Komentáře

Zpět na článek

Debata Trump-Harrisová: Jeden o koze, druhý o voze, lhali oba, nezaznělo nic nového, nikdo nevyhrál

41 komentářů

Andrew Shob
@Milan Cech Vzhledem k tomu, ze se v poslednich dnech objevila videa z mesta Springfield (OH), kde migratni z Haiti kuchaji kocku, husy a kaceny z mistni reky, tak bych nerekl, ze je silenec.

Vite Biden/Harris nechali transportovat za posledni 2 roky 4 miliony migrantu z Haity do USA aniz by na to meli jakykoli mandat.
jerryx
@Milan Cech Oni vám nesní psa a kočku, oni vás rovnou zabijou. Členové drogových gangů z Jižní Ameriku si v klidu proudí přes jižní hranici USA. Pro ně lidský život nic neznamená a pokrytci jako Harris dělají, že to nevidí.
jerryx
I kdyby se Kamala jen smála a nic neřekla, dle médií by vyhrála. Bude to stejná prezidentka, jako náš PP. Vymyslí se o ní nějaká pohádka a vládnout bude někdo jiný. Názory žádné nemá, jen pár obvyklých frází.
ppmm
Tohle není článek důstojný Reflexu. Napsat rovnou v titulku, že lhali oba, je jak srovnávat s Andrejem Babišem člověka, co omylem zapomněl vyložit rohlík na pokladně a odnesl si ho v košíku zdarma. Jasně, kradli by oba, ale není to to stejné. Zbytek článku mi příjde jako projekce člověka, co je předem rozhodnutý a chce vidět jen to, co chce vidět. Naštěstí na tom, co si u nás o debatě myslíme, nijak nezáleží. Důležité bude, co si z ní vezmou nerozhodnutí voliči.
Bořivoj Zelený
Musíme věřit, že vyhraje Trump, protože on představuje starou dobrou Ameriku, tak jak ji známe z minulých desetiletích a kterou chceme zpátky.
Kdežto Harris je typická představitelka neomarxprogres liberálů, kteří naší euroatlantickou civilizaci vedou k úpadku. Ostatně vidíme to u nás v Evropě, kam vedou Evropu bruselští liberálové.
jerryx
@Pavel Nyklíček Když tak Clexane , ale Vy rozumíte medicíně asi jako politice, ano Trump je starej, i AB je starej , ale když promluví nějaká mladá a pohledná , u nás nebo i v USA, je to katastrofa.
Andrew Shob
V roce 2020 vyhral volby Donald Trump a Demokrate masivne podvadeli.

06.01.2020 nebyl zadny agresivni utok na Kapitol, ale naopak posledni zoufala snaha Americanu o demokracii a svobodu. Ti ctyri co tam zemreli byli vsichni priznivci Donalda Trumpa. Vsichni byli neozbrojeni, nevinni. Vsechny policie zavrazdila. Jednu pani strelili do krku, dalsi umlatila policistka obuskem k smrti. Dalsi dva dostali infarkt potom, co policie zacal strilet bez varovani kourove granaty do davu.

USA nejsou demokraticka zeme. Posledni reguelrni volby tam byly 2016. Ted maji podobny system jako Putinovske Rusko.

