Komentáře

Zpět na článek

Schillerová a Havlíček propásli příležitost mlčet. Vládní marketing předvádělo především hnutí ANO

24 komentářů

Saša Krach
Krásné foto.
.Bude to určitě dobrý vládní tandem....už brzy.😁
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Pozorně jsem sledoval chování politiků během povodní a v době krátce po nich, respektive po jejich akutní fázi, protože na mnoha místech ještě neskončily. Politici ANO v podstatě zmizeli z veřejného prostoru minulý pátek. Jindy velmi aktivní na sociálních sítích se na 4 dny úplně odmlčeli. Evidentně nevěděli, zda mají jet hnojomety, nebo držet pysk. Protože vláda udělala v podstatě všechno správně. Voda opadla a první, co udělala Schillerová, byla naprosto skandální tisková konference, kdy řekla, že lidé v postižených oblastech mají tu smůlu, že je povodně zastihly za dob současné vlády. To je opravdu neskutečná podpásovka. A hned spustili kanonádu, že vláda není schopna lidem pomoci. A Bureš se Schillerovou a Havlíčkem vykřikují, že když vládli oni, pomohli lidem po tornádu už pátý den!!! Ty woe, ta pomoc byla tehdy 200 milionů, to je proti současným škodám nula. Zasaženo bylo tehdy pět vesnic, to je také nula. A to tehdy chtěla Schillerová krátit státní pomoc o peníze, co ti postižení dostali od charity. Že jim huba neupadne. Fiala včera vyjednal v EU pomoc ve výši 50 miliard korun, které nebudou navázány na žádné kofinancování. Což je v podstatě polovina odhadovaných škod.Stát přidá 30 mld. něco pokryjí pojistky, něco obce, kraje a dary. jinými slovy, škody jsou pokryty ze sta procent. A reakce ANO? Bureš dnes řekl, že kdyby vládl on, tak by řekl:"Uršulo, dalas mi špatné portfolio, dej mi deset miliard euro"... Ty woe, chce snad někdo jasnější důkaz, co je to za zmetky?
Saša Krach
@Uživatel_5734171 Fiala nic nevyjednal...
Fiala dostal...😝 Ani komisaře nevyjednal.
.😂
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@Saša Krach
mě zajímají FAKTA, ne dojmy a hesla. A faktem je, že máme z peněz EU pokryty škody z poloviny. Teď je jen na nás, aby ty peníze šly správným směrem a nepromrhaly se na kraviny. A protože o tom do značné míry budou rozhodovat samosprávy, je to na každém z nás. Když si zvolíme hochštaplery a šmejdy, nemůžeme se pak divit, že dopadneme jako v některých postižených obcích ve Slezsku. Nechápu lidi, co nechodí k volbám a pak kňučí, jak je všechno špatně...
Saša Krach
@Uživatel_5734171 Ano...s tím se dá souhlasit.
Asatin
Babis Silerova Havlicek ,to jsou putinovi poutnici na pousti,no a voda dosla..
Věra Heidlerová
Svatá Trojice Babiš, Šilerová, Havlíček je při svých vystoupeních velmi trapná. Upozorňuje na chyby, jichž se běžně dopouštělo ANO při svém vládnutí, rozdává královské rady, co samo nedělalo, slůvkem nenaznačí a neomluví se za svá velká pochybení. Do popředí nastrkuje opotřebené figury (Brabec), které -majíce aspoň špetku cti v těle - by dávno odstoupily z funkcí, nebo už bručely v chládku. Brabec zcela určitě za Bečvu. Byla bych zvědavá, jak by se oni vypořádávali se světovou krizí a povodňovou kalamitou a nedodělky, které zůstaly po jejich vládnutí. Kde je slib ANO, že bude opozicí konstruktivní???
A další sliby? Lži.
Avatar - našinec
našinec
@Věra Heidlerová Ono to platí i obráceně. 5ti koalice jinak mluvila v opozici a jinak jakmile se dostala k moci. Na druhou stranu, krajské volby by měly být vyjádřením spokojenosti či nespokojenosti s politiky reprezentující kraj, ne stát.
Saša Krach
@Věra Heidlerová A pak jste se probudila a zjistila že za skoro 40 let se mele stále to samé a hlupáky to neustále bere.
Chytří si poslechnou Nohavicu a vědí své...😂😂😝
Avatar - našinec
našinec
Je pravdou, že propaganda u každé strany, hnutí či koalice fungovala trochu jinak. S ohledem na "úspěchy vlády" většinou subjekty s vládní příchutí pomoc čelních představitelů si nepřály, zatímco u některých opozičních subjektů ta podpora čelních představitelů byla zřejmě vítaná nebo i vnucená.
kosmos kosmos
Zaklekavací tupé mastné selátko a Karel Havlíček Babišovský -vystavni kousky 🤣👍
Avatar - Anton Augustin
Anton Augustin
@kosmos kosmos Infantilní hochu, podle výraziva navštěvuješ ještě základku.
kosmos kosmos
@Anton Augustin ty jsi podle jména i příjmení infantilní dědek 👎 ty už se myšlením vracíš na zakladku 👎už máš opatrovníka?🤣👍
Avatar - Anton Augustin
Anton Augustin
@kosmos kosmos Neboj, ještě několik voleb ti budu tvořit budoucnost, snad dostaneš věkem rozum.
kosmos kosmos
@Anton Augustinty určitě 🤣👍 buď rád že máš takový důchod za to houuno co jsi celý život dělal 👎
Michal Kelner
@kosmos kosmos zaklekávací tupé mastné selátko?
Naprosto výstižné a pravdivé pojmenování té anomálie s pávem
Saša Krach
Hezká fotka....Jeden znich bude brzy premiér...😁😝
Filip Nedbalek
@Saša Krach Jdi do ***e, Sašo! Vždy, když tady něco vypotíš, mám chuť ti dát přes držku!💩
kosmos kosmos
@Filip Nedbalek to by tě vyšlo hodně draho takového zbytečného mrzáka 🤣🤣🤣
Saša Krach
@kosmos kosmos Budeme mít dobrého...brou..
Premiéra
kosmos kosmos
@Saša Krach ty jsi dobrá brzda 🤣🤣🤣 takové diváky Esteban potřebuje 😄👍
pablo41
Buďme rádi, že žvaní jen Babiš, Havlíček, Schillerová a někdy i Juchelka s tím malým, ani si nemůžu vzpomenout.
Věra Heidlerová
@pablo41
Nacher s napoleonským komplexem.
kosmos kosmos
@pablo41 skrček nacher mi utkvěl v paměti jak horoval za rozprášení trapné smlouvy Praha -peking... skrček ani neví která bije 😲👎