaké oni n e d o k á ž í vůbec domyslet !

To vidí ta část národa, která má zachováno kritické myšlení.A to nemá jen tak někdo.Jisté IQ to vyžaduje.
----------------------------------------
bella.
@Miroslav Rys
Ryse, octup z diskuze. 👎️
Pavel Nyklíček
@jerryx
Příliš mnohom lidí se živí politikou a politikařením.
Příliš mnoho lidí čte příliš mnoho negativních zpráv, protože sami jsou negativní.
Pokud mohu porovnat nálady pacientů z manželce ordinace v závislosti na jejich zhoršujícím se stavu v důsledků výdobytků té naší "demokracie, tak jsme to nezvládli z jednoduchého důvodu : Náš zdravotní stav se za poslední 3 roky zhoršil.
Odkud vítr vane je nadmíru jasnř, ale protože myšlení přímo souvisí se zdravotnim stavem, mohu konstatovat, že jsme nemocní myslí i tělem a nic už s tím nejde udělat.
Hloupost vždy vitězí a lidé příliš spoléhají na to co za nás vymyslí někdo jiný....
Opravdovými mistry demagogie jsou majitelé hnutí a seskupení bez klasického politického základu.
Proto ideál politiky jsou 2 strany ve státě a ty se mezi sebou střídají. Je to demokraticky jednoduché.
Hnutí nepřináší nic než zmatky. Proto jejich pozitivni výsledky jsou pro stát nehmatatelné.
bella.
@jerryx
V něčem i souhlasím.