Komentáře

Zpět na článek

Bartoš končí, má za sebou historické úspěchy i trpké pády. Piráti ale v parlamentu budou, není alternativa

21 komentářů

Avatar - Anton Augustin
Anton Augustin
Ještě rok bude ten chlapec s kohortou vyvolenců mlaskat, potom sbohem. Co dokázal? Prakticky jenom velkou hubu, kritizovat je je jednoduché, vytvořit něco čím machroval je o poznání těžší. I dnešní generace mladých se od těch hledačů koryt odvrací. Kdo je může zachránit, Hřib a ty zestárlé maminy? Ani náhodou.
giorgio287
Neschopný šašek s mopem na hlavě končí - tak hlavně aby taky přestal škodit na ministerstvu!
Saša Krach
No ...ona to je prohra ale život jde dál... Pokud se vzepře osudu a vezme si příklad,,napřiklad z komunistů 😁 vše je možné .
Dej dlouhý kouř a ono to přijde. Najít náhradu...hlavně ne ministra zahra­ničí­....­...Na­jít překvapení pro voliče....ne tu babku z Bruselu.
Jan Bejšovec
Papá pampalá neschopo.
Saša Krach
@Jan Bejšovec A co jsi dokázal ty....asi 💩
jerryx
Reflex na straně Pirátů. Pořád se ukazuje, že jsem s tou normalizací měl pravdu. Vyhazov Stoniše byl zdůvodněn stejně , jak se asi zdůvodňovaly změny v redakcích v roce 1970. Normální člověk té sorosovské novořeči ani nerozumí. Liberální znamenalo snad tolerantní, co je na fanatických Pirátech tolerantní? Lidi, co často nic neumí ,a ,,vystudovali" pseudoškoly , nás chtějí poučovat? A progresivní znamená pokrokový, to slovo museli přeložit, protože ho dřív používali komoušim .A co je ve fanatickém prosazování hloupých myšlenek pokrokového?
King I
@jerryx už jednou jsem ti psal, že stoniš má svůj server. To tady ještě děláš?
Saša Krach
@King I Láká na sebe a poučuje hlupáky. Už jsi byl ráno u zrcadla...kdo na tebe koukal.😂😂😂😂
King I
@Saša Krach nemáš bludy?
jerryx
@Saša Krach Hlupáci přece nejdou poučit. To bys měl vědět. Hlupák ví všechno sám nejlíp.
jerryx
@King I Tak snad jsem dřív četl a kupoval Reflex. Časopis toho jména mě za covidu často otiskoval. Vyjadřuji nespokojenost s redakční čistkou a žádám od těch nových vysvětlení. Pokud byl stonišovský Reflex špatný a tenhle je dobrý, tak ať to upřímně přiznají. A jinak Tebe baví diskutovat jen s lidmi se stejnými názory? Jak to, že ještě nejseš ve Fialově vládě ?Počet náměstků je tam neomezen a Fiala je hodný šéf. Kdo ho chválí, nemusí ani nic dělat.
Saša Krach
@jerryx Jo jo pravdu máš.
Saša Krach
Jako ministr, ,,možná,,,určitě zůstane. Pan Fiala ho potřebuje a hlavně Piráty. Volby do parlamentu nejsou druholigové jako dnes ale prvoligové. A Bartošovo seskupení má možnost dát 5 procent.A bude se počítat a co kdyby. Vše je možné...Po sečtení pidi stran dáme vládu. 😛😂😂😂😂 a budeme tančit ..............
jerryx
