Komentáře

Zpět na článek

Babiš si notuje s komunisty a znovu slibuje, že příští sněmovní volby budou jeho poslední

56 komentářů

Ferdi Nand
Kolaborant, vlastizrádce, komouš, udavač, agent ŠtB a především neskutečný gauner. Být Česko právním státem, tohle hovado by dávno utratili. Nakonec sám přiznal, že lezl komoušům do řiti kvůli prospěchu. Stejná svi ně jako ti udavači, kteří chodili práskat na Gestapo.
bella.
Jděte už do Prčic!
Pletete pátý přes devátý!
Že Babiš měl klidné roky ve vládě a tak moc nezadlužoval? jen Covid, že pak zapůsobil., ale chudák Fiala že má na krku Ukrajinu, válku !
Ano, kdyby nebylo Fialy a jeho uskupení, nebylo by drancování Česka pro Ukrajinu.Zadlužuje nás na úkor naší životní úrovně , aby ta ukrajinská tady ze dne na den byla na tom lépe a lépe.Proč, ptám se! Nejsme Ukrajině povinováni ničím!

Jsou jedinci, kteří se vzepřít Bruselu dokáží.Nebýt Fialay a motorkáře z Hradu s omezeným cítěním pro svůj národ , pak by bylo líp.
---
Jo a ODS zrušila EET pokladny a podpořila šedou ekonomiku a okrádání ještě víc prohloubila kromě těch dalších ekonomických hrůz.
Česko si našláplo na zkorumpovanost nebývalých rozměrů po 1989.
Danuška Nerudová např. nikdo nechápe, jak tato může mít Ing. z ekonomie a být rektorkou, málokdo chápe, jak Petr Pavel , který se motá ode zdi ke zdi a produkuje jeden žvást za druhým, aniž by chápal význam a dosah co pistí do éteru, k tomu dámy Pekarová se vzděláním, nad kterým omdlíváme, že jak ho získala a Ćernochová, anebo Mirka Němcová , tohle zkorumpované jádro mám já občan poslouchat?!
Prověřte si hospodaření školy, kde byla rektorkou Danuška Nerudová a příživu na škole Fialy, jeho ženy a jejich syna.
Prověřte si kolik nás stojí navyšování zaměstnanců státního aparátu, Fiala chtěl snižovat, ale úřady nabobtnaly .Místo exkluzivních úředníků jsou tam ale jedinci s koupenými tituly, kdy ostatní je do úmoru zaučují, jsou tam lidi z neziskovek, co chtějí spadat pod služební zákon a i ti jsou vědomostně zoufalci, za ně stačí nasadit AI, atd atd. 👎
Odkryjte kolik miliard je v prachu za zdravotní péči Ukrajiny a ptejte se, proč Fiala nežádá tvrdou dotaci na ně od EU a nechá to táhnou chudáky své občany.!!!!!
---------------------
------------------------------
Zdeněk Ryšavý
@bella. K tomu není co dodat. Naprostý souhlas. Dík!!
bella.
@Zdeněk Ryšavý
Michelin
Škoda , že se při sametu nepoužil Rumunský model , byl by teď aspoň z části pokoj
Jaroslav Lindner
Stát se topí v bilionovém dluhu a podnikatelé v miliardách? Vzpomeň si, čí vláda zakázala malým obchodníkům prodávat (velkých řetězců se to netýkalo) a pak jim ze státních peněz vyplácela miliardy odškodného. K tomu desítky tisíc obětí covidu, nesmyslné testování, vakcíny s nedokončenými klinickými testy a nečekanými následky. Tuhle sektu už volí jen držitelé sklerózy a stařecké demence.
Martin Tomeš
@Jaroslav Lindner víme všichni kdo za to může jediný kdo si to nepamatuje jste vy sklerotiku. Fialova opozice knucela dávejte dávejte víc a teď stát bez covidu zadluzili ještě víc njn demence je demence jak říkáte
bella.
