Komentáře

Zpět na článek

Kryštof Pavelka: Mnozí lidé v on-line prostředí Rusko hájí. Svoboda slova a kolaborace ale nejsou totéž

44 komentářů

Saša Krach
Svoboda slova a kolaborace ale nejsou totéž a s tím souhlasím...Ale musí se tato situace týkat domácího prostředí...Pokud je zde normální zivot.Pak je to podpora politického směřování momentální vlády....
A může nastoupit nová vláda a vymýšlet...kdo je pro válku bude potrestán za propagaci války...
A tak že,, co ....😝😂😂🦈🦈
PEtr Tobes
@Saša Krach ty mas taky uz v te kebuli pekne vymazano. dokud se neupravi nejak napriklad trestni zakonik, nebo nebude vyhlasen aspon stav ohrozeni, tak za nove vlady se nic zmenit v tomto nemuze, ale to je asi na nekoho moc slozite, protoze bude platit stejna legislativa a o tom, co je trestne rozhoduji soudy, do kterych zadna vlada zasahovat nesmi. takze stale bude platit, ze otevrena podpora ruskych valecnych zlocinu uz by nemela projit, ona to ale casto stejne prochazi no a tak si tady zijem a ja nerikam, ze je to spatne, nema cenu tahat kazdeho pomateneho dezolata co obdivuje vraha putina a jeho rezim po soudech
Saša Krach
@PEtr Tobes No...názor a já vám ho vyvracet nebudu...Dalo by se říci co jedinec co parta to názor...
.ovšem který je správný...😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Ale mohu každému říci....vlezte mně na záda. Děkuji.😝🤣🤣🤣
Frank51482
@PEtr Tobes A co podpora ukrajinských válečných zločinů? Vždyť to celé začalo v roce 2014. A podpora amerických válečných zločinů je v pořádku? /htt­ps://w­ww.ro­don.cz­/prin­t/cla­nek.ph­p?id=3­886
King I
@Frank51482 začalo to ruskou invazí na Krym, šašku
Jan Macharacek
@Frank51482 Válku začalo Rusko. To je jasné všem, kromě kolaborantů. Ani vás, kolaborante, neomlouvá, že jste se, ve své hlouposti, přiznal.
Uživatel_5542819
Sloboda slova buď je, alebo nie je ! Ak chce niekto určovať pravidlá, volá sa to cenzúra a tá je znakom totality ...
PEtr Tobes
@Uživatel_5542819 tak urcite fasounku. pokud se ti tady nelibi, tak bez za svym vudcem , prej jeste bere..ale pospes si, aby uz nebylo pozde!
Frank51482
@PEtr Tobes I dementní jedinci, jako jsi ty, mají právo na svůj názor.
Jan Macharacek
@Frank51482 Jistě,i ty dementní kolaborante.
King I
Svoboda slova 😬 Just stupid flying monkeys.
King I
@King I Kdyby někdo nevěděl, co to jsou létající opice, tak je má každý narcista (což botox nepochybně je) po narcistickém kolapsu (Západ ho zradil) kvůli očerňovací kampani a aby si uchránil sebeobraz silného vůdce, protože jinak je to jen h*o h*n. Svobodu slova v tom nehledej. Je to jen chamraď, která většinou ani ani neví co dělá. Jsou to jen užiteční idioti botoxovy pomsty. Žít tam by nechtěli.

Takže JDE o kolaboraci, za prachy nebo jen z blbosti.
jerryx
@King I A co to je Západ? Green Deal, 72 pohlaví , woke kultura a politická korektnost? A co byl předtím, když to neexistovalo? A něco takového mě nikdy zradit nemohlo, protože jsem to nikdy nechtěl. To vůbec nechce silného vůdce, prostě to chce celý ten progresivistický odpad odmítat.
King I
@jerryx "prostě to chce celý ten progresivistický odpad odmítat"
Tak to prostě dělej, nikdo ti v tom nebrání.
