Komentáře

Zpět na článek

Volby v USA: V televizní debatě roku se budou vypínat mikrofony, ale poslední slovo bude mít Trump

55 komentářů

Ferdi Nand
Američtí voliči jsou na tom stejně jako voliči v ČR v otázce volby prezidenta, tedy volit to menší ze dvou zel, ale jsou na tom lépe než my když jeden kandidát je komunistický agent a udavač StB a druhý komunistický lampasák a vlastizrádce. Z toho nelze volit ani jednoho.
Robert of Prague
Ty 2 prvni cancy jsem psal na tabletu, kde muzu psat cesky, nemecky i francouzsky spravne. Ted jsem na PC, chystam k pozdnimu obedu a prave docetl skvely clanek o kockach poziranych barbary z Haiti ve meste Springfield, OH. Prileteli tam na nase utraty diky rezimu Bidona a Que-mala (niky z franiny a spanelstiny ;-)
Pobavte se mnozstvim memu (chybi vam Rencin? - mne jo), protoze nase woke a mlzici media to tutlaji, ci popiraji.
http­s://ww­w.ame­rican­thin­ker.co­m/blog­/2024/­09/the­_hai­tian_­cat_di­et_sto­ry_has­_pro­duced­_an_ex­traor­dina­ry_num­ber_of­_memes­.html
Robert of Prague
Zapomněl jsem zmínit bordel na hranici s Mexikem. Což Bidon i Que-mala dělají úmyslně. Za necelé 4 roky tu je invaze 12 mega ilegálů. Většina nefachčenkové, tisíce zločinců, stovky islámistů. Včetně tisíců rudých Číňanů, pátá kolona. Nelegálové denně přepadají, kradou a znásilňují. Právě jsem četl, že malé město v OH převálcovalo 20 tisíc! ilegálů z Haiti. Ta svoloč místním krade kočky a psy, v parcích kachny a vaří oběd.
Máte se na co těšit až tohle u vás zavede machr Rakušan.
Robert of Prague
Článek je nemastný a neslaný a hlavně neznalý, což je v českých médiích běžné. Komentáře, až na hrstku výjimek, jak by smet. Chápu, Praha je pupkem světa, všude jste byli a vše znáte. My foot!
V USA žiji 43 let, předtím 12 let ve CH. Emeriku mám procestovanou privátně i služebně. Každý stát je jiný. Trvalo mi 10 let systém prokouknout.
Trump je neomalený a nabubřelý, ale je patriot. Vládl konzervativně a rozumně. Snížil daně všem, zrušil množství šílených regulací (na to jsou machři naši socani) včetně energetiky (benzín byl 2$/gal, dnes 4-5), ve světě byl celkem klid, rudá Čína neotravovala. Trump je stavař a tedy praktický. -- Vsechny rasy se mely dobre, hlavne stredni trida. Dnes chudi (duchodci) nemaji na jidlo, ci elektrinu. --
Neschopný, prolhaný a hamižný Pepe Chicom Bidon byl u koryt 50 let a dokázal kulový. To samé Que-mala H. Ta radikální megera se k moci prošoustala aférou s černým gaunerem W. Brown v S. F. Byl ženatý, o 30 let starší a starosta S. F. Prokurátorka byla velmi neschopná a zkorumpovaná. Není černá, ale 50/50 z Indie a Jamaiky. Rodiče jsou komouši. Děda na Jamaice byl otrokář! Je to primitivní a zlá ženština, harpyje a zmije. Horší než hnusná feminazi Hillary. Walz to samé, radikální paskřivec a podvodník. Všichni jsou nefachčenkové, budižkničemu a ksindl vůbec. Nesmí vyhrát! Z USA by byla Kuba, či dnešní rudá Brazílie. There you have it.
Ferdi Nand
Máš pravdu, chlapče.@Robert of Prague
OldMonkey
takze kdyz se to demokratum hodilo, chteli mikrofony vypnute, kdyz se jim to nehodi, chteji zapnute, ale je to chyba Trumpa...ach jo...
