Komentáře

Zpět na článek

Buchert: Vřele souhlasím s komunistickou europoslankyní Konečnou. Prohlásila o sobě, že je svině

134 komentářů

Karel Šubrt
Nemohu jinak nez se soudruzkou konecnou stejne jak pan Buchert vrele souhlasit.
Jan Bejšovec
@Richard Šebesta Oběť NIKDY nepodporuje válku, natož nekonečnou. Válku podporuje vždy agresor.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@bella.
ty pořád nechápeš jednu zásadní věc. NIKDO TI NEZAKAZUJE OBDIVOVAT PUTI­NA!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!! Svoboda slova, svoboda projevu. Jen si o tobě někteří lidé myslí, že jsi v tom případě kolaborant. A já jsem mezi těmi lidmi, co si to myslí. A to je zase moje svoboda slova. Takhle prosté to je. A že můžeš svobodně vyjadřovat svůj názor přeci dokazuješ tím, že to sem píšeš. nebo snad k tobě přišlo kvůli tomu komando a zavřeli tě do ťurmy?
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Musím říct, že si připadám jak v blázinci. Spousta lidí překroutila Foltýnův výrok, spousta ho dokonce ani neslyšela a jen naskakuje na to překroucení, co někteří lidé ZÁMĚRNĚ udělali. Připomíná mi to překroucení výroků Klause z devadesátých let. Klause nemám rád, ale musím se ho zastat v kauze "špinavých peněz" a v kauze přirovnání světové hospodářské krize k chřipečce, což mu vložili do úst novináři. Buď úmyslně, nebo z hlouposti. Klaus tehdy řekl, že neléčená chřipka trvá týden a léčená sedm dní. Což je bonmot (správně to má být o rýmě, ale to je podružné). Pods*** toho bonmotu je v tom, že nemá cenu dělat nákladná protikrizová opatření, že krize pomine i bez těch opatření. Nicméně novináři to překroutili a interpretovali to tak, že Klaus bagatelizuje světovou hospodářskou krizi. A tady je to totéž. Foltýn mluvil o lidech, co SE ZASTÁVAJÍ PUTINA, to za prvé. Nemluvil o lidech s jiným, než vládním názorem, jak to někteří s oblibou interpretují. A za druhé dal asi tak 8 motivů těchto lidí, od frustrace po životní smůlu. A pak řekl, že někteří mají jako motiv to, že jsou to s...ě. Načež se v tom zjevně všechny potrefené husy poznaly a vrhly se do útoku...)))) A znovu a polopatě: mluvil o lidech, co se zastávají putina!!!! Já bych v tomto případě byl daleko příkřejší a označil bych je ještě drsněji...
pindal
Já paní Konečnou obdivuji,je nebojácná a říká to, co si většina Čechů myslí,ale bojí se to říct nahlas.Všiml jsem si,že ženy jsou odvážnější než muži.
Uživatel_5704865
Musím nesouhlasit s přirovnáním soudružky Konečné ke svini. ***, samice prasete domácího je společensky užitečnější tvor a toto přirovnání by jej mohlo urazit.
Jiosef Tyl
Konečná a jí podobní nás díky demokratickým svobodám, svobody slova a vyznání. Nás vedou do nesvobody a ke ztrátě demokracie.
PEtr Tobes
@Uživatel_5734171 kolaborant si jen zridkakdy pripusti, ze kolaboruje, na to jednoduse nema intelektualni kapacitu, viz bella a dalsi..
PEtr Tobes
@Karel Šubrt je to tak, tady nema cenu si hrat na nejakou korektnost, Konecna kolaboruje s nepratelskym kremlem, tudiz je to naprosto zaslouzene
tempter
@Richard Šebesta Šebíku, jednou za čas vyjádříš rozumný názor, se kterým lze i souhlasit (1. příspěvek), abys jej vzápětí ve jménu tvé celoživotní přizdisráčské filosofie, že svět není černobílý (2. "příspěvek"), spláchl do wc. Škoda, ale co už, holt jsme se všichni nenarodili na šťastné planetě.
Richard Šebesta
Taky souhlasím s hodnocením které soužka Konečná o sobě řekla. Ona schwei.. určitě je. Kdo souhlasí se srpnem 68 a přepadením naší země a tvrdí že v Katynu vraždili Němci nikoli Rusové a nikdy neodsoudil(a) komunistické zločiny a neomluvil(a) se za ně nic jiného si nezaslouží.
Uživatel_1248689
Vážený pane Bucherte, fanoušku zeleného mozku Foltýna! Toho ubožáka, který vykřikuje, že jsme ***! Máte pocit, že by se takto měl chovat plukovník naší armády? Kdo ho volil, kdo ho platí, jaký právní statut má!? A je mi jedno, co je za tím sprostým slovem v pozadí! Pokud máte, pane Bucherte, šedou mozkovou kůru v cajku, pamatujete, že kdysi dávno jistý nacistický prominent Reinhard Heydrich častoval naše předky titulem bestie! A váš hrdina, Foltýn, to vše povýšil! Jsme ***! Ba, co víc! On chce, mezi nás kopat příkopy! Nacisté do těch příkopů stříleli naše lidi! A pak, nad těmi příkopy, postavili koncentráky! Chápete, Bucherte, komu leštíte botky!? Komu strkáte svoji nebohou hlavu do zadnice?!
Ferdi Nand
Komouši se mají střílet jako škodná. Nejsou politické, ale zločinecké hnutí. Jen debilní stát je toleruje. To už bychom mohli tolerovat nacisty. Vymlátit tu pakáž do posledního zm rda.
twofaces
Soudružka-europoslankyně Konečná by měla skončit. Deklamuje podobně jako kdysi nechvalně známý soudruh Kojzar (Rudé právo), jenž poručil větru dešti. A k tomu fanatický svit v očích a Schweinerein je na světě.
Jiosef Tyl