Bureš je skrytý/zranitelný narcista nebo asociál (vše je podřízeno jeho prospěchu a přitom dokáže okouzlit), Trump je grandiózní/okázalý narcista/zlaté dítě a Botox je nejhorší forma – maligní narcista. Botox je prase všech prasat. Kvůli zradě je schopný zabíjet. Ukrajince, novináře, agenty, kohokoliv vyhodí z okna. Takoví třeba vybíjejí své rodiny, když je manželka podvede a chce se rozvést. S tím se opravdu nespojuj.
giorgio287
Ještě, že toho Putina (a Babiše) máme. Jinak by si je ten neschopný fialový imbecil musel vymyslet.
jerryx
@giorgio287 To by sám nedokázal, to by mu musel někdo poradit.
Jan Macharacek
@giorgio287 Ó,umělá neinteligence promluvila. Samozřejmě od věci.
Pavel Nyklíček
Letitá statistika již více nez jedno desetiletí ukazuje, že stabilně 70% občanů Bábiše nevolilo!
To nikdo neokecá.
Richard Šebesta
@Pavel Nyklíček to je primitivní argument ! Ale volby Bureš zřejmě vyhraje takže co to je za argument ? Jen dodám nejsem Burešův volič
Jan Macharacek
@Richard Šebesta Ale jste, podle té poslední věty se to pozná.
Avatar - epr3
epr3
@Pavel Nyklíček A už sis spočítal, kolik lidí nevolilo Fialenka?
Richard Šebesta
@epr3 To on zřejmě neumí !
jerryx
@Pavel Nyklíček Já volil ANO kromě komunálek ( kde volím lidi, ne strany) až letos do EP. Když mi poradíte jinou možnost, aby tahle zelenogenderová pirátská vláda s Rain Manem v čele skončila, tak prosím. Jedinou demokratickou možnost vidím v příštím roce volit ANO.
Richard Šebesta
Pan autor je buď hodně naivní nebo mlády a nemá zkušenosti nebo záměrně fabuluje. Řeči o vlivu ruských agentů a tajných služeb na nás a západní svět obecně třeba i na volby v USA a další věci budou jistě víceméně pravdivé. Zda více či méně to nedovedu posoudit. Ale už od dob co se razí mince platí ona moudrá pravda,že každá mince má dvě strany. Tudíž CIA a další tajné služby západu dělají to samé v opačném garde. Kdo pamatuje minulý režim tak mi dá za pravdu,že tehdejší komunistická propaganda stejným způsobem co tvrdí dnes naše BIS totéž tvrdila o CIA a a dalších západních službách.Tedy že u nás působí a snaží se rozvrátit náš systém zejména v době normalizace počátkem 70.let soudruzi tvrdili že pražské jaro pomáhali rozjíždět západní centrály. Opět možná na tom mohlo něco být více nebo méně.Chci tím říct že západní agenti stejně jako dnes ruští a i činští a další vlivově působí na území nepřátelských a jistě i přátelských států. V době studené války si CIA a KGB neměli co vyčítat obě tyto agentury měly své špióny všude kde to šlo.Jen třeba připomenu že KGB např. působila u nás velmi vehementně v době pražského jara a CIA zase jistě při útoku na Kubu v zátoce svini v roce 1961 nebo při převratu generála Pinocheta v Chile.v roce 1973. To bylo jen pár příkladů jak a kde působí ony agentury. Platí to ale nepochybně i dnes. Takže nic není černobílé.
Miroslav Rys
@Richard Šebesta Nekecej, Šebesta. Jakápak je asi zebra, co, yndženýre?? 😀😀
jerryx
@Richard Šebesta S tím Chile je to pravda a je to ukázka, že zrovna CIA není o moc lepší, než KGB. Pochybuju, ale , že by se CIA jakkoliv podílela na pražském jaru, nemělo to pro ni význam. V zájmu KGB je rozhodně vítězství Kamaly a rozklad USA pomocí migrantů a různých aktivistických pitomců a kulturních válek. Co se týká EU, určitě jsou radši, když se vyhazují peníze za Green Deal, než za zbraně. Takže taková Merkelová nebo Ursula byly pro ně darem.
