Komentáře
Zpět na článek
Král Babiš si vybírá partnery, slabý Šlachta musí zabrat a Piráti se probrat. Co ukázaly krajské volby
31 komentářů
Jiří Bubeníček
5
Velký sluśný ,humanistický listopad to nezvládl ,odpovězte si sami! Na fotce komunistka ,Válková ,kterou dozoroval sám Urválek co poslal Miladu Horákovou na šibenici ona to prý nevěděla ,řekla v Tv! Připíjí s dalším komunistou STB ákem ze Slovenska ! Zvonil jsem na Václaváku klíči,rozhodně mě to nemrzí ,ale obavy mám a to veliké !Soudruh lidový miliardář bude podnikat s Českem ekonomicky(pro sebe) politicky pro Rusko,Slovensko a Maďarsko !
Přejít do diskuze
jerryx
@Jiří Bubeníček Tak to jsme tam na Václaváku zvonili spolu. Taky nemám radost ani z Válkové, ani z Babiše ale ani z Pavla na Hradě. Když jste zmínil Slovensko, už vyřízeného Fica dostali nahoru neomarxisti Matovič a Šimečka. Já jsem rozhodně nezvonil klíči aby tady třídní boj vystřídal Green Deal, gender , woke, cancel culture , politická korektnost a podobný levicový odpad. Pro začátek lepší Babiš , pak se uvidí. Fiala musí jít, o tom žádná.
Ferdi Nand
Morální odpad lidstva vzhůru za Vůdcem ultra kolaborantem, vlastizrádcem a udavačem Burešem. Rozesmátá soudružka ex ministryně spravedlnosti, jinak pilná žačka justičního vraha Vaše a další lůza se raduje z hlasů hlupáků, kterým namazali med kolem úst a další léta se mohou beztrestně pakovat.
Miroslav Rys
Orangutan Bureš zase oblbl své dementní voliče... A neschopných dementů je u nás zkrátka moc. Stačí se podívat, co sem leze do diskuze...
Uživatel_5734171
@Michelin
Burešovo dnové jsou už sečteny, ten zmetek v politice dlouho nebude. A zmizí Bureš, osiřelí mamlasové se tam servou o kořist a po dalších volbách ta tlupa končí. Problém je, že za to jedno volební období dokáží udělat tolik škody, že se z toho nemusíme jako stát vzpamatovat. Nechybělo mnoho a Temelín a Dukovany dostal před lety Rosatom, dopadli bychom jako Maďaři s elektrárnou Paks. Nemají ani peníze, ani elektrárnu... Totéž neřešená penzijní reforma. Pokud se ANO dostane zase k moci, neudělají v tomto směru VŮBEC NIC, naopak ten problém ještě zvětší, jako ho zvětšil Fico, když uzákonil třináctý důchod... Sociální korupce pojede na plné obrátky...
Burešovo dnové jsou už sečteny, ten zmetek v politice dlouho nebude. A zmizí Bureš, osiřelí mamlasové se tam servou o kořist a po dalších volbách ta tlupa končí. Problém je, že za to jedno volební období dokáží udělat tolik škody, že se z toho nemusíme jako stát vzpamatovat. Nechybělo mnoho a Temelín a Dukovany dostal před lety Rosatom, dopadli bychom jako Maďaři s elektrárnou Paks. Nemají ani peníze, ani elektrárnu... Totéž neřešená penzijní reforma. Pokud se ANO dostane zase k moci, neudělají v tomto směru VŮBEC NIC, naopak ten problém ještě zvětší, jako ho zvětšil Fico, když uzákonil třináctý důchod... Sociální korupce pojede na plné obrátky...
Jiří Bubeníček
@Ferdi Nand Jednoznačný souhlas! A to je teprve začátek! Bude hůř !
Michelin
Ať to Bureš předá maxi-super expertovi Havlíčkovi a Ano bude na smetišti dějin ... 🤣😡🤮👎
Uživatel_5734171
1. Krajské volby jsou volbami třetího a možná i čtvrtého řádu. Odpovídá tomu i tragická účast. Takže ty výsledky nepřeceňujme. Museli bychom mít tvrdá data, kteří voliči přišli. Pokud třeba volila většina důchodců (což si myslím), tak to výsledky výrazně zkresluje.
2. Nevolilo se v Praze. Praha je také kraj, ale volby do Prahy jsou součástí voleb komunálních. i to výsledky zkresluje.
3. Přesto některé závěry udělat lze. Voliči odmítli vládu Petra Fialy. S tím je třeba se smířit a Fiala by na to měl reagovat. měl by teď udělat rekonstrukci vlády. Měl by třeba poděkovat Bartošovi za práci a vyměnit ho. A podobně udělat i pár dalších změn. Problém Fialy je ten, že neumí fungovat v režimu krizového manažera.