To je kuriózní, kdy Foltýn jsně vymezil, koho myslí, ty kteří jsou ***, se tady skoro všichni do té kategorie sami sami pasují. Tedy jakoby sami přiznávají, že mluví o nich.
King I
Limity dezolátů jsou dané úspěchy Ruska. 30 let drželi hubu a teď najednou objevili svobodu slova. V té se dostali tam, kde Rusko na Ukrajině. To znamená celkem do prd ele. Dál nedojdou ani jeden.
PEtr Tobes
@Uživatel_5734171 je to tak, ale tak to se jaksi zdejsim putlerfans a dezole proste nehodi, tak to takto "zdeformovali" a uz si to zije dal svym zivotem, ze to neni vubec pravda malokoho z nich bude zajimat, oni ziji v jinem svete, protze ten realny se jim "nehodi"
ladislav sebesta
Pane Bucherte,když se s takovým nadšením pouštíte do bývalých i současných komunistů,tak jste nějak zapomněl,zřejmě záměrně,na bývalého kovaného bolševika,který momentálně sedí na Hradě!
Tak prosím pro příště,všem stejný metr!!!
pablo41
Bezchybně shrnuto !
Michelin
Jak dlouho bude tato zrůda ještě dýchat ?
Ferdi Nand
THE ONLY GOOD COMMUNIST IS A DEAD COMMUNIST.
Tahle hysterka, soudě dle šíleného výrazu, skončí brzy ve cvokárně. Na neklidu.
tempter
@Richard Šebesta " Oběť může eskalovat válku"... Ty máš vážně dost šebíku, King I má pravdu. Dávej na sebe pozor!!!
Jan Macharacek
@Lubomír Nehyba Vy smrdíte na dálku, a jistě i na blízko. Komunismem .
King I
@Richard Šebesta začínáš být nebezpečný sám sobě
Richard Šebesta
@Richard Šebesta Na druhou stranu Foltýn je stejný jako ona. Kdo podporuje nekonečnou válku,která nemá nyní vojenské řešení a může přerůst v jaderný nebo celosvětový konflikt si zaslouží stejné pojmenování. Apropos Die Welt označil ČR za jednoho z největších válečných štváčů ve světě. Tvrdí to aspoň signatář charty 77 J.Schneider
Jiosef Tyl
Bella Je napaden komunistickým virem a s tím se zatím nedá nic dělat. Stále na to není lék.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@PEtr Tobes
když to takhle překrucují zdejší prosťáčci, tak nad tím mávnu rukou. někteří jsou tukani, někteří jsou trollové a mají radost, když mohou prudit. Ale oni to s oblibou překrucují i vrcholní politici. prostě proto, že skrz Foltýna torpédují vládu. Typickým takovým překrucovačem je třeba Havlíček nebo Okamura. A v ANO je takových dvanáct do tuctu, třeba Nacher, ten si na to udělal rovnou rubriku Dvojí metr...
PEtr Tobes
@našinec haha, trapny pokus, kdyz ale nekdo nechape nebo spis nechce chapat, co znamena "kolaborovat s nepratelskou mocnosti", tak jakakoli diskuze ztraci smysl
Avatar - Stanislav Marik
Stanislav Marik
@ladislav sebesta Srovnáváte nesrovnatelné!
Mluvíte o mladí presidenta a součastnosti Konečné?
A to chcete měřit stejným metrem?
🤷🏼‍♂️
PEtr Tobes
@pindal ano, a kdo treba? to ze maji "libive kecy" neznamena, ze to nejsou svine a zradci, coz komunisti vzdycky byli a budou, cest par vyjimkam. Konecna kope za kreml, coz je to nejpodstatnejsi..je to kolaborantka jako z ucebnice, ale neni zdaleka sama
Jan Krmela
No prostě ***,když se sama přizná tak proč ne.
Avatar - epr3
epr3
Kam až ubohost reflexovských pisálků ještě klesne. Bucherta jsem měl za konzervativce negativně ovlivněného zbytkem pokrokářské smečky v reflexovském žoldu píšících šmudlů bez životních zkušeností. Občas jsem s ním souhlasil, ale tohle je megapack srač.k totožných s těmi, které tu píší Štajgrvald s Mertlíkem.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@Ferdi Nand ...Ale ferdo, ty jsi k politickým odpůrcům stejný jako komunisti v padesátých letech, že by stejný charakter ?😀
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@Kristian Ostrizek .... Taková nenávist a jenom proto, že tehdy odmítli tvoji přihlášku do KSČ, smutné.🙄
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Skutečný komunizmus je nejvyšší známou etapou vývoje lidské společnosti a její cíl, kterého bude dosáhnuto bez ohledu na ubožácké urážení ze strany malostních a přihrblých "Buchertů". STRANA je prostě zpět.😉
Kristian Ostrizek
I já vřele souhlasím. S každým komunistou, který to prohlásí, i když méně transparentně.
STRAŠNĚ mě mrzí, že po 89 nepostavili komunismus mimo zákon. Chápu, že to v rámci demokracie nešlo..
Doteď musím svým dětem (a nejenom svým) vysvětlovat, co to bylo za svoloč a jaké svinstvo napáchalo!
Ano, s*ině.
Ferdi Nand
ty taky půjdeš , zm rde@RASPUTIN
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Buchert, to neprohlásila o sobě, ale o tobě a tentokrát s ní lze souhlasit.😎
Jan Macharacek
@epr3 Ty,ale,ale. No chrochtáš skvěle, tavárišč. Tfuj.
Jan Macharacek
@Saša Krach A co vlastně víš ? Kulové, jak praví i tvé komentáře. Se zlem a blbostí se musí bojovat ,i když se těžko vyhrává.
Lubomír Nehyba
Buchert ?? Co to je za nýmanda ??? Nějak páchne i na dálku....
bella.
Pane Bucherte,
já si pamatuji na boj za svobodu slova, kdy se tady jednalo o náhubkový zákon.
Novináři se semkli s občany a byli tvrdě proti 👍.