Marek Tropp
@Richard Šebesta Ano, dokonce i na ČT byla za minulého režimu reportáž, jak američtí agenti sabotují vyspělou československou bramborářskou výrobu shazováním mandelinek 😃 Šílené je, že rusácký přístup se za ta desetiletí nezměnil, a i teď v roce 2024 šíří podobné bludy (biologické laboratoře na UA apod.). A samozřejmě, že agenti jsou na obou stranách, ale mezi zeměmi ve vlivu USA a SSSR/Ruska byl a je propastný rozdíl. Američani se v podstatě snaží hlavně zabránit šíření totalitních komunistických režimů (např. kdysi Vietnam, dnes Venezuela), zatímco Rusko všude zanáší akorát ten svůj svrab a zmar.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
jsou dvě zcela odlišné roviny:
1. Tlachy občanů. A je jedno, zda v putyce, na internetu nebo kdekoliv jinde. To zcela pokrývá svoboda slova, svoboda projevu. Mně je opravdu zcela lhostejné, jestli někdo obdivuje putina, jestli fandí rusákům. Jeho svět, jeho boj, jen musí počítat s tím, že si o něm nemyslím nic pěkného a udělám všechno možné, abych se mu v reálném životě vyhnul. Příliš si vážím svého času, než abych se bavil s volem.
2. Konkrétní skutky politiků. A tady se bavíme opravdu o vlastizradě. Pokud někdo změnil naši energetickou soustavu ZÁMĚRNĚ na zcela závislou na rusku a k tomu ještě hodlal přes varování odborníků i tajných služeb předat naši jadernou energetiku Rosatomu ještě v roce 2021, kdy na hranicích s Ukrajinou už stála dvousettisícová okupační armáda, tak to je vlastizrada. Konkrétně mluvím o lidech, jako je Zeman, Klaus, Babiš, Hamáček, Filip, Okamura a další. Minulá vláda předávala zemi STOPROCENTNĚ závislou na ruském plynu, to nebyla náhoda. Kdysi vlády pracovaly na diverzifikaci zdrojů, Sobotkova a Babišova vláda tahle utnula a zatímco Polsko usilovně budovalo soustavu na rusku nezávislou, my jsme dělali pravý opak. A po celou dobu se tito lidé snažili devastovat naše tajné služby. Stačí si vzpomenout na Zemana a jeho slova o čučkařích. To je vlastizrada jak z učebnice. Tohle opravdu žádný jiný vrcholný představitel demokratické země neudělá, aby útočil na vlastní tajné služby. Je zázrak, že to období ty služby přežily...
jerryx
@Uživatel_5734171 Viděl jste Vrtěti psem? Viděl , ale nepochopil. Kdyby to vláda myslela upřímně, tak se snaží získat lidi na svou stranu. Představovat si, že ona jim bude nadávat a přikazovat a oni se uskromní, tomu může věřit jen Fiala. Jestliže 75% lidí nevěří vládě, určitě to neznamená , že je tolik lidí na straně Ruska. Prostě jen mají toho pokrytectví a diletantismu dost.
Pavel Nyklíček
@jerryx
Pořád tu máme pravidelnou statistiku, že 70% lidí nevolí už spoustu let Babiše.
O něčem to vypovídá a to neokecáš.
Karel 2.
@Pavel Nyklíček
To, že tolik lidí nevolilo v minulosti Babiše, ale vůbec neznamená, že milují Fialovu vládu a že jí věří, nebo že podruhé znovu budou volit Fialovu partu potom, co tu dnes předvádí.
