Komentáře

Zpět na článek

Strany a hnutí, které nemá smysl volit: Rajchlovo PRO, Zelení, sociální demokracie či Trikolóra

58 komentářů

Muffik
@giorgio287 Vlastizrada, § 309 trestního zákoníku 40/2009 Sb. - trestný čin, jehož se dopustí občan České republiky, který ve spojení s cizí mocí nebo s cizím činitelem spáchá trestný čin rozvracení republiky, teroristického útoku, teroru, záškodnictví nebo sabotáže.
Koho a za co byste chtěl konkrétně obvinit?
Ale vy jste prostě pro lynč, že jo?
kosmos kosmos
Ještě spd a ano tady ty strany taky volí degeši 🤦👎
ES02
@Richard Šebesta takže čistě hypoteticky, kdyby z ničeho mic migranti zmizeli, budeš se jako první hlásit na pozici třeba uklízeč záchodů, pomocník na stavbě, bourač masa ve chladírně nebo třeba na nepřetržité dvanáctky někde u pásu?
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Zcela vážně bych udělal to, že bych jako stát "odkoupil" volební právo. Dát lidem, co se DOBROVOLNĚ vzdají volebního práva, nějaký nepodmíněný příjem navíc. Řádově tak 20 tisíc ročně. V ten okamžik zmizí ze scény populistické projekty typu SPD a ANO, protože přijdou o voliče. O komunistech nemluvě, ti by přišli o všechny voliče. Volili by pak lidé, co volí kvůli programu a směřování země a ne kvůli vyžírce. Proč by volili Bureše kvůli slibu pár tisícovek navíc, když by ty peníze dostali rovnou? Dejme tomu, že takových voličů by byly tak dva miliony. Pak se bavíme o 40 miliardách, což jsou v rozpočtu eráru drobné. Půlka těch peněz by se hned eráru vrátila ve formě spotřební daně a DPH, či ve formě vymožených exekucí...))) A umožnil bych i to, aby se lidé mohli do voleb "vrátit". Jen by museli zaplatit to, co od eráru dostali...
Richard Šebesta
@Michelin Souhlas ale kam jít ? Na západ od nás je ještě větší bordel a budoucí CHALIFÁT no a na východě se válčí a až to skončí bude tam trvat 10 let nebo i déle než se to dá do pořádku . Takže asi je nejlepší volba tady i přes ten náš bordel zatím bez migrantů.
Michal Kelner
Ale jo, smysl to má. Stejně se dostanou někam ke třem procentům, do parlamentu neprolezou.
Dezolátní hlasy pro dezolátní partaje propadnou.
Moc bych si přál, aby všichni ti Vrábelové, Čermákové a další sympaťáci do voleb založili vlastní hnutí, aby těch hlasů mohlo propadnout ještě víc.
Miroslav Rys
@Muffik Ale kdepak. Chrochtal to tady mele už 5 let. Sice furt mimo mísu, ale on už nic jiného neumí 👻😸
ES02
@Richard Šebesta jsem čekal, že tvoji myšlenku zakončíš zvoláním "Jedině Bureš!", ale ... vlastně děláš dobře, jen tak dál