TCerny
Obcana tohoto ceska Rasputina zlobi " zastupkyne pralesnich lidi", cimz mysli p. Dr.Harrissovou ,jeho spoluobcana Giorgio zlobi, ze je p. Dr.Harrissova "cerna".
Nejsem spoluobcan techto ominosnich spoludiskuteru , ale bohuzel jinak smyslejici v tomto Cesku bohuzel neznam naprosto zadne .Kdyz jsem pred 50 lety v Praze zil nebyla tam tehdy nastesti ani tisicina rasistu jako dnes.
Velmi jednoduse strukturovany Trump nedokazal za sveho 77 leteho zivota vystudovat jedinou normalni vysokou skolu a zustal pouhym bakalarem po 2x2 rocich stravenych na ruznych skolach .
Nicmene je velmi dobry obchodnik.
Pani Dr.Harrissova je byvala generalni prokuratorka z Kalifornie a uvidime jak si bakalar Trump proti ni povede.
jerryx
@TCerny Absolutně mě barva pleti nezajímá, stejně jako původ, sexuální orien­tace,­nábo­ženství ap. Kamala je prostě neschopná samostatného myšlení, je to jen loutka nějakých darebáků v pozadí. Trump není žádné terno, ale znamená demokracii, zvolit Kamalu znamená neobolševickou totalitu. Kdyby proti Trumpovi kandidoval někdo jako byl JFK, to by bylo něco jiného. Ale současní demokraté by se měli přejmenovat na bolševickou stranu USA, bylo by to upřímnější. A věřit férovosti voleb v USA?
TCerny
@jerryx mlady Jerryku, Doktorka prav Kamala Harris byla generalni prokuratorkou v Kalifornii i kdyz vy , lekar z Ceska nechtejici prozradit v jakem oboru a jak dlouho, jste presvedcen ,ze " je neschopna samostatneho mysleni na rozdil od Vas" a ze to je loutka .
To rika i bakalar Trump , naschopny za 77 let vystudovat jedinou normalni vysokou skolu ci naucit se jediny cizi jazyk.
ta kreatura Trump zcela jiste nepredstavuje demokracii ale hruzu,volby v USA jsou naprosto spolehlive a samozrejme zcela ferove jako u nas v nemecku nebo i u Vas v Cesku . ja jsem o nekolik generaci starsi nez Vy a vubec si nemyslim , ze by soucasni demokrate predstavovali " neobolsevickou stranu".ja sam mam ale pouze USA Zkousku ECFMG ( educational council for foreign medical graduates) pro praci cizich lekaru v USA.Nothing more , nothing less.
MUDr Prag 66, Dr.med.Hannover 85
Thomas Alois Cerny
Facharzt für Chirurgie , Unfallchirurgie , Sozialmedizin
nar. v Praze 1943
Jak vidite , ja se za sve jmeno nestydim jako Vy Jerryku.
jerryx
@TCerny Už jsem se Vám jednou představil- MUDr. Jaroslav Konečný, praktik z Liberce. Kamala může mít i vyšší IQ , než já, ale je to jedno, je to sektářka, myslí ve stereotypech , prostě o dogmatech nepochybuje. Já jako havlista rozebírám každé tvrzení. Ano, nepovažuji Trumpa za inteligentního ani slušného člověka, ale neohrožuje demokracii a jde s ním diskutovat, s Kamalou ne. Ve volbách si vybírám tu nejlepší možnost pro demokracii, politikům nevěřím ani slovo. Ano jsem fanouškem JFK a Reagana, vím, že taky využívali propagandu, ale dobrou. Usměvavý Kennedy s krásnou rodinou , nebo nesmlouvavý kovboj Reagan. Ale oni znamenali NĚCO. Nějaký názor, nějaký svět. Trump není dobrý kandidát, ale Kamala je ostudou USA.
