Komentáře

Zpět na článek

Jana Bendová: Fialova jízda Foldynu potěší. Čunek se fotí s Netíkem a právo nevymáchaně spílat vládě

35 komentářů

jerryx
@epr3 U Fialy platí první možnost. Do vstupu do politiky si vydělával jako profesor konzervativními názory, které pak všechny popřel, protože se Bruselu nelíbily. Jako premiér ovládá jediné umění, umisťovat zbytečné papaláše z 5koalice na stejně zbytečná místa a dělat, co těm papalášům na očích vidí. Teď jsou to motorky.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Na tom prostějovském magistrátu je jedna věc opravdu komická. Drtivou většinou tam vládne ANO. Což nebrání tomu, aby největšími kritiky toho rozhodnutí orgánu samosprávy, byli politici za ANO...))))) To přestupkové řízení je pochopitelně oslovina a zjevně nakonec skončí odložením. A je to jen a pouze akt SAMOSPRÁVY, vláda s tím nemá absolutně nic společného a ani NESMÍ mít nic společného. Přesto to politici z ANO používají jako munici proti vládě. Absurdita tohoto případu je nekonečná. Nicméně přesně ukazuje sílu virtuální reality. Nějaký mamlas kdesi na Hané zahájí nějaké přestupkové řízení a síla sociálních sítí z toho udělá, že vláda kriminalizuje lidi, co ji kritizují. Do toho se přimíchá ještě plukovník Foltýn a koktejl je na světě. Realita nikoho nezajímá, žije si to vlastním životem. Já se bohužel z titulu své práce dostanu občas i k rozumům "obyčejných lidí" a někdy to až fyzicky bolí ta vymaštěnost. Kdysi jsem na to i reagoval, ale dávno jsem to vzdal a raději se vzdálím...)))
Avatar - epr3
epr3
@Uživatel_5734171 Realita je taková, že rozsudky odnětí svobody nebo vyhození z práce za projevený názor, už tady padly.
bella.
@PEtr Tobes
Jsi vážně ubohej.Vy dezinformátoři, kdybyste neměli Rusko, Pávka a Fialu, museli byste si ho vytvořit.
Do Ruska klidně, já Češka , Putin hlídá hranice, to není jako magoři se Schengenem, před kterým my, vzdělaní a chytří, varovali a kterej teď Němci ruší a ty už si zabírej parcelu na Ukrajině, prej i Fialův brácha tam bude stavět , tak aby na tebe zbylo.
Budeš mít malé, zavalité a se základním vzděláním sousedy .To bude pokec na Ukrajině, viď !Tam budeš king!
A nezapomeň kudly.To se tam nosí běžně po vsích a náměstích.
bella.
@Uživatel_5734171
Sorry, vláda s tím má hodně co společného.👎
Takové mantinely nastavila, i cenzora zde ukotvila a lidi jsou připostra-tí stra­chem!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!
Vláda - Fiala, Rakušan a prezident, co schvaluje teroristický čin až tak, že ho Německo musí napomínat, že omluva NordStreamu je svinstvo, že to byl teror a jako zločin musí být Ukrajina potrestána, vláda, pro kterou jsou občané co nesnesou Ukrajinu s v i -ně , anebo hmyz - švábi , je co jako?
Tohle je zastrašování obyvatel, což je trestné , ale vláda to bez trestu na lidech provozuje.To co shora vypouští to ti dole připo ....plní.
Samolibí funkcionáři státu, vlády ve svých funkcích zapomněli, že mají zodpovědnost, né že tady rozfrcají kvůli Ukrajině naši budoucnost jen aby co nejdýl v těch křeslech vydrželi,protože jinak, než kývat by bylo o strach z Bruselu!

