Komentáře

Zpět na článek

22 lidí, kteří zamíří do Senátu. Největší řeží je vášnivý souboj egyptologa Bárty a provařeného Hilšera

19 komentářů

Saša Krach
Senát dráha trafika pro tento stát v dnešní době. A k zeštíhlení státu si koleduje zrušení...
A co dělají hlupáci ..hádají se kdo do senátu ,,,promiňte trafiky,,,,patří a kdo ne ..a zítra ti samí hlupáci budou volat ...stát je drahý...
😂😂😂😂😂🙈🙉🙊Prostě neuvěřitelné.
Richard Šebesta
@lug70 Souhlasím. Když krachovala "slavná " ODA disidenta Kroupy tak sám Kroupa patřil mezi první senátory o nichž by se dalo říct,že patřil mezi neúspěšné politiky,kteří byli uklizení do senátu. Už tehdy těsně po vzniku senátu koncem 90.let se říkalo,že senát je odkladiště zkrachovalých politiků. No a Drahoš,Fischer i Hilšer jsou toho důkazem. Tito se do senátu dostali ale pak tu máme unikát lady Bobošik. Ta se pokusila kandidovat do všeho nikde neuspěla krom europarlamentu a jako zkrachovala politička se nedostala ani do senátu. Senát je podle mne odkladiště většinou zkrachovalých politiků nebo lidí,kteří si chtějí přilepšit své živobytí a hlavně je ZBYTEĆNÝ !
Nommonik
@Frank51482 Ne každý je tak vzdělaný a má takový rozhled jako vy... A Pražáci si to tedy opravdu myslí, říkáte? Hm, pak to má váhu, tomu se říká projekce.
Richard Šebesta
@pinkkk Nejsem Hilšerův fanda ale měli jsme už mnohem horší presidenty než by byl Hilšer. Např.Gottwald nebo Zeman přátele nezřízeného ALKOHOLISMU a BURANI a vrazi jeden větší druhý menší.
Richard Šebesta
@lug70 Je to tak. Komunista a disident a člen OH a lidovec Pithart , to je ikona bezcharakternosti !
Richard Šebesta
@Saša Krach Máš palec nahoru BARDE !
jerryx
@pinkkk Vzhledem k tomu, koho tam máme teď, by to velký rozdíl nebyl. Náš prezident teď napsal papalášům do OSN, že musíme ochladit planetu. Asi novou směrnicí a usnesením, jak byl z KSČ zvyklý.
jerryx
@Pavel Komárek Teda, čemu všemu Vy věříte. A umí Hilšer i dělat zázraky a dotekem léčit nemocné?
pinkkk
@lug70 No a co? Už moje babička (dej jí Pán Búh lehké odpočinutí) říkala: "Lepší drzé čelo,než poplužní dvůr". Já jsem sice nikdy nechápal, co to je poplužní dvůr, ale co je drzé čelo, tak o tom jsem přesvědčován našimi posra, pardon, poslanci všech stupnů dnes a denně.
lug70
@Richard Šebesta třeba ještě připomenout předsedu senátu Petra Pitharta. Ten se dožadovat speciální funkce doživotního emeritního senátora, který by dál (do konce života) pobíral plat jako řádně zvolený senátor a měl volný přístup na všechna jednání i ostatní výhody postu senátora. Argumentoval tím, že on jako zakladatel senátu a dlouhodobý předseda senátu na to má morální nárok. To byly z jeho strany tak nehorázné požadavky, že ho spražili i jeho nejbližší spolustraníci a kámoši z chátry77.
Saša Krach
@Richard Šebesta Některé státy planety Země mají města které mají více obyvatel než CZ....
A řídí je radnice. 😁
Pavel Komárek