PEtr Tobes
@Frantisek Najman co to melete? proc by nemel mit pravo to zhodnotit tak, jak to vidi, to teda rozhodne ma, a kdo tvrdi ze ne, ja fasoun nebo komous. vy to muzete v klidu ignorovat a hodit to treba tem komousum nebo jinemu odpadu..tak to holt v demokracii chodi
Frantisek Najman
Je jen každého osobní věc koho bude volit a autor článku nemá žádné právo navádět koho nevolit či volit. Je zřejmě komunista, ti nám nutili, co je správné a dokonce sám Havel to rázně odsoudil prohlášením že občané nejsou ovce, že sami ví dobře, co je pro ně správné.
Jíra009
Tak, tak. Volte Fialu. Ten vám zodpovědně zvýší ceny, znehodnotí nasmlouvané stavební spoření, zarazí důchodové spoření, i když pracujete, zvedne daně z baráku, který máte na důchod, zvýší emisní povolenky a tím znova zdraží úplně všecho, umožní Vám platit za nepřijaté ekonomické migranty a dá vám šanci projevit hrdinství ve válce. Je to prostě světový leader. Tak nad čím váháte? A užijte si to.
ES02
@Richard Šebesta proč chceš mýt něčí smradlavé nohy?
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Buchert a co takhle TOP 09😉
Miroslav Rys
Koukám, že spousta chomoutů není s to rozlišit mezi "nesmíš, nemáš" a "nemá to cenu". Ale to mne při obvyklé besídce zvláštní školy, jež se tu pravidelně schází, nepřekvapuje 😸👻
kosmos kosmos
@epr3 moc to nesleduješ už jsi velmi starý 🤣 okamůře přebírá pomocné dělníky oslík z přísahy 👍 tupců v republice dost -tvych kámošů😄
Uživatel_5850027
@Muffik Tedy by se měli pro vlastizradu soudit spíš komunisti
Luboš Hanus
@giorgio287 Ty seš dobře jeblej, tvl...
Bořivoj Zelený
@Uživatel_5734171 Proč by lidé měli volit kvůli programu, když např. současná pětidemolice svými vládními činy zcela popírá svůj volební program.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@Bořivoj Zelený Takže mít ve sněmovně třeba 15 stran? Mít vlády, které jsou složeny třeba z osmi subjektů? To opravdu ne...
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@Richard Šebesta
klidně se s tebou vsadím, že Zahradil se do žádného vedení nedostane. Tedy v ODS. Protože zhrzený z ODS odejde a to v řádu měsíců. Teď už jen hledá, kde by se upíchl. Jestli v ANO, SPD nebo třeba u Motoristů. Já tipuji ty Motoristy, po vzoru Borise Šťastného...)))
Anton Augustin
Čert vždy na velkou hromadu nosí, takže volit partaje nad 6%
Michelin
Být mi dvacet , tak tady nejsem , tento bordel nehodlám podporovat
giorgio287
Já bych spíš řekl, že nemá smysl volit vlastizrádce. Pětitlupa patří před soud a ke zdi.

