Komentáře

Zpět na článek

Leyenová s Fialou i Síkelou vyběhla. Máme slabší portfolio. Pletichy jdou šéfce komise znamenitě

67 komentářů

Miroslav Kašpar
Pletichy. No jasně. Až by jeden řekl, že ona sama není produktem početí, ale nějakých pletich
Avatar - denisz
denisz
Je to tristní hodnocení nekvalitní bezcharakterní kontroverzní Němky von der Leyen a je šokující, že byla znovu zvolena do čela Evropy, i když ji musí všichni dobře znát a přesto žádného protikandidáta z vyšší politické ligy nenavrhli. Něco shnilého je v EU.
To si Fiala od ni nezasloužil, jak až odporně ji podlézal, pro Česko nic nechtěl, naopak ještě Česku pohoršil. Asi tím získal v Bruselu naopak jen pohrdání, žádný jiný premiér své zemi tak neškodí. Asi proto se Ursula a spol. k němu chová pohrdavě a na žádné silné portfolium nárok nemá. Na veřejnosti jej chválí a objímají ti pokrytci a Fiala ve své prostotě tomu věří. Síkela jim asi připadá podobně ambiciózní a snadno manipulovatelný.
King I
Až se dostanu do věku, kdy budu zklamaný z 300 z miliard euro, budu jen pičovat a mít myšlenky komouše, že prachy nejsou moc, odprásknu se jako nepotřebný pes. Snad vám aspoň všem zbyly prachy na viagru.
Avatar - epr3
epr3
@King I Neváhej a udělej to hned.
Ferdi Nand
Za tebe to udělá někdo jiný, rudokožče.@epr3
Ferdi Nand
Byla by tě škoda, chlape.@King I
Robert of Prague
Narky nad koryty. Uvedomte si, ze Praha neni pupkem EU, natoz sveta. Svycari v EU/EC nejsou a maji se velmi dobre. Multikulti Kocourkov nevedou a maji recht.
Malinky Izrael, kde muze tam kvete. Gaza v ktere zadni Zide od 2006 nejsou je 'shit & hellhole.' Zde je dukaz, ze Karma is a Bitch: http­s://ww­w.ame­rican­thin­ker.co­m/blog­/2024/­09/did­_the_b­ible­_inspi­re_is­rael_­s_at­tack_a­gain­st_hez­bolla­h.ht­ml
Cenim se od ucha k uchu. Na barbarskou a sadistickou svoloc islamistu mam pifku od LOH v Mnichove 1972. Hral jsem volys v Nar. lize ve CH, nas cesko-polsky tym ji vyhral. Byli jsme u 2. utoku na izraelske atlety behem zapasu CSR-Japonsko. Japonci nas porazili a vyhrali zlato.
Hlavne dbejte na to, aby Ursula von Lejno a prasteny Rakusan neotevreli stavidla hranic Kotliny a vpustili prival bezprizorne verbeze.
King I
@Robert of Prague To je skvělá myšlenka, zavedeme nepralomitelné bankovní tajemství, což už nemají ani Švýcaři a přebereme jim všechny židovské prachy z jejich bank. Když ne židovské, tak arabské/muslimské, co? Nebudeme muset makat a budeme se mít skvěle.
Uživatel_5542819
@Robert of Prague Pozri si skutočnú silu ekonomiky štátu Izrael ! Bez USA je to bankrot . Veď všetky tie " úspešné " firmy bez židovských akcionárov z USA by boli stratené ...
bella.
@Robert of Prague
Stavidla už otevřeli Ukrajině stylem " nehleďme na množství, ani kvalitu, jsou to téměř bratři "
Tím pádem už je každá rada drahá, protože se odtud nehnou, naopak přicházejí další adalší.Takže už Fiala nemůže tvrdit, že je to pomoc válečně ohroženým a měl by přiznat, že dnes už je to jen a jen parazitický útok na štědrost Čechů .
------
Jsem mrtvá smíchy, jak Izrael chytře kosí nepřítele přes pagery v kapsách 😂
---------------
Nikdy nezapomenu obraz té nešťastné dívky, kterou už mrtvou s vykloubenýma nohama vozili Palestinci téměř nahou na korbě jako svou kořist.
👉 Zrůdy!­!!!!!!­!!!!!!­!!!
----------------------------------------
Avatar - našinec
našinec
Podle Smlouvy o fungování Evropské unie:

