Komentáře

Zpět na článek

Největší vítěz voleb Martin Kuba: Nefňuká, nepodlézá, nenatahuje jako jiní ruku ke státu

46 komentářů

Marta Hánová
Martin Kuba není v ODS týmový hráč. V téhle situaci kopat do vlastních řad není projev seriózního muže. A nenatahuje ruku ke státu? Je předsedou asociace krajů, dlouhodobě kritizuje nastavení financování krajů, kdy říká, že některé kraje dostávají víc než by měly a některé zas méně. Jeho řešení jako pravicového politika je, aby už tak finančně zhuntovaný stát přidal těm šizeným krajům. Ze státního. Důvod? Jak by se mohl některý hejtman léta přeplaceného kraje vrátit domů s tím, že bude mít méně peněz? Tedy, že už ho stát nebude přeplácet? I to je Martin Kuba.
richard richard
Kuba je pravoverny ODSak.
Fiala a jeho blizci patri do TOP09.
Andrew Shob
Jako volic ODS na rovinu rikam, ze kdyby se nedej boze stal Kuba predsedou, tak volit ODS nebudu.

Kuba ma naprosto otresne nazory, ktere predvedl mimo jine behem Covidu. To, ze je ted glorifikovan komunisty a STBaky take neni nahoda!
Saša Krach
Není kraj jako kraj. Jsou kraje bohaté a chudé...A pokud máš silnou základnu a bohatou co dovede lidem dát chléb a hry....Tak se daří.
Škoda že pan Kuba nemůže být šéf v Ùsti....😂😂😂😂😜
Jan Bejšovec
@Saša Krach Co chudému kraji brání dostat se mezi bohaté. Stačí začít makat a ne jen natahovat ruku.
Saša Krach
@Jan Bejšove....Nejdříve si něco přečtí proč některé kraje jsou chudé,,,,a budou,,,a pak piš ..😛
Sahara,,, tak tam kdyby makali,,,,zahradu z ní neudě­lají­...😂😂­😂😂😂😂😂😂
eva27
@Saša Krach Zrovna JC byly tradicne chudy kraj s nizkymi platy, kde lide museli hodne pracovat a hodne setrit. A to plati porad. Lidi jezdi za praci, skudli, aby opravili sve domy a berou to jako normalni. Zadne davy natahujici ruce ke statu ani vysokou nezamestnanost tu nenajdete. Vetsina lidi ma vztah nejen ke svemu bydlisti, ale je svemu kraji a je to znat. A protoze hranice uz jsou otevrene a turistika pomaha rozvoji, uz tak chude nejsou. Jine kraje maji potencial v prirode, ale ne tak v lidech. Viz KV, UK.
Frank51482
Jak to, že vítězem je jenom Kuba, když svazáci z redakce predikovali, jak všude dostane ANO na ***?! Mimo jiné, Kuba je asi poslední opravdový odeesák, stejně jako Čunek je poslední lidovec. Z volebních výsledků musely hodně mamlasům popraskat žilky.
King I
Správný dezolát od rána do večera fňuká, podlézá rusku, natahuje ruku ke státu.

