Divoký kačer
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNový žebříček českých miliardářů. V první desítce je šest uprchlíků z Ukrajiny, kteří vydělali na dávkách
34 komentářů
hnusoba
0
Ten člověk netuší. Ale možná je to dobře. Ona ta pravda o Ukrajině je maličko jiná a maličko zakázaná. Ale je zakázané o tom mluvit. Natož špitat.
Jan Roll
Divoký kačer je v dnešní smutné době opravdu jedna z mála věcí která mi pravidelně dokáže vykouzlit úsměv ve tváři.
Řízné, vtipné, svěží.... "Žeru Vás..." 😁Dobrá práce, jentakdál...😉
Řízné, vtipné, svěží.... "Žeru Vás..." 😁Dobrá práce, jentakdál...😉
Martas Kali
Jelikož hodně lidí opravdu čte (bohužel) jen titulek, tak se vám satirou daří ještě více vyhrocovat napětí ve společnosti. Nevím jestli to je záměr nebo hloupost.
Dejte si Divoký Kačer už do titulku a není problém.
Dejte si Divoký Kačer už do titulku a není problém.
@Martas Kali dřív byl "divoký kačer" až na konci článku. Pak ho kvůli blbeckum začali dávat na začátek a vy ho chcete do nadpisu. A inteligentní lidi netrápí, co si myslí ti, co si přečtou tenhle nadpis a věří mu.
@Daniel Červenka Chtěla jsem odpovědět něco podobného. Je fakt, že blbečci budou věřit blbostem, i kdyby vůbec netušili o existenci Divokého kačera. Totiž soudný člověk pozná sarkasmus, už i při přečtení pouhého nadpisu. Věřím, že se najde dokonce i hodně těch blbečků, kteří věří svým blbostem i po přečtení celého článku.
@Martas Kali Nebudeme se tím moc zneklidňovat. Oni ti lidi si čtou jen nadpisy nejen v Divokém kačerovi. A ani nadpisy tzv. vážných zpráv často nevypovídají všechno o obsahu. A dále - ti přesvědčení o svých "pravdách" přesvědčení zůstanou, i když si v Kačerovi přečtou obsah článku. Pochopí (možná!) satiru, ale samozřejmě, že ji odsoudí. Jedna moje chytrá paní sousedka řekla: "S pilinama v hlavě nic nenaděláme." Věřte, že by s těma pilinama nenadělalo nic ani upozornění v nadpisu článku. Ale já Vám nijak neoponuju! Jen zkouším upřesnit. Mějte se hezky🤗
bella.
Trapný ! ! !
A cpe se jim, o tom žádná !
--------------------------------------
A cpe se jim, o tom žádná !
--------------------------------------
@bella. Víte ,co je Divoký Kačer ?
@Nataliya Kuzyk
Natálko, vím to moc dobře a nerozlišuji ve svém vztahu k Ukrajině, ať je to zleva, zprava, je mi to jedno.Názor na Ukrajinu mám neměnný léta letoucí a válka mě v hodnocení UA vůbec neovlivnila!
Nechápu ale co tohle u Kačera má znamenat.
Satira to není, satira je literární kumšt, ale tohle jen co huba vypustí a dementi skousnou jakože srandu.
A zcela vážně - tu díru v rozpočtu nám nikdy Ukrajnci nevrátí a navíc se zde budou roztahovat víc a víc. .Mají tady bordely, obchody a usurpují poctivé Čechy, kteří jim na to přispěli 2,5 lety bezplatného bydlení a dávkami a obřími, obřími sumami na léčbu jejich chronických chorob,včetně těch z fetu co si sem s sebou v obrovském množsrví na ks přivezli.
Osobně nikdy, nikdy jsem UA neměla ráda , mám k nim výhrady , mentalita, která mi nesedí !!! .A TY mě nepřesvědčíš.
Ba ani cenzor Foltýn , ani ta klika od Pávka a Nutelly! 👎️
Právo vyjádřit svůj pocit - nechuť k Ukrajině si osobuji jako svobodný občan , kdy do lásky k ní , anebo dokonce " soucitu " mě strana a vláda nikdy nedokope.
A místní Divoky Kačer je útvar pro dementy, anebo zastydlou pubertu
napříč všemi věkovými skupinami.
dnes jsem četla toto , čti taky .
👎️👎️👎️
https://www.prahain.cz/zivot-ve-meste/obyvatele-zizkova-jsou-naprosto-zoufali-z-klubu-orion-ukrajinsky-provozni-mlci-20293.html
Natálko, vím to moc dobře a nerozlišuji ve svém vztahu k Ukrajině, ať je to zleva, zprava, je mi to jedno.Názor na Ukrajinu mám neměnný léta letoucí a válka mě v hodnocení UA vůbec neovlivnila!