@Jaroslav Lindner
A dost , Lindnere! 👎👎👎
Testování bylo enormně nutné a blbci, kteří řvali, že Babiš vydělal i na respirátorech neví nic o virologii! Jen jen za vše může Babiš.(Snad i za Covid).
Nikoli desítky tisíc, ale 8 milionů obětí Covidu, pandemie není lokální chřipečka, jak magoři z řad našich umělců vykřikovali v čele s Duškem !
A ty si vzpomeň, jak to v Evropě začalo, jak v Itálii nabírali mrtvoly na vidle a jak doktoři (jak v koncentrácích kdysi) museli rozhodnout koho budou léčit a koho nechají zemřít, a neměli ještě ani léky a neměli ani místa v nemocnicích.

Jen blb 👎se tady točí okolo očkování, kdy virus byl talk virulentní , že zabíjel.
A ta tehdy průjmová forma zkoro jistě vždy!Tisíce lidí u nás žádali očkovat, vakcíny ovšem zašantročila Ursula von Leyenová směrem do Německa.Dodnes nepotrestaná.
A díky Čechy prosazeným rouškám a respirátorům se stav uklidnil , kdy i Anglie se nakonec podrobila taky, protože mrvých měla mraky a nepromořila se!

A že EMA ( European Medicines Agency) neměla až tak velký počet materiálu z klinických zkoušek ?
Tam se vždy velmi zvažuje risk a benefit a to TY nemůžeš opravdu svým rozumem soudit!Jen mi řekni co myslíš tím, " neukončené testy klinických zkoušek". Kdy si myslíš, že končí ?
-----------------------------
Ferdi Nand
A kolik si myslíš, že ročně zemře lidí na, jak říkáš, obyčejnou chřipečku? Tak na tu ročně, resp. na sekundární následné komplikace, jen u nás, umírají kvanta lidí.@bella.
bella.
@Ferdi Nand
Řeč tady byla proti očkování Covid, jak zpovykovaný národ šílel, že je to Babišv vynález to očkování ard atd.
A jestli sem pleteš chřipku, zajisté víš, že každý podzim se můžeš informovat u svého praktika, anebo i na hyg. stanicích, anebo v SZÚ, zda už je hotová vakcína a včas se očkovat.
Šílím z těch co fňukají, hekají a nedokážou aspoň trochu nebezpečí eliminovat.

Jste jak Ukrajinci, ti dorazili pole neorané a co se týče osvěty o očkování tabula rasa, navíc plný pověr a ne gra mot nosti , takže se dál neočkují, by´t mají u nás vše ( krucinál, jak dlouho ještě jako cizinci 👎️ ) zdarma! K naší škodě finanční a i zdravotní, jak jistě v přehledu přenosných chorob od r. 2022 na Hygpraha sledujete!👎️
------------------------------------------------------------
Pavel Nyklíček
Chceš li Boha rozesmát, řekni mu o svých plánech.
Váš Andy.
Miroslav Kašpar
No, já bych se vůbec nezlobil, kdyby i nadcházející svátek sv. Václava oslavil agent Bureš in memoriam. Nač s tím otálet až někdy po volbách
Pavel Nyklíček
@Miroslav Kašpar
Ani já bych se nezlobil a do květin pro něj bych investoval....
Miroslav Kašpar
@Pavel Nyklíček Hehe, to já bez květin. Jen bych mu věnoval vzpomínku. Úlevnou
Zdeněk Ryšavý
@Miroslav Kašpar Nevím komu to tu tak upřimně přeješ, ale karma je atd.Každé ráno,jak se vzbudíš,ucítíš tu svíravou bolest u
žaludku.Zprvu jen málinko. Ale bude narůstat.Rakovina je začátku pomalá.Pamatuj-KAŽDÉ RÁNO!!!
