Divoký kačer

Zpět na článek

Nový žebříček českých miliardářů. V první desítce je šest uprchlíků z Ukrajiny, kteří vydělali na dávkách

6 komentářů

Vlasta Hrdličková
Tohle si ale bohužel spousta lidí myslí nebo aspoň něco podobného😢... A taky věří tomu, že je země placatá že nás letadla práškují atd...🤣
Uživatel_5693501
@jir-ka - proboha kolik ti je? To už se neumíš ani zasmát? To vás lidi už nic z toho přemýšlení a hledání problémů nevytáhne? Já naopak děkuji autorům, vždycky mi spraví náladu a vyvolají nejen úsměv, ale kolikrát i huronský smích...
Karel Buron
No to se vám povedlo! Už vidím komentáře na jiných fórech, že psal Reflex, že Ukrajinci vydělávají na dávkách miliardy! Stačí jim takto "podařený" titulek.
Pavel Nyklíček
Copak to. Tohle je sranda, ale co tedy děal Babiš, že za poslední rok prodélal spatnou investici 50 mld.!
Prostě o ně přišel. Teď stejnou částku dluží u 35 bank a činská i ruská banka tlačí, jelikož nikdo z věřitelů nečekal, že Bábiš prohraje volby a přijde o pozici premiéra....🫤
Zřejmě řídil firmu jako stát a stát jako firmu.
V obou případech tam jsou desetimiliardové až stomiliardové ztráty!!
Zřejmě by si měl připustit, že stárne.
A lepší tio nebude.
Viděli jste teď po volbách jeho tmavé hematomy kolem očí?
To není stav, který by ho měl nechat spát. Proto i zřejmě v noci nespí, jak říkal. Mezi 1 až 3 hodinou ranní pracují játra. Jenže to by musel spát. Jenže horkost jaterní ho v tu doby spát nenechá.
V 70 letech je kousek od kolapsu cévního systému. Prášky na vysoký krevní tlak co denně užívá přetěžují ledviny a ledviny jako nadřízený orgán jater jdou do kopru a s ním logicky játra a celý pan poslanec Babiš.
Vidím to denně v ordinaci mě ženy.
Ale je to marný, je to marný, je to marný...
Tihle lidé jsou už příliš postižení svou špatnou vyřídilkou a tak se čeká, jen kdy....
Uživatel_5693501
@Vlasta Hrdličková - asi taky jste někde mimo a neuvědomujete si co čtete...tady přece jde jednoznačně o to se zasmát a ne rozebírat úryvky z článku..
jir-ka
Když je to fake , proč to tady píšete ? Akorát tím nasíráte ty , kteří tomu uvěří . Jinak , ne každý kdo utekl z Ukrajiny před válkou je žebrák .