Divoký kačer

Zpět na článek

Babiš: Jsme best in povodně! Alternativní realita katastrofických záplav 2024 za vlády ANO

8 komentářů

Juchin
🤣🤣🤣 přesně tak to bylo za covidu. Andrej nemá konkurenci, je to top mikro manažer!
ES02
Naprosto trefné Snad začne být aspoň jednomu burešovci divné, proč jsme s Burešem skončili co se týče kovidu snad nejhůře na celý planetě.
kosmos kosmos
čobolský estébák je best of cocot minit 🤣👍
Pavel Nyklíček
@ES02
Tehda byl problém v tom směru, že Bureš řikal v médiích, že nikdo "tomu" nerozumí, všechny ministry zdravotnictví povyhazoval a tak vyrazil na nákupy pseudoléku do světa...👎
Zázračně nějak povyrostl majetek jeho firmy a dodnes to pálome ve spalovnách. Kozel zahradníkem.
Teď už 3roky neni u státního zdroje a našemu poslanci klesl majetek za poslední rok o 53mld! Co dělal?
Nebyl ve vládě a dalších 50mld dluží bankám u kterých mu loni narostly úroky na dvojnásobek a nově koupená chemická fabrika v Rakousku za vypůjčených dalšich 19,2mld není schopna konkurovat cenou hnojiv výrobci z UA.
Jediná možnost příští rok podojit stát.
Bude mu 71 a už by to nikdy nestačil vše splatit.
Pavel Nyklíček
A nikdy neodstůpím.
A.do politike nepůjdu, na premiéra nechcem, na prezidenta kandidovat něbuděm a Havlíček je žena.
K tomu mi pomáhej jezulátke v kapse.
Pavel Nyklíček
Len já sám som za kovidé zachránil tisice mrtvych....len já.
A to si laskavo zapamatujte čehůni moji milí...
Pavel Nyklíček
Nikdo vám nedá tolik, kolik já vám mohu slíbit.
Váš Andrej Babiš
Vladan Horák
Neskutečné co si ten gauner vůbec myslí. Vykládal jak postaví přehradu a nakonec to s vrabcem zamítli. Nechápu proč toto někdo volí. A to nemusím petikolku