TCerny
@TCerny p.Konecny (Jerryx)omlouvam se Vam , ze jsem to zapomnel . Ackoli jsem porad clenem Mensa Deutschland a porad jeste umim zpameti vsechna 50 hlavnich mest USA, a 53 capitals of Africa a 7 jazyku etc. akutualni informace , jako jmena etc. si nepamatuju , neb je mi 81 let.
Presto porad delam v nemecku soudni posudky pri podezreni na pochybeni lekaru v operativni chirurgii a orthopedii ( Behan­dlun­gsfeh­lergu­tachten )a nejspis ne uplne spatne , neb porad dostavam nove Aufträge( zakazky) ale na obliceje a jmena nemam pamet zadnou -c'est la vie !!!!
Co se tyka svetonahledu , mam jej diametralne odlisny od vas.
Kamala Harris se mi moc libi jako clovek i jako zabka.A jeji nahledy ja sdilim a vy ne.
De gustibus et coloribus non est disputandum.
Ja mam moc rad cernochy a barevne a myslim ze ty 2 miliardy muslimu jsou stejni jako my krestane a zcela jiste nejsem pravicak.Havla mam rad , protoze bl statecny a dal prednost kotelne , zatimco ja srb jsem drzel hubu a krok abych mohl operovat na Bulovce.Moc s mi libila ta paraolympiada!!!
Penize a bohate lidi v lasce vubec nemam . jen ty scetle.
jerryx
@TCerny To je zvláštní, v mnohém bychom si asi rozuměli. Já samozřejmě bydlel na koleji, takže jsem multikulturní taky. Jenže tam jsem byl s prostě s kolegy, ne s kriminálníky. Já je nesoudím, tam , odkud přicházejí, se mnozí z nich nic dobrého ani naučit nemohli, ale nechat je terorizovat obyvatele ve vlastní zemi, to je zločin .A to mám za zlé Kamale i Merkelové. Já myslím, že obě jsou citově ploché a zlo z pohodlnosti přehlížejí. Já určitě nepatřím tady k většině , havlista, kladný vztah k Německu, hodně multikulturní a málo vlastenecký. Jenže zároveň stejně jako Havel rozebírám každé tvrzení a nemám zakázaná témata diskuse. Jinak v Hannoveru jsem byl, loni jsme byli týden v Brémách, je tam fajn ta červená čára, co vede od nádraží přes všechny památky a v té vaší kryté tržnici se dobře obědvá.
giorgio287
... a černé soudružce se bude čas odpočítávat poloviční rychlostí?
Taková rudá progresivní férovka?
TCerny
@giorgio287 Giorgio je naprosto typicky obcan tohoto ceska .
Jen se musel drzet zpatky aby nebyl smazan kdyby pouzil sveho tak frekventovaneho slova " cmoudova" soudruzka.Jiste dostane souhlas od 99,9% svych spoluobcanu.
I kdyz umim cesky , spoluobcan des ekelhaften Giorgio nejsem.
jerryx
@TCerny Levicový elitář? Vy jste neutekl kvůli svobodě slova, jen papouškujete propagandu těch nahoře, což jsou dnes často jen idioti, neschopní se živit prací. Na rozdíl od Vás mají spoustu času na oblbování lidí. A stejně jako Vás může dostat i podvodník bez vyššího vzdělání, protože už podvádí desítky let a má v tom praxi, lidi ,co se zabývají propagandou, taky získají zkušenosti. Přiznejte si, že jste utekl jen kvůli lepším možnostem uplatnění . To není nic špatného.
