Komentáře

Zpět na článek

Vladimír Mertlík: Okamurovo poslední zvonění, komoušský e-shop a ukrajinská přesila v Praze

38 komentářů

Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Kdo není alespoň v srdci komunista jakoby neexistoval. Skutečný komunizmus je nejvyšší známá etapa vývoje lidské společnosti, náš cíl. A to přes trapné štěkání přihrblých malostních odpůrců.😎
Leonard
Okamura se prohlásil za socialistu
Uživatel_5555795
Ja nejak nevim, jestli Okamurovi zvoni hrana, spis naopak. Podle poslednich pruzkumu uz je SPD treti nejsilnejsi stranou a dycha na zada ODS. V tomto marasmu nasi soucasne trapne cesko-ukrajinske vlady je to zaslouzane a ja jim to preju.
Richard Šebesta
@Uživatel_5555795 Souhlasím,spíše jde o zbožné přání pana autora o tom že Okamurovi zvoní hrana . S těmi výzkumy máte pravdu. Dodám jen,že nejsem volič SPD.
Jan Macharacek
@Richard Šebesta Když někdo dodává , po obvyklých plivancích,že nevolí SPD,ANO,atd.,tak je nejspíš volí.
Leonard
@Jan Macharacek když někdo tvrdí, že je nevolí, tak je na 100% NEVOLÍ, to pochopili i voli.
Frank51482
@Richard Šebesta Šebesto a koho asi tak zajímá, koho nevolíš?
Leonard
@Uživatel_5555795 Já nevím kde to žijete, ale realita to není.
Josef Burianek
@Uživatel_5555795 Ty asi nejsi moc chytrý chlapec.
Lilith Černá
Okamura má pravdu. Ty plakáty explicitně! vyjadřují podstatu toho, v jakém marasmu žijeme! Pryč s eurosvazem, včera bylo pozdě!
Pokud pro někoho zvoní naposled, pak je to Pětidemolice. Doufám, že všichni ti vládní zločinci skončí v kriminále!
Leonard
@Lilith Černá 16 let ho živíme ze svých daní, jsem rád, že aspoň pro zbylou hrstku voličů SPD je volitelný, stačí aby tam zase 4 roky seděl a jen byl živen z našich daní.
Lilith Černá
@Leonard Vy zřejmě třicet let volíte ODS, co to tady úspěšně rozkradla a zdevastovala. Tak gratuluju!
Miloslav Podhola
@Lilith Černá
Trefně a hluboká pravda
Frank51482
@Leonard @Leonard A z čeho žijí zločinci z ODS potažmo zbytku pětidemolice? Rozkradli a rozprodali vše a zase mají málo, tak zvyšují daně a nevědí, jak se zase napakovat.
Avatar - našinec
našinec
Otázkou je, zda v Praze jsou Češi vůbec ve většině.
Leonard
@našinec proč píšeš takové kraviny?
Uživatel_5676142
Opět skvělé , výstižné , pravdivé ..... děkuji
Uživatel_5858283
@Uživatel_5676142 Přesně, děkuji.
Jozef Kolek
bla bla bla
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Pitomia nechám stranou. Titul blbec týdne je ten čutálista, který nadává, že se lístky prodávají Ukrajincům... Ty woe, kopačko, to si představuješ jak? Že se lístky budou prodávat po předložení rodného listu? Prostě a jednoduše v Česku žije a pracuje několik set tisíc Ukrajinců a ti si na volném trhu u pokladny koupili lístky a šli na fotbal. A protože českého fanouška to netáhlo (a já se nedivím), byli v hledišti převážně Ukrajinci. Vítej kopačko v Evropě 21. století. A na rovinu, já bych tam nešel ani kdyby mi za to platili a v televizi mě ani nenapadlo se na to dívat...
Uživatel_5862898
@Uživatel_5734171 Přesně tak, ač mám fotbal rád, tak na českou "reprezentaci" nekoukám již několik let. Včetně posledního ME. A právě kvůli takovým namachrovaným hvězdám. Tohle by Nedvěd, Koler, Šmíca aspol, nejspíš nikdy s pusy nevypustili.
jerryx
