Reflex podcast
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeZa ANO by vyhrál volby i pes Karla Havlíčka. Piráti musí z vlády, ztratili identitu
37 komentářů
Jozef Kolek
bla bla bla keci v kleci progresivna banda!
ps
dostali ste po nňufákoch !!
ps
dostali ste po nňufákoch !!
giorgio287
Piráti musí z vlády? Z vlády se musí poroučet celá vlastizrádná pětitlupa. Nejlépe rovnou na galeje, když budeme milosrdní a rovnou je nezahlušíme...
Saša Krach
Přijmout porážku není ostuda...
Nejhorší je udělat ze sebe vola.
A hlásat to samé co jsem hlásal před porážkou.😂
Nejhorší je udělat ze sebe vola.
A hlásat to samé co jsem hlásal před porážkou.😂
kosmos kosmos
Karel Havlíček Babišovský a jeho punťové🤣👍
@kosmos kosmos Probuzení z volební kocoviny?
@Anton Augustin mi to je někde...já mám dost všeho 👍 horší vy estébakoví a k.h.babišovského punťové 🤣 vám naslibuje a dá vám houuno i z mojeho 🤣na tu chvíli to už snad vydržíš aji s málem...ty a důchodci máte jediný problém 🤣...
@Anton Augustin mít tak duto v hlavě jak ty a tupec Giorgio tak mam taky houuno jak vy 🤣👍
Frank51482
Jak je to možné, když dezoláti z redakce predikovali totální propad ANO a také věděli, ve kterých krajích ANO propadne? Kdepak asi soudruzi z Reflexu udělali chybu? A tak se snažili. A jen doplním, že i pes pana Havíčka má vyšší IQ, než kdejaký prorežimní pisálek.
Petr Minář
Jestliže by vyhrál pes, jistě by vyhrál (a také že ANO) i vůl Karla Havlíčka.Pak je zde národ dementních blbů. Klidně smažte. Doba podkuřování těmto blbům s jejich právem na "jiný názor" končí, oni totiž pracují, za tupého a zbabělého přihlížení OBČANŮ na tom, aby brzy byl jen jejich "jiný názor".
Uživatel_5734171
Už dva a půl roku se VŮBEC nedívám na zprávy nebo na politické debaty. Informace čerpám jen z toho, co si přečtu na internetu. Každopádně jedna věc teď je jistá. Bureš bude tlačit na pilu a pokusí se vyvolat předčasné volby. Protože v jeho případě je další rok a čtvrt čekání strašně dlouhá doba. A jsou to v podstatě dva rozpočty, protože i rozpočet na rok 2026 bude sestavovat ještě Fialova vláda, to je nevýhoda voleb na podzim. Bureš životně nutně pro své firmy potřebuje vrátit se zase k lizu. Jen on sám ví, jak jsou jeho firmy zranitelné, když jsou odpojeny od státních penězovodů a od penězovodů z EU. Kdyby přišel o dotace, jeho impérium se dostane do existenčních problémů. .
Takže teď se pojede podle několika linií.
1. Vláda oslabí o 4 hlasy, očekávám, že Piráti z vlády odejdou. Musí to udělat, pokud mají pud sebezáchovy.
2. V ODS zesílí tlak na palácový převrat. Lidé kolem úspěšného hejtmana Kuby budou chtít odstranit Fialu a Kupku. Nepochybně se přidá i pražská ODS, ti lidé se cítí odstrčeni, cítí šanci. A jak Kuba, tak pražská ODS, tak někteří zhrzení členové jako Zahradil, by bez mrknutí oka udělali koalici s estébákem.
3. Lakmusovým papírkem bude vyjednávání o krajských koalicích. Třeba Středočeský kraj, kde STAN a Spolu mají těsnou většinu, nicméně celou noc nepochybně probíhala jednání mezi ANO a Spolu, ani pikosekundu nepochybuji o tom, že Havlíček nabídne Skopečkovi post hejtmana a pokusí se ODS zkorumpovat. A podobná situace je i v dalších krajích. Takže na tomto vývoji uvidíme, jak se především ODS bude dál vyvíjet...
P.S. Píši to, co si myslím, že nastane, ne to, co si přeji
P.S.P.S. Už několik měsíců píši politikům ODS, že pokud začnou byť jen náznaky koaliční spolupráce s ANO, jako volič DEFINITIVNĚ odcházím jinam a bude nás takových víc. Pokud ODS udělá koalici s kuním ksichtem, bude to její poslední volební období... Skončí jako socani, po kterých dnes už neštěkne ani pes...
Takže teď se pojede podle několika linií.
1. Vláda oslabí o 4 hlasy, očekávám, že Piráti z vlády odejdou. Musí to udělat, pokud mají pud sebezáchovy.
2. V ODS zesílí tlak na palácový převrat. Lidé kolem úspěšného hejtmana Kuby budou chtít odstranit Fialu a Kupku. Nepochybně se přidá i pražská ODS, ti lidé se cítí odstrčeni, cítí šanci. A jak Kuba, tak pražská ODS, tak někteří zhrzení členové jako Zahradil, by bez mrknutí oka udělali koalici s estébákem.