Předsedkyně Evropské komise je volena Evropským parlamentem a je odpovědná tomuto parlamentu.
Evropský parlament může Evropskou komisi jako celek odvolat vyslovením nedůvěry, což vede k rezignaci celé Komise.
Evropská rada kvalifikovanou většinou může Komisi odvolat.
Takže v zásadě je předsedkyně Evropské komise odpovědná Evropskému parlamentu, který ji může v krajním případě odvolat.
Uživatel_5542819
@našinec Môžu, ale prečo by to robili ? Dohadzajú si kšefty navzájom ...
bella.
Výjimečně Vám, pane Bucherte , děkuji za vyčerpávající rozbor 👍.
Bezmoc a vztek.Opět s námi EU zametla.

Děláme tady 2,5 roku Západu hráz před tsunami Ukrajinců, kdy Západ je tam nechce, vraceli nám je z hranic v 2023, ale poklepávali Fialovi na rameno, jak to Češi a on zvládají ! V době Covidu, kdy UA měla celá blokaci -karanténu se sem nahrnuli , respirátory nerespektovali , očkovaní nebyli a navíc vše měli zadarmo . Fiala pustil do země od prostitutek po kriminálníky všechno,od TBC po HIV , RS, syfilys a chladné zbraně, kudly .Nekontrolované osoby.
Důchodcům sebral 1000,- Kč, na který měli nárok , to bylo v programu, s kterým on ale souhlasil.Pak obsadil školy katastrofou inkluzí stovkami ticís nikterak vědomostně nám rovnocenných ( a nelžeme si , že ano) ukrajinských žáků. Pak ošidil naše náctileté studenty na středních , nebylo pro ně totiž místo ! Vysoké školy zaplavili " studenti " z UA, bohužel s nedeklarovaným předchozím dokončeným studiem , stačilo dle Fialy jen jejich " čestnné prohlášení " ( vím osobně 100% , že v Polsku museli předkládat a takmnozí utekli sem, kde nemusí doklad o dokončeném středním vzdělání předkládat .Koleje jsou jimi zdarma plné.Oni chtějí jen výhody studenta do 26 let👎.

Fiala a spol. Českou reubliku dorazili amatrérismem v oblasti energií a zbrdili vývoj ČR ve vzdělání, vědě a ovlivnili i demografii, nerodí se naše děti, vláda pro ně nemá byty.
Fiala , Pavel, ani jeden nežádal o dotace na Ukrajince z EU.
Teď jim Němci zrušili přes sebe Schengen a Leyenová Ursula, v které se viděla naše echt blboučká Nerudová Čecháčky smetla se stolu úplně.

A byli tady tací, co odsoudili Babiše, že založil v EU Parlamentu novou frakci!

Leyenová povstala díky Evropské lidové straně -nejsilnější frakci EPP, kde se můžete flákat celou dobu mandátu.Trafika je to .