Miroslav Kašpar
@Zdeněk Ryšavý Haha, šak já mu nic nepřeju, já jen naznačuju, že by mě tím nezarmoutil, ty karmo 😎
Zdeněk Ryšavý
@Miroslav Kašpare Bát se začni až ráno. Zatím se směj. Věř,že vím o čem mluvím.Obyčejně lidi uzdravuji-dost úspěšně,hlupáky přehlíží.Ale zlé hlupáky,to nelze.Užij si dnešní noc. Ráno napiš.🦂
Ferdi Nand
Škoda, že tě taková bolševická svi ně neudala, když tady vládli rudokožci, ty karmo.@Zdeněk Ryšavý
King I
Bureš si zase hraje na co nemá. Hysterika porazíš nejlíp, když se mu vysměješ. To nemůže ustát. Stane se z něj blekota a je radost na to koukat. Lepší než když pes na koloběžce hraje na činely.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@King I
přesně tak. Zdaleka nejlepší kampaní proti Babišovi je Babiš sám... "Nechte mluvit Zemana", křičí soudruzi v seriálu 30 případů majora Zemana. A já říkám:"Nechte mluvit Andreje'!". jedna věta tohoto pitomce a je vymalováno. Třeba jeho akce na základce, kde ten ignorant řekl, že Měsíc a Slunce jsou planety, nebo se přiznal, že netuší, kdo napsal Švejka a co napsal Čapek... To ukázalo v plné parádě, co je to za hlupáka...
Pavel Nyklíček
@King I
Babiš rád vize a plány do budoucna.
Taková naše Sibyla.
Jenže chceš li Boha rozesmát, řekni mu o svých plánech...
King I
@Pavel Nyklíček Bureš je strategický plánovač v jednom jediném smyslu: aby si udržel kontrolu nad ostatními a dostával svou zásobu pozornosti.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Dvě věci jsou dnes již jasné. Babiš bude premiérem a STRANA je zde zpět pro všechny slušné lidi😉
Miroslav Rys
@RASPUTIN Bureš bude tak leda stát v muzeu Anthropos jako neandrtálec. Vedle budeš ty jako neandrtálský hulibrk. Žádná brada, vystupující nadočnicové oblouky, mozkovna o objemu dvou deci. A velká huba 😀😀
Pavel Nyklíček
@RASPUTIN
Chceš li Boha rozesmát, řekni mu o svých plánech...
Saša Krach
Jak čtu...je tu Onan s Babišem...Ať vás od toho nebolí ruce...Na druhou stranu je vám to prd platné.😂😝🦧
jhomolka
@Saša Krach Pořád stejný k.ko.t Sašo
Pavel Nyklíček
@Saša Krach
Chceš li Boha rozesmát, řekni mu Sašo o svých plánech...
Asatin
Cele Cesko vi ze je lhar, a bezcharakterni hajzl.On a Zeman by nas prodali Putinovi a jeste by tvrdili, ze nas zachranili.Hajzlove se nemeni a jeste o tom Zeman napise knihu jako odpustek.
bella.
@Asatin
Hele, mě, jako občana ČR tady zatím vytrvale prodává Fiala s Pavlem z Hradu.
Z nároků občana ČR odkloňují dnes a denně na Ukrajinu, ke které já nemám kladný vztah a nic jim dávat nechci a ani nejsem povinována.
Ten chlív co tady nyní , tvoje budoucnost.
Přeju ti to.Já mohu odejít, ale ty na to mít nebudeš.👎Tolik ti od stolu drobků ti dva zase nehodí
Miroslav Rys
Za Reichu by Bureš vyštípal z Prahy i K. H. Franka...
jerryx
Tak ono je to vzhledem k jeho věku pravděpodobné. Já hlavně doufám, že to budou poslední Fialovy volby. A o komunistech bych radši nemluvil, na Hradě to neslyší rádi.
