Komentáře

Zpět na článek

Největší vítěz voleb Martin Kuba: Nefňuká, nepodlézá, nenatahuje jako jiní ruku ke státu

18 komentářů

tempter
@giorgio287 Slabinou a zároveň i silou demokracie je to, že i takoví hlupci jako jsi ty, mají právo vyjádřit svůj názor. Demokracie je tak pořád nejlepší řešení ze všech špatných.
lug70
Je zajímavé pozorovat, jak se někteří novináři trapně snaží navodit dojem, že pětikoalice vlastně volby vyhrála. Přitom grafy hovoří jasně. Volby jsou pro tu zločineckou 5koaliční chátru totální debakl. No co, koledovali si o to. Lžou až se jim od huby práší, neplní volební program a dělají úplný opak, okrádají lidi, zbytečně zadlužují stát, sypou prachy českého daňového poplatníka cizincům, kupují předražené a pro nás zbytečné vojenské šroty. K tomu ještě vyvádějí prachy nás všech na Ukrajinu a financují válku, která se nás vůbec netýká. Přidejte si ještě tunelování České pošty a ponížené poklonkování bruselským byrokratům. Voliči jim prostě vystavili patřičný účet.
giorgio287
Kubaje je úspěšný - je totiž klasický pravicový ODSák a ne progresivní fašista Fialenko. Kubu zajímají Jihočeši a dělá pro ně, co může. Zato soudruh Fiala na český národ *** a zajímají ho jen banderovci.
Tož tak!
Jiří Bubeníček
Titulky mně vżdy řeknou dopředu kdo je autorem ,jak jinak pan Buchert starý Klausovec podobně ,jako neufňukaný Kuba ! Nefňuká pane Bucherte jen chce do vlády s Babiśem,tak jak to v pozadí podporují Klaus i Zeman! Tvrdé jádro ODS Kuba,­Zahra­dil,Sk­opeček Udženija a vy to víte ,taky nefňukáte!
Pepa Zahrádka
@King I A jesli někomu vyhovuje tak je to Babiš a jeho antifiala rétorika a po instalaci Kuby by začala kampaň na kmotrovskou ODS se kterou je Kuba spojen
Pepa Zahrádka
Nefňuká, jen tiše čeká na příležitost a okopává kotníky ze zálohy, ale není to žádná vová politická supernova, on již ve velké politice byl a neuspěl.

Martin Kuba (* 9. dubna 1973 České Budějovice) je český lékař a politik, od roku 2020 hejtman Jihočeského kraje a od prosince 2020 předseda Asociace krajů ČR. Od 16. listopadu 2011 do 10. července 2013 působil ve funkci ministra průmyslu a obchodu Nečasovy vlády, v letech 2012 až 2014 byl prvním místopředsedou ODS, po rezignaci Petra Nečase na předsedu strany byl 17. června 2013 pověřen vedením ODS.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@Pepa Zahrádka
Velmi trefné. Bureš si Kubu přímo pěstuje. Kuba bude ten, kdo Fialovi namydlí schody, ukončí koalici Spolu, do dalších voleb povede ODS samostatně, získá 12 % a půjde do koalice s ANO. ODS tím zlikviduje, podobně jako zlikvidoval Hamáček ČSSD. Problém je, že frustrace lidí z politiky pak dosáhne dalšího levelu...
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Kuba zaslouží obdiv, ale pro další vývoj by měl vystoupit z ODS a vstoupit do ANO.😎
reproman
Kuba bude podobný zjev jako jinde Čunek. Získal hlasy navzdory stranické příslušnosti, nikoli díky ní.
King I
@Pepa Zahrádka přesně tenhle dojem z Kuby a jeho Bucherta mám.
Jozef Kolek
bla bla bla keci v kleci
ps
nech žije Babiš!, a to je eštébák!!!
Uživatel_5542819
Jeho víťazstvo je z pohľadu celej ČR bezvýznamné a jedna lastovička leto neurobí ! ODS prehrala totálne a ziskové nemocnice nebudú ani v komunizme .
King I
@giorgio287 V kapitalismu jsi měl dost příležitostí postarat se o sebe sám. Ty jsi celou dobu seděl na pi a honil si p?
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Jedna věc je komická. Jak někteří Klausovci zapomínají, s čím šel Bureš do politiky a co kdy o Klausovi řekl. Ve sněmovně v přímém přenosu (tehdy jsem se na ten přenos díval) třeba řekl, že po něm Klaus chtěl milion euro úplatek za podpis zákona o podpoře biopaliv. A dnes se všichni tváří, že se to nestalo, Klausovi lidé uzavírají s Burešem koalice, navzájem se plácají po zádech. Typicky mluvčí IVK Macinka, typicky neúspěšný kandidát do Senátu Boris Šťastný. který zahajoval kampaň s estébákovým poskokem Nacherem. A Bureš se s Klausem objímá kolem ramen a fotí se spolu u Orbána...))))) Větší absurditu si ani nelze představit. A Kuba je přesně tímto člověkem, on je přesně tou spojkou, která s Burešem půjde do koalice. Oposmlouva II je na spadnutí, devastace české politiky dosáhne dalšího levelu. Pochopitelně, že to skončí těžkou deziluzí, ODS se rozpadne, skončí jako socani. A tuto zemi zcela ovládnou šíbři a lobisté nejrůznějšího druhu. K dalším volbám už nikdo nepůjde...
Avatar - Anton Augustin
Anton Augustin
Nefňuká, nepodlézá, nenatahuje jako jiní ruku ke státu? To jsem nevěděl, že pan Kuba má tiskárnu.
mibar
... tak já nevím, co nám to zase pisálkové podsouvají ... absolutním vítězem je přece hejtman Grolich ... nebo se pletu?
reproman
@lug70 Jasně. To všechno by měl opět dělat někdo jinej.
reproman
@Jozef Kolek Zalez, hovado.