Vzpomeňte si až Západ začne stavět novou Ukrajinu.
Jasně jsem řekla, Západ urve velké kšefty, Česko díky Fialovi živnost na výrobu lízátek
👎👎👎
kosmos kosmos
@bella. Ty jsi poťap 🤣ty jsi větší problém jak Ukrajinci 😄👍
Avatar - našinec
našinec
@kosmos kosmos Dobře jsi se pojmenoval. Jsi Poťap, co nemá názor, myšlenku a jen trollí. Ty bys takovoý názor jako bella nebyl schopen napsat, jelikož neudržíš myšlenku, moč a stolici.
kosmos kosmos
@našinec Ukrajinci mají větší přidanou hodnotu než ty👍 hloupý ochlasto 🤣 přesně jsem tě pojmenoval dezoláte 🤣👍
tempter
@našinec Troll obviňuje druhé z trollingu, typická ruská škola. Už jen trapné...
Avatar - našinec
našinec
Souhlasím s panem Buchertem a bohužel přesně tohle složení EK jsem očekával.
King I
Jestli je Global Gateway konkurencí Nové hedvábné stezky, což je pokus Číny o ovládnutí zeměkoule, tak je to kurevsky velká věc.
Global Gateway má rozpočet 300 miliard euro na 6 let. Nová Hedvábná stezka má rozpočet bilion dolarů na 30 až 40 let.
Bucherte, Sikela je velmi důležitý muž. Chovej se jako skutečný vlastenec, ne laciný dezolát.
Avatar - epr3
epr3
@King I 😂😂😂😂😂
King I
@epr3 Zase máš nervy, kolaboranti? 😬
Saša Krach
@King I Ty jsi ale opravdu velký fanda...všechna čest...
Ale pan pisatel.....pravdu má.
Jozef Kolek
@King I si taký zlatý !
Ferdi Nand
Je pro mě nepochopitelné, že my, tedy Česká republika jdeme do holportu s Germánama ač s nimi máme historickou zkušenost a víme co je to za všehoschopný xindl.To nemám na mysli jen II.WW, ale celkovou staletou historii jejich chování, a nejenom v Evropě. Díky Němcům EU skončí krachem jako všechno do čeho se nas rali.
King I
@Ferdi Nand No pozor, dřív Německo válčilo a židé obchodovali. Dnes židé válčí a Německo obchoduje. Časy se mění.
Ferdi Nand
Židé se brání agresi, tedy vynucená válka. Jinak Židé dál obchodují a jsou v tom dobří. Z pouště udělali zahrady a vedle nich se arabská pakáž válí ve špíně a zlostně závidí.@King I
Jan Nowak
@Ferdi Nand My chápeme, že tě štve že jsi hloupý Čecháček.
Ferdi Nand
Jak víš co mě štve ? To co jsi napsal je hodno tupého blba s mentální nedos­tateč­ností­.@Jan Nowak
TCerny
P.Buchert pise:"Pozoruhodné pak je, že v nové komisi zaujmou významné a kvalitní posty zástupci Pobaltí, i když tři země z tohoto regionu mají jen kolem 6 milionů obyvatel" Jeho geograficke znalosti jsou chabsi , neb Estonsko ma pres 1 mil. obyvatel, Litva 2 mil. a Lotysko take neco pres 1 mil. obyvatel -cili dohromady maji skutecne vsechyn 3 tyto staty skoro 6 mil. obyvatel a z toho je 25% rusu.Nase Nemecko s 84 mil. je take mrnave ve srovnani s Cinou 1,5 miliardy a Indii take 1,5 miliardy.
Rusko ma jen 150 mil. obyvatel , USA 330mil., Indonesie kde zije 99% muslimu ( nejvic na svete ) ma take 300 mil. obyvatel.
Jazyky a geografie jsou moje celozivotni hobbies.
bella.
@TCerny
To je fuk, post dostali, protože jsou proti Putinovi. Vůle Ameriky má dopad na Brusel, nenamlouvejme si, že ne.Myslím , že v Litevsku , prostě v jedné z těch zemí mají Rusové, byť tam žijí od dob minulých pořád status " neobčané " , zatímco my tady rozdáváme Ukrajincům občanství honem honem, aby mohli volit Fialu!🤘
TCerny
@bella. Ole ," Guapa", que "Linda "( jak quapa , tak Linda znamena spanelsky to co" bella" cesky "kraska "(-znate tu krasnou italskou partyzanskou pisnicku " Bella ciao "?).Nebo znate spanelskeho premiera Pedro Sanchez ?Tomu spanelske zabky prezdivaji " Pedro guapo"= bello Pedro"-krasny Pedro po cesky .Ja jsem stary dedek ale vidim tak ze to je hezkej chlap,ackoli mne se libeji jen zabky ( tak jsem v CSR rikali mladejm holkam-dnesni obcane tohoto Ceska uz slovo " zabky neznaji" jak mi bylo sdeleno.K meritu veci -Selnskeho take vubec v lasce nemam , ani ukrajince , protoze mi v Praze ukrajinske zlocinecke bandy ukradly uz 2 motorky ( naposled pred 2 lety!)Ceska policie je ale vzdy nakonec dopadla, poslala do vezeni a nakonec "predala na Ukrajinu k dalsimu rizeni".Ja delam chirurgii uz 58 let ale Rusko a rustinu mam nyni opet rad.
King I
To jsme zase dopadli... 300 miliard EUR je směšná částka. Sačí maximálně tak na porážku Ruska na Ukrajině a eliminaci jeho pokusu být světová velmoc.
Bucharte, vzpamatuj se. Začínáš těžce šebestovatět. Jinými slovy, plácáš ***viny.
Uživatel_5850027
@King I On úplně nemluví z cesty, sice bude mít Sikela dost peněz, ale není to až tak vlivná pozice, v jakou jsme doufali a nejvíc to dopadne jako vždy a budou to vyhozené miliardy.
King I
@Uživatel_5850027 Mluví úplně z cesty jako ten, co se vzdal předem, protože je už bez libida.
bella.
@King I
Te´d hned mi řekni co z těch 300 mld budeš mít ty, potažmo Češi a řekni mi, proč Fiala nedostal pro nás energetiku, nebo ekonomii

