Komentáře

Zpět na článek

Kryštof Pavelka: Povolební Česko aneb Tady je Babišovo!

5 komentářů

King I
Póvl čeká na Bureše jako na slitování. Nedělej si iluze. Burešovo pičování je pro ně silná droga. Mají vymetenou hlavu. Buď se Fiala chytne za koule a dá jim vizi nebo půjde. Mě ta jeho nechápavost už docela s**e.
lug70
Příznivci Fialova kartelu se diví, že vyhrál Babiš, ale nejsou schopni pojmout proč, i když to doslova bije do očí. Jako by celou dobu co tu Fialovci vládnou žili v nějaké bublině. Přitom podle toho co tu Fialova banda provádí má ještě furt dobrý výsledek. V jiných zemích by lidi takové lumpy podruhé už nevolili ani náhodou.
King I
@lug70 Je tak, žije v bublině. Nedokázal dezolátům vysvětlit, že ruský svět není budoucnost, ale kurvení světa. Naději dám tím, že ukážu něco lepšího. Fiala má pocit, že každý sdílí jeho fantazii, jenže neumí love bombing. V tom je Bureš mistr světa - jako správný narcista si vás namotá kecama a zase vyžere. Problém je ale primárně ve vás.

Jste jen přiblblé oběti Burešova zneužívání.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Mě nezajímá nějaký Fiala ani Babiš. Zajímá mě budoucnost této země. A pokud se k moci vrátí estébák, nebude ta budoucnost dobrá, prostě proto, že toho člověka zajímá jen a pouze jeho byznys a jeho ochrana. On bere politiku jen jako nástroj k prosazení svých zájmů. Před lety si spočítal, že ideální voličskou skupinou pro korupci jsou důchodci a zaměřil se na ně. Ostatně totéž teď dělá na Slovensku Fico. Zvýšil razantně DPH a zároveň uzákonil třináctý důchod a u spotřebního koše důchodců DPH snížil. Přesně totéž má v úmyslu udělat i ANO. Penzijní reformu neprovede, protože ta hlasy nepřinese a ten průšvih s penzemi nastane až někdy za deset let a to už Bureše zajímat nebude. Jedna věc je jistá. Pokud se estébák vrátí k moci, narazíme brzy do zdi a frustrace lidí se dostane na další level... Demokracie bohužel naráží na své limity... Musíme si uvědomit, že demokracie není nic automatického, není to nic, co tu máme navždy a co se nemůže změnit. Stačí se podívat na Slovensko, jak je ta demontáž rychlá... Navíc to nese s sebou exodus těch chytřejších a úspěšnějších, což urychluje protidemokratické tendence. Lapidárně řečeno, roste relativní počet hlupáků...
Avatar - Anton Augustin
Anton Augustin
@Uživatel_5734171 Plané řeči zhrzeného, lidi nechtějí válku a k tomu Fialovo vládní dluhy s inflací, mluvíš o budoucnosti a tu prožírá současná vláda. Volby jsou demokracie, tvůj výkřik zapáchá totalitou.