TCerny
@jerryx Jerryku, zcela jiste nejsem pravicak jen pisi cum manu dexter.Mate pravdu, neemigroval jsem illegalne na vodnich lyzich pred 50 lety coby chirurg s 2 atestacemi na Bulovce kvuli svobode slova , ale jenom proto , ze mne pred 50lety nechteli pustit pracovat do Lybie nebo Alziru ackoli jsem jiz tehdy velmi dobre umel jak anglicky tak francouzsky vedle povinne rustiny.Kdyz mne po nekolika odmitnutich pustili konecne do Jugosky , emigroval jsem ilelgalne z Vrsaru do Grado bez visa a pak dal az do nemecka.Nikdy jsem v KSC nebyl, neb mne nikdo nenutil. A samozrejme mam velmi rad ten multikulturelni Schmelztiegel vsech ras, barev kuze a nabozenstvi a nejodpornejsi jsou mi rasiste a vubec ne komuniste , kteri jsou jenom vestinou hloupi.Ja sam tak uplne hloupy byt nemohu , neb jsem clen nemecke Mensy a byval i clen Mensy Ceske a cely zivot jsem se intensivne ucil angl.,franc.rusky, spanelsky v Madridu a samozrejme nemecky neb mam m.j.i nemecky doktorat mediciny.
reproman
Až o Harrisové natočí film, mohl by ji hrát Jim Carrey.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Zástupkyně pralesního lidu to je.😉
reproman
@RASPUTIN A má takovej ten copánek s USB konektorem jako na Pandoře?
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@reproman ...no je to údajně žena, tak asi "konektor" nemá.😉
reproman
@RASPUTIN Na Pandoře měli konektor všichni. Tedy asi nevíte o co jde.
Pavel Nyklíček
To vypínání mikrofonů by potřeboval pan Andrej Skokdořečobol.
Při debatách s ním je jako skákání do řeči tak zoufalé, že věřim, že i u nás se poučime a že nenecháme tyto neandrtálce co neudrží myšlenku a v Andyho případě už ani jiné tekutiny a budou z toho seriozni debaty u kterých se bohudík nedozvíme vše, co mu napsali na papir a na koho má složké..
Saša Krach
@Pavel Nyklíček Asi jsi mněl potřebu onanovat....Tak si nacpal do pokecu Babiše.....pro hlupáky. Dobré. 😂
Richard Šebesta
@Pavel Nyklíček Skákaní do řeči dělají sice i někteří politici ale hlavně mnozí žurnalisté zejména české televize a to už dlouhodobě. Třeba bývala redaktorka ČT Drtinová. Nedávno jsem viděl její rozhovor s poslancem Hrnčířem (SPD). Já na jeho místě bych opustil studio po té co mu podruhé skočila do řeči a řekl jí předtím,že jí rodiče špatně vychovali. Neskákat do řeči je slušnost. Naší žurnalisté tu slušnost nemají tedy většinově.
jerryx
@Richard Šebesta No ,zrovna ,,docent"Hrnčíř, co si všechny své tituly koupil a obchoduje s nimi v boudě u fotbalového hřiště, není nejlepší případ. Ale nějak ta jeho aféra utichla, co? To by se taky někdo mohl zajímat o Fialu juniora, doktoranda oboru bondologie.( Nauka o agentu 007)
reproman
@Pavel Nyklíček Babiš není žádnej neandrtálec. Babiš je naprosto normální andrtálec. Poslední žijící neandrtálec byl můj táta, a vyprošuju si spojování maďarského andrtálce trpícího logopedickou úchylkou s mou neandrtálskou rodinou.
TCerny
@Pavel Nyklíček nejsem sympatisant Babise , ale je naked reality, ze vystudoval ekonomii s cervenym diplomem coz by "neandrtalec" tezko dokazal a mluvi coby slovak nejmene 4 cizimi jazyky -cesky,rusky francouzsky ,a anglicky .
Treba ja jsem vystudoval m.j. v r. 1966 v Praze FVLKU ale mel jsem asi z 30 predmetu jen 5x vybornou ( latina, biochemie, anatomie, psychiatrie a chirurgie ) coz je proti Babisovi jen velmi malo.
A neumim slovensky jen angl., franc.,rusky ,spanelsky a samozrejme nemecky neb mam m.j. i nemecky doktorat mediciny.
reproman
@TCerny Jenomže Babiš neumí mluvit vůbec žádným jazykem. Mele jen souvislý proud nahodilých slov.
