Komentáře

Zpět na článek

Bartkovský: Všechny strany Jaromíra Soukupa. Bývalý televizní magnát a boxer se nyní kamarádí se Šlachtou

34 komentářů

Frank51482
Soukup je docela obyčejný zmetek. Nejdříve lezl do řiti Zemanovi a denně nadával na Kalouska, aby pak lezl do řiti Kalouskovi a nadával na Zemana. Soukup je typický odpad slušné společnosti a ani se nedivím, že skončil i se svými tlachy. Akorát jsem marně se těšil na další pořad "***ní se Soukupem".
Jan Macharacek
Soukup je vůlnarcibaz. To je známý kříženec (Járy Cimrmana). Vůla, narcisty a baziliška. Šlachtovi se hodí ideálně, je stejný. Mimobuněčná dvojčata. Jinak spolčení nebezpečných hlupců. Tfuj.
Richard Šebesta
Soukup je opravdu "postavička " dost pozoruhodná a pro mně pokud jde o politiku nedůvěryhodná. To co zde nastínil pan Bartkovský dokumentuje jeho charakter i co je zač.Jen dodám že takových politických turistů je u nás více. Dnes už většinou nikomu nejde o politickou myšlenku ale o dobře placené koryto a moc. Jouro­vá,Ze­man,Vil­dumet­zová a cela řada dalších vystřídala a jistě vystřídá nejednu politickou stranu. O Soukupovi jsem si udělal obrázek když pořádal na Barrandovu debaty s ožralou Zemanem. Servilnost a dopředu připravené dotazy, které nikdy nebyly kritické mi připomněly rozhovory s vysokými soudruhy za totáče. Jak by řekl pan Smoljak ve známe komedii Jáchyme hoď ho do stroje : Soukupa NEBRAT !
kosmos kosmos
@jerryx ty jsi takový progresivistický cocot 🤣pořád se navážíš do každého autora článku a sám umíš houuno 🤣👍
King I
@jerryx Po tom je ti kulový. Ber nebo nech být.
kosmos kosmos
@Richard Šebesta ty jsi primitiv dědku dezolátní 😄👍
King I
@bella. Dospělá osoba dostane od státu na bydlení 4860 Kč takže to z velké části platí majitel. Mně jsi tvrdila, že jsi vzdělaná . Jak to že to nevíš?
kosmos kosmos
@reproman je to samolibý narcis 👎ty jeho žvásty se nedaly polouchat když jsem tam někdy zabrousil.👎to jeho obecenstvo bylo styl krach Šebest a ostatní oslí 🤣👍
kosmos kosmos
@Saša Krach jsi normální oslík 🤣Soukup je namistrovaný tupec který místo placení dluhů raději kupoval mezonet ve véčku za x desítek milionů 👎😲takovou hloupost by neudělal stán­kař.­..na­machro­vany analfabet nic víc 🤣👍ty běž radit dezolátům a nedělej chytrého!
King I
@Richard Šebesta
A teď si to po sobě přečti
tempter
@Saša Krach Hlupec adoruje hlupce, jak symptomatické...
Avatar - epr3
epr3
@kosmos kosmos jerryx má alespoň názor, který umí formulovat, ty tady každému akorát uboze nadáváš, což docela vypovídá o tvém intelektu.
Richard Šebesta
@Richard Šebesta Soukup mi připomíná bývalou žurnalistku Janu Bobošíkovou. Ta se snažila taky velmi, dostat všude (senát­,hrad,­komu­nální politika i sněmovna) ale krom krátkého působení v europarlamentu kde se ale dostala spíše díky Vl.Železnému nikde neuspěla.
King I
@Saša Krach Ty už jsi solidně odtržená od reality.
King I
@Saša Krach co jsi to napsala? Že Soukup umí mluvit? 😄
reproman
@Saša Krach No, mluvit umí. Narozdíl třeba od Babiše. Jenomže obsah to nemá.
kosmos kosmos
@epr3 ty už ses probral ty ochl­asto?­🤣nas­tupu­ješ na směnu dezoši? 😀
jerryx
To pan Bartkovský je aspoň progresivistům věrný za každých okolností. Ale mohl by nám prozradit, kdo jej jmenoval šéfredaktorem.
MICHAL OUPICKY
Pan Soukup není boxer ale, bobs......er
bella.
@jerryx
Bingo ! 👍👍👍
bella.
@Richard Šebesta
Jana Bobošíková 👍👍👍 v své funkci EU měla i kancekář v Praze.A přísahám, že lidi přijímala a jednala.Vím o tom, byla jsem za ní 2 x a rozjela akci, že jsme pak byli spokojení.To takový Ruml, Nebo Filipiová, maskot na invalidním vozíku atd, nikdy !
Bobošíková novinařinu umí a je velmi dobrá a abyste nekoukali jen černobíle, bylo by dobré podívat se na youtube" Aby bylo jasno "
Rozhodně se podívejte.Třeba jak syn od Fialy k doktorskému titulu přišel, co Nerudová atd.A vězte:Jana Bobošíková si to nevymýšlí, ukazuje na kameru zdroje!
A Soukup, jak tady perlíte nešel po zisku až tak, když ty strany financoval.A moment! Jak krátké působení Bobošíkové v EU Parlamentu?Proč to zlehčujete !
Měla mandát a splnila ho.Nebo se Vám líbí , jak jiní dřepí ve funkcích 30 let a nehnou se? A s nimi se rovněž ale nic nehne!
A chápete vůbec, že když někdo chce změnu a ryje pod židle gaunerů z vlády, státních úředníků, že má těžkou pozici, protože ho kmotři i s tou novou stranou smetou!?
---------------
Přijde mi, Šebesto, že jste fanaticky zadrhlý v komunismu a nic a nic jinýho nevidíte!
____­______­______­______­______­______
bella.
@kosmos kosmos
Bylo mi jedním úředníkem řečeno, že ve Véčku ubytovali Ukrajince taky.Kdo to za ně platí ?
----------------------------------------------- ????????????????
bella.
@Saša Krach
Zatím nevydělala žádná strana, kterou sice obětavě, ale nijak jinak podpořil.
V svých politických pořadech měl často kiksy v svých názorech, že někdy člověl nevěděl, na čí straně vůbec je.
bella.
Pane Bartkovký,
odpustila bych si to s despektem " bývalý policista ."
Když už tak byl šéf a elitní policista a šlo mu často o krk.
--------------------------------------
Jestliže se někdo vzepře molochu těch kamarádských funkcí, které hýbou sněmovnou i senátem i Magistrátem, i radnicemi i kamarádskými policajty, i soudci .....pak je to obdivuhodné.
-------------------------------------
Šlachta něco dokázal a tady, kde je pořád volné " Íčko a spol. se to holt těžko ta spravedlnost a vina prokazuje.
----------------------------------------
Žel, nemyslím, že se Soukupem udělal dobrý tah.
Zaujal mě Soukup v svých poitických debatách a všimla jsem si, že jeho názory nejsou konzistentní, často je i servilně měnil a podlejzal a přijde mi, že se zapomněl v cestě svého života mezi seriózním mužem s kariérou a andro pauzou ovlivněným obdivovatelem blbých ženských kuriozit z šoubýzu, z nimiž akorát sklízí posměch..
Nevím, kam ho zařadit, důvěru tím pádem nemá a Šalchtu svými kecy může poškodit!

