Komentáře

Zpět na článek

Jiří Sezemský: Mezi Turkem a Okamurou aneb Velký rozkol v Klausově světě

9 komentářů

Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Z Klause se stal šašek, karikatura sebe sama. Už zcela odhodil demokratické maskování a jede doslova a do písmene bomby. Shrňme si jeho projekty po odchodu z ODS a jejich konce:
1. Hlavu vzhůru. Tento bizarní projekt s Bobošíkovou trval pár měsíců, jedny volby a šlus
2. Svobodní. Tam to fungovalo asi nejdéle, nicméně i tam to skočilo fiaskem, Mach byl zvolen do Bruselu (i mým hlasem) a tím to vyšumělo do ztracena
3. Trikolóra. Nadějný rozjezd, ale pak to celé krachlo odchodem mladého Klause. A já si myslím, že to nebyla náhoda. Mladý Klaus z ničeho nic uprchl z politiky těsně před provalením skandálu v Vrběticích. Já si myslím, že to souviselo, protože Trikolóra byla velkým zastáncem vstupu Rosatomu do naší kritické infrastruktury. Mladý Klaus je dost chytrý na to, aby si spočítal, že Vrběticemi to celé končí. Od té doby se po něm slehla zem a z Trikolóry se stala nejsměšnější tlupa na scéně.
4. Motoristé sobě. Nový projekt Klause, předsedou je mluvčí Institutu VK Macinka. Kdo se chce zasmát, ať se podívá na Macinkův Twitter. Opravdu si nedokáži představit, že by se takhle nevyzrálý postpubertální mamlas měl stát hvězdou české pravice...)))
Každopádně jedno je JISTÉ. Klaus je financován z prapodivných peněz. Léta si ho vydržoval nebožtík Kellner a zjevně věděl proč. Jestli něčemu vděčil za úspěch, tak to byly podivné čachry z devadesátek. Jen byl Kellner mnohem zručnější, než další podivné figury z té doby. A dokázal svoji vděčnost náležitě projevit, takže financoval jak Zemana, tak Klause. Ostatně Zeman létal za soudruhy do Číny právě speciálem PPF...
jerryx
@Pavel Nyklíček Kalousek je celkem vtipný a zábavný, ale jen v domácí politice. Co se týká zahraničí je to beznadějný eurohujer. Přesto chtěl do EP, kde by byl stejným zbytečným zoufalcem , jako Niedermayer a ne do Senátu, kam by patřil. Asi je to konzervativec, ale podceňuje progresivisty, stejně jako demokrati podcenili v roce 1945 komunisty. V politice mi nechybí, stačí jako komentátor.
Pavel Nyklíček
@Uživatel_5734171
V podstatě stačí vyčkat jedno volebni období.
Politici stárnou rychleji. Zcela jistě.
Vzpomínám na Bureše po prohraných posledních sněmovních volbách. Už před nimi jel na páry. I nyní je pohled do jeho tváře námětem na rezignaci ( krevní hematomy)
Politika je likvidační.
V neděli byl Kalousek na CT u Moravce. Jeho neklid rukou byl alarmující. Pokud je nesepjal dohromady, třes rukou bych opravdu děsivý.
Mám rád jeho zábavnou a poučnou politiku. Jestli opět do politiky vyrazí nevím, ale potěšilo by mě to.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@Pavel Nyklíček
Kuní ksicht funguje na setrvačník. Jeho voličům nevadí, že nic nedělá, že nechodí do debat, že nechodí do sněmovny. Jim stačí, že je pak na bilboardu. Nicméně jednou odejde a ANO se rozpadne v řádu měsíců. Voliče nezajímá nějaký Nacher nebo Juchelka, ani ty lidi neznají. Takže si budeme muset pár let počkat, ale zas tak dlouho to trvat nebude. Ten konec bude jak u Věcí Veřejnýćh, jen trošku větší pšouk. Kdo si dnes vzpomene na nějakého Bártu či Johna?
Saša Krach
@Uživatel_5734171 Promiň ..nazvat někoho saském a denně zde šaškovat je až blbé...😝🥵
Saša Krach
@Pavel Nyklíček A co tvůj náhled .
To je den blbec...
Saša Krach
Klausově světě ...a co vám říká pragmatický pohled na ,,,,, svět dnes..
Asi nic ..
Pavel Nyklíček
Docela se těším, pokud by politický matador Kalousek založil stranu.
Beru to i tak, že 66% neboli 2/3 voličů nevolili Babiše ( standart už 12 let), takže by tam byla zajímavá obrovská dvoutřetinová rezerva voličstva.
Klasická 1/3 voličů hnutí ANO je stabilní. Občas někdo z dříve narozených od hnuti odejde( v ČR 125 000,-/rok), ale na druhé straně miliony nevoličů ANO "něco" jiného hledají....
Je před námi rok.
Babiš bude mít navíc rok blbec, tahanice po soudech, ale to je jen jeho problém. To voliče nezajímá.
jerryx
ANO jasně nahrazuje už skoro zaniklou Sociální demokracii, tedy levici, aby tady vznikla i pravice, musí se ODS zbavit Fialy , Vystrčila a podobných ( o piràtce Decroix ani nemluvím) a spojit se s tou částí lidovců, co se ještě neoteplují jako Hladík.