Pouhý diolom neznamená že je člověk vzdělaný. Titulované hlupáky potkávam poměrně často...
TCerny
@reproman je rozdil mezi "diplomem" a "cervenym diplomem".
ja treba mam jeden Diplom MUDr z Prahy v r. 66 a dalsi z Hannoveru Dr.med. z r. 85 , jsem clenem mensy a cely muj 81 lety zivot jsem se uintensivne ucil angl., franc., rusky, spanelsky a samozrejme neemcky coz je muj 1. jazyk dnes.Nicmene cerven diplom jako babis jsem nikdy nemel. A jake diplomy mate Vy , znacko reproman?
Zcela jiste neprozradite i kdyz titulovane hlupaky potkavate coby " reproman " velmi casto.
Kontemplativniho nehloupeho repromana presto Zdravi
MUDr Prag 66, Dr.med.Hannover 85
Thomas Alois Cerny
facharzt für Chirurgie, Unfallchirurgie , Sozialmedizin
nar. 1943 v Praze
Saša Krach
Nechť vyhraje silnější mocenská skupina...
Která skupina ovládne demokratický 😂😝 tisk a média v USA ta zvítězí....
Dáma se zdá ohebnější hloupější tudíž lépe se sní bude manipulovat....A média jsou.. už dnes....k ní hodně demokratické 😂😂😂 a vstřícné ..Vše.jak u nás přátelé....😭.....💩
Pavel Nyklíček
@Saša Krach
No, že by byla Harris hloupějši nepředpokládám, už pohledu dosaženého vzdělání a Trump evidentně stojí na místě díky vystřileným nábojům. Takova ta hodně vystřilená puška...ten je na tom hůře než místní Bláboliš.
Saša Krach
@Pavel Nyklíček Zase blbost ..ani 10 titulu ti nezaručí chytrost....Ta je dána...😝
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Kdybych byl americký volič, měl bych těžko řešitelné dilema. Nepochybně bych byl republikán, ale Trumpa bych volit nemohl, to je regulérní mešuge. Klidně zavede USA do občanské války. A není to přehnané, ten útok jeho příznivců na Kapitol musel vyděsit všechny. Na druhou stranu Harrisová není žádná výhra, i když američtí demokraté nejsou žádní levičáci, jak je známe od nás. To opravdu není ČSSD nebo německá SPD. Z našich stran se jim asi nejvíc podobá ODS, se všemi klady a zápory s tím souvisejícími.
Každopádně do Trumpa různí političtí šíbři vkládají nesmyslné naděje. Komické je, že mu fandí Klaus, Zeman, Babiš, Okamura, Motoristé, Rajchl a já nevím, kdo ještě. Možná i Konečná...))) Oni se domnívají, že ukončí například válku ruska s Ukrajinou a my na tom vyděláme. Nic není víc vzdáleno pravdě. Trump by tu válku asi opravdu ukončil, ale tím, že by nechal Ukrajinu padnout, se všemi dramatickými následky pro Evropu. Včetně masové migrace, včetně dalších mocenských choutek putina, včetně devastace půlky Evropy. Trumpa žádná Evropa NEZAJÍMÁ. To je jeho základní politický manifest. America First. Jen naivní prosťáček si může myslet, že bychom se dostali někam do "klidných" devadesátek, kdy skončila studená válka a rusáci byli značně oslabení. Tuto naivitu lze vysledovat možná u blouznivců typu Zaorálek, nebo hlupáků typu Babiš, ale u ruských agentů Zemana či Klause se o naivitu nejedná a je to jejich ZÁMĚR. Oni si opravdu přejí, aby se rusáci zase stali hegemonem na světové politické scéně... tenhle zastydlý panslavismus je v těch lidem zažraný hluboko pod kůží...
Asatin
@Uživatel_5734171 Velice presne popsano.Podepisuji.
