Komentáře

Zpět na článek

Král Babiš si vybírá partnery, slabý Šlachta musí zabrat a Piráti se probrat. Co ukázaly krajské volby

21 komentářů

Jiří Bubeníček
Velký sluśný ,humanistický listopad to nezvládl ,odpovězte si sami! Na fotce komunistka ,Válková ,kterou dozoroval sám Urválek co poslal Miladu Horákovou na šibenici ona to prý nevěděla ,řekla v Tv! Připíjí s dalším komunistou STB ákem ze Slovenska ! Zvonil jsem na Václaváku klíči,rozhodně mě to nemrzí ,ale obavy mám a to veliké !Soudruh lidový miliardář bude podnikat s Českem ekonomicky(pro sebe) politicky pro Rusko,Slovensko a Maďarsko !
jerryx
@Jiří Bubeníček Tak to jsme tam na Václaváku zvonili spolu. Taky nemám radost ani z Válkové, ani z Babiše ale ani z Pavla na Hradě. Když jste zmínil Slovensko, už vyřízeného Fica dostali nahoru neomarxisti Matovič a Šimečka. Já jsem rozhodně nezvonil klíči aby tady třídní boj vystřídal Green Deal, gender , woke, cancel culture , politická korektnost a podobný levicový odpad. Pro začátek lepší Babiš , pak se uvidí. Fiala musí jít, o tom žádná.
Jiří Bubeníček
@Ferdi Nand Jednoznačný souhlas! A to je teprve začátek! Bude hůř !
Ferdi Nand
Morální odpad lidstva vzhůru za Vůdcem ultra kolaborantem, vlastizrádcem a udavačem Burešem. Rozesmátá soudružka ex ministryně spravedlnosti, jinak pilná žačka justičního vraha Vaše a další lůza se raduje z hlasů hlupáků, kterým namazali med kolem úst a další léta se mohou beztrestně pakovat.
Michelin
Ať to Bureš předá maxi-super expertovi Havlíčkovi a Ano bude na smetišti dějin ... 🤣😡🤮👎
Miroslav Rys
Orangutan Bureš zase oblbl své dementní voliče... A neschopných dementů je u nás zkrátka moc. Stačí se podívat, co sem leze do diskuze...
jerryx
@Uživatel_5734171 To je fakt, Fiala zvýší daně a pak přispěje na Prague Pride. Zatím ale není účast povinná, to zavede až Decroix, až Fialu vystřídá.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@Jiří Bubeníček
já s tím počítám a připravuji se na to. Většina lidí v této zemi jsou hlupáci, kterým stačí přidat pětistovku a tradá do průvodu. Jim nevadí, že ten samý člověk jim nejdříve sebere tisícovku, jim stačí hesla a mávátka...
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@Michelin
Burešovo dnové jsou už sečteny, ten zmetek v politice dlouho nebude. A zmizí Bureš, osiřelí mamlasové se tam servou o kořist a po dalších volbách ta tlupa končí. Problém je, že za to jedno volební období dokáží udělat tolik škody, že se z toho nemusíme jako stát vzpamatovat. Nechybělo mnoho a Temelín a Dukovany dostal před lety Rosatom, dopadli bychom jako Maďaři s elektrárnou Paks. Nemají ani peníze, ani elektrárnu... Totéž neřešená penzijní reforma. Pokud se ANO dostane zase k moci, neudělají v tomto směru VŮBEC NIC, naopak ten problém ještě zvětší, jako ho zvětšil Fico, když uzákonil třináctý důchod... Sociální korupce pojede na plné obrátky...
Richard Šebesta
@Uživatel_5734171 No ten konec beru. Ale když to vemu od listopadu 89 která vláda neměla průsery ? Klaus a jeho grupa ODA i KDU-ČSL tady zavedli mafiánský stát. OPILEC Zeman který vyhlásil akci: ČISTÉ RUCE byl ještě horší (mafián Mrázek diky ŠLoufovi ovládal ekonomiku).
Gross a Sobotka to byla taky katastrofa no a odesmani Topol a Nagy-Nečas skoro ještě větší. Popisovat estebáka a zloděje Bureše je zbytečné. Fiala ? KATASTROFA. Takže nula od nuly pojde ! Neboli není odkud brár. Jsem permanetně ve feka... !
giorgio287
@Uživatel_5734171
