Komentáře

Zpět na článek

Bartkovský: Česko je best in povodně. Zatím. Připravenost politiků a záchranářů nezaslouží výsměch

30 komentářů

Vladimír Bugdol
Jak osvěžující, číst taky občas něco pozitivního. Jsem rád, že novináři dokáží (nejen) politiky občas taky pochválit. A taky je za co. Díky za obojí.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@RASPUTIN
čím hůř, tím líp... Tohle bolševické heslo máš zjevně zažrané hluboko pod kůží... Já teď opravdu nechávám politiku stranou a "fandím" každému starostovi, každému hejtmanovi z postižených oblastí a je mi jedno, jestli je z ANO nebo z ODS nebo lidovec. Protože to nejhorší teprve přijde. A že to přijde je tutovka, otázka jen je, zda to bude katastrofa nebo apokalypsa. Když ti spadne na metr čtvereční půl kubíku vody za tři dny, tak tě prostě a jednoduše čeká peklo. A to v půlce republiky...
vodnar pafka
Souhlas. Cokoliv k napsanému dodávat bylo by zbytečné.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@Vladimír Bugdol ...Chválit za obecné prázdné žvanění opravdu nemá žádnou cenu.🙂
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Žvanění vládních a podobných politiků o možné povodni opravdu není nic co může pomoci. V Česku totiž existuje povodňový systém založený zespodu, tedy nejprve povodeň řeší obecní povodňová komise, pokud může povodeň zasáhnout více obcí jednoho okresu řídí ochranu před povodní povodňové komice ORP, pokud povodeň útočí v rámci celého kraje řídí ochranu povodňová komise kraje. Teprve pokud je zasaženo více krajů je zde nejvyšší povodňová komise Česka. Jde o komise složené většinově z odborníků a v tomto systému nemá politické chování a vládní politici žádné místo a to je dobře.😉
Avatar - Uživatel_5347832
Uživatel_5347832
@bella. Bella, Lilith, Rasputin. Vy nikdy nezklamete. Ať se děje cokoliv, ať se blíží jakékoliv neštěstí, zneuzijete to ke špinění ČR. Tak si říkám, jak se máte. V tom Petrohradu.
J H
na to, aby byli občané varováni před nějakou povodní, máme média, meteorology a případné krizové instituce. Aby se do varování zapojovala vláda, to je čiročirá PR před nastávajícími volbami a má to odvést i pozornost od průšvhů s digitalizací apod. prostě se snaží sbírat body. Protože podobné veřejné apely nejsou úkolem vlády. Ta se má starat o to, aby fungoval stát a instituce. Je to zkrátka využití potenciální katastrofy ke zviditelnění.
Pavel Nyklíček
@RASPUTIN
Levné PR je levné PR.
Bábiš takhle nabízel spoustu věcí a teď by zrovna mohl "prodávat" , lid by ho viděl, jak jede třeba protiproudem na kajaku a rozváží rohlíke a on se misto toho schovává. Chyba.
Vláda to dělá marketingově dobře a je vidět. To, že to pak budou řídit jiní je již bezpředmětné.
Babiš stárne a slábne. Tiktok ho nezachrání. Důchodci chtěli hrdinu z televize a tam je vidět pouze vláda bez Bábiše.
Oldřich Schnabl
@RASPUTIN Zjistěte si pravomoci jednotlivých komisí. Komise má za úkol připravit opatření a postup ochrany, ale pravomoc na její uskutečnění je na volených orgánech. To jsou starostové, hejtmani a vláda. Jeden příklad: uvolnění pohonných hmot, cisteren na vodu a pod. ze státních rezerv nemůže žádná komise, ale vláda. Jsem rád, že to všechno je v pořádku a že to neřídí nějaký jednotlivec, nějaký mikro manažér.
Oldřich Schnabl
@bella. Když již musíte vyplodit něco, co vůbec nesouvisí s tématem, tak by vám mohlo pomoci si dát sprchu a nebo se jít projít do lesa.
Pavel Nyklíček
Teď by byla ideální příležitost pro miliardáře Bábiše, udělat nějakou viditelnou pomoc při povodních.
Má sice 50 mld dluhů a letos ještě o 50 mld dalšich zchudl nevhodným investovánim, ale nějaký ten milión by mohl poslat a udělat si levné PR před volbami.
Následoval spoustu věcí, ale za ty sliby si nikdo nič nekůpí.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@Uživatel_5347832 ....Ferdo pořád si pleteš ČR se současnou vládou.😉
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@Oldřich Schnabl ...To už ale hovoříte o vyhlášeném " Stavu nouze", to je něco jiného než práce povodňových komisí😉
Frank51482
@bella. Zabývat se kolaborantskou blbou gumou Pávkem nemá smysl. Ten má místo páteře gumovou hadici.
Avatar - Uživatel_5347832
Uživatel_5347832
@Anabel Kasalová Co říkáte teď? Už věříte, že to upozornění bylo adekvátní? Na velké části území. Měla byste se spoustě lidí omluvit.
Milos Hulka
Pokud můžu, rád bych poděkoval všem lidem z IZS co pro nás jako občany dělají a v budoucnu dělat budou. Moc děkuji, dámy a pánové! Díky Vám za vše!
bella.
Povodně jsou vážná věc a ohrozid chod státu může.
Ovšem náš pan prezident výsměch zaslouží, protože opět perlí :
cit . " ..... že si i s touto krizí poradíme a vyjdeme z ní opět o něco silnější. Přeji všem hodně sil.
Jeho další výrok např. byl obecně k Česku cit : " ... padáme, abychom se naučili vstávat "
----
P.S. A když jsem si přečetla obsah jeho projevu teď na sjezdu vojáku NATO , je to vata,vata, obsahu k ničemu.Divím se, že mu neřekli at řekne konkrétně co chce!