....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....
Richard Šebesta
@Saša Krach Souhlas. On,tepmter Kelner a další pravdolaskaři a zastánci jediné pravdy ví všechno "nejlépe ". Když bych se jich někdo zeptal na některé události 20.a 21.století budou mimo.Nebo budou lhát jako soudruzi za totáče nebo Fiala a Bureš jak příznačné.
Richard Šebesta
@Jan Macharacek Chtěl jsem Šlachtu volit ale Soukup mi vadí, no uvidíme do voleb chybí 13 měsíců.
Richard Šebesta
@tempter hlupec jsi sám. Nic žádná myšlenky jen dutá tempterová hlava. Pak se nelze divit,že neumí nic kloudného napsat jen nadávky ! Jedním slovem PRIMITIV.
Saša Krach
@tempter Jsi jen nasrán,,,,že si vás nevybral....
Saša Krach
@Jan Macharacek Ještě že máme chytré lidi ,,,např..ty . Hned každého po přečtení tvého příspěvku....Chytrý kluk.
Jan Macharacek
@Richard Šebesta Ano.Taky kdo ho bere (Šlechta..) ,je stejný odpad.
Saša Krach
Soukup, dělal co mohl,,,aby zachránil televizi a své postavení šéfa.
Docela jsem mu fandil, dělal vše možné i když to někdy bylo nemožné. Prachy ho dohnali. Ale zkusil to z prava a leva,,to se musi ocenit. V každém případě mluvit umí a pracovitý je.
Každá strana co ho získá ,,,,,jen vydělá. A pozor ,,,nenávist volby nevyhraje.😛
jerryx
@Frank51482 Čekal bych , že najdou chytrého darebáka.
jerryx
@King I Je to fakt, dřív jsem Reflex kupoval, po vyhození Stoniše už ne. A myslím, že nejsem jediný. Prostě je mi bývalého Reflexu líto. Jenže, když pracuješ pro jakoukoliv vládu, stranu nebo oligarchu, vždycky ta žurnalistika stojí za houby. Servilita a napadání oponentů jsou vždycky trapné. A ještě trapnější je ,si pak hrát na odvážné i nezávislé. Vždyť nadace , co oceňuje progresivistické fanatiky se jmenuje Open Society Foundantions , ačkoliv proti otevřené společnosti bojuje.
Frank51482
@jerryx A není to jedno, kdo je v takovém plátku šéfem?