Komentáře
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeVladimír Mertlík: Politické debaty jako fotbal? Aleně Schillerové by poločasová přestávka prospěla
25 komentářů
Michal Bednárek
2
Alena je naprosto tupé zvířátko, které papouškuje velemyšlenky svého vůdce. Nad něktrými jejímy výroky nelze než kroutit hlavou. Ale ovcím je to jedno, neb stejně nechápou.
Jan Macharacek
Přesné, srandovní. Díky.
King I
Jerry, ten tvůj stoniš, co ho odsud vyhodili, má svůj vlastní server i s komentáři. Nerozumím tomu, proč jsi ještě tady a bezmocně se snažíš Reflex předělat. Nebylo by pro tebe lepší, kdybys odešel?
@King I Aha, tak Reflex už je jen pro progresivisty. Tak teď těžká otázka, proč tedy Reflex existuje, když je ve všem jasno a proč ho číst, když všichni jeho čtenáři mají stejný názor? Není to ztráta času? Dříve Reflex pravdu hledal, ale to neměl tak geniální redaktory.
King I
Polovina Twitteru je sbírka nejdebilnějších proruských košťat
@King I Debilní jsi sám nejvíce ty ! Každý kdo má jiný názor než ty je proruský ? Vyvedu tě z omylu já jsem pročeský. Ale nevím co jsi ty ? Ale kdybych uvažoval jako ty nazval bych tě prounijním a pronatovským koštětem.
Pavel Nyklíček
Předně ANO nemá lidi!
Předchozí vláda to jasně dokazovala na postech ministrů. Jeden zastával 2 ministerstva na dalším se točili čtyřikrát nekvalitní lídři.
To co v ANO ještě do nedávná bylo slušného, to odešlo a zbyl jeden Havlíček z billboardů, jedna mastná Alena, v kanceláři ji říkali špína a jeden starý Bábiš co má svých starostí dost a vést stát už nezvládne.
Předchozí vláda to jasně dokazovala na postech ministrů. Jeden zastával 2 ministerstva na dalším se točili čtyřikrát nekvalitní lídři.
To co v ANO ještě do nedávná bylo slušného, to odešlo a zbyl jeden Havlíček z billboardů, jedna mastná Alena, v kanceláři ji říkali špína a jeden starý Bábiš co má svých starostí dost a vést stát už nezvládne.
jerryx
Jeden diskutující napsal někde fór roku : můžeme si prý vybrat z 5 koaličních stran. Ono ten Západ vylepšil vládu jedné strany tak , že stran je víc, všechny jsou vlastně stejné ,ale je víc míst pro předsedy a místopředsedy a papaláši se tak nehádají. Neříkám, že opoziční ANO není hrozné. Je a další opozice je ještě horší. Ale když Fiala dělá šaška Ursule a Pirátům, pak voliče ODS nezastupuje nikdo. A Fiala řekl, že je s Piráty na jedné lodi a Brusel se změnil. Pan Mertlík by nám měl popsat , jak by vypadal ten jeho ideální svět bez kritiků vlády. Co takhle , kdyby začal vypočítávat Fialovy úspěchy, místo kritiky opozice?
@jerryx Mertlík ale není tvůj čokl, abys mu dával rozkazy. Udělej si blog a tam si můžeš cintat pentli do alelujá 😸
@jerryx
Koho navrhuješ?
Tuším, že po revoluci už nikdo nezbyl.
Všechny jsme je vyzkoušeli a malá nova seskupení nemají dostatek lidrů na řízení státu a čekalo by se pár let než je seženou...
Kritika by měla vždy přinášet i řešení ..
Koho navrhuješ?
Tuším, že po revoluci už nikdo nezbyl.
Všechny jsme je vyzkoušeli a malá nova seskupení nemají dostatek lidrů na řízení státu a čekalo by se pár let než je seženou...
Kritika by měla vždy přinášet i řešení ..
@Pavel Nyklíček Já jsem havlista, za prvé Havel nežije a za druhé jsem stejně jako on skeptický k politickým stranám. Takže to, co radil Havel v roce 1988, využívat prostoru, ptát se mocných a mít na ně požadavky. Jelikož Fiala zastupuje jen členy 5koalice a jinak je hluchý a slepý , nezbývá než zvolit Babiše a od začátku ho přivítat dotazy, nedůvěrou a požadavky. Uvidíme, jestli se ODS po odstavení Fialy ještě vzchopí, jsem spíš skeptický. Aby tam nezůstali jen Benda a kmotři. Lidovci jsou podle mě ztracení, ani si nevšimli, že babky z kostela na Moravě,, budú volit teho Babiša." No, hlavně, že se Hladík otepluje 3x rychleji, než jeho okolí. Chybí tu demokratická opozice, co používá mozek, ne ideologii.
ultimathule
Mrdlíku, ty jseš ***, že to bučí až sem do Plzně. Zlom si haksny, pro jistotu obě. A určitě si nepořizuj hlasovýho Hawkinga. Zkus místo psaní třeba malovat, to by nemuselo být tak strašný.
Spytar
Výborný článek, děkuji pane Mertlík, zrcadlo zlu a tuposti našich škůdců spoluobčanů. Ti pak dělají z ČEZka to co jsme. Burani a tupci. K smíchu a ostudě.
Ano jsou i tupější národy, ale to mi radost nedělá. Pan Mertlík mi malou dílčí radost dělá a díky za to!
Hodně sil a pevné zdraví šéfe! 👋🏻💪🏻👍🏻
Ano jsou i tupější národy, ale to mi radost nedělá. Pan Mertlík mi malou dílčí radost dělá a díky za to!
Hodně sil a pevné zdraví šéfe! 👋🏻💪🏻👍🏻
Miroslav Rys
Mertlíka čtu rád. Má výbornou a nápaditou češtinu. To není jako Šebestovo: "Ňyc není černobýlé, prymitývové!" 😀😸
@Miroslav Rys Jo jo je vtipný prostě úžasný...někteří na něho plivou, hází špínu a jsou nekorektní a chovají se jednostranně a melou a melou.
Když jsem je napomenul tak mi řekli že jen hrají jeho hru..no ještě že to zajímá malou skupinku lidí,. Není to politika je to jedna bába povídala.
😝
Když jsem je napomenul tak mi řekli že jen hrají jeho hru..no ještě že to zajímá malou skupinku lidí,. Není to politika je to jedna bába povídala.
😝
Saša Krach
A otázka zní co by prospělo panu Mertlíkovi.
Za novinářskou nestrannost červena karta....😂😂😂😂😂💰
Za novinářskou nestrannost červena karta....😂😂😂😂😂💰