Jen se pár let otočilo a najednou je tady "vládní koordinátor strategické komunikace " čili cenzor a dozor Otakar Foltýn , voják dosazený vládou , aby znormalizoval české občany, kteří nesouhlasí s válkou Ukrajiny a Ruska a kteří nechtějí, aby vláda ČR bez rozmyslu podporovala vše co plyne z Ukrajiny do Čech , plýtvala naším národním hospodářstvím , a který doslova ( a to jste zde neuvedl pane redaktore řekl, že cit. :" s takovými se mazat nebudu! "
👎👎👎

Pane Bucherte, pyšný na svou novinařinu v době éry pětikoalice být nemůžete, a že byste zapomněl , jak se formovala demokracie od 1989 tomu nevěřím.

Vyřiďte za mě "koordinátorovi na normalizaci občanů " , Foltýnovi, že
mně žádný zupák , tím spíš touto vládou dosazený vyhrožovat nebude a se mnou vždycky bude mluvit slušně!

Svým vzděláním on na hodnocení lidských povah nedosáhne a obr. o sobě svým výrokem podal Čechům dostatečně jasně .Upřímně , za ten výrok je tenhle "materiál " Foltýn k smíchu , byť naznačuje diktátorský befel národu!!

A ještě něco ! Foltýn by měl věnovat zvýšenou pozornost prezidentovi , jehož výroky smrdí poplašnými zprávami, výhrůžkami , a který zde zadává precedenty, které těžko bude obhajovat v budoucnosti nejen on , ale i Foltýn.

A ještě něco, pane Bucherte, pokud souzníte s Foltýnem a nastaveným aparátem, nechápu to. Přesto ještě vyřiďte Foltýnovi , že takovým způsobem se může vyjadřovat leda tak doma u maminy, nebo na mejdanu s nikterak chytrou Mirkou Němcovou .
Naopak je mu ale dovoleno se do toho opřít na cvičáku s Černochovou, kde ( a slibte mi, že mu to tlumočíte ) se opravdu nemusí žinýrovat a mazat se s ukrajinskými zběhy , které jistě vycvičí k obraně jejich vlasti ! 👎

----------------------------------------------------
KYXY
@ladislav sebesta
V článku se ale hovoří také o současnosti. A v té se
s. Konečná, předsedkyně KSČM, chová jak opravdová ***.

