Komentáře
Přihlásit pro přidání komentáře
meretka
Pana Paroubka sleduji již několik let, především vývoj jeho osobnosti, jeho chování, komunikaci s okolím a reakce na ně. Jako člověk, který celý život pracuje s lidmi (personalista), musím konstatovat, že nic tak hrozného jsem dosud neviděla (a to sleduji všechny významnější politiky). Nebudu se pouštět do rozsáhlejšího rozboru, to nemá cenu. Je mi líto všech, kteří mu naletěli. A vyjadřuji upřímnou soustrast těm, kteří tuto lidskou zrůdu považují za slušného člověka. Takovým už není pomoci.
Naopak mi vůbec není líto jeho soukmenovců, kteří nevědí, co s ním dělat. Ještě, že jsou tak neschopní. S Paroubkovým stigmatem se ČSSD při současné kvalitě personálního obsazení nemůže vyrovnat. Ale ani této strany mi není líto.
Nejvíce jako člověk i odborník lituji jeho manželku - je mi zle z toho, co z ní udělal. To je opravdu zločin...........
Ten článek mě opravdu pobavil. Je velmi trefný a vtipný. Gratuluji autorovi. Dokázal přesně vystihnout to, jak se věci skutečně mají.
Ale je mi z této pravdy opravdu velmi, velmi smutno.............A poznámka - nejsem a nikdy jsem nebyla členkou žádné politické strany...............jen pečlivě pozoruji a hodnotím osobnosti naší politiky, rozebírám jejich chování a rétoriku, učím se na nich a hlavně se na nich dobře bavím (mám několikaleté zkušenosti z působení ve veřejné správě, takže dokážu více rozklíčovat věci, které jsou "pod povrchem".........to jen na vysvětlenou pro případné další diskutéry, kteří by mě chtěli napadat....
meretka
Naopak mi vůbec není líto jeho soukmenovců, kteří nevědí, co s ním dělat. Ještě, že jsou tak neschopní. S Paroubkovým stigmatem se ČSSD při současné kvalitě personálního obsazení nemůže vyrovnat. Ale ani této strany mi není líto.
Nejvíce jako člověk i odborník lituji jeho manželku - je mi zle z toho, co z ní udělal. To je opravdu zločin...........
Ten článek mě opravdu pobavil. Je velmi trefný a vtipný. Gratuluji autorovi. Dokázal přesně vystihnout to, jak se věci skutečně mají.
Ale je mi z této pravdy opravdu velmi, velmi smutno.............A poznámka - nejsem a nikdy jsem nebyla členkou žádné politické strany...............jen pečlivě pozoruji a hodnotím osobnosti naší politiky, rozebírám jejich chování a rétoriku, učím se na nich a hlavně se na nich dobře bavím (mám několikaleté zkušenosti z působení ve veřejné správě, takže dokážu více rozklíčovat věci, které jsou "pod povrchem".........to jen na vysvětlenou pro případné další diskutéry, kteří by mě chtěli napadat....
meretka
vrkal
Nevzpomínám si že by někomu blížil. Vždy to bylo naopak, Někdy jednal neadekvátně, ale v jeho situaci by tak jednala většina, a ješě hůře. Jako silný politický protivník, stál ODS hezkých pár milionů aby byl odstaven. Utočili na něho od cucáků až po renomované politiky. ČSSD vel dobře, ale bohužel narazil na Bendu a nablblého Foldynu a to ho položilo. Prostě měl pech. Je to slušný člověk.
No, a kdo z nás to má?
A máš, langrostapáckej mamrde? Nemáš. Leda v palici nasráno. Tvý psiskovodci z prpagandistický divize ODSS zamíchaný mezi pislky nadhodili kdysi otázku, zda Paroubek nemůže být zruinován rozvodem natolik, že byde snadno podplatitelný. každj by se na takvoý provokanty z řad špinavý lůzy z jaký vzlínáte vysral, ale on je pozval a ukázal jm, že není chudák, za jakýho ho začali účelově vydávat. Tam vznikla ta věta, která je měla uspokojit a a ne aby z ní udělali po vytržení z kontextu samoatatně žijící lumpárnu! Tak držte svý zločinný ryčící prasečí rypáky, *** Langrovy pacholci ...
Jyrka je v podstatě deprivant,
který ublížil už mnoha lidem (včetně svojí první ženy,) a mnoha lidem lhal do očí. To vše v zájmu svojí kariéry a touhy po moci.
Těžce ublížil i ČSSD. Za jeho působení všichni staří členové, kteří se zaloužili o obnovu strany, ji raději opustili.... Udělal z ČSSD extrémě levicovou partaj, takže přitáhl pouze lumpenproletariát, a solidní voliči ji opustili.
Dnes je z něj "fádní frajer", nezajímavá figurka, politická mrtvola.
Teď se chystá pohřbít další stranu, nyní skomírající, kdysi silnou, stranu s dlouhou tradicí.......