Filip Nedbalek
@jerryx 🙈🙉🙊 ty jsi kopyto🤦🏻
jerryx
@Filip Nedbalek A Ty si Fialu zasloužíš. 😅
Pepa Zahrádka
@jerryx Jediné co komunisté a jejich obdivovatelé kritizuji na prezidentovi je jeho komunistická minulost, ono mu totiž nic jiného ani vytknout nemohou a povídačky, že KSČM a nemá s KSČ nic společného a KK je mladá takže také ne, bledne při připomínce faktu, že KSČM jako nástupnická organizace převzala majetek. Takže tak soudruzi.
jerryx
@Pepa Zahrádka Ale já jsem příznivcem Havla a byl jsem zvyklý taky něco chytrého od prezidenta slyšet. Namakaný kariérista, který demokracii absolutně nechápe a kromě motorek a armády ničemu nerozumí, mě rozhodně nenadchne. V podstatě jsem radši, když běhá nebo skáče padákem, než když promluví.
Zdeněk Ryšavý
@jerryx Až na toho veškrnu souhlasím.
bella.
@Pepa Zahrádka
Pepo, ty jsi šílenej!
Já zapisuju slabomyslné hlášky našeho pana prezidenta, kdy kus logiky v nich není a on je cítí jako moudra a schovávám je.Jistě se jednou hodí.
Jsem šťastná , že i kancléř Německa si všimnul a Patra Pavla pěkně natřel za jeho blábol ( mnohý v řadě).
Tenhle " materiál" já na Hradě mít nechci a řeknu ti, mnozí co ho volili jsou náhle zděšeni co to vlastně je za hlupáka .On se před volbami ukázal jen krátce a s papírem v ruce.Jak se ve skutečnosti projevuje je mimo chápání zájmů Česka.
Toho hlupáka si neodpustím, není to nadávka, to je diagnóza
----------------------------------------------- 👎
Zdeněk Ryšavý
@bella. Jak už jsem psal dříve. Naprosto mi mluvíte z duše.Ikdyž to nejde,Vás bych rád poznal osobně. S úctou Z.R
Pavel Nyklíček
@jerryx
Chceš li Boha rozesmát, řekni mu o svých plánech...
Zdeněk Ryšavý
@Pavel Nyklíček už toho nech. Havle!!!
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Babiš si s nikým nenotuje. Ten zásadní problém je v tom, že on je ochoten koalovat s KÝMKOLIV, kdo je připravený se mu podřídit a sloužit mu. On nemá žádný program, tudíž nemá ani žádné podmínky. Jediným programem je:"Co je dobré pro Agrofert, je dobré i pro Česko". Takže momentálně hodil udičku Motoristům, Přísaze a Konečné. Ne proto, že by chtěl s nimi do koalice, ale protože mají určitou naději dostat se do sněmovny. Jeho zajímají jen "náklady" té koalice, nezajímají ho nějaké programové teze. ostatně přesně proto udělal koalici s lidovci, se socany a tichou koalici s SPD a KSČM. Pitomiovi nemusel dát nic a sloužil skvěle...))) Vojtovi Falmerovi stačilo třeba to, že Bureš zkrouhnul rozpočet armády a také mu posloužil... Atd. Bureš je kolenovrt, nejraději korumpuje strachem (stačí ukázat třeba složku) nebo nějakou pozicí, placenou státem. Podobně korumpoval i voliče, kdy si na ty úplatky půjčil... Ta krysa je suverénně největší nebezpečí pro tuto republiku, v podstatě sledujeme tzv. nepřátelské převzetí státu. Příčin je spousta, ale já osobně vidím jako hlavní příčinu frustraci obyvatelstva jako následek oposmlouvy Zeman Klaus. Tenhle mocenský pakt tehdy naštval spoustu lidí a kuní ksicht toho dokázal umně využít. A jakmile se dostal k lizu, přehodil výhybku, ukradl voliče socanům a bolševikům, zkorumpoval je z eráru na dluh a dnes se veze na vlně tuposti, nenávisti, závisti a vypatlanosti...
jerryx
@Uživatel_5734171 No , zajímal by mě Fialův program. Poslouchat na slovo Brusel? Zabezpečit trafiky pro všechny členy pětikoalice?
