Komentáře

Zpět na článek

Petr Sokol: Proruský radikál Kickl míří v Rakousku k volebnímu vítězství

5 komentářů

Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
I on zřejmě tuší, že budoucnost Evropy patří Rusku.😎
giorgio287
@Uživatel_5734171
Vy to asi v životě nemáte jednoduché - fanatická rusofobie je ve Vašem případě neléčitelná.
lug70
@Frank51482 Tohle rozdělování a nálepkování je taktika používaná totalitními režimy na umlčování lidí s nepohodlnými názory. Je to taky jeden z důkazů, že v totalitním režimu opět žijeme. Po 35 letech od hadráku je to smutné konstatování.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Dva roky píši, že rusáci mají možná tropickou armádu, ale ve vedení hybridní války jsou nejlepší na světě. A to stále platí. Orbán, Fico, Babiš, Kickl, Le Penová a spousta dalších, to jsou všechno kukaččí vejce KGB a jejích klonů FSB a GRU. A u nás je těch ruských fízlů spousta a spousta. Klaus, Zeman, Okamura, Filip, Hamáček, Zaorálek, Havlíček... ten seznam je nekonečný. A bavíme se o řádu bilionů dolarů, které jsou ve hře. Rusáci životně nutně potřebují návrat Gazpromu a dalších firem na evropský trh, takže nebudou litovat úsilí ani prostředků na ovlivňování vnitropolitické situace ve spoustě zemí. Třeba Slovensko si už mohou v Kremlu odfajfkovat, to už je jejich, Fico právě dokončuje "normalizaci". A po víkendových volbách u nás si řekněme na rovinu, klidně se můžeme vydat stejným směrem...
Frank51482
Blbci z redakce už mají občany rozděleny jen na dva druhy. Proruští a protiruští. Tito svazáci mají neskutečné primitivní vidění světa. Zkrátka kdo nesouhlasí s bruselským svinstvem a kolaborujícími vládami, je proruský.