4. Bureš bude teď na koni a pokusí se tlačit na předčasné volby. A ten tlak bude vyvíjet v několika rovinách. Bude foukat do ohýnku palácového převratu v ODS. A součástí toho tažení je třeba i snaha zkorumpovat Skopečka postem hejtmana. V ODS je to tak půl napůl. Fiala a Kupka jsou odpůrci koalice s ANO, Kuba, Skopeček a parta zhrzených dinosaurů v čele se Zahradilem jsou příznivci spolupráce s estébákem.
5. Bureš si zároveň pěstuje budoucí koaliční partnery. Maže med kolem huby jak části ODS (všimněme si, jak hejtmana Kubu neustále vychvaluje), tak si stále pase Šlachtu a nově Klausův projekt Motoristé sobě. Ano, toho Klause, kterého před pár lety nařkl z korupce. V přímém přenosu ve sněmovně bureš tehdy řekl, že po něm klaus chtěl milion euro úplatek za podpis zákona o biopalivech. Jak silnou hroší kůži musí Klaus mít, že mu to nevadí?
6. Ať to beru zleva nebo zprava, nevidím vývoj v této zemi optimisticky. Budeme si muset těmi fekáliemi zase projít, lidé jsou nepoučitelní. Zvolí si gaunery, podvodníky, zloděje a lháře a pak se strašně diví, že podvádí, kradou a lžou...
2. Nevolilo se v Praze. Praha je také kraj, ale volby do Prahy jsou součástí voleb komunálních. i to výsledky zkresluje.
3. Přesto některé závěry udělat lze. Voliči odmítli vládu Petra Fialy. S tím je třeba se smířit a Fiala by na to měl reagovat. měl by teď udělat rekonstrukci vlády. Měl by třeba poděkovat Bartošovi za práci a vyměnit ho. A podobně udělat i pár dalších změn. Problém Fialy je ten, že neumí fungovat v režimu krizového manažera.
4. Bureš bude teď na koni a pokusí se tlačit na předčasné volby. A ten tlak bude vyvíjet v několika rovinách. Bude foukat do ohýnku palácového převratu v ODS. A součástí toho tažení je třeba i snaha zkorumpovat Skopečka postem hejtmana. V ODS je to tak půl napůl. Fiala a Kupka jsou odpůrci koalice s ANO, Kuba, Skopeček a parta zhrzených dinosaurů v čele se Zahradilem jsou příznivci spolupráce s estébákem.
5. Bureš si zároveň pěstuje budoucí koaliční partnery. Maže med kolem huby jak části ODS (všimněme si, jak hejtmana Kubu neustále vychvaluje), tak si stále pase Šlachtu a nově Klausův projekt Motoristé sobě. Ano, toho Klause, kterého před pár lety nařkl z korupce. V přímém přenosu ve sněmovně bureš tehdy řekl, že po něm klaus chtěl milion euro úplatek za podpis zákona o biopalivech. Jak silnou hroší kůži musí Klaus mít, že mu to nevadí?
6. Ať to beru zleva nebo zprava, nevidím vývoj v této zemi optimisticky. Budeme si muset těmi fekáliemi zase projít, lidé jsou nepoučitelní. Zvolí si gaunery, podvodníky, zloděje a lháře a pak se strašně diví, že podvádí, kradou a lžou...
Miroslav Rys
@Richard Šebesta Ano, o tobě jsem, Šebesta, psal. A chybí ti tam čárka, yndženýre 😀😀
Richard Šebesta
@Saša Krach Primitiv rys ostrovid to nepochopí. Je rozumu mdlého. Nehledá chybu u sebe vždy u druhých. Proto je PRIMITIV.
Saša Krach
@Miroslav Rys...Nebul....už je po volbách...Prostě jste dostali na Pr..del...Tak možná příště.😛
jerryx
@Uživatel_5734171 To je fakt, Fiala zvýší daně a pak přispěje na Prague Pride. Zatím ale není účast povinná, to zavede až Decroix, až Fialu vystřídá.
Uživatel_5734171
@Jiří Bubeníček
já s tím počítám a připravuji se na to. Většina lidí v této zemi jsou hlupáci, kterým stačí přidat pětistovku a tradá do průvodu. Jim nevadí, že ten samý člověk jim nejdříve sebere tisícovku, jim stačí hesla a mávátka...
já s tím počítám a připravuji se na to. Většina lidí v této zemi jsou hlupáci, kterým stačí přidat pětistovku a tradá do průvodu. Jim nevadí, že ten samý člověk jim nejdříve sebere tisícovku, jim stačí hesla a mávátka...
