Divoký kačer
Zpět na článek
Babiš žádá opakování povodní. Kraj, kde vládne hejtman za ANO dopadl nejhůře. Chce rovné podmínky
12 komentářů
Magi
8
kANOisti všech krajů spláchněte se
Přejít do diskuze
Pavel Nyklíček
Je úžasné, jak na všech billboardech v republice kandiduje na stovky postů jen Svatá trojice. 👌
Alena, Havlíček a Bábiš.
Volič musí být zmaten.
V době bývalé vládl Havlíček na několika ministerstvech najednou, ale teď se fakt všichni pochlapili.
Pomoc postiženým se nekonala ale do domovů důchodců a na LDN-kách kolovaly sušenky s logem hnutí.
Ten starej barbar se mi fakt hnusí.
Vyhrál jedny volby za své kariéry ale 4 v řadě prohrál.
Není divu,.když Bábiše u každých voleb 70% občanů nevolí.
Mají důvod.
Alena, Havlíček a Bábiš.
Volič musí být zmaten.
V době bývalé vládl Havlíček na několika ministerstvech najednou, ale teď se fakt všichni pochlapili.
Pomoc postiženým se nekonala ale do domovů důchodců a na LDN-kách kolovaly sušenky s logem hnutí.
Ten starej barbar se mi fakt hnusí.
Vyhrál jedny volby za své kariéry ale 4 v řadě prohrál.
Není divu,.když Bábiše u každých voleb 70% občanů nevolí.
Mají důvod.
Uživatel_5734171
On je to Kačer (a tentokrát dobrý), ale on takhle kuní ksicht skutečně přemýšlí. Pro něho je celá politika jen marketing a vítězství ve volbách mu slouží k ochraně jeho byznysových zájmů. Jeho momentální problém je, že se mu rozpadl marketingový tým v čele s Márou Prchalem či Tunde Barthou a řídí to tam postpubertální zrzavé jelito, které Andrej píchá. A na tom marketingu je to znát, ale jelito je zjevně zatím nevyhoditelné, i když dělá začátečnické chyby typu neohlídání si internetové domény kampaně...)))
kosmos kosmos
Myslel jsem že tady budou dezoláti a koblihy excelovat a oni jsou zatím zlomení kačerem 😲-ubožáci 🤣👍
Jaroslav Lindner
Obsah a smysl Babišových citátů sedí, jen ta čeština a slovosled ... Autor si dal mnoho práce s jejich překladem.
kosmos kosmos
@Milan Karasek zakroužkuj a okroužkuj estébakovi a pak budeš mít zaručeně houuno 🤣👍
kosmos kosmos
@Uživatel_5734171 když vidím estébana tlustou hloupou zaklekávačku nebo Babišovského tak přepínám ihned 👎to fakt nemusím 😲
Saša Krach
Nemáme na Babiše sílu...ani chytrost...tak si z něho budem dělat srandu...
A hlupáci se radují..
😂😂
A hlupáci se radují..
😂😂
Milan Karasek
No ještě jsem nikde nezaregistroval instruktažni video od vaši Danuše Nerudově jak máte zakroužkovat vaše volební lístky tak doufám že to nepodelate.