Toto jsou naprosto zakladni fakta. Jeslti se na nich neshodneme, tak ani neni treba diskutovat.
Saša Krach
Harrisová má obrovskou výhodu ..Ve své bývalé funkci nedělala skoro nic...a kde nic není nedá se kritizovat..
A pokud stačí pro voliče úsměv...pak jsou voliči v USA stejně chytří jako u nás...
Ale to je jejich věc.😝
A vše rozhodnou novináři...jako u nás.
Divná demokracie ,,A zmatený volič.
😂😂😂
Uživatel_5542819
Ani jeden z kandidátov nie je " dobrá správa " pre Európu a EÚ ! Jeden je hrozbou pre jej ekonomiku a druhá je ochotná riskovať jadrovú vojnu a koniec ľudstva na planéte Zem . Politici z rozmerom štátnikov typu Kennedyho, Reagana a Buscha st. v USA zrejme " vyhynuli " ...
ppmm
@Bořivoj Zelený Není pak, Bořivoji, zvláštní, že všichni žijicí prezidenti a dokonce i víceprezidenti podporují Harris? To skoro vypadá, že si ta stará, dobrá Amerika myslí, že k úpadku ji povede někdo jiný...
jerryx
@Pavel Nyklíček To máte pravdu, Fiala myslí jen na sebe. Nebo myslíte Petra Pavla?
Peter Hosek
@jerryx mate spravny postreh tak jako miliony mych spoluobcanu ….
jerryx
@Pavel Nyklíček Clexane, teď už si to snad zapamatujete.😃
Richard Šebesta
@jerryx To podepisuji. Konkrétně třeba lady europoslankyně Gregorová od Pirátů 31 let nebo neúspěšná kandidátka na hrad Nerudová. I Burešovky někdy perli viz.Jermanová-Pokorná nebo přeběhlice z ODS Vildumetzová. Ale aspoň je sranda nebo trapně ? Někdy se to nevylučuje.
jerryx
@Pavel Nyklíček Souhlasím, většina lidí nemyslí a věří nesmyslům. Jediná šance je ,ověřovat si každé tvrzení a vědět, že nikdo z nás není tak chytrý, aby nenaletěl podvodníkům. Oni jsou odborníci v oblbování lidí, my ne. Volit někoho, že je žena , nebo barevná , hodně vypovídá o tom člověku. Proč jsem já kdysi volil Zemana? Protože mě vytočili s prázdným Drahošem a dokonce jsem uvěřil, že se Zeman polepší, když mu už o nic nepůjde. Byl jsem blbec, tak by se zachoval každý normální člověk, ale ne Zeman. Poučení? Volbu mezi Babišem a Pavlem, tedy mezi hrůzou a loutkou, jsem ignoroval.
tempter
@Andrew Shob Citace z předchozího článku Jany Bendové, velmi výstižné: "Znovu tedy připomeňme, že k základním lidským právům patří být i popletený hňup s nevymáchanou pusou a nevlasteneckými hrubkami v mateřštině."
jerryx
@Richard Šebesta Jo , psali to v NYT, že je nejlepší, a nejchytřejší. Ty noviny si sice Fiala nepřečte, protože neumí anglicky, ale Piráti mu to řekli.
King I
@Richard Šebesta Harris je narcistka odkdy? Je empatka jako bič.
Jiří Bubeníček
Přečetl jsem jen titulek článku a říkám si ,kdo napsal a uhodl jsem Klausista pan Buchert a Trumpista,nevadí?! Byl mezi nimi rozdíl samozřejmě ,kdo vyhrál nu není to fotbal ,ale obsah ,forma ,způsob debaty šelo velice dobře rozlišit pane Bucherte! Alibismus ten váš je legrační! Míru zdar!
Milan Cech
zatímco v US se shodují že Trump dostal čočku, konzerva geronti z Reflexu zmírňují porážku šílence co tvrdí že vám migranti zbaští kočku a psa .... zaplať pánbů za chirurgy z dovozu
Richard Šebesta
@jerryx Souhlasím.Fiala má nyní novou IKONU Harrisku velkou narcisku.
jerryx
@Saša Krach Je zajímavé, že Biden úplně zmizel. To už se asi ani Fiala nebude chlubit setkáním s ním.
Uživatel_5850027
@ppmm Co je na tom za prznění, když jen upravíte jméno do svého jazyka?
ppmm
@Bořivoj Zelený Samozřejmě, že Bush volí Harris, Trumpa odmítá podpořit, nezúčastnil se nominačního sjezdu a tvrdě ho kritizuje. A osobně si myslím, že pokud by se průzkumy vyvíjely extra špatně, rozhoupe se i k přímému veřejnému prohlášení. Zapomněl jste ale na další republikány, jako je Bushův VP Dick Cheney (těžko najdete kovanějšího republikána) a dokonce i Trumpův vlastní VP Pence. Nenajdete jediného prezidenta ani víceprezidenta, který by Trumpa v těchto volbách podpořil.
Bořivoj Zelený
@ppmm Tak bývalí žijící prezidenti /Clinton, Obama/ jsou demokrati, tak je jasné, že
podporují Harris. A republikán Bush ml.? O něm pochybuji, že by podporoval Harris.
ppmm
@Uživatel_5542819 Snad čeština s malým písmenem, píšeš přece v slovenštině! A BTW devatenácté století dávno skončilo, takže moderní čeština už naštěstí tenhle přežitek prznění cizích ženských jmen přestává používat.