Nechápu ale co tohle u Kačera má znamenat.
Satira to není, satira je literární kumšt, ale tohle jen co huba vypustí a dementi skousnou jakože srandu.
A zcela vážně - tu díru v rozpočtu nám nikdy Ukrajnci nevrátí a navíc se zde budou roztahovat víc a víc. .Mají tady bordely, obchody a usurpují poctivé Čechy, kteří jim na to přispěli 2,5 lety bezplatného bydlení a dávkami a obřími, obřími sumami na léčbu jejich chronických chorob,včetně těch z fetu co si sem s sebou v obrovském množsrví na ks přivezli.
Osobně nikdy, nikdy jsem UA neměla ráda , mám k nim výhrady , mentalita, která mi nesedí !!! .A TY mě nepřesvědčíš.
Ba ani cenzor Foltýn , ani ta klika od Pávka a Nutelly! 👎️
Právo vyjádřit svůj pocit - nechuť k Ukrajině si osobuji jako svobodný občan , kdy do lásky k ní , anebo dokonce " soucitu " mě strana a vláda nikdy nedokope.
A místní Divoky Kačer je útvar pro dementy, anebo zastydlou pubertu
napříč všemi věkovými skupinami.
dnes jsem četla toto , čti taky .
👎️👎️👎️
https://www.prahain.cz/zivot-ve-meste/obyvatele-zizkova-jsou-naprosto-zoufali-z-klubu-orion-ukrajinsky-provozni-mlci-20293.html
@bella. Aha. Tebe se to týká, co? Ono Ukrajinci nám z hlediska ekonomiky totiž dost pomohly. Ale chápu. Fyjalo octup!
Pavel Nyklíček
Copak to. Tohle je sranda, ale co tedy děal Babiš, že za poslední rok prodélal spatnou investici 50 mld.!
Prostě o ně přišel. Teď stejnou částku dluží u 35 bank a činská i ruská banka tlačí, jelikož nikdo z věřitelů nečekal, že Bábiš prohraje volby a přijde o pozici premiéra....🫤
Zřejmě řídil firmu jako stát a stát jako firmu.
V obou případech tam jsou desetimiliardové až stomiliardové ztráty!!
Zřejmě by si měl připustit, že stárne.
A lepší tio nebude.
Viděli jste teď po volbách jeho tmavé hematomy kolem očí?
To není stav, který by ho měl nechat spát. Proto i zřejmě v noci nespí, jak říkal. Mezi 1 až 3 hodinou ranní pracují játra. Jenže to by musel spát. Jenže horkost jaterní ho v tu doby spát nenechá.
V 70 letech je kousek od kolapsu cévního systému. Prášky na vysoký krevní tlak co denně užívá přetěžují ledviny a ledviny jako nadřízený orgán jater jdou do kopru a s ním logicky játra a celý pan poslanec Babiš.
Vidím to denně v ordinaci mě ženy.
Ale je to marný, je to marný, je to marný...
Tihle lidé jsou už příliš postižení svou špatnou vyřídilkou a tak se čeká, jen kdy....
Prostě o ně přišel. Teď stejnou částku dluží u 35 bank a činská i ruská banka tlačí, jelikož nikdo z věřitelů nečekal, že Bábiš prohraje volby a přijde o pozici premiéra....🫤
Zřejmě řídil firmu jako stát a stát jako firmu.
V obou případech tam jsou desetimiliardové až stomiliardové ztráty!!
Zřejmě by si měl připustit, že stárne.
A lepší tio nebude.
Viděli jste teď po volbách jeho tmavé hematomy kolem očí?
To není stav, který by ho měl nechat spát. Proto i zřejmě v noci nespí, jak říkal. Mezi 1 až 3 hodinou ranní pracují játra. Jenže to by musel spát. Jenže horkost jaterní ho v tu doby spát nenechá.
V 70 letech je kousek od kolapsu cévního systému. Prášky na vysoký krevní tlak co denně užívá přetěžují ledviny a ledviny jako nadřízený orgán jater jdou do kopru a s ním logicky játra a celý pan poslanec Babiš.
Vidím to denně v ordinaci mě ženy.
Ale je to marný, je to marný, je to marný...
Tihle lidé jsou už příliš postižení svou špatnou vyřídilkou a tak se čeká, jen kdy....
Chápu váš negativní postoj,ale ať chceme nebo nechceme Babiš a jeho strana vyhraje další volby a zase bude u korýtka.Počítám ,že bude hůř.