Pak se podívám do diskuze a vidím, že tihle šmejdi Kubu adorují. Třetina národa je debilní
jerryx
@King I No až Ti vypadne elektřina, protože ti idioti budou protlačovat GD, tak Ti to možná dojde. Vládě nevadí ti, které jsi popsal, vládě vadí ti sebevědomí, co se umí uživit, nefňukají , nemají rádi Rusko, ale ani Fialovu pirátskou vládu. Fiala nemá radost z úspěchu Kuby, ale je smutný z neúspěchu Pirátů.
Robert of Prague
Martinovi Kubovi srdecne blahopreji k zaslouzenemu vitezstvi ve volbach. I na fotce vypada, jako schopny a ferovy chlap a 'problem solver.' Tak to ma byt. Vyrostl jsem v Praze, ale jsem rodily Taborak. Mama i babi byly z Budejic.
S jeho nazory na byrokraty, aparatciky a funkcionare naprosto souhlasim. Nase rodina je s nimi na stiru pres 100 let. Nejen v Kotline, EU/EC, ci USA, globalne jde o preplacene pijavice, nefachcenky a vyzirky, viz OSN. Trump je nabubrely a prehani, ale je stavar a vladl velmi rozumne, prakticky a konzervativne. Hlavne eliminoval hromadu silenych regulaci z dob rezimu komandanta klintona a husseina obaMao. Stoji nas ~bilion $$ rocne! Meli jsme se velmi dobre, ted je to dost mizerie.
Takze hamizny paskrivec a podfukar Babis jde opet ke korytum?
Sobul72
No sice Kuba uspěl, ale za mě je větším vítězem Grolich z JM kraje
našinec
@Sobul72 Schillerové se vyčítalo, když si dělala PR za státní peníze, ale Grolich utratil na své PR mnohem více z krajských peněz. Konkrétně Schil. necelé 2 mil. Kč, Grolich 4 mil. Kč.
našinec
V podstatě vše dopadlo tak, jak se dalo očekávat. Čest vítězům, sláva poraženým! Až tolik jsem ta různá vyjádření nesledoval, jelikož byla spíše smířlivá a opatrná. Až na jednoho. Dosluhující hejtman Vysočiny Schrek prohlásil v ČT de facto, že více než potřeby kraje jsou pro něho rozhodující jako hejtmana či člena "krajské vlády", potřeby vlády. Tak to se pak nemůže divit, že na Vysočině vyhrálo ANO.
Juchin
Je to tak. Babiš měl heslo "nekecáme, makáme", ale moc mu to nešlo 🤣 Kubovi to jde. Jako volič jsem rád, že žiju v jižních Čechách a nemusím se stydět za svého hejtmana. To moji kámoši v jiných částech republiky teď po volbách říct nemůžou 😉
petr nemec
@Juchin Závidím. Su z Olomóca.
Uživatel_5734171
Jedna věc je komická. Jak někteří Klausovci zapomínají, s čím šel Bureš do politiky a co kdy o Klausovi řekl. Ve sněmovně v přímém přenosu (tehdy jsem se na ten přenos díval) třeba řekl, že po něm Klaus chtěl milion euro úplatek za podpis zákona o podpoře biopaliv. A dnes se všichni tváří, že se to nestalo, Klausovi lidé uzavírají s Burešem koalice, navzájem se plácají po zádech. Typicky mluvčí IVK Macinka, typicky neúspěšný kandidát do Senátu Boris Šťastný. který zahajoval kampaň s estébákovým poskokem Nacherem. A Bureš se s Klausem objímá kolem ramen a fotí se spolu u Orbána...))))) Větší absurditu si ani nelze představit. A Kuba je přesně tímto člověkem, on je přesně tou spojkou, která s Burešem půjde do koalice. Oposmlouva II je na spadnutí, devastace české politiky dosáhne dalšího levelu. Pochopitelně, že to skončí těžkou deziluzí, ODS se rozpadne, skončí jako socani. A tuto zemi zcela ovládnou šíbři a lobisté nejrůznějšího druhu. K dalším volbám už nikdo nepůjde...
Juchin
@Uživatel_5734171 Už to nehul, nedělá tí to dobře 😉
Anton Augustin
Nefňuká, nepodlézá, nenatahuje jako jiní ruku ke státu? To jsem nevěděl, že pan Kuba má tiskárnu.
giorgio287
Kubaje je úspěšný - je totiž klasický pravicový ODSák a ne progresivní fašista Fialenko. Kubu zajímají Jihočeši a dělá pro ně, co může. Zato soudruh Fiala na český národ *** a zajímají ho jen banderovci.
Tož tak!
tempter
@giorgio287 Slabinou a zároveň i silou demokracie je to, že i takoví hlupci jako jsi ty, mají právo vyjádřit svůj názor. Demokracie je tak pořád nejlepší řešení ze všech špatných.
giorgio287
@tempter
Dovolíš mi, ó moudrý, mít na imbecilního vlastizrádce Fialu vlastní názor? Nebo už fašista foltýn staví koncentráky pro lidi, kteří mají jiné názory než hnus fialovej?!?
King I
@giorgio287 V kapitalismu jsi měl dost příležitostí postarat se o sebe sám. Ty jsi celou dobu seděl na pi a honil si p?
giorgio287
@King I
Ty se staráš o sebe? Makáš, zaměstnáváš lidí, platíš daně? To asi dost těžko. Ale v blázinci je dobře, že? 🤣
King I
@giorgio287 O mě se starají milenky. Jaké osobní kouzlo nabízíš ty Fialovi?
Milan Chalupář
@giorgio287 Jó pan Kuba. Zřejmě jej neznáte od revoluce. Odésák vždy odésák.
Jiří Bubeníček
Titulky mně vżdy řeknou dopředu kdo je autorem ,jak jinak pan Buchert starý Klausovec podobně ,jako neufňukaný Kuba ! Nefňuká pane Bucherte jen chce do vlády s Babiśem,tak jak to v pozadí podporují Klaus i Zeman! Tvrdé jádro ODS Kuba,­Zahra­dil,Sk­opeček Udženija a vy to víte ,taky nefňukáte!
RASPUTIN
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Pavel Nyklíček
@RASPUTIN
Já bych to viděl tak, že dle situace která se nyní začíná provalovat, bude Kuba dosazen za Fialu, což bude pro ODS signál.jit sama do voleb za rok.
Kuba má za posledních cca 6 let práce neskutečně renomé, jaké může politik mít a ze dne na den se může spoustu voličů dívat na volby jinak.
Je velmi populární.
mibar
... tak já nevím, co nám to zase pisálkové podsouvají ... absolutním vítězem je přece hejtman Grolich ... nebo se pletu?
reproman
Kuba bude podobný zjev jako jinde Čunek. Získal hlasy navzdory stranické příslušnosti, nikoli díky ní.
lug70
Je zajímavé pozorovat, jak se někteří novináři trapně snaží navodit dojem, že pětikoalice vlastně volby vyhrála. Přitom grafy hovoří jasně. Volby jsou pro tu zločineckou 5koaliční chátru totální debakl. No co, koledovali si o to. Lžou až se jim od huby práší, neplní volební program a dělají úplný opak, okrádají lidi, zbytečně zadlužují stát, sypou prachy českého daňového poplatníka cizincům, kupují předražené a pro nás zbytečné vojenské šroty. K tomu ještě vyvádějí prachy nás všech na Ukrajinu a financují válku, která se nás vůbec netýká. Přidejte si ještě tunelování České pošty a ponížené poklonkování bruselským byrokratům. Voliči jim prostě vystavili patřičný účet.
reproman
@lug70 Jasně. To všechno by měl opět dělat někdo jinej.
Pavel Nyklíček
@lug70
Nikdo nám už v této zemi na vládnutí nezbyl.
Všechny jsme už odzkoušeli a nikdo nám nevyhovoval....
Bude zřejmě stav bezvládí...🙄
Pepa Zahrádka
Nefňuká, jen tiše čeká na příležitost a okopává kotníky ze zálohy, ale není to žádná vová politická supernova, on již ve velké politice byl a neuspěl.