Pane bože , ty jsi ... chudinka!
Libor Krajíček
Netvrdil po volbách do Evropského parlamentu i tento časopis, že pouze v tzv. "proevropských frakcích" dokážeme uplatnit svůj vliv? 😅
giorgio287
...a to se soudruh fialenko zabořil Uršule do řiti až po kotníky. Asi v té tmě zapomněl vyslat signál 🤣
Jozef Kolek
fialovski slnieckarski zradcovia!!!- tak vám treba!!!, super kamoška!!
ps
malo ste sa pchaly do ….
TCerny
Na rozdil od p. Bucherta mam Ursulu von der Leyen rad a velmi jsem obdivoval nasi p. Merkel od r. 2014 , kdy k nem do Nemecka pozvala ty uprchliky z madarskeho nadrazi, kterym nikdo nechtel podat ani vodu.A proc mam takovyto svetonahled? Protoze nejsem a nikdy jsem nebyl obcanem tohoto Ceska. Ursula von der Leyen je m.j. lekarka jako ja ( gynekolozka, ja jsem chirurg uz 58 let ), narodila se v Bruselu kde chodila i do zakladni skoly ( umi perfektne francouzsky , medicinu vystudovala v Londyne a USA , umi jeste velmi dobre spanelsky a italsky a jeji otec Albrcht byl premierem v jedne spolkove zemi u nas , takze jeji materstina je nemcina.Nase obivuhodna lidska kanclerka p. Mrkel byla kanclrkou 16 let ( byla 4x znovuzvolena ) a p. Dr.med.von der Leyen ji bud nasledovat .
Jsem s ni velmi spokojen a navic je matka 7 deti ktere sama !!! porodila ( zadne adoptivni ) a je stihla a puvabna jako maloktera matka 7 deti!