@Bohumila Masopustová no jo. Mně bude stejně, ale chudáci děti těch, co ho zvolí. Nicméně těm je to jedno, aneb jak mi jeden pán řekl "já se potřebuju mít dobře teď a pro moje děti tu už svět stejně nebude "
@Pavel Nyklíček
Nyklíčku, jestli TY máš za ženu lékařku, pak já jsem papež.Nevím co by si VŠ ženská s tebou povídala.
Diagnózy si nech od cesty , na ně nemáš a jestli je tvoje žena zdr. sestra, pak to není " její " ordinace.
Nyklíčku, jestli TY máš za ženu lékařku, pak já jsem papež.Nevím co by si VŠ ženská s tebou povídala.
Diagnózy si nech od cesty , na ně nemáš a jestli je tvoje žena zdr. sestra, pak to není " její " ordinace.
Karel Buron
No to se vám povedlo! Už vidím komentáře na jiných fórech, že psal Reflex, že Ukrajinci vydělávají na dávkách miliardy! Stačí jim takto "podařený" titulek.
@Karel Buron Jinak ale Kačer mě vždycky pobaví. Srandy už moc není. A nakonec, lidské blbství je nekonečné, někdy bylo i k smíchu. V poslední době mě z některých komentářů spíš mrazí.
@Karel Buron
Milej zlatej, oni v podstatě vydělali víc!
Péče zdravotní, do které nepřispěli ani halířem a od 2022 čerpali mohutně nej,nej léčby , získali bydlení (a hned zpočátku si diktovali, kde jako ano a kde ne, tedy Praha je přeplněná ) na 2,5 roku zdarma, kdy teplo, světlo, byt - žádná starost, Pro jazykovou bariéru řada využila rok báááječné dovolené a sem tam si střihli v napěchovaných busech z Florence vejlet na Ukrajinu a šup sem k nám domů, vydělali extra na tom,že rodí , 1,2,3 potomky , aby on nemusel na vojnu, ale které náš sociálí systém má na krku, vydělali , že pozvali babču, dědu, aby se jim ortopedi podívali na kolena a klouby a ihned chtějí operace, vydělali na " čestném prohlášení", které jako jediná země jsme jim nabídli, takže si mohli nakecat i ukončené vzdělání a nacpali se přednostně na střední a vysoké, kde spíš zdržují, ale jak sami mi říkají, mají v plánu studovat a využívat výhody studentské, ty jejich rodiny na ně berou přídavky a budou až do 26 let, dál mají porodné, a to i když sem jedou cíleně jen porodit , chvíli pobydou a mají dávky, mají toho tolik., že kam se hrabe Kačer, který není sto tohle pojmout!
Dostali tady byty, o kterých by se jim na vsi, kde leckde mají hlínu na podlaze ani nesnilo.A že neuměli ani splachovat záchod by ti pověděli v hotelích, kde je nuceně museli ubytovat.
Denně sem přes hranice lezou dál, Němci je odstřihli, pPoáci taky a Slováci se nám smějou co máme blbce va vládě, prtože na Slovensku ukrajinštinu/ruštinu neslyšíš.Nemají tam výhody co u nás
Ty jo - to je vejvarta Česká republika!Fiala by měl jít před soud.Sám řekl že Ukrajina je jeho priorita!
Co je tohle za žvást!Zvolen byl svými občany! Jo, a tak prosadil i korespondenční hlasování, kde kdo co tu nebydlí nám určí osud příští.
----------------
Kačer nepobírá!
Milej zlatej, oni v podstatě vydělali víc!
Péče zdravotní, do které nepřispěli ani halířem a od 2022 čerpali mohutně nej,nej léčby , získali bydlení (a hned zpočátku si diktovali, kde jako ano a kde ne, tedy Praha je přeplněná ) na 2,5 roku zdarma, kdy teplo, světlo, byt - žádná starost, Pro jazykovou bariéru řada využila rok báááječné dovolené a sem tam si střihli v napěchovaných busech z Florence vejlet na Ukrajinu a šup sem k nám domů, vydělali extra na tom,že rodí , 1,2,3 potomky , aby on nemusel na vojnu, ale které náš sociálí systém má na krku, vydělali , že pozvali babču, dědu, aby se jim ortopedi podívali na kolena a klouby a ihned chtějí operace, vydělali na " čestném prohlášení", které jako jediná země jsme jim nabídli, takže si mohli nakecat i ukončené vzdělání a nacpali se přednostně na střední a vysoké, kde spíš zdržují, ale jak sami mi říkají, mají v plánu studovat a využívat výhody studentské, ty jejich rodiny na ně berou přídavky a budou až do 26 let, dál mají porodné, a to i když sem jedou cíleně jen porodit , chvíli pobydou a mají dávky, mají toho tolik., že kam se hrabe Kačer, který není sto tohle pojmout!
