Online přenos

Zpět na článek

Glosovali jsme ŽIVĚ krajské a senátní volby: ANO vyhrává ve všech krajích kromě tří. Babiš zpochybnil povodně

41 komentářů

Frank51482
Tak co na to blbci z redakce, kteří předpovídali, jak ANO dostane na frak?
Michal Bednárek
Problém je, že krajské volby jsou ty nejméně zajímavé ze všech. Obecní jsou mnohem blíže k lidem a u parlamentních je to více o politice. Pokud si ANO sekta myslí, že to dostala zadarmo, sejdeme se za rok.
Duchny půjdou volit, i kdyby se rozhodovalo o vedoucím večerky. Mají nejméně starotí a nejvéce času.
Radek Kocvelda
@Michal Bednárek běž házet lopatou na Moravu!
Michal Bednárek
@Radek Kocvelda To bych muset jít hodit tebou
Frank51482
@Michal Bednárek A za rok dostanete na *** ještě více. O tom žádná.
Miloš Hora
Já už se moc těším, jak kluci z Reflexu začnou pomalu, nenápadně, otáčet kormidlo a začnou okopávat Nutelu, Bartoše, Dozimetra a vychvalovat Havlíčka, Pávici, Japonce...
lug70
@Miloš Hora no, dokud 5koalice bude u vlády a Reflex a další média si bude platit za "přízeň" z našich daní, tak se nic neotočí.
lug70
Fiala a spol podvedli i své vlastní voliče a lžou celou dobu od nástupu k moci až se jim od huby práší. Místo aby se jako správní hospodáři starali o stát a jeho občany, tak jen poklonkují Bruselu, Washingtonu, Berlínu a dokonce i Kyjevu. Financují z daní pracujících Čechů cizí stát (Ukrajinu) a dokonce i tu americkou hybridní válku proti Rusku do posledního Ukrajince. Oni si přímo koledovali o volební výprask. Divím se však, kolik je ještě mezi námi blbů, kteří jim po tom všem co tu napáchali, hodili hlasy. A to nemuseli ty hlasy házet zrovna Babišovi. Jsou tu i jiné strany a hnutí, zatím mimoparlamentní a nezkompromitované..
epr3
@lug70 👍👍👍
Michal Bednárek
@lug70 Tak ty máš dost. Ale třeba se to dá léčit. Už ses informoval?
Sylva Kuncová
A teď nám Babiš vrátí, co nám Fiala vzal! Kde se mám hlásit? Platí to i pro ty, co volili SPOLU, nebo jenom pro ANO a spřátelené spolky? Co dělat, když mi nic nechybí? Asi budu muset panu Babišovi zavolat ...
epr3
@Sylva Kuncová Když vám nic nechybí tak seďte spokojeně doma a tetelte se nad neprohrou Fialenkovy party.
Miroslav Rys
@Sylva Kuncová Bureš jako obvykle lže. Co otevře mordu, lže. Ale nebude to dlouho trvat. Kmotře s kosou zalže jednou a naposled.
Asatin
Jako narod jsme nikdy neumeli bojovat za svobodu a demokracii.Tu nam daroval Regan.A pokud by rusaky nezamckl,tak jsme v tech komunistickych *** zili do dnes.Bojovat se da ,jenze kdo.Babis je nastrcena loutka rusaku,a ten tu spinavou praci za ne udela a s radosti. Lide asi zas zalezou do zahradek a budou svobodni.
Anton Augustin
@Asatin Reagan s Gorbačovem a posléze studenti a všichni co přišli na náměstí při generální stávce, moc zjednodušuješ.
Michal Bednárek
@Anton Augustin Tak hlavně ti studenti to rozhodli, že
epr3
@Asatin Stařecká senilita říznutá stihomamem?
Miroslav Rys
Co chcete po Češích a Moravanech. Okradli svou vlastní šlechtu i církev, v roce 18 si podvodem vytvořili vlastní stát, podělali se před Němci i Rusáky, zvolili si dobrovolně komouše... Ještě že jsem napůl Polák 😸
epr3
@Miroslav Rys A ten poloviční Pšonek ti nějak pomůže?
Miroslav Rys
@epr3 Pomůže. Mohu obdivovat své poloviční předky. Poláci mají totiž koule na rozdíl od tebe. Ty ji též máš. Jednu. Dutou. Na krku 😀
epr3
@Miroslav Rys Mají no, třeba na začátku druhé světové války šli na koních se šavlemi proti tankům....Jedna věc je hrdost a statečnost, druhá normální uvažování, kdy si dokážu vyhodnotit, jakou mám asi šanci. A tady to vypadá, že duté hlavy měli spíš oni.
King I
@epr3 Jako botox, než šel na Ukrajinu proti NATO? Ty jsi na něj neměl číslo nebo co se s tebou děje?
epr3
Kingu, co jsi mi tím chtěl vlastně sdělit? Neráčil bys mi to říct česky?