Jo a když tam řekl , že cit : "Situace, ve které se nacházíme, nám neumožňuje být politicky korektní,"
pak já dodávám, že šíření jeho poplašných zpráv , že cit . " pokud padne Ukrajina, padneme s ní i my " je nadále trestný čin a korektnost ať raději dodržuje.

A pokud sděluje pan prezident Pavel, , že cit : útok na NordStream .. mohl být od Ukrajiny omluvitelný vojenský cíl " , pak schvalování a omluva teroristického činu ( a to byl, ne že ne ! ) je trestné a platí to jak pro vojáky tak i prezidenty.

A protože jsem chytřejší, než on, doporučuji : pane prezidente Pavle, mějte svého mluvčího, Vaše sdělení národu/světu jsou velmi trapná !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Panu prezidentovi bych důrazně ještě doporučila, aby už šel na operaci s víčky.
Sice ztratí zajímavý " zasmušilý " pohled a la Masaryk, ale benefitem bude, že na tu situaci se konečně podívá s očima dokořán a přestane mluvit nesmysly.
Sorry , pane prezidente 👎👎👎
tak to vidí občan, kterého pro nelásku k Ukrajině nazýváte Vy z vlády s v i n í a ta ze Senátu hmyzem, odporným švábem.
Lilith Černá
I kdyby to měla být taková kalamita, jak nám ti vládní šmejdi tvrdí, dělají si jen předvolební reklamu! Češi jsou jim zcela u ***e, což prokazují usilovně již tři roky. Inspirovali se zřejmě v Červené mikině. Co kdyby se do toho politici týden před volbami vůbec nemontovali a nechali to na povolanějších?
To, co předvádějí média a vláda, je stejná hysterie jako za covidu.
Jen děsí lidi a šíří provládní propagandu. Představují nám ty neschopné idioty jako spasitele lidstva a humanisty. Tak určitě!
Stokrát víc věřím dobrovolnému hasičovi z horní dolní nežli těmhle kreaturám.
Miroslav Kašpar
Bartkovský, , jdi si raději zaplavat, ty jeden hodnotiteli světa
Pavel Nyklíček
@RASPUTIN
Buď gativní 👍
bella.
@Vladimír Bugdol
Politik má v popisu práce být u věci.
Nevím za co chválit ty fráze.
bella.
@Pavel Nyklíček
A že nenasedne voják Pavel, co ?😂
bella.
@Pavel Nyklíček
Teď by byla příležitost pro prezidenta, natáhnout gumáky a pytlovat písek.
Pavel je voják, je mladší než Babiš a za rok své funkce nic než granáty pro Ukrajinu pro Česko neudělal!
😂
P.S. Nyklíčku, Nyklíčku , když už píšeš, aspoň si vygo­oglu­j.Kr­oužko­vaný ů u slova kúpiť ?
bella.
@Oldřich Schnabl
Spíš by si měl dár sprchu prezident, jeho výroky k povodni jsem si dovolila rozvést v plné síle marnosti jeho funkce !👎
bella.
@Uživatel_5347832
Tak aby bylo jasno!