MUDr Prag 66, Dr.med.Hannover 85
Thomas Alois Cerny
Facharzt für Chirurgie, Unfallchirurgie , Sozialmedizin
nar. 1943 v Praze ( 81 lety blabolici dedek!)
Stuttgart
jerryx
@TCerny Pokud nějaký lékař přestane dělat medicínu a vrhne se na politiku, vždycky je to katastrofa a já nevím proč. A co je zajímavé, začne se považovat za odborníka ve věcech, o kterých nic neví a čím víc hloupne, tím je arogantnější. Vážím si tedy svých kolegů a kolegyň, kteří dělají svou práci a když už bez té politiky nemohou být, dělají ji ve volném čase. Máte velmi selektivní vidění světa , kolego. Pokud paní Merkelovou nikdy nezajímaly oběti migrantů, nezajímají ji logicky ani migranti. Je to takové snobské předstírání lidskosti a Vy jí to věříte. Frau Merkel zajímá jedině Frau Merkel. Vytvořila si o sobě pověst a sama jí uvěřila. Sice jste lékař na daleko vyšší úrovni, než já, ale jste chirurg. Já se jako praktik setkávám jak s lidmi nesmělými, někdy chudáky, tak i s drzými ulejváky a jejich historkami. A přesně takhle je to s migranty. Tenhle svět drzých lží Vy vůbec neznáte.
TCerny
@jerryx Ja ale delam porad soudni posudky pri podezreni na pochybeni lekaru v operativnich oborech chirurgie, traumatologie a orthopedie ( Behan­dlun­gsfeh­lergu­tachte­n) v Nemecku , uz jsem jich zde udelal pres 2000, naposled vcera takze nelze rici, ze bych v medicine i po 58 letech uz nepracoval.
Ze Vy p. Jerryx nemate rad nasi p. Merkel stejne jako 100% Vasich spoluobcanu , k nimz ja nepatrim je generelne cesky nahled, neb neznam jedineho Vaseho spoluobcana , ktery by zastaval odlisny themaimanentni nahled od Vas.
Ja nerikam , ze vsichni migranti jsou dobri lide , stejne jako jiste ne vsichni cesi nebo nemci, ale jit za lepsim je par excellence lidske neb "homo sum et nihil humani a me alienum puto!"
Sam jsem byl illegalni pristehovalec do Nemecka pred 50 lety a spousta dobrych lidi mi pomohlo- to jeste toto Cesko neexistovalo.
Nasi p. Merkel nezajima jen ona sama , stejne jako treba Vas nezajimate jiste ne jen Vy.Ja jsem stranu p. Merkel CDU zacal volit az od r. 14 , kdy k nam ty uprchliky nesmirne lidsky prijala.
P. Merkel byla zvolena kanclerkou 4x za sebou jako malokdo jiny.
Vzdyt Vy mate sveho Fialu nebo Babise nebo Pavla a jiste je znate lepe nez treba ja , ktery nejsem Vas spoluobcan a situaci v Cesku tak neznam.
Vubec nejste lekar na nizsi urovni, jen jste o 30 let mladsi nez ja a to je uz relevantni nahled.
Muj kolega Dr. Pechar, spoluzak a pritel Pirka je o 6 let mladsi ( jako Pirk) nez ja ( je mu teprve 75) a kdyz se bavime, rikam mu porad i po 50 letech cum grano salis "holube kdyz mluveji dospeli tak mlc at se neco priucis" a skoc mi zatim pro pivo".
Nicmene de gustibus et coloribus non est disputandum !( nekdo ma rad holky , jinej zase vdolky , jak jsme rikali " u nas na podripsku( Cimrman)
Varietas delectat!
jerryx
@TCerny To jsem nemyslel na Vás, ale na Ursulu Von der Leyen. Já politickou korektnost nezastávám, pořádnou medicínu jste dělal a pořád děláte Vy, ne já. Já se ani moc dobře neučil, nebyl jsem dobrý student. Jenže dostal jsem drahé vzdělání, tak budu ordinovat tak dlouho, dokud to bude mít nějakou úroveň a pacienti o to budou stát. Hádky o peníze přenechám jiným. Co se týká dobrého vládnutí, patří k tomu i bezpečnost a v tom Frau Merkel totálně selhala. My jsme tady v devadesátkách taky měli vysokou kriminalitu, nadávali jsme tehdejším vládám, ale oni kupodivu nějak dokázali, že dnes ČR patří mezi nejbezpečnější země. To tehdy ještě ale nevládli diletanti jako dneska, dnešní vláda žije z minulosti. Obdivuji Němce, za to, co po válce dokázali, ale tak po Helmuta Kohla. Proč nemáme v Česku rádi Frau Merkel, přestože umí česky a ČR vždy preferovala? Protože poznáme pokrytce, dost nás ještě pamatuje komunisty a jejich dvojí tvář.
bella.
@TCerny
Hm, a ptal jste se, jestli Váš kolega Pechar chce, abyste o něm zmiňoval v Reflexu?
A proč zmiňujete , že je přítel Pirka?To je informace irelevantní a má jako dodat co , tomu Vašemu sdělení?
Pirk se mi totálně zprotivil svých chováním v době Covid .

