Reportáže

Zpět na článek

Ve všem nejhorší Sudety: Kraj bez dálnice, lékařů i práce. Přesto by někteří neměnili

4 komentáře

jerryx
Tak já zrovna jako lékař začínal v KV kraji ( vesnice u Mariánských Lázní) a nedám na něj dopustit. Teď působím v Liberci, takže zase Sudety. A teď to píšu z kavárny v Chebu, jednoho z nejkrásnějších měst u nás. Krásná příroda, lázeňský trojúhelník, nějak tomu , co ti pražáci píšou ( a to jsem studoval v Praze a Prahu znám) nerozumím. Já se stěhoval z pracovních důvodů, jinak bych tu klidně zůstal.
Jan Smotlacha
Karlovarsko zad tak dobře neznám, ale párkrát jsem tam byl a nadchlo mě svou krásou - a mám tímna mysli i města. To, o čem ten autor a jiní jeho kolegové píše, nerozumím. Je pravda, že práce se shání tím hůř, čím dál od Prahy, ale takhle je to snad všude, včetně vyspělých zemí, ne? Rád bych, aby autor řekl, do jaké míry vychází z osobní zkušenosti, tj mám tím na mysli něco jiného než vyprávění některých pamětníků.
Jarabacek
Nejhorší zdravotní péče, nejnižší platy, tudíž i důchody, práce nic moc , tak kam bych s tím důchodem se hrnuly, musím ušetřit alespoň na nájmu
epr3
Přesně, neměnil bych.