Petr Pavel byl před listopadem 1989 tři roky řadovým členem KSČ..Za ty 3 roky se těžko mohl vykovat.
V roce 1988 si ho během postgraduálního studia zvolili spolužáci za předsedu základní organizace KSČ. Jejími členy bylo dalších 18 spolužáků Petra Pavla. Na školách tyto organizace vznikaly běžně, a to z čistě formálních důvodů. Funkci zastával jeden rok, byla neplacená a neplynula z ní žádná výhoda, pouze organizační a administrativní práce navíc. Informaci lze ověřit v osobním spisu Petra Pavla, který je veřejný.
Stejně jako všichni jeho spolužáci na vojenském gymnáziu
se „dobrovolně-povinně“ stal členem SSM (Socialistický svaz mládeže). Protože měl pěkné písmo a úpravu, působil krátce ve výboru základní organizace SSM jako jednatel. Pořizoval zápisy ze schůzí, psal kroniku, vypisoval diplomy a věnování do knih, které studenti dostávali za výsledky ve studiu. Funkce byla samozřejmě neplacená a žádné výhody z ní neplynuly.
V současnosti už 35 let komunistou není, nechápu co nám tu podsouváte?
Nebo, že byste byl také ***??
Karel Šubrt
@ladislav sebesta pouhe konstatovani, ze s vlastnim hodnocenim s. k k pan Buchert i ja souhlasime.
Saša Krach
Paní Konečnou nedávno chválili za její přístup v EU při ochraně českých podniků a jejich zájmů....Dostala velkou pochvalu od českých kapitalistů....
No...prostě ji jde o stát a jak dělá politiku doma tak se pere v EU...
No a je s,vín ě...Hlupáci to mají jedno­duché­....Vz­estup komunistů je špatná práce kapitalistů....A to je pravda...nadávat můžete jen sobě...A tak to je.
Hyper Masér
Ty vole Buchvalde ty jsi ***, co snad patří k největším ***ům vůbec ... jak můžeš psát takový hovna, moc ničemu nerozumět a míchat se do všeho? Dyť jsi jelito, co evidentně nestihlo ve svém zabržděném mozečku dokalkulovat, že "komunistka" Konečná má víc pro Božího a lidského chápání a rozumu, než kdy ty a nebo ty tvý demo-ukro-nácko kámoši a podporovatelé budou mít ... píšeš, jak velkej šéf, ale nevíš ani co je Bhagavadgíta a nebo že bys to měl snad hotový a bojoval za čistotu informací? Jako pisálek za mě nevíš nic, nejlépe sem pozvat EU a USA náckomor, žejo viď? Ale že bys MĚL BEJT nestranej a proBoží BOJOVNÍK ... To už tomu tvému prasečímu mozečku nedošlo a ani nikdy asi nedojde😉 Takže jen pro shrnutí ... když není zrovna legitimní vláda Bohů a je doba temna a to jak v kultuře, tak ve vládě ČR, správní pánové a dámy dělají to, že mluví o Bohu, druží národ a mluví o míru ... Hovadohňupi tvého ražení blekotají ale hovna, jako ty a jsou na straně USA a EU nacistů a nebo zas přehnaně orodují za Rusko ... obojí je ale ŠPATNĚ ... nauč se šířit čisté informace, mluvit o Bohu a o míru. OSTUDA TAKOVÉHLE NOVINÁŘSKÉ PRASE BEZ ZÁKLADNÍHO KNOWHOW😎😎😎
Ferdi Nand
Začal bych spíš u tebe, parchante rudej.@epr3
Avatar - epr3
epr3
@Ferdi Nand Začni od Hradu.
bella.
@twofaces
Ona tam má co říct, když bohužel musí mluvit i za předkusovou pizizubku , katastrofálně blbou Nerudovou.
A Konečná má grády a brání Čechy, ruce líbat byste jí mohli.
Ale to néé, to si hrajete na pravicové a ti vás ale v klidu pbrali a darovali Ukrajině!
----------------
Ferdi Nand
No, já jsem nikdy kabát nepřevlíknul a proto si mě i bolševici vážili. Nakonec jsem měl i osobního fízla, který mě chtěl zničit, dítě poslat do děcáku a za rok už mě nabízeli nový byt a vedoucí funkci na záchrance kdfyž se dám do ksč, pokud se rozvedu jeho dceru za ženu a usedlost v jižních čechách. jenže jsem nepodplatitelný a takové prachy na světě neexistují, abych šel sám proti sobě. já vím, že blb to nepochopí, takže sorry@jerryx
PEtr Tobes
@Uživatel_5850027 presne tak, kdyby meli tu moc, tak by to udelali zase, mimo jine dalsi a horsi veci samozrejme..je to svine a zradkyne, nic jineho
Ferdi Nand
Hele Šebesta a ty máš VUML nebo vokovickou Sorbonu nebo ti doma bába podkuřuje ,když jí nakrmíš tím svým moudrem ? Vono obyčejně ti chytří, kteří hodnotí inteligenci jiných jsou ti největší, zamindrákovaní trotlové široko daleko@Richard Šebesta
Ferdi Nand
Takže pokud tě někdo napadne a ty se budeš bránit, jsi agresor nebo to máš jenom divně rozdaný ? Tipnul bych si, že se pochcáváš.@Richard Šebesta
Josef Burianek
Dobrému komunistovi utrhnout nohu a špatného s ní bavit.
Uživatel_5850027
@epr3 Ne, ale to komunisti normálně dělají, ona jen má smůlu, že teď není u moci
Avatar - epr3
epr3
@Jiosef Tyl Ale, ale, Konečná zavádí cenzuru nebo snad dokonce iniciuje politické procesy s úmyslem zavírat nesouhlasící jedince? Pořádně se rozhlídni a podívej se co říkají a dělají Foltýn, Fiala, Rakušan a celý ten zbytek zmetků soustředěných do Pětikoalice.
Richard Šebesta
@tempter Promluvil PRIMITIV. Já vím,že pro tebe jsou některé věci nad lidské chápaní. To dělá ta nízká inteligence,že ? Ikve tykve. Víc k tomu není co dodat.
Jiosef Tyl
Komunisté znají prastaré postupy: Kam nemůže čert, tam vyšlou ženu.
Uživatel_5850027
@bella. Tak znovu, Foltýn řekl, že *** je ten, kdo podporuje Putina, pokud ho nepodporujete, jen nemáte rádi vládu, tak vás nemyslel a nemusíte to řešit.
Uživatel_5850027
@našinec Ano, ale v Kremlu demokracie není, na rozdíl od Bílého domu
Uživatel_5850027
@bella. To že někdo o někom řekne, že je ***, ještě neznamená, že je tu totalita, navíc souhlasím, že když někdo podporuje Putina, tak je ***, a pokud tak prosazujete svobodu slova, tak vám jistě nevadí, že to tu píšu
bella.
@denisz
No máte pravdu s Konečnou, ale ohledně Putina je to zvláštní.
Mně je opravdu např. Putin ukradený, tak jako třeba vládci islámu u nich v zemích, kde jsou doma.Plést se do života těchto států a určovat jim manýry Evropanů je přes čáru a zdravý selský rozum, o diplomaci ani nemluvě! To samé je plést se do uspořádání Ruska .
Přesto se ale musí uznat, že Putin je geniální vůdce, jak to pevně drží a věřte nevěřte, Rusové jdou za ním.
Zelenskyj, který Uktajincům válkou otevřel nekontrolovaně hranice je chudák, který na kočírování státu nemá a Ukrajinci mu zdrhají.