Pokud u migrantů vidíte , že mají právo jít za lepším, vidíte to z perspektivy sebe, utečence, který to lepší neviděl doma. Já zas říkám, že přednostní právo mám já ! Občan obce, kde žiju a pro kterou pracuju a moje obec (stát) je povinna mi zabezpečit mé základní lidské právo ( pocit domova, bezpečí, práci, zdraví ... ).
Teprve pak smí obec poskytnou charitu oprávněným cizím , a to omezeně a na omezenou dobu. Priorita je vlastní občan!!! A oprávněnost cizích by měla řešit konečně aktualizovaná Listina lidských práv a svobod, protože ta současná je archaická a už dávno mimo mísu!!!.
Lítost za migranty ze mě nevykřešete! A to ani pro matky s dětmi ! Nárokujích si migrantů mám já plné zuby, arabských , ukrajinských i romských!

A pro Vás mám extra pecku 😊:
Merkelovou , zrozená z dederonu NDR otřásli její politicky střízliví Východní Němci teď ve volbách .Střízlivým pohledem rovnají multikulti zhroucenou a korektností zparchantělou kulturu Západních Němců a díky nim konečně migranty už začnou vysidlovat a nepřijímat .

Merkelová dostala Německo do kolen spolu s Macronem!
Kdysi v 2016 jsem v Finacial Times četla, že Madam Merkel je ekonomické střevo!
Leyenová má diktátorské manýry a Evropa nemá silné vládce , takže jí to projde.
Trága je, že EU Brusel ječí, že Rusko je diktátorský režim, ale svou Leyenovou mají nad hlavou a volí ji furt! 👎
---------------------------------------
Jozef Kolek
@TCerny si robíš zadok ?!, čo si si zobral?!
ps
sadaj do Bohnic
Ferdi Nand
A Píšeš z Pezinku nebo Velkého Záluží, dráteníku ?@Jozef Kolek
bella.
@TCerny
Poslyšte, Mistře,
to že Leyenová umí několik jazyků mě má ohromit?
Nebo, že porodila 7 dětí?
(Mimochodem, měla chůvy, anebo se jim sama a opravdu při svých funkcích věnovala , anebo prostě neuměl její muž souložit a ona nemohla mít anti­koncep­ci?Před­poklá­dám je zbožná katolička ( nebo něco jiného a děti rodila do přechodu).

Takže, jako lékařka, ať se drží svého kopyta.
V politice je poleno a navíc dosud jako politička ( anebo lékařka ) nevysvětlila, proč Česko nedostalo od Pfizer vakcíny a Uršula je ulila do Německa. Tady za to slízl kritiku jak jinak, než Babiš , ale lidi umírali, nasmlouvané balíky nepřicházely a Uršulka za to nese odpovědnost..

Pokud tedy máte VŠ vzdělání, nějak mi nejde do hlavy, že obhajujete počínání Leyenové včetně jejího narcistního vnímání sebe sama tím, že je matkou a umí jazyky.
No sorry jako, ale jste v souladu se svými smysly? 😵?
-----------------------------------------------
TCerny
@bella. kazdy mame sve afinity , priority , zaliby , obdiv.Ja velmi obivuji Ursulu von der Leyen, ze porodila 7 deti a je stejne puvabna a stihla jako by byla virgo intacta.
Take ji obdivuji, ze umi tolik jazyku neb ja se cely svuj 80 lety zivot ucil intensivne angl.,franc., rusky, spanelsky a samozrejme nemecky neb mam i nemecky doktorat mediciny i obcanstvi a je to nyni muj 1. jazyk.Italsky vsak neumim a Ursula ano.Jeji muz je take prof.a myslim ze se ve chtene profylaxi koncepce vyzna.
Ale i Vy Guapa a Linda take jiste nekoho obdivujete kvuli necemu.
Varietas delectat. !
TCerny
@bella. jinak Pirk mne svym chovanim pri Covidu take strasne staval, ale je to vynikajici Kardiochirurg a sportovec behajici marathony a trialtlony etc.i kdyz je o 6 let mladsi nez ja.O jeho spoluzakovi Dr.Pecharovi, 75 letem holubovi , zde pisi jen positivne , neb mlad, tak krute mlad a ponejprve zraly,,,jak pise basnik Orten.
bella.
@TCerny

