Zpětné zrcátko

Zpět na článek

Vladimír Mertlík: Do Česka přišla velká voda a krysy vylézají ven

42 komentářů

Miroslav Rys
@Frank51482 Bureš si koupil maximálně 32 gigovou flashku. Pak si ji strčil do ucha, doufaje, že bude chytřejší. Neprovedlo se. Zůstal trotlem, všech trotlů králem 😀😀
Miroslav Rys
@Frank51482 Zalez, krysoide. Škoda, že ses ve své tuposti neprocházel podél Opavy 😀😀
Miroslav Rys
Viděl bych to spíš výběrovsky: Krysy už sou tady!
Zrovna tady se vždycky hemží jako o závod...
Jan Macharacek
Uvedené případy blábolících blbounů nejapných (na rozdíl od těchto ptáků v lidské podobě ještě nevymřeli)jsou horší než rabování, zasáhnou totiž mnohokrát více lidí.
Jan Macharacek
@Frank51482 Potrefená krysa se ozvala. Tfuj, Františku.
Frank51482
Krysa jménem Mertlík už vylezla dávno. Mimochodem neinformovala občany vláda, ale hydrometeorologický ústav prostřednictvím médií. A to díky tomu, že jim minulá vláda zakoupila super počítač. To ale kdejaký brusič kovů fakt nemůže nikdy pochopit. A také vylezl nejprolhanější premiér ve střední Evropě Nutella s kulizrakem a černo***níkem. Je před volbami, tak se budou snažit získat nějaké ty hlasy navíc. Je otázkou, jestli jim na to ovčané zase skočí.
Josef Šátava
Krysy vylézají. Mertlík je hlavní krysák.
Uživatel_5864729
@Patrik Beranek Táhni do russka dezoláte. Pokud umíš číst, vláda jedná o povodňových dluhopisech. Ale to by jsi pak neměl na koho nadávat.
Uživatel_5864729
@Richard Zeman Jste normální? Jak může být vláda připravena, X let dopředu na povodně?
Jan Macharacek
@Miroslav Rys To jsou AK,automatické krysy. Asi to ani nečtou,třeba umí jen kliknout na pokyn Velkého bratra.
pablo41
@Frank51482 Potvrzujete to co tady píšu a ani si to neuvědomujete, Franku.
pablo41
Franku s nějakým číslem, u toho Bureše by se Vám dařilo lépe než u těch , které jste se snažil jmenovat. A když ne u něho, tak Okamura je pro Vás jak stvořený.
Uživatel_5864729
@Frank51482 Vláďa nesupluje meteorologický ústav. Minulá vláda, Bureš, nic čhmú nekoupila. Pokud ano, jistě sem dáte odkaz.. Jinak jste jen nenávistný tlučhuba.
Pavel Nyklíček
Tak pravdou je, že Babiš si mohl získat PR, pokud by opravdu někde pomohl....
Pomoci je třeba a nevypadá to, že právě on a jeho skupina něco vytvořila a lidem pomohla.
Babiš žije, jak říkal nedávno v televizi jen z poslaneckého platu a ten dává samoživitelkám, takže sám má málo a za poslední rok špatnou obchodní strategií přišel o 50 miliard!
Problém je že dalších 50 miliard dluží u 35 bank včetně ruské a čínské a nezbývá než se dostat opét k vedení státu a ten podojit.
Nic jiného si nepřeje protože jeho věk už příliš možnosti naskýtá a nechce zemřít s pocitem, že život promarnil....
Pomocí by ale i tak mohl právě nyní.
martin simunek
@Frank51482
Ty si to plivnutí prostě nemůžeš odpustit, co? Ale aspoň víme, na čem jsme.
Frank51482
@Miroslav Rys Zase jsi čučel do zrcadla ostrovide?
Baboon
Ono těch lidí "s hlavou zastrčenou někam" je víc. Otázkou je zda se jejich ostrakizováním nedopouštíme diskriminování osob s mentální retardací. Horší je, že mezi ně patříte, krom dalších 'takynovinářů', i Vy, pane Vladimíre Mertlíku. Vy si nikdy neodpustíte kopnout do členů ANO, byť pototknete, že nic neudělali špatně. To už není retardace, ale těžká zavilost. Na to se dá říct jen: "Jistě soudruhu redaktore, čest práci, ale ne té Vaší.", protože podobně flusali po oponentech angažovaní svazáci a komunisté.
Patrik Beranek
Mertlíku málokdo je tak žlučovitý jako ty. Jsi prostě žumpa a jako vždy jsi nezklamal 🤮
Michal Káčerek
@Josef Šátava Přesně tak. On musí být neuvěřitelně zakomplexovaný jedinec. Schválně nepíši člověk!!!
Richard Zeman
A zase snůška provládních exkrementů. Až bych se vyzvrátil z podoby. Vychvalování vlády jak byla připravená. A jaká je finanční připravenost vlády na nenadálé katastrofické události? Kolik má na to připraveno peněz? Nic! Nanejvýš jednu miliardu, protože 124 miliard na podporu úkáček má, ale pro svoje lidi nehne prstem. A za tohle jí Češi platí daně!
Pavel Vlček