Naopak je otázka, kolik lidí si srovná výsledky a příště toho Babiše zvolí, ne proto, že by ho najednou měli rádi, ale proto, že si srovnají výsledky jeho a Fialovy vlády a vyberou Babiše jako menší zlo.
jerryx
@Pavel Nyklíček Tak jednoduše, největším nebezpečím jsou Piráti. Kdo s nima uzavřel koalici? Fiala nebo Babiš? Já se s Babišem nehodlám přátelit, já ho jenom budu volit. Ne proto, že bych ho měl rád, ale proto, že už mám Fialy dost. Ale Fiala měl zastupovat lidi jako jsem já , takže je to jeho zrada. Vybral si Piráty a Ursulu, tak ať je mu s nima dobře.
jerryx
A ono ty kecy tu válku nějak ovlivní? Za tímhle je snaha neschopné Fialovy vlády odvést pozornost od svých činů a taky označit všechny své kritiky za proruské , i když o Rusku vůbec nemluví. A co je pak snaha odevzdávat kompetence do Bruselu a poslouchat Ursulu na slovo? Tomu se neříká kolaborace?
Richard Šebesta
@jerryx 100 % souhlas a dodám když naše mainstreamové media či vláda mluví o Rusku tak vždy a jedině záporně a někdy i lživě. Konkrétně třeba různí politici (čky) Němcová či Černochová. Němcová.
Richard Šebesta
@Richard Šebesta Ještě dodám že kdo sleduje politiku pozorně a je objektivní tak musí uznat že ve lhaní Bureše,Konečné nebo naší demoliční vlády není skoro žádný rozdíl.
jerryx
@Richard Šebesta Babiš je notorický lhář, trochu ho znám a nesmyslně lže i mě člověku na kterém mu vlastně ani moc nezáleží. Když mi poradíte jinou možnost, nebudu ho v roce 2025 volit. Ale Fialova pirátská vláda musí jít, ještě že jsou Foltýn a Dvořák tak hloupí, že to řeknou přímo, co nás čeká .Někdy musíme rozhodovat mezi tím špatným a katastrofálním, když dobré není na skladě.
Richard Šebesta
@Richard Šebesta pro jerryx. Je to možný uhel pohledu, že se má rozhodovat mezi velmi špatným a špatným. Jenže to pro mne není. Já jsem možná trochu naivní ale zlo volit nechci ani špatné ani to ještě horší.
Pavel Nyklíček
Člověk míní, Bůh mění.
Spoustu "sociálních bojovníků ví, kde a jak, co a jak nastavit ve valečne době, ale myslím, že skutečně dohody státniků a lidí co mají na válku vliv nám jsou utajeny a tak krafeme, to nás to baví.
To neznamená, že bychom se nenáviděli. Prostě máme tu demokracii a daň za ni je toto svobodné vyjadřování.
Problém nastává až , když se toho chytí nějaký politik, co by normálně neuspěl, nemá ani klasickou stranu se všemi atributy strany politické a založí nějaké seskupení či hnutí bez pravidel a demokracie.
Pak tu máme pouze názor vůdce a je otázkou, zda vůdce je tím pravým pro naši bezpečnost.
Populismus má jepičí život a musí stále gradovat aby přežil.
Vidíme to u obou našich nejznámější imigrantů slováka a japonce, jak jejich rétorika rok od roku narůstá na intenzitě a to klid mezi náš lid nepři­náší­....bo­hužel.
