Komentáře

Zpět na článek

Karel Steigerwald: Okamura není chudý duchem, natož nevinný. Na stupnici zla má své místo

14 komentářů

Miroslav Rys
@RASPUTIN Pitomio ale nemluví, ten vydává skřeky. Jako ty. To už tak neandrtálci dělají 😀😀
Miroslav Rys
@Richard Šebesta Jak se sklání poklona, Šebesta?? Takové spojení v češtině neexistuje. Asi jsi přešel na pitomiovštinu 😀😀
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Novinářský nádeníku, tvůj článek je plný bolševických klišé zaměřených na ty, kteří se odváží říkat pravdu.😶
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@Miroslav Rys ...Jasně a vy současní bolševici ty "skřeky" z plných plic odsuzujete a nahrazujete tou jedinou přípustnou pravdou, že ?😂
Miroslav Rys
Frank51482 Protože to neexistuje, jelito. Je to tak správně?? 😀
Zidlicka
Skvěle napsáno
Richard Šebesta
@jerryx Autorovi skláním poklonu za moudro a pravdu. Je to přesně tak. Útočit na Okamuru je snadné,byť někdy i pravdivé ale ve stupnici nad ním stojí jiní (ne)vinní ! Fiala a většina nebo celá vláda a další.
jerryx
Je to hrozné, co se stalo s autorem Princezny Jasněnky a létajícího ševce. Jistě musel dřív nějak s bolševiky vycházet, aby mohl tvořit, ale dneska? Samozřejmě, Okamura je politický podnikatel bez názoru , kterému jde jen o to, mít se dobře. Kdyby jeho kampaň nechali eurobolševici bez povšimnutí, málokdo by si jí všiml. Ale Okamura počítal, že začnou hystericky reagovat a nespletl se. Ale většina lidí není pobouřena nevkusnými plakáty, ale migranty, bodajícími do lidí. Plakátů si můžeme nevšímat.
Jan Macharacek
@Richard Šebesta Skládám poklonu za hloupost a lživost. Obojí neuvěřitelné a chronické.
reproman
Novozákonní "Chudí duchem" nikdy neznamenalo "blbí", "hloupí" nebo "prosťáčci". Znamená to "skromní". V tomto smyslu Okamura skutečně "Chudý duchem" není.
Frank51482
@Frantisek Najman @Frantisek Najman - Je to tak. Steigerwald je jen zapšklý dědek, který by měl raději chodit sypat ptáčkům a neotravovat.
Frank51482
@Miroslav Rys A proč by neexistovalo ostrovide? Když může existovat výraz " je to hrozně krásné" anebo "oba dva", proč ne sklánět poklonu? A když někoho oslovuji, tak ne Šebesta" ale vždy Šebesto, ty troubo. Asi jsi přešel na ***ovštinu.
King I
@Miroslav Rys
Je to rebel.
Frantisek Najman
Na stupnici zla má své místo především autor Karel Steigerwald.