Řekněte někdo panu Mertlíkovi, že hodně prší a dokonce si toho všiml i pan premiér.
Miroslav Rys
@jerryx To si říkej svému čoklu, hňupe. Kde bereš tu drzost diktovat soukromému subjektu, co má psát?? Odpovím si za tebe: protože jsi smradlavej bolševik, ač se zde chabou češtinou vydáváš skoro za disidenta. Takže Jasná páka: Pal vocuď, hajzle!!
jerryx
@Miroslav Rys Víš co na tobě obdivuju? Tvou vybranou etiketu a smysl pro humor. Opravdu hodné polyglota a vysokoškoláka.
Miroslav Rys
@jerryx Myslíš třeba Mengeleho?? Jeho zdvořilost byla příslovečná. A jaká to byla stvůra. Jeho etiketa v Osvětimi by se ti jistě líbila... Mimochodem, byl to doktor medicíny. Jako ty.
jerryx
@Miroslav Rys Mě nevytočíš, v podstatě Tě lituju, ale říkám si: chudáci studenti. Vlastně jsem rád, že se lidi jako Ty vyjadřují upřímně, stejně tak jsem rád za Foltýna a Dvořáka. Za mluvčího vlády Pavla Novotného už tak rád nejsem, mě by ten zakomplexovaný primitiv nevyprovokoval, ale ubližuje slabším. Jinak lékaři v koncentrácích jsem se dost zabýval, ale o tom se s Tebou bavit nedá, no dobře u toho Mengeleho je to nulová empatie, citová oploštělost, skrytá navenek slušným chováním. Liboval si v pocitu moci.Něco podobného jsou někteří mí kolegové, co prodávají údajně zázračné léky proti rakovině .
Miloslav Podhola
@Miroslav Rys
U tvého myšlenkového výplodu, čiši demokrat na sto honů!
King I
Fiala jezdí na školení do centrály CIA, jak zrádcům naší vlasti zakroutit krkem. Půlka dezolátů už sedí.
Jan Macharacek
@King I Půlka je málo,tavárišč, bojíte se?
Miroslav Rys
Pitomio se už ve své tuposti zacykluje. Kdybych bych feudál, dal bych mu políček, řka: "Táhni, cháme!" Tenkrát ještě chamraď věděla, kde je její místo. A degén Pitomio na takové místo patří 😸
jerryx
@Miroslav Rys Ale podobní feudálové jako ty byli, vznikaly proti nim selská povstání.
Uživatel_5850027
@jerryx A dopadla tak, jak si zasloužila
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Jak naznačuje novinářský pisálek je pravdou, že STRANA je zde zpět pro slušné lidi a že Prahu fakticky zase okupují Ukrajinci, stejně jako v srpnu 1968, kdy ukrajinští vojáci přijeli na tancích a pod praporem SSSR jako první do Prahy.😶
Miroslav Rys
@RASPUTIN Za tu interpunkci tě měla učitelka šoupnout hned do zvláštní školy. Já, na jejím místě, bych tě nechal sežrat Pravidla českého pravopisu 😀
Pepa Zahrádka
@RASPUTIN Vaše znalost historie je vidět již na přezdívce Rasputin, který působil v Rusku, ale carském. A Ukrajinci, kteří nás dle Vás okupovali v r.68 byli součástí stejných jednotek, které naší vlast osvobodili od fašismu.
Lilith Černá
@RASPUTIN Tak hlavně že tu poskytujeme štědrou fin.podporu ukr. "ženám a dětem". Tihle mladí, zdraví branci už měli být někde na frontě ne? Ale oni tu radši "odvážně" vyřvávají Sláma u kravína pěkně ze závětří. Hrdinové! A pokud někde pracují, tak leda na černo, aby nepřišli o ty desítky tisíc, co jim cpe vláda na podpoře.
Pepa Zahrádka
@Lilith Černá No závist z Vás přímo tryská. Pokud někde pracují na černo, tak je zaměstnávají naši.
Uživatel_5850027
@RASPUTIN To jsem nevěděl, že Ukrajina měla v roce 1968 vlastní vojsko, které by mohla poslat do Prahy. Nebylo to tak, že jeli do Prahy, protože jim to poručili soudruzi z Moskvy?