Zprávy

Zpět na článek

Předsednictvo Pirátů rezignovalo, Bartoš znovu do čela strany kandidovat nebude

5 komentářů

Richard Šebesta
@lug70 Přesně, jejich předvolební heslo : Pusťte nás na ně mělo voliče ohromit. Ale z jejich dravosti nezbylo nic a důkazem může být že třeba i jeden ze zakladatelů této strany jehož jméno mi vypadlo stranu opustil.
Richard Šebesta
Je to logické vyústění politiky této strany mladých šarlátanů. Ta strana do parlamentu nikdy nepatřila a nemá tam co dělat. Byl to velký omyl. Když bych měl zdůvodnit proč, určitě jeden z důvodu by byl volební program, propagace drog a vítaní migrantů určitě většině lidi nemůže být po chuti a vůbec zjev třeba předsedy Bartoše. Tak přece nemůže vypadat ministr, dredy a vlasy až někam po pás. Jsem ze staré školy ale toto šílené novátorství je pro mou generaci nepřijatelné. Navíc Piráti ve svém šíleném bláznovství zapomněli na jednu důležitou věc každá strana potřebuje jednak mladé lidi kteří mají logicky ten svůj dreif tedy dravost mládí ale také starší zkušené lidi kteří sice už nemají takový dreif ale životní zkušenosti a něco už dokázali . Už druhý neúspěch Pirátů letos ve volbách dokazuje,že ztratili podporu i svých fandů. Bartošovo tragické působení na ministerstvu a jeho neúspěšná digitalizace to bylo vyvrcholení. Člověk by neměl dělat účet bez hostinského říká moudré přísloví takže za rok se bude účtovat. Doufám že tato strana navždy vypadne ze sněmovny.
lug70
Pamatujete na heslo Pirátů před parlamentními volbami "Pusťte nás na ně"? Chtěli jakože zatočit se zkorumpovanými starými strukturami tradičních parlamentních stran. Po volbách to svoje heslo rychle pozměnili na "Pusťe nás nim", ke korytům a k těm starým strukturám se přidali a přímo bleskem zpapaláštěli. Jinak jsem se divil, že Piráty lidi volili i po tom, co z nich před volbami neprozřetelně vypadlo, že mají v plánu zdanit lidem nemovitosti 1-2% z tržní ceny každý rok + nachystanou hromadu dalších daní a zákazů a omezení. A to všechno mysleli naprosto vážně.
http­s://ww­w.ec­ho24­.cz/a/­SGyx­Z/pi­rati-jako-ksc-21-stoleti-dan-ze-vzduchu-vyhazov-za-nazory-zakazy-aut-ikotlu
giorgio287
Ale parazitovat za naše prachy bude ten ne; schopný šmejd ještě rok, ne?!?
Avatar - Anton Augustin
Anton Augustin
Vedení bude mít nahrabáno s kámoši ve vládních funkcích, příští rok po volbách se po pirátském angažmá zavřou navždy dveře.