Zprávy

Zpět na článek

Chcete si při povodních zaplavat či se projet na kajaku? Za hazardování se životem hrozí vysoké pokuty

7 komentářů

Ferdi Nand
A pokud pojedu na raft, na divokou vodu, třeba do Alp, tak to se smí, Herr Obergruppenfuhrer ?
Bruno Ferari
@našinec Policie, zachranne slozky musi reagobat na kazdy podnet, ktery jim nekdo da. Takze kdyz nekdo zavolal na 158, ze v rozvodne rece nekdo plave, musi tam jet. A musi konat, v tim stresu nikdi neresi, zda si chlap uziva adrenalin nebo se topi. Holt, dnes je doba, ze kdyz nekoho pri povodnich zachranis, vynadaji ti, zes ho zachranil. Kdyz ho nechas utopit, vynadaji ti, zes ho nezachranil. Tak si vyber
Avatar - našinec
našinec
Shrnu článek. IHS zachraňoval životy potencionálním voličům 5ti koalice a vysral se v daný okamžik na lidi u kterých se předpokládalo, že budou volit současnou opozici.
Avatar - našinec
našinec
@Bruno Ferari Souhlasil bych, ale obávám se, že je to obdobné, jak když někdo nezastaví na příkaz Policie a začne ujíždět. Pak jsou všichni přítomní ohrožení na životech a Policie vypočítává, co nebezpečnou jízdou ujíždějící způsobil za dopravní přestupky. ....Jinými slovy, myslíš, že zachraňovali a nebo ho jen nenechali si užít adrenalinu a tahali ho z vody?! Já myslím, že většinou to druhé bylo pravda.
King I
Za hazardování se životem hrozí hlavně smrt, frajere. Pokuty řeší s***i.
Bruno Ferari
@Ferdi Nand Ano, v klidne dobe se to smi. Vsichni zachranari totiz cekaji, az se nejaky neumetel zrakvi, aby ho mohli zachranovat. Ale v dobe povodni, je zbytecne jim pridelavat praci, nebot jsou vytizeni i tak. Vnimate ten rozdil?
kosmos kosmos
@Ferdi Nand o tom článek není 👎kdyby se tomu lemplovi něco stalo a kdyby ho zachraňovali tak bych mu klíďo napálil sto tisíc pokutu a peníze bych poslal hasičům 👍 myslíš že to není férové???mohli zachraňovat někde jinde 😲