Rozhovory

Zpět na článek

Gregorová: K Bartošovi to není fér, mnoho ministrů nedělá dobrou práci. Jsme otloukánci vlády

9 komentářů

Frantisek Najman
Celá vláda nedělá dobrou práci, nejen Bartoš.
giorgio287
...zato bartoš dělá dobrou práci. Zejména digitální občanky, které posílají data (těch hlupáků, kteří si je nainstalovali) kamsi do Tramtárie a pirátský majstrštyk - digitalizace stavebního řízení, působící miliardové škody. Tak to vypadá, když si neschopná trdla hrají na to, že umějí IT.

Co s tím nemehlem? Přestat ho krmit z našich daní. Pak do dvou měsíců chcípne hlady. Ušetříme za kata...
blesik
Asi vás, otloukánci, otloukávají málo!
lug70
Když jsem viděl Bartoše s tranparentem "Uprchlíci vítejte", tak mně bylo hned jasné co jsou Piráti za verbež. Nejlíp bude, když z politické scény zmizí, tak jako v jiných zemích, kde už lidi dřív poznali, co jsou zač.
jasu1
Je zcela nepochopitelné ,že ve vládě vůbec jsou. Patří spíš do koaliční vlády obskurní levice KSČM a SPD. A protože taková není a doufám, že nikdy nebude, tak opodstatněnost existence Pirátů je zcela neopodstatněná.
jasu1
" tak opodstatněnost existence Pirátů je zcela neopodstatněná."

Tak tahle věta se fakt povedla , na konci měla být Velká nula. (-:
giorgio287
Čím dřív tito paraziti zmizí, tím lépe. Ekoterorističtí komouši, nic jiného ta verbež není!
Avatar - Karel Kvitek
Karel Kvitek
RUSKO se nás snaží porazit hybridní válkou pomocí energetickych , ekonomických pák,když to zatím nejde vojensky, - pomoci vlastizrádců se snáží odstranit vlady,které pomáhají obraně UKRAJINY a postupu k našim hranicím
ZA naši BÍDU může hlavně ČÍNA-COVIDEM a PUTIN-skrytou VÁLKOU proti NÁM , otevřenou proti UKRAJINĚ,která nÁs zatím chraní před Ruskymi ZVĚRSTVY, CO PÁCHÁ na UKRAJINě
giorgio287
@Karel Kvitek
Co hulíš magore?