Komentáře

Zpět na článek

Bartkovský: Všechny strany Jaromíra Soukupa. Bývalý televizní magnát a boxer se nyní kamarádí se Šlachtou

34 komentářů

MICHAL OUPICKY
Pan Soukup není boxer ale, bobs......er
bella.
Pane Bartkovký,
odpustila bych si to s despektem " bývalý policista ."
Když už tak byl šéf a elitní policista a šlo mu často o krk.
--------------------------------------
Jestliže se někdo vzepře molochu těch kamarádských funkcí, které hýbou sněmovnou i senátem i Magistrátem, i radnicemi i kamarádskými policajty, i soudci .....pak je to obdivuhodné.
-------------------------------------
Šlachta něco dokázal a tady, kde je pořád volné " Íčko a spol. se to holt těžko ta spravedlnost a vina prokazuje.
----------------------------------------
Žel, nemyslím, že se Soukupem udělal dobrý tah.
Zaujal mě Soukup v svých poitických debatách a všimla jsem si, že jeho názory nejsou konzistentní, často je i servilně měnil a podlejzal a přijde mi, že se zapomněl v cestě svého života mezi seriózním mužem s kariérou a andro pauzou ovlivněným obdivovatelem blbých ženských kuriozit z šoubýzu, z nimiž akorát sklízí posměch..
Nevím, kam ho zařadit, důvěru tím pádem nemá a Šalchtu svými kecy může poškodit!