Otázka zní: jestliže se předváděl až tak při Covid , co s tím má co dělat jeho běhání, nabo atestace?
Vy nějak pořád něčí prokazatelnou blbost omlouváte tím, že v něčem je dobrý. Někdo něco řekne a Vy k tomu hned máte to : "ale ... " ¨Já mluvím o tom, že to a to udělal špatně a nechci poslouchat , že ... ale, když on je .....
Tohle je ta odbíhací komunikace, kterou pořád, pořád musí člověk vracet k tématu.
Řada manipulátorů si s tím hraje.

(Pirk jel v létě v tram , seděl vedle mě.No nevím, ráno v 8 , cca 25 st. C už bylo, slunce pralo do oken a on oblek, k tomu motýlek, š***té lakýrky .. , spíš tragikomické to bylo to jeho stáří ....
Robert of Prague
@TCerny Pane doktore, na sve popletene nazory mate jasne pravo. To, ze Nemci Frau Merkel zvolili 4x dokazuje, ze jsou echt bekloppt. Zkorumpovana politicka. Jaky prinos maji miliony bezprizornych muslimu a islamistu Nemecku, Francii a Svedsku? Kradeze, prepady a znasilneni + fasismus sharia-law & no-go-zones. 70% jsou na podpore (chaumage). To same Ursula von Lejno (nik primo z me hlavy), zkorumpovana, hamizna a totalitni aparatcice a hlavne woke-control-freak (nevim cesky, ani nemecky). Die ist gar nicht hübsch. Spravne cesky se temto odpudivym zenstinam rika, jsou na odvyknuti. Nevim, zda rozumite. Duvodem proc tyto totalitni rudohnede multikulti paskvily a chimery podporujete je (jako vsichni elitari v EU i USA) to, ze prastene regulace a pazakony vubec nemaji vliv na vas zivot. Sie sind nicht direkt betroffen. To se to pekne zvani o humannosti, bla, bla, just virtue signaling & gaslighting. Kolik pak ilegalu mate v dome? Vsadim se, ze gar keine! Ovsem Novy (rudo)zeleny udel nici stredni tridu (burzoazii - nemesis vsech L-regresivcu) a to umyslne. Muj deda (znal plynne 7 jazyku) studoval v Berline na dnesnim Planck Inst. jadernou chemii a fyziku pod Otto Hahnem. Stryc biochemik tam studoval molekularni biologii a kamaradili se s Mme Curie, byt o 20 let starsi. Oba pak byli rektori danych fakult na KU.
Zum Schluss. Jsem stejne stary, jako vas kamos a zarucene vam pro pivo neskocim. Ani nahodou.
Grüße aus der Felsen Gebirge.
bella.
@Robert of Prague
Ursula von Lejno jsem někde viděla dnes v diskuzích jako Lejnová.
Takže Vás je víc a sedí to!
--------------------------------------------
Robert of Prague
@bella. Diky, vielen Dank, grazie mille, merci bien, hvala lepo, Bello. Pokud jste v Kotline, ponocujete.
Zde je 17 h a kocham se bilymi stity Skalistych na ktere vidim z okna - 1st snow today.
Nik U. von Lejno jsem vymyslel pred mnoha lety. Nase rodina s aparatciky, bolseviky (stryc byl Legionar), nacky a L-regresivci bojuje uz pres 100 let. Mame hroby i jizvy. V '48 nas rude rabovaci gardy a milice o vse okradly. Mame kuzi i pamet jako sloni. ;-)
Ota Blažek
Šmankote - to je kvílení kvůli jednomu z 27 postů... Spíš je ohromující, kolik a na co všechno těch eurokomisařů je, plus tisíce úředníků. Takový aparát přece musí obhájit svoji existenci, a tedy vyprodukovat příslušné množství směrnic a regulací, že. Výsledkem je konstatování mnoha odborníků, též Draghiho ve zprávě o stavu EU, že tento spolek jen dál a dál ztrácí svojí pozici a konkurenceschopnost ve světě. Jak konstatoval The Wall Street Journal: "Amerika inovuje, Čína vyrábí, Evropa reguluje"...
Robert of Prague
@Ota Blažek Bať, bať. Presne tak a nejinak. Vsichni 'Beamten', aparatcici a bureauc-rats (Brusel, Strasburk, OSN) jsou preplacene a neschopne pijavice, nefachcenkove a verbez vubec. Doporucuji film 'the Whistleblower' s Rachel Weisz - pravdivy pribeh. V OSN je neuveritelna svoloc!
Cilene nici stredni stav.
giorgio287
My nemáme nic. Síkela má trafiku. Za naše prachy.
Ó, my se máme!
Andrew Shob
Zadnyho normalniho cloveka absolutne nezajima jake portfolio Sikela dostane. Stejne EU-Komisari delaji uplne ***.

