Komentáře

Zpět na článek

Martin Bartkovský: Pražský hrad Jaromíra Soukupa. Kdo může vyhrát příští volby a kdo teď dostal výprask?

23 komentářů

Frank51482
Já to vidím tak, že pan Bartkovský by měl urychleně vyhledat nějakého odborníka na duševní zdraví. Špičkovou terapeutkou na dálku je třeba absolventka moskevské university Džamila Stehlíková z kazašské jurty. Je naprosto zřejmé, že pan Bartkovský trpí nějakou vážnou duševní poruchou. Ty jeho fantasmagorie překonávají slinty nějakého kačera Landsmana.
starypc
Divoký kačer II ?
Pavlína Klimešová
Ježíšmarijá, pane Bartkovský, pustit ki mikrofonu pana SOUKUPA, hrůza, při jeho pořadech na Barrandově jsem zažívala osypky, ta příšerná řeč těla, ty nervozní pohyby, kecy a kecy. Chraň nás pánbůh před vstupem tohoto mamlasa do politiky, nepřijatelný, toť vše.
Miloslav Podhola
Poprvé, co se nemohu, k Bartovského článku, vyjádřit negativně.
Jak patrno, že je schopen psát i realisticky.
Snad mu to vydrží ?!?!
Andrew Shob
Ve volbach slo o ***. Jenom dalsi volby, ktere ceska media totalne znicila.

Podobne jako volba prezidenta, kde normalni lide kandidaturu uz ani nezkouseji. Kdo neni STBak nebo komunista, toho media okamzite zariznou.

V krajskych volbach take nemaji normalni kandidati prakticky zadnou sanci. Do medii se nedostanou. Smysluplna temata, ktera by se tykala konkretnich kraju
mest, nula. Media jsou jenom plna stupidnich sracek, ktere plodi STBak.

Vlastni volby jsou uz jen o tom jak "nandat vlade za to, ze existuje".
Saša Krach
@Andrew Shob Jo kdyby mněl Estébák takovou moc a média na něj stála frontu....Tak už Reflex není....😂🤡
Richard Šebesta
@Saša Krach Sašo věř tomu,že kdyby to jen trochu šlo Bureš by to udělal a tu ABSOLUTNÍ MOC si vzal. Proč vesměs nechodí do diskusi ? Co myslíš ? Neumí mluvit,trepe nesmysly a nesnáší kritiku jednak ANO ale svou byť oprávněnou. Dokážu ti to knihami jež o něm napsal J.Kmenta (BOSS BABIŠ nebo BABIŠOVO PALERMO). Obě jsem četl. Bureš zuřil Kmentu nesnáší ale žalobu na něho nepodal a nepodá i když tvrdí,že ho v těch knihách Kmenta dehonestuje a lže o něm. Bureš je HOVADO (řekl to o sobě sám) ale není blbý. Ví že by žádná žaloba na Kmentu neuspěla. Jsou tam pouze doložitelná FAKTA. Tak to je.
Saša Krach
Martin Bartkovský na místo spřádání hypotéz by mněl zjistit o kolik peněz přišel stát špatnou digitalizaci .Myslím si jen odhaduji že za ty peníze by školství a tam pracující pomocný personál žil velmi opravdu velmi spokojeně...
A házet vše na Bartoše je ostudné ..Tak do toho...😂
Richard Šebesta
@Saša Krach Oceňuji tvůj dobrý smysl pro komiku. Ovšem souhlasím zcela s tím co je napsáno.
Saša Krach
Klaus se nemůže smířit s vedením země touto vládou. To samé Zeman a nakonec i Kalousek. Nikdo snad není takový hlupák....zde jich pár je a velkých....aby tvrdili že tito velikáni naší politiky nemají vliv a známé v mocenské sféře co mohou zahýbat naší domácí politikou. A to v situaci kdy tato vláda už jen v politice kulhá na obě nohy ..A pokud se jim to povede,,, Pak i pan prezident Pavel nezmůže...nic. A kdo bude nový prezident , je úvaha...Jako mé plácání. A začne to na Hluboké...možná
😂🤣🤣🤣🤣
King I
@Saša Krach úřadující prezident s pravomocemi jako prase má menší vliv než dva dědci v důchodu? To si děláš kozy? Ty jsi zase nametená.
Saša Krach
@King I Jo ,,,jo. Ale zapomněl si na takovou maličkost,😂 Musíš je chtít a umět používat....
A reportéři se o politice spíše baví s těmi dědky...A otázka zní proč­....😂😂­😂😂😂😂🐎T­udíž jejich vliv je veliký....🐎
King I
@Saša Krach ohýbání ústavy není umění, ale prasárna. Chceš dál žít na tom hnoji?
Richard Šebesta
Kdo teď dostal výprask ? To je jasné. Hlavně Piráti ale v podstatě celá vláda. Takže jak se ukazuje výzkumy které připisovaly této demoliční vládě velmi nízkou podporu obyvatel mají reálný základ. Důkazem budiž druhé prohrané volby (eurovolby a nyní krajské a senátní). Je to pro vládu jistě hořká pilulka umocněna nečekanou vládní krizi,která se rozjíždí. Aspoň si mohou " moudré hlavy " vládních ministrů i vládních poslanců spočítat jak asi za rok dopadnou ?
Nic veselého je nečeká. Uvařili kaši, která většině obyvatel nechutná.
Richard Šebesta
@Richard Šebesta Ještě bych dodal. Pan Bartkovský vaří z vody. Co bude se Soukupem a Přísahou a vůbec jak dopadne celá dnešní opozice jednak ta parlamentní i ta neparlamentní za rok ve volbách a dokonce úvahy o možné Soukupově hradní kandidatuře v roce 2028 jsou zatím liché a typovat to, je opravdu vařit z vody. Co se zdá být ale skoro jisté je že za rok tahle Fialová vláda skončí.
King I
@Richard Šebesta Kámo, botox právě prohlásil, že ho k míru nikdo nedonutí. Asi něco děláš špatně, tlučhubo. Všichni jsme do tebe vkládali naději.
Saša Krach
@King I asi ti dal pan lékař špatné léky....zase si vedle.
King I
@Saša Krach takže botox žvanil a Šebesta nakonec mír doručí? K***a, proč to neřekneš hned?
Saša Krach
@King I Mír přijde v každém případě ...a pak se bude účtovat.
Richard Šebesta
@King I ty obuď se ! Nebo moc droguješ ? Nebo jsi ožralý jak Zeman a Gottwald dohromady ? Podle toho co píšeš za bláboly jsi zcela ztratil rozum. Nevím kdo má koho k něčemu donutit. Ale tebe by měli donutit ať už nepíšeš ty svoje hnoje.
Richard Šebesta
@Richard Šebesta King mimochodem pokud jsi střízlivý a zvládáš ještě číst. Co budeš dělat za rok až tvoje demolice nyní už ve stavu kvarteta dostane ko ve volbách ? Kam to bude ? USA,­DEUT­SCHLAN­D,FRAN­CIE nebo VB ? Nebo Ukrajina pomáhat budovat ?
Frank51482
Nominovat korouhvičku a odborníka na všechno Soukupa nebyl dobrý nápad. A teď ten zkrachovalý magnát dostal pořádně přes držku a vypadá jako by se vrátit z ukrajinské fronty..
King I
Ještě se 10x popere s Dopitou a tebe tyhle humory přejdou.