Pan novinář by se mohl alespoň držet faktů a nelhat. Výdaje z příspěvku na mandát Hilšerovo hnutí nad rámec zákona do koruny transparentně uvádí. Naopak výdaje z příspěvku na mandát senátora další strany nezveřejňují. Pan Buchert si tak může jednoduše zjistit, že ani koruna nejde do kapsy Hilšerovi, jeho rodině ani dalším členům hnutí. Ale proč se zabývat fakty, když můžu bezostyšně lhát, viďte pane Bucherte?
pinkkk
Představa, že by mohl být Hilšer prezidentem mi rozesmála. Taková bezcharakterní nula, to by bylo něco.
lug70
Hmmm, provařeného Hilšera. Jo Hilšer je ikona aktivistických skupin a neziskovek. Ty před volbami pomocí sociálních sítí aktivizují svoje členy a příznivce aby toho vyčuraného šmejda volili. Ostatně Hilšer je nejlepší kámoš aktivisty Michala Majznera, jednoho ze zakladatelů obskurní aktivistické skupiny Kaputin uličních prudičů, požívajících přízeň a finance US ambasády. To je tajemství Hilšerova úspěchu. U Drahoše je zajímavé, že před prezidentskými volbami přímo v rodném městě Jablunkově jej tvrdě vypískali (zřejmě tam moc dobře vědí co je zač) a naopak Pražáci by tomu falešníkovi s falešnými brýlemi a naslouchátkem v uchu, nejraději vlezli do zádele. Drahoš se taky neslavně proslavil tím, že byl signatář výzvy "Vědci proti strachu a lhostejnosti", která tlačila na přijímání nelegálních imigrantů do ČR z agresivních tmavých kultur. Fischer, škoda mluvit. Odporný slizoun už od pohledu, ochotný sloužit každému, pokud mu to přinese osobní prospěch a výhody. Ti nejvyčuranější a nejzaprodanější šmejdi z celé ČR se vždycky cpou do Prahy, ráje aktivistů a vypatlanců, protože tam v té "vybrané společnosti" cítí největší šanci uspět.
jerryx
@Frank51482 Nikdy bych nekritizoval voliče, za to, že někoho volí. Ale s jednou vyjímkou a tou je Pavel Novotný. Jak tam ti lidi chtějí vychovávat děti a co je tam učí ve škole? Jsou stejní ubožáci jako Fiala když nevidí takovou sprostotu.
Frank51482
Pražáci jsou odjakživa blbí, i když si myslí, že právě oni jsou pupkem světa. A když poněkolikáté zvolili rádoby právníka podvodníka Bendu, proč ne vyčůraného Hilšera? Stačí se podívat do Řeporyjí, kde voliči také moc inteligence nepobrali, když volí toho upoceného ublekotaného sprostého defekta.
Avatar - Pavel Mikel
Pavel Mikel
@jerryx víte kolego, oni se tam derou pro balík úplně všichni, (akorát ten 🐷Hill-Ser;) si u toho koryta ještě pořádně celou dobu mlaská.) My 🐮a naši kolegové pražští v🐮liči....
Taková ta dnešní "doba".....
Připomíná mi to jednu moji oblíbenou pohádku z dětství, jmenovala se: "U nás v Kocourkově" ....🤠
Avatar - Pavel Mikel
Pavel Mikel
Pěkná povídka -KešJa-
po ránu...Včera jsem poslouchal "debatu" v ČRO,
"bojovníků o koryto" pro obvod zlínský kraj a to byla "úroveň" 😅. (🐃. versus 🦬. )
Jak si říkal bolševik Jakeš při"tajné" volbě tajemníka soudruhů, říkají si napjatě i tito naši všichni zvol🐮ení novodobí 🐷 soudruzi...: Já-Keš Jakeš Ja-keš Ja kéš Já.....😉
jerryx
Ono se nedá zevšeobecňovat. V Praze je spousta chytrých a zajímavých lidí. Ovšem pražáci jsou schopní zvolit někoho, jako je Hilšer , který to jasně dělá jen pro prachy , nebo tak komickou postavu jako je Jiří Drahoš. A ještě si myslí, že jsou chytřejší, než mimopražští.