Pokud někdo přemýšlí normálně pak by i souhlasil s tím, jak když Merkelová vítala migranty v 2015 a říkala " my to zvládnem" a pak chtěla po státech na východ EU , aby si vzaly taky a určila jim kvóty , tak mnoho lidí říkalo : půjčte jim tam Putina.

Jestli tohle je na označení do s v i n í nevím,ale hnusí se mi, jak s lidmi tato vláda mluví, jak nechá strana a vláda bez vyhazovu dál řvát magora z Řeporyj , jak nechá senátorku Němcovou urážet lidi jakože jsou šváby a jak nechá blábolit poplašné zprávy prezidenta Pavla! 👎👎👎
bella.
@pindal
Sorry, ale zastávat se někoho, kdo vědomě háže špínu a zkresluje fakta pro svého zaměstnavatele je akt, který je na odsouzení, nikoli na omluvu.

V tom případě vlastně co chcete !?
-------------------------------------------------
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@Uživatel_5734171 .... zase lžeš, odkdy ty myslíš ?😉
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Buchert ty jsi opravdu přízemní lidský ubožák, asi moc skutečných přátel nemáš, že😛
Avatar - denisz
denisz
I mně bylo nepříjemné, že se Foltýn o nás vyjádřil, že jsme *** frustrované. Má takové hulvátské lampasácké vyjadřování a myšlení. Je z podivem, že se takový týpek mohl stát vládním koodinátorem strategické komunikace, asi se v něm vidí, asi jsou si podobní. V potlačování plurality názorů je pan Foltýn opravdu člověk na svém místě. Konečná je věcná trefná kritička neúspěšné vlády a mnohdy šíleného počínání poslanců a byrokratů v Bruselu. Umí věci dobře pojmenovat. Mnoho lidí si ji se zájmem vyslechne, tomu nezabrání ani Buchert z Reflexu. P.S. Neznám žádného, kdo by Putina obdivovali, takže se Foltýn kriticky vyjádřil jen o maličké skupince.
Avatar - Lior Chaos
Lior Chaos
Bucherte, ty jsi důkaz, že blbost je věčná a nevyléčitelná.
Pavol Vraštiak
Je zajímavé číst tyto články o komunistech a soudružce Konečné. Autoři různých článků nám podsouvají /což nemusí/ a připomínají "zlo komunistů". Rád bych pána Bucherta ubezpečil, že soudružka Konečná určitě není zapšklá. Bere europoslanecký plat a je naopak "vysmátá". Dělá vše to, co každý politik, včetně vytrhávání slov z kontextu a kritiky vlády. Proč nás to v případě třeba Okamury ani nevzrušuje a u soudružky se pohoršujeme? Kdyby vláda byla schopná a úspěšná, komunisti by neměli šanci. Když se ODS komunisti v parlamentu hodili, o žádných zločinech se nemluvilo. Politici se usmívali a podávali si ruce. Takže všichni můžou držet hubu a krok. Co jste si navařili, to si taky snězte. Obzvlášť když se komunisti dostanou znovu do parlamentu.Tohle se mělo "dořešit" už dávno, teď je pozdě bycha honiti. A nepomůže ani připomínání komunistických zločinů.
TulenGr
Výborně. Komunistům je potřeba stále připomínat, co jsou za zrůdy z okraje společnosti. To co Konečná *** navrhuje je přesně to řešení, které by ráda použila proti svým oponentům.
Ferdi Nand
To, že nezakázali komouše bylo součástí dohody, aby nedošlo ke krveprolití. Je to stejné jakobyste tvrdil, že zákaz NSDAP v Německu bylo nedemokratické rozhodnutí. Komouši a nacisti jsou a byli stejný dobytek. Gangsteři. To, že se nenávidí je stejné jako se nenávidí dva zločinecké gangy při boji o území vlivu a o kořist.@Kristian Ostrizek
Hyper Masér
@Ferdi Nand 😅😅😅 ale asi i na duchu koukám ... a kam půjde pan RASPUTIN???🤣🤣🤣
Hyper Masér
@Ferdi Nand ty vole ty jseš nejakej chorej mozek, ne???
King I
@Ferdi Nand dobře jsi mu naložil
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@Ferdi Nand ...STRANA je věčná😎
Ferdi Nand
ty mě taky, vořechu. @Zdeněk Ryšavý
Zdeněk Ryšavý
@Saša Krach A jak dělal body Pátek?Ten je kutej od pradávna.Ani mluvit neumí. Ten a jemu podobní-Neru­dová,­Pekař­ka,Čer­noška,­Němco­vá,k tomu Lipánek.To je panečku materiál.O pirátech radši nemluvit.
Zdeněk Ryšavý
@Ferdi Nand Kde začneme?Na hradě, v senátu. Dej vědět ty udatný lovče. Jsi to,co řekl Foltýn.
Ferdi Nand
A co je na tom za nebojácnost mlátit držkou ?@pindal
Ferdi Nand
Zločin už je jenom ta ideologie. Komouši se veřejně hlásí ke zlodějně, vraždám a násilí.@jerryx
Ferdi Nand
Jak může být někdo tak blbý jako ty, hovado ?@epr3
Ferdi Nand
Věci na které lidi slyší říkal i Hitler, Stalin a jiná vraždící verbež. Jen co se dostanou k moci, když je debilní stádo, zblblé sliby, zvolí@Saša Krach
Avatar - epr3
epr3
@Uživatel_5850027 Skutečně? Ti, co tohle dělali, jsou dávno bezpečně mrtví, nebo už absolvují finální přípravu na vlastní kremaci. Konečné bylo v době převratu osm, nevzpomínám si, že by předsedala akční trojce, nebo napovídala Urválkovi aby oběsil Horákovou.
Jediné, co se dá dnes KSČM vytknout, je její provařený název. Kdyby čeští komunisté udělali to samé co Pávek a změnili si název, nikdo z dnešních gaučových komunistobijců by nedokázal rozlišit, co jsou zač.
Paradoxně je KSČM jedinou stranou, která zůstala od převratu čistá, protože od té doby nikdy nevládla a nevyváděla tady prasárny a šméčka, v kterých si ty ostatní mohou v klidu podat ruce, protože se všechny chovaly úplně stejně.
Saša Krach
Jo,ta Konečná, dělá body a v tabulce volitelnosti neustále stoupá.
Je to drzost a je to nepřípustné. Říká věci na které lidi slyší a dávají jí za prav­du..­.neho­ráznos­t!
Jak to řešit a vyřešit. Jsou dva způsoby. Nedělat fatální chyby a tím jí zavřít ústa! Nebo, nechat ji mluvit a dělat jí dál reklamu...kritikou.
Což vlastně je fatální chyba.
Tak vlastně nevím.😛😂😂😂😂😂😂😛
Richard Šebesta
@Jan Bejšovec Nesmysl bombařďáku " míru " . V případě,že válka nemá vojenské řešení (jako tahle) pokud rozumíte smyslu této poznámky tak i obět může eskalovát válku.
Jiosef Tyl
@PEtr Tobes - Lidé jsou nepoučitelní. "Nedaří se mi jsem líný, chci se mít jako ti pilní". Tak na to musím mít jinak že jo, Sebrat těm pilným to co vybudovali! To je ten jejich komunismus.
Jiosef Tyl
@Uživatel_5734171 Já jsem tohle četl až později, po mém příspěvku výše. Ale v podstatě se shodujeme.
jerryx
Teda to je odvaha! Pan Buchert je hrdina! Které lidi může vlastně znormalizovaný Reflex kritizovat ? Poslal někdo z vlády jejich seznam? A copak ta paní vlastně kromě řečí zatím provedla? To se myslím o členech Fialovy vlády říct nedá.
Uživatel_5850027
@Saša Krach To se mi nezdá, že by kapitalisti chválili komunistku, která by je nejradši znárodnila
Uživatel_5850027
@pindal Ano, většina Čechů si myslí, že je *** a ona to o sobě řekla nahlas.
bella.
@Uživatel_5704865
Tohle je tak blbý koment. že ani slovo !
bella.
@Pavol Vraštiak
A teď slovo chlapa!

