Komentáře

Zpět na článek

Česká dezinfoscéna má žně. Po covidu a válce na Ukrajině šíří konspirace kolem povodňové kalamity

17 komentářů

Pavel Nyklíček
Taky jsem slyšel, že se Babiš utopil, kdyz vezl koblihe proti proudu, ale bohužel se to nepotvrdilo....
Měl strach, že zas budou létat vajíčka a tak se svou ochrankou seděl na pumpě s bagetou.
Už to není žádný mladík...
jerryx
Za covidu byl Reflex jedním z mála médií, kteří poskytli prostor i těm, co nechtěli jen strašit, dělat kariéru nebo na tom vydělat. Mýtus o popíračích covidu šířili ti, co měli plné sklady roušek a hlavně testů a potřebovali to prodat. Ale co se týká lockdownů a zavírání škol, měl vždycky poslední slovo Babiš. Jelikož bez Okamury neměl většinu, odhlasoval to vždycky s pomocí pětikoalice. Pan Sezemský nám tedy přiznává, že poslouchal Babiše na slovo, nepil kávu z kelímku a v 9 hodin večer byl doma. Jistě tím zachránil hodně životů.
Asatin
Neni co dodat.Takze diky.
Petr V.
Lépe to vystihnout nešlo. Díky za článek.
Avatar - fero52
fero52
Nejvíce vykřikují opět chytráci, kteří kritizovali výdaje na armádu i nákup vrtulníků a terénních náklaďáků, ... a hlavně ženisté (potažmo vojáci) by asi těžko zabránili záplavám, však voda nejednou brala s sebou i hasičská vozidla, zatímco nejužitečnější budou při odstraňování jejich následků ... větší problém byl neukázněnost samotných obyvatel, jejichž přemlouváním a nucením k evakuaci ztráceli záchranáři čas a energii, nemluvě o tom, že snad polovina poničených baráků stojí v rizikových oblastech ohrožených každou větší povodní! Buďte rádi, že záchranné operace neřídil Babiš a že ta tlustá účetní z Brna nerozfofrovala státní pokladnu kvůli zvýšení obliby anonistické vlády u lidových mas.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@fero52
přesně. A to PODSTATNÉ, Jakákoliv státní pomoc, opakuji JAKÁKOLIV STÁTNÍ POMOC musí jít tam, kde nehrozí ani tisíciletá voda. Takže pokud chce obec opravit školu nebo kulturní dům, který je u řeky, ať si to opraví ze svého. Podobná povodeň může přijít klidně za rok, připravujme se na to, že budeme muset revidovat pojmy jako stoletá voda, budou se muset předělat povodňové plány atd. Investovat do suchých poldrů, hrází atd. Ne do oprav staveb v záplavovém území. Sentiment musí stranou, jinak budeme jen dokola platit škody a sledovat zničené obyvatelstvo... Tam, kde už investovali do hrází či poldrů, tam povodně zvládli o řád lépe. A soustředil bych se právě na ty poldry, na rozdíl od přehrad je to relativně levné a není to žádný velký zásah do krajiny... A navíc to dá práci místním stavebním firmám, spoustu terénních úprav mohou dělat i nekvalifikovaní lidé bez práce. Win-win-win strategie. Navíc na to jsou i značné peníze z fondů EU...
Radek Kocvelda
@fero52 a já vám povím jeden příklad.Pracuji pro gasnet poruchová služba ,tři dny jsme zajišťovali úniky na síti.Kde byla voda,byl jsem přívázaný na laně od kolegů. Žádná technika .Po třech dnech odpadla voda.Začala najíždet technika od místních firem.Hasiči jen čerpali vodu.A čtvrtý den přijeli policisté až někde z Čech.A jejich úkolem bylo,rozdávali letáky ani nevím co tam bylo.Chodili jak gestapo.A já dělal do tmy holýma rukama.Špinavej a mokrej. Do dneška žádná pomoc od státu. Jen místní hasičské orga­niza­ce.Br­anti­ce,Zá­tor lehly.Myslím že nikdo nepůjde volit.Asi tak
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Srandovní je, že od kandidáta Stačilo Skalického se včera distancovala i bolševička Konečná...))) To je asi nejvíc... U Lukáše Pollerta je to komplikované, On nikdy nebyl "normální", ale dokud to bylo na úrovni sportovce, bylo to O.K. a bylo mi to i sympatické, pohrdal medailemi, víc ho zajímal sportovní výkon jako takový. Dnes se stal regulérně dezolátem se vším, co si lze pod tímto pojmem představit. A kdo si myslí, že přeháním, ať se podívá na Twitter, kde je pan doktor mimořádně aktivní. Až si říkám, kdy se věnuje své práci anesteziologa, neřkuli svým šesti dětem. S trochou nadsázky bych napsal, že Pollert je nejvzdělanější blbec u nás...
P.S. Nicméně pořád ho beru jako člověka, který něco dokázal...)))
Radek Kocvelda
@Uživatel_5734171 ty jdi hroznej ***
jerryx
@Uživatel_5734171 Já mám takový pocit, že pan kolega Pollert na rozdíl od pana Sezemského dělá náročnou a užitečnou práci a je přitom tak trochu originál. Má na to snad právo a pak taky nemá rozhodovací pravomoc. Že na úřadu vlády působí nenávistná fanatička Šimáčková - Laurenčíková , o tom se v Reflexu nedočtete. A ani o tom náměstku na ministerstvu školství, který chtěl učit děti, že jsou i názory, že je víc pohlaví. A povolební projev Ursuly byl přehlídkou neskutečných nesmyslů a dezinformací, které nás ovšem budou stát miliardy.
Frank51482
A ta patologická sedlina je hlavně ve Strakovce a redakci Reflexu. O tom žádná. Jestli je někdo dezinformátor, tak v prvé řadě je to tato zločinecká vláda a její poskoci Reflex nevyjímaje.
jank48
@Frank51482
Souhlasím s Vámi - arogance těchto pseudonovinářů překonává i některé hvězdy normalizačních 70. a 80. let. Svým lokajským jazykem připomínají někdejší protektorátní kolaboranty: Nenávist a pohrdání lidmi z nich jen kape. Podle všeho jsou ovšem věrným zrcadlem určité části české společnosti.
Spisovatel Zikmund Winter o nich kdysi napsal:
👉"To už tak naše povaha, naši přemnozí, když dostanou se k moci, bývají hrubě přísní a zlí, míní tím zachovati se a líbeznou vyšší vůli naplniti."👈
Miroslav Rys
@jank48 My tu máme protektorát, tatrmane?? Ten máte vy kebulích. Protektorát blbosti 😀
jank48
@Miroslav Rys
Dokážete jen urážet ? O slušnosti patrně nemáte ponětí.
Ladislav Soukup
@jank48 Když ono o paranoidně konspiračních pacientech vašeho kalibru se nedá mluvit s respektem. Patříte do blázince na uzavřené oddělení.
A hlavně, že z vašich oblíbených novinářů a politiků nenávist a pohrdání nekape.
10fkk
@Frank51482 poznal ses?
Uživatel_5850027
@Frank51482 A o čem šíří tato vláda dezinformace?