Komentáře

Zpět na článek

Buchert: Velká voda někoho v krajských volbách spláchne, jiného vynese nahoru. Účast může být nižší

22 komentářů

Pepa Zahrádka
@kosmos kosmos Jen aby voliči ANO a SPD nenapadli záchranáře při povodních, protože na gumových člunech k nám jedou migranti jak ji sděluje jejich guru a ten má přeci vždy jasno.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Lidé teď v krizi uvidí, kdo to zvládá a kdo nezvládá. Ten, kdo to zvládne, bude mít podporu voličů, kdo to nezvládne bude vyměněn. Takhle jednoduché to nyní bude. Každopádně je srandovní sledovat třeba Twitter, kde v podstatě ustaly aktivity politiků za ANO. A to v minulých dnes jeli jak o život, tři i pět příspěvků proti vládě denně. Od začátku krize nula... Komické je to třeba u stínového ministra životního prostředí a kandidáta na ústeckého hejtmana Richarda Brabce. Ten jakoby zmizel do ilegality, přitom právě tito politici by dnes měli být nejaktivnější...
Pavel Nyklíček
@kosmos kosmos
Byl by to opravdu paradox a odhalení toho co se děje v hlavách neurovnaných voličů, kdyby dva nejznámější imigranti japonec a slovak vládli čehůňům, jak je označuje Bábiš...
Fakt bida.
Pavel Nyklíček
Velká voda zastavila Babiše v Ústeckém kraji.
Asi před dvěma lety Babiš byl hospitalizován v nemocnici s prasklou oční rohovkou a tehdá primář mezi futry řekl, že Babiš je chaot.
Jak na to přišel nevime, ale koukal jsem se na Wikipedii co vlastně slovo chaot obnáší.
Chaot je člověk s enormě velkou dávkou strachu o sebe a naopak s nulovou empatie k okolí, neboli je mu zcela jedno, zda jeho chování ubližuje ostatním.
Strach o sebe má extrémní a vzpomeňme, jak za premiérování 2 x utíkal od hrozby hozených vajiček....👌
Paradox je, že tento člověk kandidoval na vrchního velitele ozbrojených sil se svou modrou knížkou 🤣 a psychickou labilitou....
Ještě, že jak sám říkal jsou volby do sněmovny jeho poslední.
Nevolte ho. Bude to jak v Americe nebo se stejně starým Zemanem co ve stejném věku dosedl na hrad a začal škodit.
Příklad máme na Slovensku a "náš" slovák nebude jiný, jen strarý a ještě chaot.
Za poslední rok přišel o 50 mld a dluží dalších 50 mld.
On už by republiku jen podojil i když minulý týden říkal v televizi, že o peníze mu nejde....👍
Chaot má rád jistotu a finanční zvlášť!
kosmos kosmos
Dezoláty a koblihy s čobolským zlodějem a japonským popelářem to určitě spláchne 🤣👍
Miroslav Rys
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
No povodňovou ochranu neřídí "politici", ale povodňové komise složené s odborníků. V čele PK je sice starosta, nebo hejtman, ale má pouze organizační pravomoc, komise rozhoduje jako orgán. 😎
Jiří Korbel
A myslíte, že všichni si dají dohromady 1+1? Do schránek došly obàlky s kandidàtkami a už před pàr dny skončily v koši. Povodně nepovodně. Lidi neznají hejtmany, natož poslance y senàtora. Natož aby se zajímali o dění na radnici během volebního období. Tak běžte z těmi planými plky do kopru.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@Pavel Nyklíček ...On je chaot a ty zřejmě kookot***.😁😂
Frank51482
Je neskutečné, že i povodeň zavdá nějakému Slovákovi Buchertovi příčinu, aby to nevyužil ke svým kecům o volbách.
Pavel Nyklíček
@RASPUTIN
