Blondýna v Arábii

Zpět na článek

Emirátský „hantec“ aneb Tyhle věty se vám při cestě na dovolenou budou určitě hodit

7 komentářů

marcelkath
Barracuda je teď velkoobchod s levnějším alkoholem? No, já jsem v Dubaji žila 2008-2015 a v té době to byl normální obchod prodávajíci alkohol, kde jste koupila cokoliv od levného piva po nejdražší šampaňské nebo koňak. Tak časy se asi mění 😉
Uživatel_5862898
Proč musím čekat čtrnáct dlouhých dní na váš sloupek. Blanko houšť a větší kapky. Ste skvělá!!!!
Robert of Prague
Blanko, zdravim ze Skalistych. Obcas tve ruminiscence ctu a mam nekdy dojem, ze jsi intellectual light-weight. Ovsem arabsky hantec se ti povedl. Umim nekolik EU jazyku a dialekty, l'argot i hantec jsou mou specialitou. Dovoluji si tvrdit, ze jsem byl asi urcite jedinym Prazakem, ktery umel plynne pisarecky hantec. Virtuoz kytarista ze Statlu nad tim v Bernu valil ocka. Leta to byl betalny kemo.
Mas odvahu tam zit. Jsem geolog a 1982 jsem mel moznost odjet z Curychu do Saudi za 250 tacu $$ rocne. Odmitl jsem kvuli vseobecne primitivnosti muslimu vuci zenam. Obzvlaste v EU. Vyprsil jsem na Z do Emeriky, vydelaval jen 1/2, ale jsem tu doma.
Na Z strane hor byva take ~40 st, ale letos jen 3 tydny. Zato je tu v zime nadherny suchy 'sampansky' prasan jako paperi. Nevim, zda jsi ski-bunny; pokud je fotka u clanku tvoje soucasna, mohla bys byt. Pobav se: youtu­.be/2v­dhG0m6­lEo
Skoda, ze arabske sprochy zde nejdou pouzit. Nejenom v NYC se pouziva Yiddish, e.g., schmuck, schmooze, shtick a bubkes (bobkis). Jestlipak poznas puvod posledniho vyrazu? ;-)
ultimathule
@Robert of Prague
Z kerýže to seš galaxie? Mírně to připomíná lidštinu, ale jenom okrajově.
Uživatel_5411904
Budu používat. Znala jsem jen Habibi.😁
Jana Anastasie Prachařová
V klidu paní Solařová, jste báječná a vtipná.
Uživatel_5858283
@Uživatel_5697006 Ano