3. Lakmusovým papírkem bude vyjednávání o krajských koalicích. Třeba Středočeský kraj, kde STAN a Spolu mají těsnou většinu, nicméně celou noc nepochybně probíhala jednání mezi ANO a Spolu, ani pikosekundu nepochybuji o tom, že Havlíček nabídne Skopečkovi post hejtmana a pokusí se ODS zkorumpovat. A podobná situace je i v dalších krajích. Takže na tomto vývoji uvidíme, jak se především ODS bude dál vyvíjet...
P.S. Píši to, co si myslím, že nastane, ne to, co si přeji
P.S.P.S. Už několik měsíců píši politikům ODS, že pokud začnou byť jen náznaky koaliční spolupráce s ANO, jako volič DEFINITIVNĚ odcházím jinam a bude nás takových víc. Pokud ODS udělá koalici s kuním ksichtem, bude to její poslední volební období... Skončí jako socani, po kterých dnes už neštěkne ani pes...
@Uživatel_5734171
Souhlasím. Snad jen ty Piráti nelituji na ten ústup, ale ODS má Kubu a ten pokud by nahradil Fialu, tak by to byl majstrštyk a ledy by se pohnuly.
Souhlasím. Snad jen ty Piráti nelituji na ten ústup, ale ODS má Kubu a ten pokud by nahradil Fialu, tak by to byl majstrštyk a ledy by se pohnuly.
@Pavel Nyklíček
Kuba je přesně ten, kdo by bez mrknutí oka šel do koalice s Burešem, věřte mi. Já nezpochybňuji jeho manažerské kvality, ale on je představitel toho nejhoršího v ODS, jeho podivné kontakty (Dlouhý a spol.) z něho dělají snadno vydíratelnou osobu. A nepochybně na něho má právě Bureš spoustu "informací". Ostatně samotný Bureš Kubu vychvaluje až nejméně 8 let, on si v něm vysloveně pěstuje budoucího koaličního partnera. Bohužel se stále více a více obávám oposmlouvy II...
Kuba je přesně ten, kdo by bez mrknutí oka šel do koalice s Burešem, věřte mi. Já nezpochybňuji jeho manažerské kvality, ale on je představitel toho nejhoršího v ODS, jeho podivné kontakty (Dlouhý a spol.) z něho dělají snadno vydíratelnou osobu. A nepochybně na něho má právě Bureš spoustu "informací". Ostatně samotný Bureš Kubu vychvaluje až nejméně 8 let, on si v něm vysloveně pěstuje budoucího koaličního partnera. Bohužel se stále více a více obávám oposmlouvy II...
@Uživatel_5734171 Kubovi nevěřím ani nos mezi očima. Jak píše místní tragická legenda Šebesta, paktuje se se zahradilem. zahradil je proruské h a kdo jiný, než Šebesta, by to ocenil.
Richard Šebesta
Je to druhé varování pro vládu ! První volby do europarlamentu, teď toto.Podle mne jsou důležité tři věci. Debakl Pirátů z čehož mám opravdu RADOST. Druhý fakt vítězství rebela Kuby z ODS který patří k mužům okolo dalšího rebela Zahradila jenž radí rozpustit spolek spolu.Třetí fakt ne moc dobrý agentu Burešovi stoupne sláva do hlavy a pokud i za rok ANO vyhraje volby což není vyloučeno opět padne do hnoje jeho slib spíše kec že v politice skončí. Bude tu smrdět dál. Jen doufám,že nastanou jiné okolnosti na něm nezávislé a bude donucen jít konečně k čertu.
Spytar
"Hoši - hoši - ( v podcastu u mikrofonů) @h2o v koši ( ! ) "...
(Hošánci netrestejte mě za to vaše kulový-h20, vždycky jste ráno rádi, že je máte ...( ! )
...
Ta říkanka, evokuje stav a odezvu vaší "novinařiny"...
(Hošánci netrestejte mě za to vaše kulový-h20, vždycky jste ráno rádi, že je máte ...( ! )
...
Ta říkanka, evokuje stav a odezvu vaší "novinařiny"...
Frank51482
Před nedávnem šmudlové z Reflexu tipovali, v kolika krajích ANO prohraje. Tak co na to ti blbečci z redakce říkají teď? To je panečku nářez. I pes pana Havlíčka by tipoval lépe.
Michal Bednárek
Výsledkem voleb je pouze to, že to většina odpískala už předem a k volbám nepřišla. Zajímavé by bylo znát průměrný věk voliče. Toť vše. Žádný zázrak ANO se nekoná.
@Michal Bednárek Někdo neumí přiznat debakl vládní grupy ! Výsledek Pirátů je tristní a přiznal to i Bartoš tlučhubo. To jen tak mimochodem.
@Richard Šebesta Piráti mě nezajímají, jsou to ko..ko..ti jak pronesl Kalous. Vládní grupa žádný debakl nepocítila. To jen voliči nedošli k urnám, plácale. Někteří z objektivních důvodů.
