Rozhovory

Zpět na článek

Buchert: Kočkožrouti a Obama v sukních. Debata Harrisové a Trumpa byla nudná. Moc neřekli, ale lhali oba

14 komentářů

Avatar - epr3
epr3
Zajímavý článek Daniela Vávry o tom, že když lidé nejsou líní si zjistit, jak to doopravdy je, vyjde pravda úplně jiná, něž jim troubí média hlavního proudu.
http­s://ww­w.no­vare­publi­ka.cz­/2024/­09/pre­ziden­tska-debata-v-usa-ocima-daniela-vavry
Avatar - epr3
epr3
@epr3 A další pohled zde.
http­s://pr­otiprou­d.in­fo/po­liti­ka/8172-predvolebni-estrada-v-usa-trump-tvrde-utocil-a-bavil-divaky-falesna-a-prazdna-harrisova-masova-migrace-ekonomika-kulturni-valky-ukrajina-az-na-chvostu-umela-oslavna-bublina-kolem-harrisove-splaskla-media-budou-tvrdit-opak.htm
King I
Nerozhodnutí, tápající, slabí voliči jsou ztělesněná nuda, nikdo nebude riskovat jejich urážku třeskutou zábavou. Kdyby se v tom někdo nepoznal, padá z nich "budu volit menší zlo" nebo "není koho volit".
Avatar - epr3
epr3
Ty vole, to máte v Reflexu tak málo témat, že jedno musíte přežvýkávat všichni?
jerryx
@epr3 Ono po progresivistickém převratu v Reflexu musí nějak zaplnit stránky časopisu.
thomas2
@jerryx - Ten clanek v Reflexu kritizoval oba kandidaty na prezidenta, tak nejen toho velmi konzervativniho, ale take tu vice progresivni. Takze kdyby mel Reflex progrestivicky prevrat, tak by kritizoval jen jednoho z nich. Reflex se stal vic neutralni, uz neni tak velice konzervativni, uz muze kritizovat obe strany.
Avatar - epr3
epr3
@thomas2 Reflex se stal víc neutrál­ní..­...😁😁­😁Ten byl dobrej, fakt😁😁😁.
Richard Šebesta
@epr3 Ono témata by byla ale jaksi se to někdy nehodí do koncepce. Třeba jsem postrádal téma , kdo poškodil NORDSTREAM ? Pokud se nepletu nikdo z Reflexu to téma neuchopil. Proč asi ? Pachatel(tele) se nějak nehodí do krámu. Jo kdyby to byli Rusové to bylo článků o zlých Rusech ale takhle není důvod psát. Pravda se často nemá mezi lid dělný pouštět. Na to přišli už komunisté.
jerryx
@Richard Šebesta Ono se opakuje situace v časopisu Melodie někdy před 40ti lety, ten časopis začal vadit komoušům, tak tam dosadili nemožného šéfredaktora, všichni schopní odešli a pak se to nedalo číst. Mně by zajímalo, komu vadil Stoniš a kdo ten progresivní převrat zařídil. Já měl Reflex rád, byl to takový drzý časopis, bez servítek, za Stoniše by se jistě Nordstreamu věnoval.
Richard Šebesta
@jerryx Jo jo v něčem se doba opakuje.Bohužel.
thomas2
@jerryx - V te debate tech dvou kandidatu na prezidenta nebyla ani zminka o Nordstreamu. Takze nebyl duvod, se zminit o Nordstreamu v tom komentari o te debate. No poskozeni Nordstreamu prerusilo cast vyvozu Ruska do Evropy, ale Rusko to proste vyvazi jinam. Tak kdokoli poskodil Nordstream, tak tim neposkodil Rusko. Ruska ekonomicka situace se nezmenila. No nyni je hlavni podezreni na to poskozeni, na skupinu nekolika Ukrajincu. No jestli si tech nekolik Ukrajincu myslelo, ze tim poskodi Rusko, tak toho nedosahlo. Rusky rezim kasle na evropske sankce. A take na americke sankce. Tak jestli si nejaci Evropane a Americane mysleli, ze to bude ucinne, tak to vubec neni. Ruska agrese na Ukrajine pokracuje. No jenom ta agrese zhorsila ekonomickou situaci na Uktajine, ale v Rusku ne. Ta agrese bude pokracovat, dokud bude rusky diktator Putin zivy, a mozna i potom, co zemre. Bude zalezet na tom, co se rozhodne delat novy vudce Ruska, jestli bude chtit pokracovat s tou valkou.
thomas2
@Richard Šebesta - Buchertuv clanek kritizuje oba kandidaty, takze temata mel. Nezminoval se o tom, kdo poskodil Nordstream, protoze ti dva kandidati na prezidenta to nediskutovali. V jejich debate o tom nebyla ani zminka. Co se tyce Nordstreamu, tak je z toho poskozeni podezrivano nekolik Ukrajincu. Ale neni zadny dukaz, ze by to zorganizovala ukrajinska vlada. I kdyz je to lepsi, ze ten Nordstream byl poskozen, takze nefunguje. Takze prestalo trochu ruskeho vyvozu do Evropy. Jsou evropske sankce na Rusko, ale nejsou nic platne, Rusko proste vyvazi jinam, co nemuze vyvazet do Evropy. A dovazi odjinud, co nemuze dovazet z Evropy a z USA. Takze ekonomicka situace v Rusku je vicemene stejna. Rusky diktator Putin se jenom smeje sankcim. Sankce zhorsily ekonomickou situaci v Iranu a v Severni Koreji, no ale tem diktaturam to nevadi, to vadi jenom obycejnym lidem, kdezto diktatori maji cokoli chteji mit. Diktator Severni Koreji zije v prepychu. Podobne rusky diktator.
thomas2
@Richard Šebesta - Dnes je v Reflexu jiny clanek o poskozeni Nordstreamu.