Vy si myslíte, že komunisté dneška jako Konečná jsou něco jako Gottwald , nebo Zápotocký?
Anebo uznáte, že je to jiná strana , moderní a ve světě nijak ojedinělá.
Já bych to viděla tak, že v Konečné jedinci mohou vidět
Che- Guevara v sukních !
Zatímco já vidím Fialovu vládu, jako macatou prostitutku Bruselu 👎
bella.
@Stanislav Marik
Prosím,v jakém smyslu to myslíte?
Vyjádřete se přece !
------------------------------
bella.
@KYXY
Ježíši kriste to jsou kecy! 👎👎👎

Na funkci v SSM se enormě hlásili snaživci , na funkce ve třídě taky ...né, že si ho jednohlasně zolili.Každý byl rádm jen aby to nepadlo na něho ! Ne každý byl zapálený , jako Petr Pavel a vedený tatíčkem vojákem ve smyslu , "zapoj se, ať se dostaneš hravě na školu! " Pavel není, na rozdíl od imáge, které o sobě on a jeho PR roztroubili do světa extra chytrý. Jeho IQ , které pyšně jako trouba zveřejnil není odpovídající reaálu. Ano, byl snaživý a za něho byl jeho tatiček i cílevědomý, takže ho někam dostal a prosadil a synáček měl pak cestu umetenou.

Hele,
můj přímý rodinný příslušník chtěl být stíhačem, pilotem.To jsou frajeři, kam se nějaký rozvědčík Petr Pavel hrabe.
Můj příbuzný na sobě makal, stal se vojákem, jistě měl i stranickou knížku, kam ale jen lepil známky.
Jako stíhací pilot byl hodně ceněný, oceňovaný i v cizině.
V 1968 podepsal nesouhlas se vstupem vojsk ( např. Gott a další naopak, že ano a otec Petra Pavla byl přece jako voják pro , takže synek Petr měl plus v kariéře a kádrovém materiálu ) .Můj příbuzný stíhací pilot byl ale vyhozen. Doba normalizace vyhazovala lidi co nesouhlasili . A on měl zničený život.

Tenhle Petr Pavel je z rodiny vojáka ,který tohle organizoval v Česku. Myšlení Petra Pavla je stejné., jako jeho otce! Jinak by se o hodnost rozvědčíka SSSR a Česka nerval.