....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....
Saša Krach
Soukup, dělal co mohl,,,aby zachránil televizi a své postavení šéfa.
Docela jsem mu fandil, dělal vše možné i když to někdy bylo nemožné. Prachy ho dohnali. Ale zkusil to z prava a leva,,to se musi ocenit. V každém případě mluvit umí a pracovitý je.
Každá strana co ho získá ,,,,,jen vydělá. A pozor ,,,nenávist volby nevyhraje.😛
tempter
@Saša Krach Hlupec adoruje hlupce, jak symptomatické...
Saša Krach
@tempter Jsi jen nasrán,,,,že si vás nevybral....
King I
@Saša Krach Ty už jsi solidně odtržená od reality.
Richard Šebesta
@tempter hlupec jsi sám. Nic žádná myšlenky jen dutá tempterová hlava. Pak se nelze divit,že neumí nic kloudného napsat jen nadávky ! Jedním slovem PRIMITIV.
King I
@Richard Šebesta
A teď si to po sobě přečti
kosmos kosmos
@Richard Šebesta ty jsi primitiv dědku dezolátní 😄👍
reproman
@Saša Krach No, mluvit umí. Narozdíl třeba od Babiše. Jenomže obsah to nemá.
kosmos kosmos
@reproman je to samolibý narcis 👎ty jeho žvásty se nedaly polouchat když jsem tam někdy zabrousil.👎to jeho obecenstvo bylo styl krach Šebest a ostatní oslí 🤣👍
King I
@Saša Krach co jsi to napsala? Že Soukup umí mluvit? 😄
kosmos kosmos
@Saša Krach jsi normální oslík 🤣Soukup je namistrovaný tupec který místo placení dluhů raději kupoval mezonet ve véčku za x desítek milionů 👎😲takovou hloupost by neudělal stán­kař.­..na­machro­vany analfabet nic víc 🤣👍ty běž radit dezolátům a nedělej chytrého!
bella.
@kosmos kosmos
Bylo mi jedním úředníkem řečeno, že ve Véčku ubytovali Ukrajince taky.Kdo to za ně platí ?
----------------------------------------------- ????????????????
King I
@bella. Dospělá osoba dostane od státu na bydlení 4860 Kč takže to z velké části platí majitel. Mně jsi tvrdila, že jsi vzdělaná . Jak to že to nevíš?
bella.
@Saša Krach
Zatím nevydělala žádná strana, kterou sice obětavě, ale nijak jinak podpořil.
V svých politických pořadech měl často kiksy v svých názorech, že někdy člověl nevěděl, na čí straně vůbec je.
Jan Macharacek
Soukup je vůlnarcibaz. To je známý kříženec (Járy Cimrmana). Vůla, narcisty a baziliška. Šlachtovi se hodí ideálně, je stejný. Mimobuněčná dvojčata. Jinak spolčení nebezpečných hlupců. Tfuj.
Saša Krach
@Jan Macharacek Ještě že máme chytré lidi ,,,např..ty . Hned každého po přečtení tvého příspěvku....Chytrý kluk.
Richard Šebesta
@Saša Krach Souhlas. On,tepmter Kelner a další pravdolaskaři a zastánci jediné pravdy ví všechno "nejlépe ". Když bych se jich někdo zeptal na některé události 20.a 21.století budou mimo.Nebo budou lhát jako soudruzi za totáče nebo Fiala a Bureš jak příznačné.
Frank51482
Soukup je docela obyčejný zmetek. Nejdříve lezl do řiti Zemanovi a denně nadával na Kalouska, aby pak lezl do řiti Kalouskovi a nadával na Zemana. Soukup je typický odpad slušné společnosti a ani se nedivím, že skončil i se svými tlachy. Akorát jsem marně se těšil na další pořad "***ní se Soukupem".
Richard Šebesta
Soukup je opravdu "postavička " dost pozoruhodná a pro mně pokud jde o politiku nedůvěryhodná. To co zde nastínil pan Bartkovský dokumentuje jeho charakter i co je zač.Jen dodám že takových politických turistů je u nás více. Dnes už většinou nikomu nejde o politickou myšlenku ale o dobře placené koryto a moc. Jouro­vá,Ze­man,Vil­dumet­zová a cela řada dalších vystřídala a jistě vystřídá nejednu politickou stranu. O Soukupovi jsem si udělal obrázek když pořádal na Barrandovu debaty s ožralou Zemanem. Servilnost a dopředu připravené dotazy, které nikdy nebyly kritické mi připomněly rozhovory s vysokými soudruhy za totáče. Jak by řekl pan Smoljak ve známe komedii Jáchyme hoď ho do stroje : Soukupa NEBRAT !
Richard Šebesta
@Richard Šebesta Soukup mi připomíná bývalou žurnalistku Janu Bobošíkovou. Ta se snažila taky velmi, dostat všude (senát­,hrad,­komu­nální politika i sněmovna) ale krom krátkého působení v europarlamentu kde se ale dostala spíše díky Vl.Železnému nikde neuspěla.
bella.
@Richard Šebesta
Jana Bobošíková 👍👍👍 v své funkci EU měla i kancekář v Praze.A přísahám, že lidi přijímala a jednala.Vím o tom, byla jsem za ní 2 x a rozjela akci, že jsme pak byli spokojení.To takový Ruml, Nebo Filipiová, maskot na invalidním vozíku atd, nikdy !
Bobošíková novinařinu umí a je velmi dobrá a abyste nekoukali jen černobíle, bylo by dobré podívat se na youtube" Aby bylo jasno "
Rozhodně se podívejte.Třeba jak syn od Fialy k doktorskému titulu přišel, co Nerudová atd.A vězte:Jana Bobošíková si to nevymýšlí, ukazuje na kameru zdroje!
A Soukup, jak tady perlíte nešel po zisku až tak, když ty strany financoval.A moment! Jak krátké působení Bobošíkové v EU Parlamentu?Proč to zlehčujete !
Měla mandát a splnila ho.Nebo se Vám líbí , jak jiní dřepí ve funkcích 30 let a nehnou se? A s nimi se rovněž ale nic nehne!
A chápete vůbec, že když někdo chce změnu a ryje pod židle gaunerů z vlády, státních úředníků, že má těžkou pozici, protože ho kmotři i s tou novou stranou smetou!?
---------------
Přijde mi, Šebesto, že jste fanaticky zadrhlý v komunismu a nic a nic jinýho nevidíte!
____­______­______­______­______­______
Jan Macharacek
@Richard Šebesta Ano.Taky kdo ho bere (Šlechta..) ,je stejný odpad.
Richard Šebesta
@Jan Macharacek Chtěl jsem Šlachtu volit ale Soukup mi vadí, no uvidíme do voleb chybí 13 měsíců.
jerryx
To pan Bartkovský je aspoň progresivistům věrný za každých okolností. Ale mohl by nám prozradit, kdo jej jmenoval šéfredaktorem.
Frank51482
@jerryx A není to jedno, kdo je v takovém plátku šéfem?
jerryx
@Frank51482 Čekal bych , že najdou chytrého darebáka.
King I
@jerryx Po tom je ti kulový. Ber nebo nech být.
jerryx
@King I Je to fakt, dřív jsem Reflex kupoval, po vyhození Stoniše už ne. A myslím, že nejsem jediný. Prostě je mi bývalého Reflexu líto. Jenže, když pracuješ pro jakoukoliv vládu, stranu nebo oligarchu, vždycky ta žurnalistika stojí za houby. Servilita a napadání oponentů jsou vždycky trapné. A ještě trapnější je ,si pak hrát na odvážné i nezávislé. Vždyť nadace , co oceňuje progresivistické fanatiky se jmenuje Open Society Foundantions , ačkoliv proti otevřené společnosti bojuje.
kosmos kosmos
@jerryx ty jsi takový progresivistický cocot 🤣pořád se navážíš do každého autora článku a sám umíš houuno 🤣👍
Avatar - epr3
epr3
@kosmos kosmos jerryx má alespoň názor, který umí formulovat, ty tady každému akorát uboze nadáváš, což docela vypovídá o tvém intelektu.
kosmos kosmos
@epr3 ty už ses probral ty ochl­asto?­🤣nas­tupu­ješ na směnu dezoši? 😀
bella.
@jerryx
Bingo ! 👍👍👍