@Michal Bednárek hmmm, odpískala předem a k volbám nepřišla. Třeba o voličích ODS a TOP09 se ví, že jsou velmi poctivými a odpovědnými voliči a chodí k volbám vždy, ať se děje co se děje. KDUČSL babky a dědci na Moravě taky chodí vždy poctivě volit. Že pětikoalice teď ve volbách pohořela bude tentokrát tím, že i ty svoje skalní voliče pořádně nasrala lhaním a neplněním volebního programu. Kdyby k volbám přišlo víc lidí, tak pro strany 5koalice by ty volby dopadly ještě mnohem hůř.
@Michal Bednárek
I Bábiš v první odpovědi na dotaz na výsledek, zda tohle bylo referendum o vládě to slovně nepotvrdil a odbočil odpovědi jinam.
Přitom to bylo jeho motto, ale když to měl potvrdit, cukl...
I Bábiš v první odpovědi na dotaz na výsledek, zda tohle bylo referendum o vládě to slovně nepotvrdil a odbočil odpovědi jinam.
Přitom to bylo jeho motto, ale když to měl potvrdit, cukl...
Saša Krach
Bída vládního seskupení se ukáže nejvíce ve středočeském kraji...
@Saša Krach
Volby jsou o počtu hlasů a někdy rozhodně jeden....jako zde.
Zářím máme vyřešené alespoň volby za velkou louží, kde Babišův "Big brother" nevyhraje a k tomu mu dopomáhej Bůh
Volby jsou o počtu hlasů a někdy rozhodně jeden....jako zde.
Zářím máme vyřešené alespoň volby za velkou louží, kde Babišův "Big brother" nevyhraje a k tomu mu dopomáhej Bůh
jerryx
Jak to, že pes pana Havlíčka? Najednou ANO není jen Bureš a jeho sekta? Piráti autenticitu neztratili, jen lidi pochopili, že ty své blbosti myslí vážně a jsou proti korupci ,protože ji nepotřebují. Fiala totiž každému z nich dohodí nějaké zbytečné místo na ministerstvu. Z drtivého vítězství svého kritika Kuby Fiala radost nemá, přestože Kuba dokázal lidem vysvětlit, co je krajská politika. Jenže Fiala zase začne taktiku Antibabiš, SPOLU a podpora Pirátů. Kdyby byl Fiala na Kubově místě, drtivě by tam vyhrálo ANO. Kdysi se říkalo, že v Praze by vyhrála i Klausova tenisová raketa, ale to pan Bartkovský ještě četl Sluníčko.
Anton Augustin
Piráti zmizí podobně jako zelení a věci veřejné, nemluvě o odnožích ODS jako byla ODA atd. Důležitý konec ukázaly právě poslední volby, tři zastupitelé na hejtmanství v Plzni v celém Česku. Podle Bartoše a cinknutého průzkumu skoro famózní úspěch. Podobně blábolili i ostatní členové koalice.
@Anton Augustin Dobré je, že jsou rozdrobení-Piráti, Zelení,TOP09, Rakušanovo vedení STAN, Decroix a její příznivci z ODS, Hladík a spol. z KDU. Nedokázali zatím založit Progresivní Česko.
lug70
No vidíte, už i mladým, kteří jsou skalními voliči Pirátů došlo, že to jsou ko koti. Sice jim to trochu trvalo, ale konečně procitli. Horší je to s voliči ostatních zločineckých stran vládní koalice. Tolik zlodějů a dotačních příživníků, kteří by se za jejich vlády měli tak skvěle tu nemůže být.
Za druhé - všimáte si, jak kdokoli hledá vinu na těch druhých, místo aby řekl, že vládl špatně nebo byla špatná jeho nabídka a chyby hledel u sebe? (viz Piráti - "Pusťte nás na ně!"- proti papalášství a pak lezou těm, které sami kritizovali do zadku a každý chce kus státního koláče ! - nebo ODS "Nebudeme zvyšovat daně!" - a pak zjistí, že to jinak neumějí?).
Za třetí - zásadně opovrhuji těmi, kdo staví propagandu na urážení konkurence, místo aby srozumitelně nabízeli nejen to, co chtějí sami dělat, ale místo slibů jasně řekli j a k by to mohli dokázat - a pak to plnit.
A nakonec: před zákonem jsme si podle Ústavy rovni - tak pokud je nějaká strana povolena, je pod úrověň ji zatracovat- nevolím ani SPD ani KSČM, ba ani ODS a ANO, vždyť mluví za sebe stejně chytře nebo hloupě jako ODS či STAN a zejména novináři se o ně nemají lacině otírat: pak by museli nazývat prezidenta republiky podle slovníku jiného hulváta "Vajglem, který vždy znovu vyplave, i když ho hodíte do záchodu a spláchnete!". Byl zvolen v souladu s naší Ústavou - i když mám pochyby o morálnosti voleb (nákladů a vlivu) za peníze sponzorů z řad miliardářů našich či zahraničních - tož to respektuji..
Mojí tragedií je, že už v podstatě nemám koho volit ! ?