Neznám ve vládě žádného bývalého kariérního komanče. Napověz ?
Pavel Nyklíček
@jerryx
To je poměrně slabá odezva na současné dění.
Fiala jistě nebude mít srdce v kalhotách jako náš důchodce Bábiš.
Fiala je vidět tam,.kde je potřeba. Nevšiml jsem si, že by Bábiš teď někde někoho alespoň duševně podpo­řil.­...👎👎­👎(po­litic­ká chyba)
Ten akorat ví, že poslední rok udělal ztrátu 50 mld, stejnou částku dluží u 35 bank a má před sebou jen soudy a běhání po doktorech.
Bydlí sám. Nemá rodinu a v noci nemůže spát, jak říkal.
Na toho už bych nesazel. Za rok tu už ani nemusí být.
Pavel Nyklíček
@Saša Krach
To zcela jistě, ale to, že politici ANO zmizeli není náhoda, zvláště, když mají za úkol tepat vládu a najednou guru zavelí a ani morální podpora občanům tu není...zmizela 🫤, stejně jako sám guru.
Bábiš je strašpytel a chaot. Měl strach jet i na vlastní mýtink a to chtěl být vrchním velitelem ozbrojených sil...hahaha
Cítíš ten paradox? Tu lichvu? Proto je Bábiš odpad.
Saša Krach
@Uživatel_5734171 Do neštěstí plécti politiku může jenom hlupák. Na štěstí se vyskytují ... např..zde. Celou akci při povodních řídí lidé co tomu rozumí ...Ne vláda, ne hejtmani...ti se vezou a vyhlašují...ale povodňové komise...
😝🐂🐂😝🐂🐂
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@Pavel Nyklíček. možná by to byla lepší vláda než je bývalí kariérní komunista a ......
Avatar - našinec
našinec
Moc se mi nelíbí, že by současné krajské "vlády" , které reprezentují současné vládní strany, měly doplatit na neoblíbenost vrcholných představitelů 5ti koalice. Bohužel, ať krajské volby dopadnou jakkoliv, tak vláda či opozice to budou deklarovat jako své vítězství, ačkoliv zvláště u zvolených politiků z vládní koalice to bude především díky jejich schopnostem.
Josef Crhonek
Počasí je hrozné až děsivé ale neovlivní mě to natolik abych nešel k volbám a nedal svůj hlas koalici ANO....
jerryx
@Pavel Nyklíček Tak Babiš se rozumně drží zpátky, protože nemá rozhodovací pravomoc , kdyby něco řekl, napadl by si ho, že to zneužívá ke kampani. Co se týká premiéra Fialy, je to tragéd. Že se účastní ministři ( kromě těch, co jsou k ničemu jako Dvořák), je snad samozřejmé. Od čeho máme vládu? Co Babišovou vinou je, že lidi nevěří varování politiků, za to může zneužívání Nouzového stavu za covidu, ale ten byl prosazen i hlasy Fialy a spol.
Saša Krach
@Pavel Nyklíček Já k nikomu nepřátelství necítím...A to si pěstuji....
Pavel Nyklíček
@RASPUTIN
Ty bydlet u indiánů tak ti budou říkat stará vystřilená puška...👌
jerryx
@Pavel Nyklíček Fiala se v duchu taky bojí. Vybral si servilitu k Bruselu a Pirátům , ale jsou tu jeho knihy, jeho minulá vystoupení a názory. Progresivní Fiala je k smíchu, samozřejmě mimo prostředí progresivní sekty. Tam se nemyslí, jen poslouchá. Často si říká:,, Že já toho Blažka poslechl a do té politiky šel. Mohl jsem na teď na přednáškách kritizovat Green Deal a Brusel, lidi by mě měli rádi a i nějaké knihy bych prodal. "
Anton Augustin
To je otázka, na východě Čech a Moravě nebudou mít lidé zrovna náladu jít k volbám, neboť budou mít plné ruce práce. Západ Čech své volební preference nezmění, zatím se věští z křišťálové koule. Volby se mohly posunout kvůli povodni třeba o týden, ale kde není vůle jen PR, není nic.