Všichni ostatní nechť předvedou, co umí.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Hlavně nemá smysl volit TOP 09 a ostatní vlády současné koalice, které dosedly na dno neschopnosti 😀
Jan Macharacek
@Jíra009 Vy budete asi volit Babiše a spol. = Putina. Tfuj.
Saša Krach
@Uživatel_5734171 Vetsi blbost jsem neslyšel..
Ty jsi ůůůl. A demokracii jsi prodal 😭😂😂😂😂
Saša Krach
Volby v USA pod taktovkou novinářů....Jak to probíhá...jako zde....Jen silní a chytří jedinci této masáži nepo­dleh­nou.­...Hl­upák ano...😂😂😂😂😂
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Něco tak upoceně vlezlého tomu jedině přípustnému směru, jako jsou komentáře novinářského nádeníka Bucherta lze těžko překonat.😋
Spytar
Pane Bucherte a teď prosím pro změnu Vaše noty, "koho MÁ SMYSL 🐃🐮🐃🐮🤠🐮lit???!!"
Uživatel_5850027
@Filip Nedbalek Bohužel blbost trestná není...
Uživatel_5850027
@Bořivoj Zelený Vám přijde vláda pěti stran málo? Takhle by jich bylo ještě víc a třeba bychom pokořili i belgický rekord doby vyjednávání o vládě
Jíra009
@RASPUTIN
To je slovo do pranice. TOP09 byla jediná, která mi poradila vzít si v zimě více svetrů.
Anton Augustin
@Uživatel_5734171 Ti, kteří se svého volebního práva za peníze vzdají stejně k volbám nechodí, takže je to slaboduchý nápad. Jaký stát by to udělal, když by to potřebovala jako sůl dnešní vládnoucí věrchuška.
Filip Nedbalek
@giorgio287 Dej si pozor, vágusi! Za takovyhle komentář se fasujou 3 roky natvrdo!
Jozef Kolek
bla bla bla kecy v kleci
Richard Šebesta
@jerryx No pokud by se dostal do vedení ODS Zahradil tak první co udělá bude že spolek spolu rozpustí ! To je bez diskuse,slyšel jsem ho mluvit.
pindal
To je těžké,každý to posuzuje z jiné pozice.Těm co se daří žít jako prasátka v žitě na úkor ostatních,ti nebudou chtít změnu.Těm,kteří si myslí,že jsme si všichni rovni a každý má jeden žaludek,tak ty mají úplně jiný názor.A ti kteří myslí na budoucnost našich dětí,jsou někde uprostřed a vyznačují se tím,že sami pro sebe vyžadují minimum.
Frank51482
V prvé řadě nevolit zmetky z pětidemolice. A jen pro doplnění, je přímo komické, když nám nějaký čobol kecá, koho volit či nevolit.
Pavel Nyklíček
@Uživatel_5734171
Státu by se to jistě rentovalo.
Pavel Nyklíček
Rajchl nám přibral....kila.
Jan Macharacek
@Saša Krach Tak si nahlas přečtěte kterýkoliv ze svých zdejších komentářů. A,že jich je, automate na plivání.
Jan Macharacek
@Anton Augustin Právě ti co volí populisty (ANO, SPD apod.)se též, za peníze voleb rádi vzdají. Mají to v nátuře. Tož je to spíš dobrý nápad, tavárišč.
Jan Macharacek
@Richard Šebesta Spíš hůře to nejde napsat. To platí pro vás oba. Máte palec dolů.
Jan Macharacek
@Frantisek Najman Ufff..A politikové, kteří chtějí být zvolení,to právo mají.Vy! jste myšlením komunista (asi i bývalý),tož ani V.Havlem se neohánějte.
Jan Macharacek
@Spytar Už vaše otázka napovídá, že, budete volit nesmyslně.
Jan Macharacek
@RASPUTIN to ale překonává pořád skvěleom. Automatická umělá neinteligence. Tfuj.
Jan Macharacek
Lze k nim připojit i populistické SPD,ANO apod.,které volit je nesmysl. Jejich vláda by vedla k tomu, že bychom se stali, k Horním a Dolním Uhrám, Uhry západními. A zas satelity Ruska.
Avatar - epr3
epr3
@kosmos kosmos Ty nesleduješ pozorně. Preference SPD vystoupaly na 11%.
Avatar - epr3
epr3
@kosmos kosmos SPD v kampani boduje. Mrzeníčko, co?
Richard Šebesta
@Frantisek Najman Lépe to nejde napsat. Máte palec nahoru !!
Anton Augustin
@Bořivoj Zelený Mají si utvořit účelové koalice jako pětikolka.
jerryx
@Richard Šebesta Jenže, i když po volbách 2025 vykopnou Fialu a jeho eurohujerské příznivce, zůstanou tam především kmotrové a Marek Benda. Zahradil bude bez šance.
Bořivoj Zelený
@Richard Šebesta Tak Zahradil je jeden z posledních pravověrných odesáků.
Richard Šebesta
@ES02 Ne budu chtít mýt tvoje smradlavé nohy , gumo.
jerryx
@RASPUTIN Ta už bude věčně ve SPOLU.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@Michelin ...Také mi bylo 20,ale už dávno🙄
Bořivoj Zelený
Což takhle snížit pětiprocentní hranici na 3 nebo 2 %, aby nedocházelo k propadnutí statisíců hlasů. Ale to strany hlavního proudu nikdy nedovolí.
Richard Šebesta
Pane Bucherte to je váš názor koho nemá smysl volit. Máte pochopitelně právo ten názor vyjádřit. Pro mne je nevolitelná celá vládní koalice a uvedu i důvod. Za ty 3 roky dokázali ,že nedokážou řídit tento stát ve prospěch většiny občanů a k jejich prospěchu. Myslím,že volby za rok to potvrdí . ANO a Banda Konečné (stačilo)je taky nevolitelná ale stranu PRO bych volit dokázal ať ukáží co dokáží. Uvidíme,zda vůbec PRO bude kandidovat ?