Krysy = Rattus rattus byly vytlačeny a přečísleny Potkany = Rattus norvegicus !!! Stejně nebo podobně jako Lidi = Homo sapiens sapiens prý moudří moudří vytlačili a vyhiubilii po meči Ty samce = muže Neandertálce = Homo sapiens neanderthalensis !!! -Byl to tedy totiž vlastně jaksi První Holokaust v dějinách rodu Homo !!! -Totiž vlastně tedy jaksi samice = některé empatické půvabnéjší chytřejší mladší ženy = neandertálky zneužili a znásilnili "Ti pravěcí starověcí sumerští, chetitští, mezopotámští, babylonštíí, perští, řečtí, římští, indoevropští bílí muži = tzv. Běloši", -a tak máme dnes asi plusmínus 5 % neandertálských genů po přeslici ... -Ale: Nikomu Ani Muk !!! -Sdílejte, než to smažou Ti Globální Korporátní Fašističtí Hodnotoví Progresivní Liberální DemoKraturníci - Great Reset - Green Deal - Gender LGBTQIA+NSDAP !!! -Pravda se musí Lidem - prý moudrým říkat !!! -"A o tom to je" !!!
martin simunek
@Frank51482
Myslel evidentně tebe!
eva27
@Miroslav Rys Vypadá to, že se tu usadily a pokud spí, tak taky tady.
Václav Vojvodík
@Baboon Pane pokud takový příspěvek dáte i na facbook hnutí ANO a vztáhnete to na ně stejně, jako na pana Mertlíka, tak vám opravdu budu věřit, že jste ta slova myslel vážně. Jinak je to jen snůška keců.
Stanislav Geršl
před volbamy se to dalo čekat.
Miloslav Podhola
Musím konstatovat,že při čtení a psaní příspěvků jsem se dost pobavil, zvláště nad příspěvky těch, kteří jiným nadávají.
Jsou to stále ti samí, kteří nic jiného neumí.
Miloslav Podhola
@Richard Šebesta
Neznám politika, který by nelhal.
Přiměřeně lhaní a sliby, jsou součástí politiky na celém světě. Lhát občanům stále, když jste vláda, to je neúnosné, zvláště, je li to doplněno samochválou.
Vzpomenete na to, až Fiala vyleze na obrazovku tv.
Miloslav Podhola
@Miroslav Rys
Přísloví praví: "Podle sebe, soudim tebe."
Tak si přečti cos napsal a pochopíš.
Miloslav Podhola
@Josef Šátava
Je nezbytné nalézti krysaře, který vyvede Mertlíka z Reflexu. Snad vezme s sebou i ostatní zadolezce!
Miloslav Podhola
@Uživatel_5864729
Na povodně se připravovaly, svými investicemi a počiny předchozí vlády, Fialová vláda přišla k hotovému. Zachránila ji výborná právě meteorologů, hasičů a místních samospráv.
Jako vždy, přisvojili si cizí peří a Mertlík jim to bašti!
Ó, ten se má!!!
Miloslav Podhola
@Miloslav Podhola Mertlik může používat slovo idiot, přispěvatel nikoliv?
Demokracie v pojetí Reflexu!
Miloslav Podhola
V článku píše Mertlik o ***ch, nezapomněl se přidat.
Petr Šklebený
Co mohlo vzniknout podnětných myšlenek, co géniů se mohlo po zkvašených šlupkách vína a cukru zrodit. ... úžasná věta, zvláště při vzpomínce kolik jich autor dokázal zkonzumovat osobně...byly časy kdy mne reflex docela bavil ale poslední dobou je nepoužitelný ani k zabalení ryby s hranolky.
Uživatel_576949
Nejhloupější článek v těchto kritických dnech. Rádoby novinář Mertlík zřejmě neví, že rozvodněná řeka stále teče a tam, kde bylo v sobotu bezpečno v neděli voda strhávala domy. Takže prevence a opatření rušit akce bylo na místě.Ale proč si nekopnout, nějaký Jidášův groš navíc za odměnu přijde vhod, že?
Patrik Beranek
@Jan Macharacek to vy tu jste dle jednotného projevu loutky současného režimu. Fialovej hnus je evidentně nakazlivejsi než-li nějaký covid.
Patrik Beranek
@Miroslav Rys tvrdí ta pěkně vypasená co by ráda byla šelmou 😂
Patrik Beranek
@martin simunek to my naštěstí víme na čem s tebou jsme dutohlave 😂
Patrik Beranek
@Miroslav Rys jsi stejný duševní mrzák jako to hovado Mertlíků a bez p. Babiše by jsi neměl co napsat ty exkremente
Patrik Beranek
@Richard Zeman no a to nám ještě vymyslí povodňové daně jelikož je Ukrajina velice drahým koníčkem který je nad zájmy občanů ČR... Mertlík patří ke zdi i se svojí milovanou vládou.
Pavel Vlček
-Je to házení perel sviním !!! Blahoslavení Chudí, neboť jejich je Království Nebeské !!! Prekariáti všech zemí, spojte se !!! -My nemůžeme ani naznačovat !!! -Čím hůř, tím líp !!! -Než takový Mír, to radějii Válku !!! -Mír do příští Války !!! Mene, mene, tekel, ufarsin !!!
Richard Šebesta
@Miroslav Rys Ty zalez do lesa !
Richard Šebesta
@Frank51482 Budu oponovat Fiala nebo Bureš ve lhaní si mohou podat ruce ! Jeden za 18 a druhý za 20-2. Asi tak