@Saša Krach Fiala řekl, že je s nima na jedné lodi. Tak ať si tu plavbu užije. Vybral si sám. A ještě nedávno si Piráti představovali, že všechny strany budou pirátské, že Fialu vystřídá Decroix a Jurečku Hladík. V TOP09 a STAN není změna nutná, ti už mají místo Vánoc Prague Pride.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Spousta hlupáků teď bude na pirátském hrobě tancovat. Přitom se stalo to, co je podstatou demokracie. Piráti udělali chyby, voliči je za ně potrestali. Přesně takhle to má fungovat. Podobně zmizeli z mapy socani a pokud se ODS dá do holportu s Burešem, skončí tak i ona. Ostatně jednou už ODS málem skončila, po tragickém Topolánkovi a tragikomickém Nečasovi byla ve stadiu klinické smrti. Jinými slovy, voliči demokratických stran fungují správně. Kde to nefunguje, jsou nedemokratické strany a marketingové projekty. Typicky bolševici. Opravdu si mohu hlavu ukroutit, že se ta tlupa vrací na scénu. Nebo Okamura. Ten vytuneloval svou minulou stranu ( Úsvit se to jmenovalo) a to bez přehánění. Vystavoval faktury za fiktivní služby v řádech milionů, vybral kasu do poslední mrtě, skončil a založil stejný projekt a peníze čerpá znovu pro sebe. A voličům to nevadí. O Burešovi nemluvě, ten má těch průserů dvanáct do tuctu. Jak osobních, tak v hnutí, které je prolezlé korupcí skrz naskrz. A voličům je to jedno. V Ústeckém kraji zavřou zkorumpovaného primátora a kandidáta na hejtmana a stejně tam o víkendu drtivě ta tlupa vyhrála. Vildumetzová jezdila autem mafie, mafián byl na její svatbě za svědka a je kmotrem jejího dítěte a Vildumetzová se stala senátorkou v prvním kole a bude hejtmankou. Atd.
Ale zpátky k Pirátům. Jejich zásadní chyba byla, že šli do vlády. Vláda jejich 4 hlasy nepotřebovala, měli jít do konstruktivní opozice. Ale to je kdyby a na to se v politice nehraje. Teď už je pozdě, nicméně i tak bych jim doporučoval z vlády odejít. Pokud chtějí zachránit za rok svoje šance na sněmovnu, měli by hned opustit vládu a zkusit restart. Já je nikdy nevolil a volit nebudu, ale osobně bych byl raději, kdyby liberálně levicoví lidé volili stranu jako jsou Piráti, než aby volili nějakou zběsilost nebo na volby rezignovali...
Saša Krach
@Uživatel_5734171 ODS to měla jednoduché,,,u voliče propadla ale zůstala jí ekonomická a mediální silná skupina která nemohla tuto stranu nechat padnout...😂😂😂😂😂😛😛 a nastal zázrak. 😂😂😂
jerryx
@Uživatel_5734171 Jasně, jsou arogantní a upřímní .Lidi, co často nic neumí, chtějí poučovat ostatní. Neříkám, že jsem ve 20 takový nebyl, ale byli tu starší, co mě vrátili na zem. A Pirátům je už často přes 40, mentálně zůstávají v 16ti. A chybí ti starší a zkušenější . Hřib za peníze daňových poplatníků vystudoval medicínu, nic z ní neumí a nikdy to nedělal. On nedělal nikdy nic. A v Praze ho zvolí primátorem.
Avatar - Anton Augustin
Anton Augustin
@Uživatel_5734171 Rozumně napsáno. 👍
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Radostná zpráva 😁
Frank51482
V prvé řadě ten vyhulenec měl podat demisi jako ministr.
Avatar - epr3
epr3
S Piráty se stalo to, co se zákonitě stát muselo. Ze straníků, kterým bylo v době zakládání strany okolo 25 let, jsou dnes čtyřicátníci a z progresívní strany se stala strana mainstreamová, tedy přesně taková, jaké Piráti v době svého vzniku nesmiřitelně kritizovali. Navíc se přidalo zpanštění a arogance. Zrovna ti dva o kterých autor polemizuje, Hřib a Gregorová, jsou ukázkoví aroganti a postavit je do čela hroutící se strany je jako rána do vlastního vazu. A o Lipánkovi snad netřeba hovořit, bezradný trouba není vůdce ani náhodou.