Tato vláda zformulovala za 3 roky mediálním šílenstvím a la Seznam.cz myšlení mnoha lidí .Je doba faktická. Mladí lidé neověřují , berou vyřčené jako fakta. A takový Lukačevič , nebo Bartkovský na tohle spoléhají.Takže bláboly dnes a denně a Ukrajinou se odvádí pozornost od bídy, v které teď jsme a už se ani nemluví o světě, jen tady o Ukrajině.
A tak lidi jsou opatrní .Toto jsou téměř léta 70. , tj. .- normalizace občanů k obrazu vlády, akorát že je to tady po 54 letech znova !!!!!! 👎👎👎
-------------------------------------------------------
bella.
@King I
Nevím co si představuješ " celosvětovou reklamou
Pokud vím, je po Olympiádě, Francie si líže rány a všichni si už jedou svou.
Česko je reklama sama o sobě.Bezpečná země, rating do doby Fialy byl OK , lidi pracovití a vcelku i vzdělaní .. atd.
bella.
@King I
Že ti není hanba, tvoje babička a děda se v životě flákali?
Na ten dchod dávali do kasy 40-50 let svého života!
Teď jim z toho užírá sprostě Ukrajina.Měli dostat 1000 valorizace a Fiala slíbil, že program měnit nebude.Jen co se dostal k moci a přitáhla sem Ukrajina, sebral to našim starým a přidal staré bábě z podkarpat, kde není válka, ale přitáhli sem se nazobat!

Jak můžeš být tak hnusný na naše staré lidi.Dyť díky UA ani už nejsou pro ně volné termíny na jejich operace, rehabilitace, protože všude stojí s nataženou rukou Ukrajina a má předost.
Některý starý lidi prožili 2 války, prožili 68. a nezdrhli, protože svou zem milovali, prožili 89. a najednou jsou odpad, hmota ?Tohle má být stáří? Hele, máš ty vůbec někoho rád? 👎
------------------------------------------------------------------
bella.
@Asatin
Tak když to budou Rusové, asi tureckou vlajkou mávat nebude!
Takže za mě? Klidně!
Jednou stejně s Ruskem budeme dál obchodovat, jen blbec by nechtěl
bella.
Paní Bendová,
Co do toho pletete Foldynu, proboha!
Vy nevíte , Vy opravdu nevíte, že náš nejvášnivější motorkář je pan prezident Petr Pavel ?
Ten zahájí okruh VIP jízdou s vlajkou Česka s Trojzubcem v modrém klínu a v spanilé jízdě na závěr zaburácí , nakopne to a hrdinně nám své Azovce podruhý proveze Prahou!
P.S. Teď momentálně mu ale dřepí na fotbale
--------------------------------------------------------------