Dostali tady byty, o kterých by se jim na vsi, kde leckde mají hlínu na podlaze ani nesnilo.A že neuměli ani splachovat záchod by ti pověděli v hotelích, kde je nuceně museli ubytovat.
Denně sem přes hranice lezou dál, Němci je odstřihli, pPoáci taky a Slováci se nám smějou co máme blbce va vládě, prtože na Slovensku ukrajinštinu/ruštinu neslyšíš.Nemají tam výhody co u nás
Ty jo - to je vejvarta Česká republika!Fiala by měl jít před soud.Sám řekl že Ukrajina je jeho priorita!
Co je tohle za žvást!Zvolen byl svými občany! Jo, a tak prosadil i korespondenční hlasování, kde kdo co tu nebydlí nám určí osud příští.
----------------
Kačer nepobírá!
@bella. Bože můj, Vy musíte být nešťastný člověk
@veselé makoviceTaky si to myslím. Paní jsem něco (slušně) napsala, ale je mi jedno, co si o tom myslí. Nehodlám ji měnit, tihle lidi zůstávají zakukleni ve svých názorech - a hlavně v nich musí být opravdu nešťastní. Ať jsou.
@bella. Asi dám uctivou poklonu. Věru,většího znalce Ukrajiny a Ukrajinců těžko najít. Člověk by se tomu i zasmál,ale spíš je mu velmi smutno z bezedné sobeckosti. Když čte, že například ženy,kterým zemřel manžel na frontě,mají rozbombardovaný dům,Rusi jim zastřelili blízké osoby (vyjmenovala jsem několik příkladů současně, někomu se stalo všechno z nich) - že tihle lidé k nám LEZOU. A že si občas "střihnou vejlet" na Ukrajinu a "šup k nám domů". Ten "vejlet" na Ukrajinu si "střihnou" třeba za nemocnou matkou, která bydlí v ostřelované vesnici a přesto chce zůstat ve svém domě... Kritická paní by si mohla takový "vejlet" na Ukrajinu udělat sama, autobusové spojení je jednoduché. Pak bude mít pádný argument proti těm "vlezlým" Ukrajincům, jaká je na Ukrajině idylka, tak proč "lezou" k nám. Ona je to VÁLEČNÁ idylka... Je to pro ni asi strašně těžké představit si SAMA SEBE, jak přišla o domov,o muže a najde pomoc v jiné zemi. Ale zdá se,že by raději zůstala bydlet i s dětmi v troskách svého bývalého domu, než aby "lezla" někam jinam. To se to pěkně klape do klávesnice...
Nehledě k ekonomice. Informace, že 75 % Ukrajinců je v ČR zaměstnáno a přispívá do našeho rozpočtu víc,než kolik jsme na pomoc uprchlíkům vydali - tyto informace se paní ještě nedotkly. Pokud ano,tak jsou to pro ni jen lži... Nepřála bych jí to,ale moc ráda by byla,kdyby našla pomoc v jiné zemi,kdyby u nás byla válka a přišla tu o všechno... V tomto uvědomění totiž spočívá empatie,což je pro paní cizí slovo...
Nehledě k ekonomice. Informace, že 75 % Ukrajinců je v ČR zaměstnáno a přispívá do našeho rozpočtu víc,než kolik jsme na pomoc uprchlíkům vydali - tyto informace se paní ještě nedotkly. Pokud ano,tak jsou to pro ni jen lži... Nepřála bych jí to,ale moc ráda by byla,kdyby našla pomoc v jiné zemi,kdyby u nás byla válka a přišla tu o všechno... V tomto uvědomění totiž spočívá empatie,což je pro paní cizí slovo...
@Milena Špačková
no comment, Špačková.
S Vaším intelektem se já potýkat nebudu.
Máte tady sobě rovné 🤡, mě vynechte!
---------------------------------------------
no comment, Špačková.
S Vaším intelektem se já potýkat nebudu.
Máte tady sobě rovné 🤡, mě vynechte!
---------------------------------------------
jir-ka
Když je to fake , proč to tady píšete ? Akorát tím nasíráte ty , kteří tomu uvěří . Jinak , ne každý kdo utekl z Ukrajiny před válkou je žebrák .
@jir-ka - proboha kolik ti je? To už se neumíš ani zasmát? To vás lidi už nic z toho přemýšlení a hledání problémů nevytáhne? Já naopak děkuji autorům, vždycky mi spraví náladu a vyvolají nejen úsměv, ale kolikrát i huronský smích...