Česko špiní neustále zde několik dezinformátorů kteří by Česko klidně drancovali jen proto, aby byl poražen nějaký Putin, támhle někde na Východě a rozdali by nás pro nějakou Ukrajinu, ke které nemáme žádné povinnosti, není to naše kolonie, abychom jí pomáhali a neměli jsme s ní nikdy přátelské vztahy .Dokonce i výrazně krititcké vztahy vůči ní byly v minulých deseti letech za kruté zacházení s menšinami jejich fašistickou NOVODOBĚ silně podporovanou stranou Banderovců 👎.
.
.Od kdy jste vy všichni takoví přátelé, že jak tupé stádo byste drancovali nás a rozdávali Ukrajině bez toho, že byste řešili, jaký dopad to bude mít na nás a rozumně omezili jen na charitu!Rozdáváte z cizího a uniká Vám spravedlnost v tom celém dění ukrajinského sociálního turismu 👎táhnoucího se Evropou! Nějak jste silně fanatičtí bez soudnosti!
A to je nebezpečí.
No a jinak - nebezpečí jsou jasně pro Česko otevřené hranice Schengenu a pro nás bez pardonu občané Ukrajiny !
A nebezpečí povodní? Tak to je živelní pohroma, s tou se musí v celém světě počítat, nezáleží jen na nás, ale i na okolních státech, jejich hospodaření s půdou a vodními toky.

Prezident 😂:
ten plodí tragikomické fráze a když jako voják nejde a nepytluje písek, čímž by zabodoval, tak ať mlčí a nechá lidi pracovat .Ať jede rajzovat zas do světa.
Ovšem,ani tam výsledky nemá a nám žádné ani nepředkládá 👎A to by setsakra měl ! Ve své funkci je to marná osoba.

Vy , dezinformátoři, za každým pařezem vidíte bolševika, Rusa, Putina a já zas vidím Prahu narvanou Ukrajinci a jejich dětmi, jejich poflakující se drzé fracky a a vídím to ne za pařezem, ale v reálu!
Takže nevím, proč bych vládu fanatika na Hradě a fanatika premiéra, který dřív mluvil úplně jinak!! nemohla zkritizovat za jejich trapné výroky směrem k národu!!!
A to včetně výroku k povod­ním!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!👎👎👎
------------------------------------------------------------
Anabel Kasalová
Takze tady mame celou radu urvanych zvanilu, kteri jsou pouze plni strachu a vzteku. Nejen kvuli Obavam o budoucnost, ale protoze masivne podlehli propagande. Je to strasne nebezpecne. Misto uvolneni, Jak preventive jsou rizena protipo. Opatreni, vse zpochybnuji a vypousteji negace do verejneho prostoru. My ostatni budeme mit potom hodne prace toto vydrzet. Nemohu Vam zakazat Vas nazor, ale Budu se snazit, aby Vas strach neprosral detem budoucnost.
Lilith Černá
@J H Však už jim dost teče do bot. To si vážně myslí, že jim to někdo sežere?)))
A nejlepší je, když senátor za ODS strčí na bilboardy hesla - zabráním gryndýlu, imigraci a zvyšování věku odchodu do důchodu... Tak tohle už je propaganda snad jen pro chudé duchem.
Avatar - našinec
našinec
The water is coming!
Anton Augustin
Zajíci se počítají po honu.
tempter
@vodnar pafka A přesto jsi neodolal nutkání to udělat...