Martin Kuba (* 9. dubna 1973 České Budějovice) je český lékař a politik, od roku 2020 hejtman Jihočeského kraje a od prosince 2020 předseda Asociace krajů ČR. Od 16. listopadu 2011 do 10. července 2013 působil ve funkci ministra průmyslu a obchodu Nečasovy vlády, v letech 2012 až 2014 byl prvním místopředsedou ODS, po rezignaci Petra Nečase na předsedu strany byl 17. června 2013 pověřen vedením ODS.
King I
@Pepa Zahrádka přesně tenhle dojem z Kuby a jeho Bucherta mám.
Pepa Zahrádka
@King I A jesli někomu vyhovuje tak je to Babiš a jeho antifiala rétorika a po instalaci Kuby by začala kampaň na kmotrovskou ODS se kterou je Kuba spojen
Uživatel_5734171
@Pepa Zahrádka
Velmi trefné. Bureš si Kubu přímo pěstuje. Kuba bude ten, kdo Fialovi namydlí schody, ukončí koalici Spolu, do dalších voleb povede ODS samostatně, získá 12 % a půjde do koalice s ANO. ODS tím zlikviduje, podobně jako zlikvidoval Hamáček ČSSD. Problém je, že frustrace lidí z politiky pak dosáhne dalšího levelu...
Pavel Nyklíček
@Pepa Zahrádka
Ale to jsou obrovské zkušenosti...není divu, že je po létech umí využívat.
Pepa Zahrádka
@Pavel Nyklíček Myslíte zkušenost z neúspěšného angažmá ve vládě a vedení ODS navíc v době kdy ODS byla dle opozice stranou kmotrů?
Jozef Kolek
bla bla bla keci v kleci
ps
nech žije Babiš!, a to je eštébák!!!
reproman
@Jozef Kolek Zalez, hovado.
Jozef Kolek
@reproman pre hovado všetci hovadá
Pavel Nyklíček
@Jozef Kolek
On ještě žije?
Včera měl kolem nosu a pod očima velké krevní hematomy, které hovoří o selhávají funkce ledvin a jater.
Neviděl jsem ho 3 měsíce, ale ted to vypadalo dost děsivě.
Manželce do ordinace občas chodí i tyto závažné případy. Není jednoduché s tím něco udělat. Babiš je na práškách na tlak a lécích na posílení imunity, jelikož cévní systém mu způsobuje praskání jemných cévek a odchlipováni oční sitnice.
Měl by se šetřit.
Uživatel_5542819
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Pavel Nyklíček
@Uživatel_5542819
Ale hodně se i tom píše. On má potenciál na předsedu strany a silnou pozici do senátních voleb.
Lidé chtěljí čistého a kladného hrdinu.
Žádný jiný tu takový není.