Richard Šebesta
@Uživatel_5734171 Demokracie je polemika. Tudíž je to tvůj názor. S tvým názorem ale nesouhlasím. Tvoje názory jsou krapet mimo. Trumpa žádná Evropa nezajímá. Tak za prvé to není určitě úplně pravda a za druhé , copak mnozí evropští lídři od Londýna po Berlín včetně našich (některých) netvrdí,že Evropa se musí od USA emancipovat ? Tím je myšleno hlavně se starat o vlastní bezpečnost. Já si naopak myslím,že bez USA by se některé větší země Evropy i menší s Ruskem dohodly lépe než s americkým dozorem. Koneckonců i v Americe chtějí včetně Trumpa větší osamostatnění Evropy (vojenské). Aspoň to někteří politici USA říkají.Sorry ale k smíchu jsou i řeči o masové migraci. Tu přece celá Evropa hlavně západní zažívá už už desítky let co padly koloniální režimy ale velice intenzivně posledních 10 let a neumí to stále řešit.Trefně k tomu poznamenává diplomat a profesor Petr Drulák. Ta situace vyřešit nepůjde bez změny ústav v mnoha zemích.
Saša Krach
@Uživatel_5734171 A smutné na tom je....Pokud by tobě, mocenské skupiny které ovládají politiku v USA a tím pádem i ve světě předložili jiná jména na prezidenta ..např. Lojzu a Pepu Pavla a oni začali hýkat co jak udělají....tak ty a jiní hlupáci začněte nad tím bádat....Ale hlavní směr politiky mají předem daný,.....od těch vzadu,,,,,,Nakonec to funguje i u nás ...vybere se človek, třeba na prezidenta😂 vyhraje,, a poslouchat se musí....😝😂😂😂😂
A hlupáci mají radost.
Pavel Nyklíček
@Uživatel_5734171
👌👍
jerryx
@Uživatel_5734171 Nesmíte věřit všemu, co Vám progresivní propaganda říká. Já těm lidem, co si myslí, že je 72 pohlaví a že ochladí planetu, nevěřím ani slovo.
Richard Šebesta
@jerryx
jerryx
Osobně si myslím, že je to jedno i kdyby Kamala neřekla ani slovo a jen se smála, stejně vyhraje. Spíš by mě zajímala otázka, kdo bude skutečným prezidentem. U nás to taky nevíme, Kolář se jen rád předvádí, ale třeba je to ve skutečnosti někdo jiný, nebo rozhoduje víc lidí. Ale Kamala je stejně nudná a prázdná jako Petr Pavel.
lug70
@jerryx tohle veřejně řekl politik Zaorálek.
"Před několika lety jsem byl pozván na matematicko-fyzikální fakultu, kde jsem se účastnil debaty o energii. Tehdy mě překvapilo, že na ni byl pozván i Petr Pavel, který se této problematice nikdy nevěnoval. Bylo mi vysvětleno, že je tam proto, že sponzor si to přeje, protože je to budoucí prezident ČR. Řekl jsem si, že si to musím zapamatovat, jestli se to skutečně stane, neboť k prezidentským volbám tehdy bylo ještě hodně daleko".
Takhle to chodí v celém tzv. západním světě. Sice se někdy chybička vloudí, jako to bylo u nás s prezidentem Zemanem. Ten totiž nebyl v plánu (měl vyhrát kníže Schwarzenberg a potom Drahoš), ale jinak ve volbách vítězí vždy ten, za nimž stojí něčí zájmy a velké prachy. Většinou oligarchie, ale i zájmy Washingtonu, Bruselu.

.