Jedine osoby, jejichz ego neni schopne unest to "ponizeni", ze cesky urednik dostane mene "dulezity" post jsou cesti novinari.
Anton Augustin
Snadno vyběhla, česká vládní klika se umí jen ohýbat v pase, tady máme výsledek Fialovo poklonkování, keců a lží.
Avatar - epr3
epr3
Copak? Vzácná chvilka příčetnosti v Reflexu?
jerryx
Jestliže jsme nominovali Síkelu, je pak úplně jedno, co mu přidělili. A proč by Ursula nevyběhla s Fialou? Příště ho zase za něco pochválí a to mu stačí.
TCerny
@jerryx zdravim p. kolego!
Richard Šebesta
Všichni vidí jak šéf pětidemolice lže.Síkela měl dostat post pro energetiku a místo toho dostal něco s čím se nepočítalo. Ale Fiala suvérenně ve zprávách dnes v poledne vyjadřoval spokojenost že to je dobrá pozice ze všech stran. Vypadá jako rodič který čekal,že jeho potomek bude mít na vysvědčení vyznamenaní a místo toho tam jsou trojky a jeden čtverec ale aby zachoval dekorum před známýma a rodinou záměrně lže a vyjadřuje spokojenost. Dělá to jen proto aby nemusel přiznat zklamání ! Přesně tak se chová ten podrazák ale i lhář Fiala.
jerryx
@Richard Šebesta Bral bych to optimisticky. Síkela nic dělat nebude a nikdo ho nebude znát, takže se za něj nebudeme muset stydět jako za tu fanatickou eurobolševičku Jourovou. Je komické, že tady to Fiala mohl Babišovi natřít, kdyby se držel svých dřívějších názorů protože Andrej naposílal do Bruselu příšerné lidi, třeba Teličku. Ale Fiala mu dal možnost otočit a eurohujerskou politiku převzal sám. Politická blbost profesora politologie vyniká i v takové konkurenci blbů, jaká je v Bruselu.
Richard Šebesta
@jerryx To je taky fakt.
bella.
@jerryx
Profesor politologie je jeho "funkce."Neberte to jako extra vzdělání, jednak měl Fiala za zády svou stranu, jednak to udělá každýStačí se podívat co se tam přednáší.
Takže za mě je nadále učitelem češtiny a dějáku.Tak, jak je Rakušan učitel zemáju a němčiny.Oba na nějaké univerzitě, ale Karlovka to nebyla, takže možná lehčí, jak bývá zvykem.👎
----------------------------------
Andrew Shob
@Richard Šebesta Za to, ze mas maly penis, taky muze Fiala?
tempter
@Andrew Shob Šebík už tyhle věci dávno neřeší...
jhomolka
@Andrew Shob "Za fšechno může Fyjala, to mi nigdo nevymluvý" howgh