Komentáře

Zpět na článek

22 lidí, kteří zamíří do Senátu. Největší řeží je vášnivý souboj egyptologa Bárty a provařeného Hilšera

8 komentářů

pinkkk
Představa, že by mohl být Hilšer prezidentem mi rozesmála. Taková bezcharakterní nula, to by bylo něco.
lug70
Hmmm, provařeného Hilšera. Jo Hilšer je ikona aktivistických skupin a neziskovek. Ty před volbami pomocí sociálních sítí aktivizují svoje členy a příznivce aby toho vyčuraného šmejda volili. Ostatně Hilšer je nejlepší kámoš aktivisty Michala Majznera, jednoho ze zakladatelů obskurní aktivistické skupiny Kaputin uličních prudičů, požívajících přízeň a finance US ambasády. To je tajemství Hilšerova úspěchu. U Drahoše je zajímavé, že před prezidentskými volbami přímo v rodném městě Jablunkově jej tvrdě vypískali (zřejmě tam moc dobře vědí co je zač) a naopak Pražáci by tomu falešníkovi s falešnými brýlemi a naslouchátkem v uchu, nejraději vlezli do zádele. Drahoš se taky neslavně proslavil tím, že byl signatář výzvy "Vědci proti strachu a lhostejnosti", která tlačila na přijímání nelegálních imigrantů do ČR z agresivních tmavých kultur. Fischer, škoda mluvit. Odporný slizoun už od pohledu, ochotný sloužit každému, pokud mu to přinese osobní prospěch a výhody. Ti nejvyčuranější a nejzaprodanější šmejdi z celé ČR se vždycky cpou do Prahy, ráje aktivistů a vypatlanců, protože tam v té "vybrané společnosti" cítí největší šanci uspět.
Frank51482
Pražáci jsou odjakživa blbí, i když si myslí, že právě oni jsou pupkem světa. A když poněkolikáté zvolili rádoby právníka podvodníka Bendu, proč ne vyčůraného Hilšera? Stačí se podívat do Řeporyjí, kde voliči také moc inteligence nepobrali, když volí toho upoceného ublekotaného sprostého defekta.
Nommonik
@Frank51482 Ne každý je tak vzdělaný a má takový rozhled jako vy... A Pražáci si to tedy opravdu myslí, říkáte? Hm, pak to má váhu, tomu se říká projekce.
jerryx
@Frank51482 Nikdy bych nekritizoval voliče, za to, že někoho volí. Ale s jednou vyjímkou a tou je Pavel Novotný. Jak tam ti lidi chtějí vychovávat děti a co je tam učí ve škole? Jsou stejní ubožáci jako Fiala když nevidí takovou sprostotu.
Avatar - Pavel Mikel
Pavel Mikel
Pěkná povídka -KešJa-
po ránu...Včera jsem poslouchal "debatu" v ČRO,
"bojovníků o koryto" pro obvod zlínský kraj a to byla "úroveň" 😅. (🐃. versus 🦬. )
Jak si říkal bolševik Jakeš při"tajné" volbě tajemníka soudruhů, říkají si napjatě i tito naši všichni zvol🐮ení novodobí 🐷 soudruzi...: Já-Keš Jakeš Ja-keš Ja kéš Já.....😉
jerryx
Ono se nedá zevšeobecňovat. V Praze je spousta chytrých a zajímavých lidí. Ovšem pražáci jsou schopní zvolit někoho, jako je Hilšer , který to jasně dělá jen pro prachy , nebo tak komickou postavu jako je Jiří Drahoš. A ještě si myslí, že jsou chytřejší, než mimopražští.
Avatar - Pavel Mikel
Pavel Mikel
@jerryx víte kolego, oni se tam derou pro balík úplně všichni, (akorát ten 🐷Hill-Ser;) si u toho koryta ještě pořádně celou dobu mlaská.) My 🐮a naši kolegové pražští v🐮liči....
Taková ta dnešní "doba".....
Připomíná mi to jednu moji oblíbenou pohádku z dětství, jmenovala se: "U nás v Kocourkově" ....🤠