Nikdy mi tady nevykládej, že z funkce v SSM a později v KSČ neměl prospěch a rozum a nikdy už tady neříkej, že tenhle jedinec Petr Pavel má morální právo vládnout nám na Hradě! ( I když umí psát krasopisně )
To si nedovoluj! 👎
------------------------------------------------------
Frantisek Najman
Jestliže dokáže překrucovat autor článku takto fakta, co je pak on sám.
bella.
@PEtr Tobes
Ty a cenzor neznáte češtinu nemáte rozhled a nevíte co je kolaborace.
Mně Putin nenapadl, není tedy možno s ním kolaborovat.
---------------------------------------------------------
Opět , jak ze zvláštní školy Petr Tobeš a Foltýn !
---------------------------------------------------------
bella.
@Uživatel_5734171
Podívej, zásadní věc je nová funkce CENZOR k normalizaci postojů občanů k Ukrajině.
To je zásadní rozpor s demokracií .
Ty to nechápeš!
------------------------
A výhrůžky cenzora smrdí diktaturou moci!
A tu nám předvádí Brusel.
Jozef Kolek
bravčové
bella.
@PEtr Tobes
m, takže opět tady máme stranu a vládu. které se nesmí pod pohrůžkou oponovat !
No tedy , my už jsme na tom jako ta Ukrajina, že ? Po 30 letech svobody tu máme diktaturu.
Tohle si račte přiznat!
A nemotejte do toho Putina, nebo Ukrajinu.
Dívejte se na to tak, kam až tato vláda došla se svou normalizací občanů
!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!!
bella.
@Uživatel_5734171
Nic překrouceného na tom není.Akorát Buchert nezmínil, že Foltýn taky řekl, že se s takovými mazat nebude!Beru to jako vyhrožování .
To je síla , co ?
Takže co to melete ?
Co řekl, za to si zodpovídá.Je dospělej, je to voják, je svéprávnej a nijak chytrej, jinak by volil koordinátor za komunikaci jiná slova, vy chytrej.Jenže . když si ho tam prosadil voják na Hradě a učitel Fiala, aspoň víte, jaký pronikavý intelekt nám vládne.
Neboť -Foltýn popřel sám sebe ve funkci koordinátora , protože takto předem komunikaci jinou, než jeho/ vlády vylučuje .
Sorry, jsou to nechytří kašpaři!
A on je k smíchu.Diktátor.
😂😂😂😂😂😂
-------------------------------------------------------------
pindal
Mládí prezidenta je jenom vychcanost,která se po tzv.revoluci okamžitě potvrdila,ovšem paní Konečná nevzdává,ani teď,svůj názor na lepší společnost,i když to dnes není moderní,ale většina lidí by si to přála.Když to ale není moderní tak to nechtějí,aby nevypadali jako blbci.
Avatar - našinec
našinec
@Stanislav Marik V Simpsonových zazněla zajímavá myšlenka - USA nikdy neprohrají, jelikož polovina američanů bude vždy na té správné straně. My už jsme se v tom od USA poučili. Tento stav uplatňujeme od roku 2013. Byla by chyba to měnit.
Avatar - našinec
našinec
@PEtr Tobes Raději kolaborovat s nepřátelskou Strakovkou, Bankovou či Bílým domem, že?......I jiný názor nemusí být špatný či nepřátelský názor. Demokracie je i diskuze, ne vůdčí síla jedná strany či soustranní nebo názoru.
Avatar - Stanislav Marik
Stanislav Marik
@ladislav sebesta Srovnaváte nesrovnatelné!
Mladí presidenta a součastnosti Konečné chcete měřit stejným metrem???