Richard Šebesta
@Uživatel_5734171 No ten konec beru. Ale když to vemu od listopadu 89 která vláda neměla průsery ? Klaus a jeho grupa ODA i KDU-ČSL tady zavedli mafiánský stát. OPILEC Zeman který vyhlásil akci: ČISTÉ RUCE byl ještě horší (mafián Mrázek diky ŠLoufovi ovládal ekonomiku).
Gross a Sobotka to byla taky katastrofa no a odesmani Topol a Nagy-Nečas skoro ještě větší. Popisovat estebáka a zloděje Bureše je zbytečné. Fiala ? KATASTROFA. Takže nula od nuly pojde ! Neboli není odkud brár. Jsem permanetně ve feka... !
Gross a Sobotka to byla taky katastrofa no a odesmani Topol a Nagy-Nečas skoro ještě větší. Popisovat estebáka a zloděje Bureše je zbytečné. Fiala ? KATASTROFA. Takže nula od nuly pojde ! Neboli není odkud brár. Jsem permanetně ve feka... !
giorgio287
@Uživatel_5734171
Oni nám snad nevládnou gauneři, podvodníci, zloději a lháři?!?
To je mi novinka. Nebo jste přiletěl z Marsu, že to nevidíte?
Oni nám snad nevládnou gauneři, podvodníci, zloději a lháři?!?
To je mi novinka. Nebo jste přiletěl z Marsu, že to nevidíte?
Richard Šebesta
Burešiáda v přímém přenosu skotačící Bureš a vedle něho seniorka exministryně (ne)spravedlnosti Válková. Smutný pohled, Bureš zatím jede jedno vítězství za druhým,ale koho mi to připomíná ? Hitler taky absolvoval jedno vítězství za druhým až dojel k hořkým koncům ! Dopadne tak i Bureš a jeho hnutí ? Myslím, že ano.
Peter Hosek
@Richard Šebesta Ta Vase, posledn,i opravena veta, naprosto sedi a na dalku souhlasim. To stejne muzeme rict o nasi soucasne situaci zde ve Statech. Proto 60 % danovych poplatniku a my, kteri jsme priplavali v 69, budeme volit Trumpa. Z mnoha duvodu......
seng
@King I ok a že dementi zvolili komunistu co sedí na hradě a podporoval okupaci,jen prevlekl kabát nikomu nevadí,že? Hlavně, když podepíše co mu strčí pod nos,že?
seng
@Ferdi Nand A bolsevik na hradě co schvaloval okupaci ti nevadí,že o něm nepíšeš?
seng
@Miroslav Rys to jsou přesně ty lepsolidi,myslí si,že jsou nejchytřejší a kdo volí jinak tak je dement. Ať si každý volí koho chce je demokracie a právo si vybrat
Asatin
@Uživatel_5734171 Je to presne tak.Akorat nevim ,jak to ctyrem vnoucatum budu vysvetlovat.Uz ted se za narod stydim.A proc,a proc..??
Saša Krach
Tak přestat fňukat,,,,plakat a hledat chyby u druhých.😛
Makat pánové a něco ukázat...jinak jedete do kopru. 😛
Makat pánové a něco ukázat...jinak jedete do kopru. 😛
jerryx
@Richard Šebesta Dobrá, pak mi vysvětli, jak to, že je z nás teď standardní západní a výjímečně bezpečná země. To musel někdo zařídit. Přes všechno tunelování a korupci se u nás i reformovalo. Kdyby tehdy byla u moci Fialova vláda byli bychom asi na úrovni Kosova, ale v Bruselu by nás zbožňovali.
jerryx
@Uživatel_5734171 Především by měli vyměnit Fialu a Piráti pak taky hledají nového předsedu. S tím má Fiala skušenosti, předsedou ODS se stal pět minut poté, co se stal členem strany. Mezi Piráty by mu bylo líp.
Richard Šebesta
@Richard Šebesta. Oprava. Chtěl jsem napsat jsme permanentně ve fekálech !
giorgio287
@Richard Šebesta
Pokud před tím koncem budeme kolonizovat Hitlerland, Žabožroutistán, Holandsko a Belgii - beru!
Pokud před tím koncem budeme kolonizovat Hitlerland, Žabožroutistán, Holandsko a Belgii - beru!