@Uživatel_5693501
Tomuhle se nesměju, směju se ( kdyby ovšem nebyly k pláči) kecům našeho Pávka prezidenta a Nutelly premiéra.Sem tam si střihnu, abych si zlepšila náladu "pravdy " blboučké " Nerudové , kdy momentálně na zimu díky nim pletu tlustý svetr dle návodu úřednice Pekarové !!!
Bydlení zdarma donedávna článek nezmínil a ani to, že nyní se to přeilo do jejich zvýšených přídavků na bydlení .
Je tam zmínka kolik si nárokují opravit své chlastem a i jiak zdevastované organismy a je tam, že si nárokují, aby s nimi zdravotníci mluvili ukrajinsky? !
Není ?
No to pak ať jde Kačer do háje !
--------------------------
Větší tupce , jak Češi nejsou, měl Kačer napsat, Slováci, Němci, Poláci, Maďaři " potřebným UA " dávky zkrouhli.
--------------------------------------------------------
Tomuhle se nesměju, směju se ( kdyby ovšem nebyly k pláči) kecům našeho Pávka prezidenta a Nutelly premiéra.Sem tam si střihnu, abych si zlepšila náladu "pravdy " blboučké " Nerudové , kdy momentálně na zimu díky nim pletu tlustý svetr dle návodu úřednice Pekarové !!!
Bydlení zdarma donedávna článek nezmínil a ani to, že nyní se to přeilo do jejich zvýšených přídavků na bydlení .
Je tam zmínka kolik si nárokují opravit své chlastem a i jiak zdevastované organismy a je tam, že si nárokují, aby s nimi zdravotníci mluvili ukrajinsky? !
Není ?
No to pak ať jde Kačer do háje !
--------------------------
Větší tupce , jak Češi nejsou, měl Kačer napsat, Slováci, Němci, Poláci, Maďaři " potřebným UA " dávky zkrouhli.
--------------------------------------------------------
Vlasta Hrdličková
Tohle si ale bohužel spousta lidí myslí nebo aspoň něco podobného😢... A taky věří tomu, že je země placatá že nás letadla práškují atd...🤣
@Vlasta Hrdličková - asi taky jste někde mimo a neuvědomujete si co čtete...tady přece jde jednoznačně o to se zasmát a ne rozebírat úryvky z článku..
@Uživatel_5693501
Smát se lze jen chytrým, inteligentím vtipům, tohle je sarkasmus a ten tady ani neví co všechno kváká
Smát se lze jen chytrým, inteligentím vtipům, tohle je sarkasmus a ten tady ani neví co všechno kváká
@Vlasta Hrdličková
Vlastičko, jde o to, jaký máte přehled,kolik jazyků umíte a jak si informace dokážete sehnat , a to nejen přes vládou pro národ určené.
ta hrůza, kolik už bylo do národnosti UA námi vloženo na úkor našeho života je fakt velká.nejde jen o peníze, nýbrž bezpečí a pocit, že UA se zde začala příliš roztahovat.A nejsou skromní,ani slušní to co slyšíte kolem sebe v Praze!
Vlastičko, jde o to, jaký máte přehled,kolik jazyků umíte a jak si informace dokážete sehnat , a to nejen přes vládou pro národ určené.
ta hrůza, kolik už bylo do národnosti UA námi vloženo na úkor našeho života je fakt velká.nejde jen o peníze, nýbrž bezpečí a pocit, že UA se zde začala příliš roztahovat.A nejsou skromní,ani slušní to co slyšíte kolem sebe v Praze!
@bella. No, z Vašich příspěvků je jasné, že Vy si informace opravdu SHÁNÍTE. A to všude možně, kde jen se to dá. Vaše názory jsou kompilace všeho, co kde seženete. Nezávidím Vám - shánět tolik pravd z tolika zdrojů "neovládaných vládou". To musí být hotové neštěstí, mít tolik informací z tolika zdrojů a ještě se snažit přesvědčit o všech těch záludnostech některé neznalé. Já mám informace jednoduché, uspořádané a mám v nich systém. Samozřejmě nejen já, je nás spousta, kteří jsou ve Vašich očích amatéři. Ale hlavně Vám nezávidíme Vaši nekonečnou sobeckost.
@Milena Špačková
Madam, jak jsem řekla, nemá cenu diskutivat s IQ betonu.A empatie si strčte za klobouk !
Madam, jak jsem řekla, nemá cenu diskutivat s IQ betonu.A empatie si strčte za klobouk !