Ufff uff, tady mi něco nesedí!
pindal
Vždyť tam sedí,akorát se jmenují jinak.Ti,kteří se dnes nazývají komunisty,ti většinou mluví velmi rozumě.
Avatar - epr3
epr3
@Michelin A jak dlouho ty?
Ferdi Nand
Segregace není rasismus. @TCerny
TCerny
@Kristian Ostrizek co mate proti "proletari vsech zemi spojte se "?
ja nejsem proletar , ale chirurg uz 58 let ale proti proletarum necitim zadnou aversi ,Jen to , ze moc secteli nejsou a prilis dobre se v skole neucili ,a i pocitani jim nejde jako po masle ale to je lidske.
Ja treba mel proste stesti, ze mne vzdy uceni bavilo-nic vic.
TCerny
Poslednich 50 let ziji v Nemecku a zde mame take jednu skutecne krasnou komunistku ( i p. Konecna je take hezka) ale Sarah Wagenknecht , ktere je ted uz pres 40 , ale byla ve 20 skutecna krasavice a komunistka a ja jsem se sebe ptal, proc takova krasavice se stara o politiku ( a navic o komunismus ) ackoli by se jiste treba jako modelka atp. lepe uplatnila.
Tento rok vystoupila ze strany" Die Linke"( levice) a zalozila svoji ( komunistickou) stranu Sarah Wagenknecht a naraz ma mnohem vic nez 5% ( z 84 mil. obyvatel -resp. volicu),
V CSR pred 50 lety , zejmena po r. 68 , coby mladicky chirurg na Bulovce jsem tehdy komunisty k smrti nenavidel- dnes je ma nenavist k nim ta tam.
Moje nenavist k nacistickym bestiim (persistujici uz od valky, uprostred niz jsem se v Praze narodil),a vsem dnesnim odpornym neonacistum a rasistum pretrvava od valky bi dato.
Saša Krach
Je opravdu smutné že skoro po 40letech od pádu bolsevika paní Konečná vyučuje a zesměšňuje tak zvané demokraty.
A bylo by dobré na férovku říci...
Proč lidé začínají koukat znova po komunistech. Někde je obrovská chyba. 😝
Josef Biederman
A proto jste si zvolil na hrad po 35 letech zase komunisty 🤣🤣🤣
Ferdi Nand
že už jim to párkrát nevyšlo, soudruhům. všude to vedli od deseti k pěti . jedinný komunismus byl v izraelských kibucech ve čtyřicátých a padesátých letech v minulého století. ty to musíš mít, v tý kebuli, fakt ***.@RASPUTIN
Ferdi Nand
Někdy si o Shaolinu něco načti, bojovníku. Budhistická filozofie, která je základem tohoto učení je defenzivní. Agresivní jelito, jako ty, by dávno kopli do řitě. Je vidět, že o tom víš houby. Já mám kurzy Kodokan, jestli víš co to je. Na blby jako jsi ty mě stačí 38 special a můžeš mít Shaolinu 50 let, chcípáku. Navíc i to, že se vytahuješ znalostí bojového sportu,včetně vyhrožování, což ti může hodně přitížit u soudu, svědčí o tom, že jsi moula.@Hyper Masér
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Buchert, ona to neprohlásila o sobě, ale o tobě a já s ní vřele souhlasím😎
Zdeněk Ryšavý
@Ferdi Nand A je po hrdinství i po argumentech. Pávek na hrad!! Že chudáku.A teď argumentuj. A že jich tam je.Řekl bys Pavlovi a té jeho,že jsou sv...? Hrdino
Ferdi Nand
Debile, komouši v padesátých letech, vraždili nevinné, včetně vojáků ze Západu, okradli celý národ a zruinovali ekonomiku sedmého nejvyspělejšího státu světa, kterou dovedli na úroveň rozvojové země. Napáchali neskutečné množství zločinů. Pokud ty v té ideologii vidíš nějaké pozitivum , jsi blb. Tu dobu si neprožil a meleš hovadiny. Už jsem ti párkrát psal, aby ses dovzdělal v historii o které meleš. Jako bys srovnával kata, který popravuje masového vraha se zločincem. Vybít bolševika je prevence jejich zločinů. Stejně jako bys hubil krysy.@RASPUTIN
Hyper Masér
@Ferdi Nand a co takhle někdy sraz se mnou ty nulo?
Ale rovnou tě varuju, že mám za sebou 20 let Schaolinu, ale jinak kdekoliv a kdykoliv😉😉😉
J_M_
@Uživatel_5555510 Nejen tam („Kdo jí cenzuruje“, „Nikdo ji v tom nebrání“) a nejen v tomto článku. Pan Buchert důsledně tam, kde patří „jí“, píše „ji“, a tam, kde patří „ji“, píše „jí“. Hodně lidí v tom chybuje (dokonce i profesionální novináři, jejichž nutná znalost č. 1 by měla být čeština), ale ještě jsem nikoho neviděl to takto konzistentně plést.

Je to škoda, protože článek je jinak perfektně výstižný.
Zdeněk Ryšavý
@Zdeněk Ryšavý opr. Pávek.
Uživatel_5555510
... nikdo jí necenzuruje... Máte ta mluvnickou chybu.
King I
@Ferdi Nand To by mi nevadilo, trauma bych měl z jejího ksichtu
Uživatel_5850027
@pindal Naopak, svine je hrdá na to že je svine, protože na nic jiného být nemůže
Uživatel_5850027
@epr3 Ano, ale kdyby se k moci dostali, vypadalo by to tu opět jako před rokem 1989
Ferdi Nand
tyhle typy koušou a škrábou. horší než stokilová. 20 jsem to vozil do pakárny@King I
jerryx
@Ferdi Nand No vidíte a stačí převlíknout kabát a hned můžete být u nás prezidentem.
King I
@Ferdi Nand Ještě se nenašel takový zoufalec, který by jí vyklidnil.
pindal
@Uživatel_5850027 Mluví ironicky,může si to dovolit.Kdyby něco takového byla,nikdy by to neříkala.
Uživatel_5850027
@Richard Šebesta Takže se má oběť přestat bránit a čekat, až konečně agresor vyhraje?
Uživatel_237602
@Jiosef Tyl 👍 Třeba MPA!
Richard Šebesta
@Jozef Kolek NEMTUDOM SLOVAKUM
Richard Šebesta
@King I No ty by jsi nejraději tu svobodu slova omezil. No a mluvit by mohli jen ti se správným názorem. Že jsi vlastně fanda Konečné jako Foltýn a ty kecy od tebe a Foltýna jsou jen zastírací manévr.
Uživatel_5850027
@Uživatel_1248689 Vy jste to asi nečetl přímou citaci, on pouze řekl, že pokud někdo obdivuje Putina, tak pro to může mít řadu důvodů, včetně toho, že je ***.
Uživatel_5850027
@denisz Tak pokud ho nepodporujete, tak vás nemyslel, samozřejmě máte právo na to obdivovat sviní konečnou.
Uživatel_5850027
@bella. To není pravda, když ho pozvete, ať napadne Česko, je to taky kolaborace, viz soudruzi v roce 1968
pindal
V tom případě bych se ho zastal,dělá jenom to co od něho zaměstnavatel vyžaduje.Kadý se musí nějak živit,asi,možná.