Pavel Nyklíček
@jerryx
Je fakt, že Babiš žádný plán nemá. Fiala má.
Stačí si přečíst předvolební stanovy.
bella.
@Pavel Nyklíček
Co z těch předvolebních stanov " Fialy zzbylo?
Jen co usedl , co slíbil, odvolal!
👎️👎️👎️
Saša Krach
@Uživatel_5734171 Vše kecy můj drahý...v politice je povoleno vše... Akorát se to musí podat demo­kratic­ky..­.Pokud hlupáku máš na někoho složku, tak máš sakra výhodu a proč.... Na poctivý,,, složky se opravdu těžko dělají...a na hajzlíky lehce....a těm se to z té složky dá sežrat. Jo máš to těžké...😝 Už tomu rozumíš.🤣🤣🤣🤣
Filip Nedbalek
@Saša Krach Krachu! Ty jsi největší cringe troll, chce se mi z tebe zvracet! Tvůj KGB šéf vypsal odměny na brigádníka měsíce? Odznáček a Vladimir Vladimirovič 1:32? Kéž ti klekne comp, ty hňupe!
Uživatel_5858283
@Uživatel_5734171 Skvělá reakce,jen tak dál.
King I
@Uživatel_5734171 vysaje je a ofhodí. NPD
Martin Tomeš
@Uživatel_5734171 závist je strašná věc
bella.
@Uživatel_5734171
Ježíšikriste, tady se to sešlo , prudce vyskoká IQ zde perlí a tak jdu radši pryč.Dyť úspěšný podnikání čecháčkovská povaha nikomu neodpustí.Já zas neodpouštím jedincům, co na řízení státu nemají mozek, ale jsou dosazení svými stranami a drží se tam, jak vši v kožichu a neodpouštím tupost toho jedince co v 2023 v druhém kole získal mandát obsadit náš Hrad!
👎👎👎
Miloš Hora
Když už můžeme mít na hradě předsedu KSČ a komunisti ,,vyplavávají z hajzlu", jak prý říkalo kníže, proč najednou rudá knížka vadí...
jerryx
@Miloš Hora Ona nevadí, jen se komunista musí přizpůsobit době- včera třídní boj, dnes práva menšin a boj proti změnám klimatu.
Richard Šebesta
Bureš je ostuda české republiky. Agent Stb Bureš v současné době trestně stíhaný za kauzu Č.H. a člověk který má za sebou mnoho afér a faulů a hlavně lži a nesplněných slibů a podvodů. Uvedu jen trajektorii některých jeho bludů a slibů. Nebyl jsem agentem Stb.Já do politiky nepůjdu,já budu v politice jen jedno volební období, já nebudu premiér, já nechci být president, a nyní jeho poslední slib , já už budu končit příští volby budou moje poslední.Dále nevím kdo vlastní farmu Č.H., já nejsem ve střetu zájmů. Psát o jeho bludech a hlodech a lžích píšu do rána. Bureš je zcela falešný a nevěrohodný člověk. Co je na něm fascínujíci je že tento totálně AMORÁLNI estébák dokázal získat tolik lidi. Ale Zeman byl něco podobného a navíc to byl alkoholik a taky mu lidi věřili Zda Bureš opravdu skončí je ve hvězdách. Možná že ani ne tak že by chtěl ale bude donucen okolnostmi . Uvidíme.
Pavel Nyklíček
@Richard Šebesta
Bureš je starý a opotřebovaný.
To je tutovka a s tim už škodit rozhodně dlouho nebude.
bella.
@Richard Šebesta
A co je 👉 Pávek ?!
-----------------------------------
Sem s jeho charakteristikou, a´t je to komplet!