Richard Šebesta
@lug70 Souhlasím ale oligarchou byl a je i agent Bureš. Koneckonců J.Kmenta velmi trefně okomentoval proč se ANO jmenuje ANO. Tedy akce nespokojeného oligarchy ! Podle mne to je přesné a pravdivé.
lug70
@Richard Šebesta ale Bureš je aspoň vidět a víme co od něj čekat. Větší nebezpečí skýtají ti skrytí (nevyzpytetelní) oligarchové, co stojí za zelenou gumou Pávkem a kteří s jistotou ovládají i Fialův zločinecký gang.
jerryx
@Richard Šebesta Drahoš patří k Pavlovi, to je jasné. Lidi absolutně bez názoru. Ale Schwarzenberg byl přece osobností s jasnými názory, proč v něm jako konzervativci měli zálibu progresivci, jsem nepochopil. Já jako havlista jsem měl pro něj slabost a i když jsem neměl třeba rád Feriho, tak jsem mu dal ,co se týká pochybností o jeho vině, absolutně za pravdu. Až když Karel umíral, progresivistům došlo, že se v něm tehdy spletli. Stejně tak si nedal vymluvit kamarádství se Zemanem. Co se týká Babiše, myslím si ,že je to magor. Ale , když jsem ho kritizoval, chtěl mě poznat osobně a tak jsem přišel. To by u pětikolky nehrozilo. Pokud s někým můžete mluvit, je to vždycky lepší.
Pavel Nyklíček
@jerryx
Každopádně rozdíl je v pravomocech..
Americký.prezident je má
, český prezident tak snad podpis a případně zamítnutí návrhu sněmovny, které sněmovna v zápěstí stejně odsouhlasi.
Prostě český prezident je čestná funkce.
Za Zemana se to jen povýsilo do stavu rozhodnutí nad rámec zákona a I tak posledních 5 let vlády musel tento despota doslova trpět, že nemohl nic
jerryx
@Pavel Nyklíček Tak ale Havel něco dokázal, ne? A pak taky Havel se na nás obracel s prosbou , aspoň mě vyslechněte. Havla zná i argentinský prezident, i když ho nechápe. Havel nechtěl zatočit s komunisty , Havel chtěl usmíření. A má své příznivce i 13' let po smrti, což u Zemana ani Pavla nehrozí. Zeman tu zavedl sprostotu, ale takový Pavel řekne , že starosta Novotný má v sobě správný morální kompas. Oba jsou stejní sebestřední kariéristi.
TCerny
@jerryx Vas nahled, ze byvala generalni prokuratorka Kalifornie Dr. Harrissova je " nudna "je jiste Vas osobni nahled , ktery je jiste legitimni ale treba ja a sta miliony jinych jej nesdili.
Petr Pavel , rocnik 1960 ( kdy ja zacal studovat medicinu je pro mne "usmrkanec" ( Rotznase , snutty boy , mocoso -span.etc.)ale ma jiste prijemny hlas a umi mluvit.
Varietas delectat!
Saša Krach
Pro náš stát je jedno kdo vyhraje.
Jsme připravený podpořit vítěze
A novináři nám to vysvětlí.
😝😝😝
Richard Šebesta
@Saša Krach No tak úplně jedno to není. Harrisová znamená další pokračování nekonečné a i pro nás zničující války(finančně) a Trump možná naděje na kompromisní mír,protože za daného stavu věci nic jiného na Ukrajině nastat nemůže. Tedy buď jedno nebo druhé !
Saša Krach
@Richard Šebesta Oni už ji řeknou co a jak....a co je tak nezajímá..,bude řešit ona ..Válka na Ukrajině přerozdělí svět....Na výsledku této války už tak nezáleží....Vše už začalo.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Ta žena je ale nechutná již od pohledu😋
Pavel Nyklíček
@RASPUTIN
A prý kouše....
reproman
@RASPUTIN Žere malý psy. Syrový!
reproman
Takhle by se mohlo jednat v parlamentu. Tři minuty a nazdar.
Saša Krach
@reproman Neblbni, dlouhý projev to vadí vždy vládní straně. A jelikož i vládní strana půjde do opozice...
Tak to vlastně nikomu nevadí.
Jednou ty podruhé já....😝😝😝😂😂😂😂