jerryx
@Pavel Nyklíček Tak přece jste nacionalista- Slovák, Japonec. 😃 No, nic, současná vládní propaganda je zmatená jako premiér Fiala. Okamura je nespokojencům v podstatě vnucován , protože s ním Babiš nechce vládnout a je na první pohled jasné, že mu jde jen o prachy. Babiš je trochu jiný případ, za normálních okolností nepřijatelný , protože chce o všem rozhodovat sám, ale je schopen i naslouchat lidem, tedy těm, co nemají vymytýcmozek progresivistickým hnusem, v mezičase, kdy bude potřeba se zbavit pětikoalice, je jediná možnost. Pak máte pravdu , je starý, ale z ANO by mohlo vzniknout něco jako ČSSD , pokud by se ODS zbavila Fialy a spol., mohla by se sloučit s Lidovci , pokud by vykopli Hladíka a spol. A progresivní nebezpečí by se sjednotilo jako na Slovensku okolo Pirátů. Za téhle situace by byl Okamura okrajový.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Novinářský nádeníku, Česko ani NATO není ve válce s nikým a neexistuje žádný důvod podporovat Ukrajinu v její válce proti Rusku. Jinak jako pamětník mohu z vlastní zkušenosti potvrdit, že v srpnu 1968, na rozkaz Ukrajince Brežněva, jako první, na tancích, pod praporem SSSR a většinově přijeli do Prahy Ukrajinští vojáci. To oni tady páchali zvěrstva na civilních obyvatelích o kterých nás občas informuje ČT. Kdo dnes podporuje Ukrajince fakticky plive na památku jejich pražských obětí.😶
Marek Tropp
@RASPUTIN Myšlenkový nádeníku, Rusko svá okupační vojska neobsazuje etnickými Rusy, ale právě jinými národy, které považuje za Untermensch. Ze stejného důvodu teď na Ukrajinu posílají Burjaty, ***ry apod, nádeníku.
Marek Tropp
@RASPUTIN A Česko ani NATO možná není ve válce s Ruskem, ale Rusko by nás zase chtělo do své sféry vlivu, jako tomu bylo po 40 let. Kdybysme Ukrajinu nepodporovali, už by byla dnes společně s Moldavskem součástí RF a ty Ukrajince by na nás pod hrozbou smrti posílala po 50 letech znova.
Lilith Černá
Pavelka holt musí prokázat loajalitu s režimem, když se to na Ukrajině kácí.)))
Pokud tu někdo kolaboruje, je to "naše" ukrajinská vláda, která narvala do chřtánu bývalé země SSSR, s níž nemáme NIC, ale vůbec NIC, společného, více než 120 MILIARD! z peněz českých! daňových poplatníků. Máme vládu, jež poškozuje naše ekonomické zájmy, prezidenta, který tvrdí, že teroristický útok Ukáček na Nord Stream (jenž Němci vyšetřují) samozřejmě za dohledu CIA, byl legitimní! Všichni jsme viděli ty tisíce ukrajinských "žen a dětí" řvát na stadionu, který v podstatě zaplnili mladí ukr. branci, na fotbalovém zápasu. Kolaborantství je živit tady na úkor českých sociálně slabých parazity, kteří mají bojovat za svou zem, ale místo toho "statečně" vyřvávají v úkrytu Sláva Ukrajině.
Odkdy je kolaborantství mít názor na CIZÍ válku? Nikdy v naší novodobé historii nebyl nikdo stíhán za kritiku jiných cizích válek, čím je tahle odlišná, Pavelko?
Možná jen tím, že jde, dnes už nepokrytě, o proxy válku USA s Ruskem!
Jen nesvéprávný idiot nevidí, že k této válce vedlo mnoho let usilovné práce USA a EU na všech těch majdanech a perfidních minských dohodách.
Pokud žijeme v demokratické zemi, čemuž už dávno nevěřím, mám jako občan právo fandit komu chci a nějaký přiblblý politruk Foltýn mi do toho nemá co kecat! Nemravní zločinci z řad politiků, médií a zbrojařské lobby živí tento příšerný masomlýn, i když už je pro Ukrajinu válka prohraná a tvrdí, že Putin jadernými zbraněmi jen vyhrožuje. Díky těmto lidským zrůdám stojí Evropa na pokraji zkázy a *** tomu ještě tleskají.
Pavel Nyklíček
@Lilith Černá
Ty musíš ale trpět....
Já jsem v pohodě, protože to co tady řešíme je dávno dohodnuto a nic s tím neuděláme.
Pokud totiž budeme chtít Boha rozesmát, řekněme mu o svých plánech.
Tak už to neřeš. Musíš cítit, že ti to nedělá dobře být každý den překyselená.
Už moje babička říkala : Emoce jsou z toho nemoce!
Poznáš to dle toho, kolik léků pravidelně užíváš.