Uživatel_5542819
@Pavel Nyklíček On je starý a ty mladý a zrejme nemúdry ! Ty veríš politikom ? Koľko máš rokov ...
Uživatel_5542819
@ppmm Snáď Harrisovú ? Píšeš predsa v Češtine !
Frank51482
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
jerryx
@Peter Hosek No, můžou udělat volební podvod a třeba něco jako útok na Capitol. Docela by mě zajímalo, jestli ty pitomce k útoku vyprovokovala FBI nebo CIA. Natolik reálie v USA neznám. Jen to zatraceně připomíná hokejové demonstrace a vymlácení kanceláře Aeroflotu v Praze roku 1969.
jerryx
@Milan Cech Zákon demokratů proti migraci. Vy mě bavíte. Těm vadí nejvíc slušný a pracující volič republikánů. A mimochodem ten Pitomio vládě nevadí. Vždycky bude v opozici a vláda může říkat, že všichni její odpůrci jsou takoví. A vláda , jejíž mluvčí je Pavel Novotný, má co povídat o slušnosti.
Zdeněk Ryšavý
@Pavel Nyklíček No teda. Tady se píše o volbě Ussa presidenta a ty nám tu popisuješ svůj noční stolek a problémy. A navíc tak podrobně. Důvod? Pavle to už chce i prášky na demenci.
Pavel Nyklíček
@jerryx
S tím Zemanem jsem to měl do puntíku stejné...
Druhé jeho volební obdobi už bylo trapné.
Kdo bude i nás vládnout mi tak nějak je jedno, Le za těch 35 let jsem si nespletl a volil vždy vitěze.
Každý byl něčím dobrý i horší a tak vycházím z toho, že někdo tam musí být.
Poprvé ale mám pocit, že mi tam někdo fakt vadí.... Někdo, kdo mysli jen na sebe a to nemám rád.
Milan Cech
@jerryx proto asi Trump obvolával všechny aby shodili zákon co by to řešil, zákon na kterým makali i hardcore Republíkáni ..... bohužel polovina Amíků jsou stejný tupci jako naši voliči Pitomia a nebo vy osobně ....
Milan Cech
@Andrew Shob chápu že by naši i Američtí dozoláti chtěli řídit svět podle videí "co se objevili", ale to by byl konec civilizace .....
jerryx
@Richard Šebesta Gregorová v 31 letech dělá své kočičce pelíšek v Bruselu( její slova) a Nerudová je jako 45letá profesorka a matka 2 dětí mentálně tak na 16. Horší je to s Jermanovou a Vildumetzovou, to jsou představitelky budoucí vládní strany. Ale já beru ANO jako takový přechod od eurobolševiků opět k demokracii. Jeho kandidáti jsou příšerní, ale nebudou aspoň dělat cenzuru a bojovat proti dezinformacím, což je totéž.
Peter Hosek
@tempter co Andrew Shob napsal je 100% pravda. Nazyvat nekoho “hnupen s nevymachanou pusou s nevlasteneckemi hrubkami v cestine” naznacuje, nam vsem, jaky mate charakter.
Ja, po 56ti letech zivota zde ve Statech, ty chyby v ceske gramatice delam take. Nemam opravneni a nemohu se vyjadrovat za komunitu nas cechoamericanu, ale Kamala Harris nas volebni hlas nedostane ani nahodou.
Pavel Nyklíček
@jerryx
Klexane je teď velmi obliben za poslední 2 roky.
Sází ho v nemocnicích každému.
Ptal jsem se známého co v nemocnici doktrantuje a je to nařízení z vyšších míst kvůli embolkám.
Tak jsem zas jinde zapázral v naší malé střediskové nemocnici a ta ve spojení s očkováním má jasno.
Pavel Nyklíček
Trump je starý. Hodně starý.
Konce volebního období se nemusí dožít.
I u nás to vypadá, že by "náš" důchodce rád do vlády, ale i zde tomu biologické hodiny moc nenapomáhají.
Noční stolek po ránu je plný. Klexan na ředěni krve, Prestarium na vysoký krevní tlak,imunita špatná diky vakcinaci, kolena dávají vědět, že ledviny slábnou, křaplavý hlas ztráta esence energie, rohovka se nám odchlipuje a večer prášky na spaní, když bdím a o něčem sním...
Soudy, právníci, firmy, dluhy....
Prý ale o peníze Babišovi nejde , říkal tento týden v televizi, takúe ještě k tomu všemu halušky.
Vše co píši, o tom sám Babiš opakovaně hovořil, aby bylo jasno....
Pavel Nyklíček
@Saša Krach
Holt Trump má pecháčka. Neuspěje.
Pavel Nyklíček
U Bidena jsem viděl, že to začíná pokulhávat.,
Po výměně za Harris je situace pro mě čitelná a nemám sebemenších pochyb, že by neuspéla.
Jeden z faktorů je, že mišenci jsou v Americe ve velkém množství, ale co bude rozhodující, tak žen je v Americe více než mužů a žena ženu podpoří.
Výsledek 60 : 40 pro Harris.