Zprávy
Zpět na článek
Ursula von der Leyenová oznámila složení Evropské komise, bude v ní 11 žen
22 komentářů
giorgio287
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Přejít do diskuze
Tara-Tara
Ursula naší vládě elegantně zavřela hubu...to bylo řečí, jaký významný post dostal Síkela a ono je vše jinak......jakpak to asi teď náš předseda okecá....
Richard Šebesta
@King I Až ty budeš v důchodovém věku důchod mít nebudeš. Nebudou na důchody many. Tak makej , makej a neopruzuj tady primitivními kecy.
jerryx
@jasu1 Asi jste si nevšiml, že v Británii vládne bolševik Starmer a všechny ty blbosti jsou schopni vymyslet i sami bez EU.
epr3
Po minulých eurovolbách jsem psal blog o tom, že mi přijde divné nejdříve jmenovat členy komise a až potom to, co budou dělat. Je to pořád stejné....
https://blog.idnes.cz/vladimirstastny/taky-stavite-dum-od-strechy.Bg19090591
https://blog.idnes.cz/vladimirstastny/taky-stavite-dum-od-strechy.Bg19090591
Saša Krach
@King I Spíše napiš...jsem hlupák který má dlouhé vedení...a přiznávám že jsem dal svůj hlas Uršule....🐂🐂🐂🐂🐂
Uživatel_5850027
@epr3 V tomhle s vámi souhlasím, bylo by lepší, kdyby státy rovnou vybírali podle pozice, aby na ni vybrali někoho kompetentního
epr3
@giorgio287 Že je Síkela ohledně energetiky neschopný trouba není pochyb, ale fakt si myslíte, že to portfolio dostal někdo lepší?😂
jerryx
Tak nové sovětské politbyro je kompletní, ale od doby Brežněva je tu pokrok- mužská hloupost a arogance nestačí, je třeba najít i ženy stejných vlastností. Síkela mezi ně rozhodně zapadne.
Richard Šebesta
@giorgio287 Přesně tak. Tak to chodí v té " prosperující " EU ! HNUS a HNUS.
Anton Augustin
To je radost, Sikela dostal portfolio na bázi kohouta na smetišti, čím vyšší hnojiště tím větší důležitost. Pro pseudo energetického mága to znamená sešup do suterénu.
Uživatel_5850027
@Saša Krach To není možné, předseda komise je nevolená funkce, pouze to schvalují státy a europarlament, ne voliči
Uživatel_5850027
@Richard Šebesta Ano, protože ti dnešní dostávají moc a na budoucí nezbude
jasu1
Tak je asi už na čase začít chystat referendum a požádat o přijetí do Britského Commonwealth of Nations. Já tam chci (-:
King I
Důchodci, přírodní bohatství Afriky na vás jen čeká. Nezasloužíte si po celý zbytek života žrát jen koblihy.
Saša Krach
Ursula si jede po svém..😂
Můžeme poděkovat našim zvoleným poslancům co jí podpořili...
Děkujeme i voličům co dali těmto poslancům hlas...😁😂😂😂🐂
Můžeme poděkovat našim zvoleným poslancům co jí podpořili...
Děkujeme i voličům co dali těmto poslancům hlas...😁😂😂😂🐂
King I
@Richard Šebesta Pocity hnusu mají drtivě ženy. Moc do toho nepadej, všude kolem nadržený migrant