P.P.S. Noční vlci jsou ale fešnější, ta Ukrajina , málo platný, ...malí, zavalití.👎.. , to je na nic !
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@epr3
prosil bych příklad... Jen to na mě nezkoušej s tykadly...)))
King I
@Asatin
Bureš jako správný obecnî blb po nich bude házet kamení
Asatin
Az na Brnenskem okruhu pojedou rusaci v cele s Foldynou,tak i Bures bude mavat ruskou vlajkou.
Avatar - epr3
epr3
@King I Přijď to sem zase napsat až budeš důchodového věku.
King I
@epr3 Jsou věci, do kterých rveš daleko větší peníze a na první pohled nesmyslně. Třeba důchodci.
King I
@epr3 Mám ti tu vysvětlovat podstatu marketingu?
King I
@epr3 Tobě to připadá moc za celosvětovou reklamu?
jerryx
@Uživatel_5734171 Co dělala dnešní pětikolka za covidu? Podporovala Babiše. Proč ? Sice ho chtějí odstavit od moci, ale jinak je stejná vrchnost jako oni, na nějakých zavřených školách přece nezáleží. A stejně tak je to s ANO v Prostějově. Já pán, ty pán.
Avatar - epr3
epr3
K té Velké ceně. Ta se přestala jezdit poté, co na brněnské radnici někomu došlo, že jediný kdo na VC prodělává je město, ačkoli na ní tehdy přispívalo tuším 70 mil kč. Každý blbec, který tam prodával zelené párky a teplé starobrno, byl finančně v pohodě. Asi se někomu zastesklo po starých časech.....Fiala může být buď blbý, nebo finančně zainteresovaný, jiná možnost není.
Avatar - epr3
epr3
@PEtr Tobes Ono je to moc složité spíš na tebe. Silná občanská společnost se pozná podle toho, že vyšinutce klidně nechá kecat a lidi si to vytřídí. Policejní stát a fašizující se společnost, tyhle lidi zavírá, protože se jejich názoru bojí.
Nemyslím si, že to pochopíš.
PEtr Tobes
@bella. muzes se odstehovat do russka, prej tam jeste berou rikal nedavno putler kdytz se ti to tady nelibi...hahaha
PEtr Tobes
@epr3 pokud je to otevrena podpora putlerova vrazedneho rezimu, tak je to v poradku, nebo treba vyzvy k "nasili", ze by mel nekdo viset atd...a to se deje v mnohem vetsi mire, nez padaji tresty, svoboda slova totiz neni uplne neomezena, ale to je na dezolaty moc slozite
Avatar - epr3
epr3
@Uživatel_5734171
http­s://ww­w.no­vinky­.cz/cl­anek­/doma­ci-za-podporu-valky-padlo-uz-devet-trestu-a-58-obvineni-40425849
Avatar - epr3
epr3
@Uživatel_5734171 Drulák, Ševčík, Bednářová, ti přišli "jen" o práci.
Vím o minimálně dvou dalších případech, které skončily nepodmíněným odnětím svobody, jména těch lidí mi vypadla a nechce se mi to teď hledat.
Jan Macharacek
Pobavila mě "bitva" komentářů king-epr. Ukázka mimózy.
Jan Macharacek
@King I Jo,to Praha je.Aji bez obchvatu,jako Brno, zde je aspoň okruh, čéče.
Jan Macharacek
@King I Uff! Hmm..jste necita a vul,"ů" chybí je to, na rozdíl od vás, užitečný živočich.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@King I
je to u přestupkové komise, o tom státní zastupitelství nerozhoduje. Benga možná, ale tam je to klasický alibismus. Kdo měl někdy co dočinění s policajtem, který tohle má na starosti, tak má jasno... Každopádně je to blbost a kdyby někdo tohle zkoušel na mě, tak bych se bránil třeba i soudně. A mimo jiné, přesně od tohoto je ombudsman...
Avatar - epr3
epr3
@King I O tom to ale není, Kingu. Je to klasická socializace nákladů a kapitalizace zisků. Platí nedobrovolně lidi, kteří by to za normálních okolností neudělali a investovali by do něčeho jiného, a zároveň přesně ti samí co platí, z toho nic nemají. Ať platí pořadatel a pak se může svobodně a oprávněně pakovat.
King I
@epr3 otevři si kalkulačku a počítej se mnou: maminka utratí na reklamu 70 milionů. Počítá s tím, že k ní díky tomu přijdou noví hosté a každý utratí minimálně 10 000. Kolik je třeba hostů, aby se to mamince vrátilo? Připadá ti k***a 7000 lidí hodně?
King I
@Uživatel_5734171 o tom rozhodují cajti nebo státní zástupce. Moc bych tyhle nedospělé vesnické komiky nepřeceňoval.
Avatar - epr3
epr3
@King I To vůbec nemusíš, stačí, když zatáhneš ten podíl města ze svých peněz, uvidíme, jak se ti to marketingově vrátí.
Avatar - epr3
epr3
@King I A ty se za tu celosvětovou reklamu najíš?
Avatar - epr3
epr3
@King I Máš pravdu, okruh je díra na peníze.
King I
Jo už to chápu, v Praze nemáte okruh. To je pěkná díra.
King I
Nechceš zpětně vyškrtnout mistrovství světa v hokeji v Praze?