Miroslav Rys
@Miroslav Rys Víš co, ty Burešův hulibrku? Vyliž. Radši nepřidam "mi". To bych se pak bál, vemeno 😀😀
King I
@epr3 nemám sebemenší potřebu reagovat na tvoje trapné pokusy o odklon zahanbení .
Miroslav Rys
@epr3 Nikdy nepochopíš, stejně jako poloopice Bureš, co je to hrdost a čest, čeledíne z chlíva. Ty máš jedinou šanci: rochnit se v hnoji. Takovou máš šanci 🐂 I bosí Habešané se bránili. Jenom Beneš elegantně vzal roha do Británie a celou tu švajneraj hodil na krk Háchovi. Aby ho pak, vrátiv se jako hrdina z Ostrovů, nechal zemřít v base. Hajzl k zblití, tenhle Beneš. Ale diplomat...
epr3
@Miroslav Rys Termíny jako je hrdost, statečnost a čest se obvykle nejvíce ohánějí zm.di, kteří se jimi neřídí. Schovej si ty kecy na poudačky do důchoďáku, tam ti to senilní babičky třeba uvěří.
Uživatel_5734171
Nic, jdu se ožrat. Volby dopadly katastrofálně. Tragická účast, jen třetina lidí, zbytku je to ganz egál... A co je pro mě absolutně nepochopitelné, je třeba druhé místo Jermanové ve Středočeském kraji... Nebo drtivé vítězství poslance a hejtmana Bělici, který totálně selhal při povodních... Atd., těch šoků je na mě moc... Třeba mandát Čunka a Vildumetzové v prvním kole. Vildumetzová PROKAZATELNĚ používala auto organizovaného zločinu (kauza Dozimetr) a voličům to prostě nevadí... A nalijme si čistého vína, za rok dopadnou sněmovní volby podobnou tragédií, voliči se nechají zase zkorumpovat, nějaká budoucnost je nezajímá...
King I
@Uživatel_5734171 Češi jsou ko koti a vždycky to tak bude. Koukni se na Bucherta s Brysem a Adámkem. První píše intelektuální hnůj, jen aby byl zajímavý, druhý se přidává, protože nemá svůj názor a ten třetí je prostě jen blb. Odpovědnost h***a
reproman
@King I K-k-kdo je je u-u tebe kok-kokkot, vo-vole?
King I
@reproman 😄👍
Uživatel_5734171
@King I
já vidím ten prů.er hlavně v té účasti. Lidem je to jedno. Oni nechápou, že klidně můžeme dopadnout jako Slováci, tam demokracie tak jak ji známe končí, Fico jede taktiku rozděl a panuj. lidé jsou ochotni za pár korun navíc klidně prodat svoji duši, prodat budoucnost svých dětí a vnoučat. A co je nejhorší, že to je jedno i mladým lidem. Oni si myslí, že tu je demokracie navždy a že se nic neděje... Nic, jdu na pivo, je třeba to spláchnout...
Pavel Nyklíček
@Uživatel_5734171
Český lid je svoji povahou příliš prodejný.
Dlouhodobě a historicky.
Paměť národa dle agentur se odehrává max 3 měsíce směrem zpět....
Z toho vyplývá, že to co bylo už není a myslet je namáhavé.
Krajské volby něco málo naznačily, ale vše je o jednom starém muži.
Dnes jsem byl překvapen,.že za poslední 3 měsíce, co jsem Bureše neviděl, tak pohled na oční okolí, který denně má žena v ordinaci konzultujte s pacienty, bylo doplněno výrazným krevním hematomem od kořenů nosu po obou stranách směrem pod spodní víčka.
Tyto projevy o slabosti ledvin s podtextem zánětu jater nejsou zanedbatelná maličkost.
Slova samotného Bureše zavání demencí a museli jsme si s manželkou vzájemně doplňovat, co vlastně dnes Bureš říkal..
On jede z posledního. Za rok jsou skutečne volby a jestli pojede nadále tímto směrem, má hoch smůlu.
epr3
@Uživatel_5734171 Vildumetzová PROKAZATELNĚ používala auto organizovaného zločinu, ve vládě sedí jeden dozimetr osobně a orgánům činným v trestním řízení je to naprosto buřt. Proč by voličům mělo vadit, že se svezla jejich autem?
Anton Augustin
@Uživatel_5734171 Žijete své své bublině.
King I
To koště se vrací zpět? Které podkoště tohle volí? 😬 Přiznej se dobrovolně, než ti pomůžu.
Milena Michaela Orsi
NE!!!!
King I
@Milena Michaela Na druhou stranu, kdy se zasmějeme tak jako s tím retardem?
Radek Kocvelda
Hurá Fiala jde,víte kam!
reproman
@Radek Kocvelda Kterej? Ten z SPD?
epr3
@reproman Nedělej blbýho, víš to moc dobře.