Oni nám snad nevládnou gauneři, podvodníci, zloději a lháři?!?
To je mi novinka. Nebo jste přiletěl z Marsu, že to nevidíte?
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
1. Krajské volby jsou volbami třetího a možná i čtvrtého řádu. Odpovídá tomu i tragická účast. Takže ty výsledky nepřeceňujme. Museli bychom mít tvrdá data, kteří voliči přišli. Pokud třeba volila většina důchodců (což si myslím), tak to výsledky výrazně zkresluje.
2. Nevolilo se v Praze. Praha je také kraj, ale volby do Prahy jsou součástí voleb komunálních. i to výsledky zkresluje.
3. Přesto některé závěry udělat lze. Voliči odmítli vládu Petra Fialy. S tím je třeba se smířit a Fiala by na to měl reagovat. měl by teď udělat rekonstrukci vlády. Měl by třeba poděkovat Bartošovi za práci a vyměnit ho. A podobně udělat i pár dalších změn. Problém Fialy je ten, že neumí fungovat v režimu krizového manažera.
4. Bureš bude teď na koni a pokusí se tlačit na předčasné volby. A ten tlak bude vyvíjet v několika rovinách. Bude foukat do ohýnku palácového převratu v ODS. A součástí toho tažení je třeba i snaha zkorumpovat Skopečka postem hejtmana. V ODS je to tak půl napůl. Fiala a Kupka jsou odpůrci koalice s ANO, Kuba, Skopeček a parta zhrzených dinosaurů v čele se Zahradilem jsou příznivci spolupráce s estébákem.
5. Bureš si zároveň pěstuje budoucí koaliční partnery. Maže med kolem huby jak části ODS (všimněme si, jak hejtmana Kubu neustále vychvaluje), tak si stále pase Šlachtu a nově Klausův projekt Motoristé sobě. Ano, toho Klause, kterého před pár lety nařkl z korupce. V přímém přenosu ve sněmovně bureš tehdy řekl, že po něm klaus chtěl milion euro úplatek za podpis zákona o biopalivech. Jak silnou hroší kůži musí Klaus mít, že mu to nevadí?
6. Ať to beru zleva nebo zprava, nevidím vývoj v této zemi optimisticky. Budeme si muset těmi fekáliemi zase projít, lidé jsou nepoučitelní. Zvolí si gaunery, podvodníky, zloděje a lháře a pak se strašně diví, že podvádí, kradou a lžou...
Richard Šebesta
Burešiáda v přímém přenosu skotačící Bureš a vedle něho seniorka exministryně (ne)spravedlnosti Válková. Smutný pohled, Bureš zatím jede jedno vítězství za druhým,ale koho mi to připomíná ? Hitler taky absolvoval jedno vítězství za druhým až dojel k hořkým koncům ! Dopadne tak i Bureš a jeho hnutí ? Myslím, že ano.
Richard Šebesta
@Saša Krach Primitiv rys ostrovid to nepochopí. Je rozumu mdlého. Nehledá chybu u sebe vždy u druhých. Proto je PRIMITIV.
Saša Krach
Tak přestat fňukat,,,,plakat a hledat chyby u druhých.😛
Makat pánové a něco ukázat...jinak jedete do kopru. 😛
Saša Krach
@Miroslav Rys...Nebul....už je po volbách...Prostě jste dostali na Pr..del...Tak možná příště.😛
jerryx
@Richard Šebesta Dobrá, pak mi vysvětli, jak to, že je z nás teď standardní západní a výjímečně bezpečná země. To musel někdo zařídit. Přes všechno tunelování a korupci se u nás i reformovalo. Kdyby tehdy byla u moci Fialova vláda byli bychom asi na úrovni Kosova, ale v Bruselu by nás zbožňovali.
jerryx
@Uživatel_5734171 Především by měli vyměnit Fialu a Piráti pak taky hledají nového předsedu. S tím má Fiala skušenosti, předsedou ODS se stal pět minut poté, co se stal členem strany. Mezi Piráty by mu bylo líp.
tempter
@Richard Šebesta Oni už ti zase nemění plínky?
Richard Šebesta
@Richard Šebesta. Oprava. Chtěl jsem napsat jsme permanentně ve fekálech !
giorgio287
@Richard Šebesta
Pokud před tím koncem budeme kolonizovat Hitlerland, Žabožroutistán, Holandsko a Belgii - beru!