Zprávy

Zpět na článek

Fiala navrhne prezidentovi odvolání Bartoše z funkce ministra pro místní rozvoj

25 komentářů

Avatar - Anton Augustin
Anton Augustin
Ta komedie bude mít další pokračování, už vidím Lipánka jak opouští post MZ. Vybrečí se, zítra se připlazí a začne škemrání o další pokračování v koaličním cirkuse.
Frank51482
A co bude ten dredatý hlupáček dělat, když nic neumí? Dá si pořádnou lajnu, ale co dál?
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@Frank51482
i když tomu nebudeš věřit, tak Bartoš najde v privátní sféře práci bez nejmenších problémů a placenou lépe, než byl plat ministra. On na rozdíl od tebe tu kvalifikaci opravdu má. Jeho hlavní problém byl v tom, že brutálně podcenil kvalitu lidí, kteří pro něj pracovali a ještě víc podcenil to, co je na těch úřadech... Úředního šimla ke cvalu nedonutíš... Ale ty si žij dál ve svém světě, kde odbornicí byla velryba Klára Dostálová...
Saša Krach
Řeknu zde opravdu něco přísného,,,na zdejší poměry...
Co kdyby odešla celá vláda...
A dál se prostor normálnímu chodu politiky..
Pomohlo by to vsem.
PEtr Tobes
tak toto je konec PF...tohle nedal, resp evidentne naprosto spatny vysledek voleb pro ODS, Kubu opravdu nepocitam, to bylo ODS navzdory...tohle mu neodpusti vetsina volicu Spolu, a ja urcite ne..ted mi zbyva asi uz jen STAN, nebo novy projekt...ale je to konec soucasne vlady za rok, to je naprosto tutove a konec PF, na tohle proste nemel, ze zacatku to bylo dobre, pak stridave horsi a lepsi a konec uz je proste spatny, bez sebereflexe atd...a mel to sice nesmirne tezke, ale do tehle doby to nebyl spravny lidr, to uz je ted jasne
Andrew Shob
@PEtr Tobes Naprosty nesmysl. Drtiva vetsina volicu SPOLU a hlavne ODS Piraty nesnasi. Brali jako nutne zlo ve vlade.
PEtr Tobes
@Andrew Shob opravdu? tak to si povime. urcite je takova cast volicu Spolu, ale podle me to neni vetsina, protoze rozhodujici je, jak to PF udelal "negentlemansky", kdyz to reknu hodne slusne. ja nejsem volic Piratu, ale vadi mi to, tohle se nedela, navic Pirati v opozici bude dalsi neprijemnost pro tuto neoblibenou vladu, to je jista vec, jako by toho bylo malo a ono neni, pritom nektere veci zvladli v opravdu obtizne dobe velmi dobre, ale neumeli je spravne prodat...ted uz je to ale skoro jedno, uvidite, ze cas mi da za pravdu
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@Andrew Shob
jsem volič Spolu a Piráti mi nejen nevadili, ale Lipavský byl jeden z nejlepších ministrů této vlády. Pokud půjde ODS do koalice s ANO, odejdu jako volič NAVŽDY, další šanci bych jim už nedal... A lakmusovým papírkem budou střední Čechy. Pokud se Skopeček nechá zkorumpovat funkcí hejtmana od koblihové tlupy, lámu nad nimi hůl...
PEtr Tobes
@Andrew Shob kdyz si tak ctu zbezne nektere reakce na twitteru od casto uz byvalych volicu SPolu a neni jich tam zrovna malo, tak to pro PF rozhodne nevyzniva dobre, byt je to jista nazorova bublina, ale pise mu to rada jeho uz casto byvalych volicu a nejsou vubec nadseni..takze zatim asi tak
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Psal jsem to tu minutu po volbách a je to jediný logický krok. Teď bude následovat odchod Pirátů z vlády, což je další jediný logický krok. pokud se chtějí zachránit, musí vládu opustit a zkusit se soustředit na další volby. Ale to už je podle mého pozdě, neměli vůbec do vlády chodit, vláda jejich 4 sirotky nepotřebovala, měli být konstruktivní opozicí. Nicméně teď nastane to podstatné a to jsou snahy o palácový převrat v ODS. To bude na rozdíl od pirátské epizody klíčové. A hodně napoví to, jestli Skopeček půjde ve Stč.kraji do koalice s estébákem, i když má těsnou většinu se STAN. Pokud to udělá, bude to znamenat zemětřesení na politické scéně, protože to povede k rozpadu ODS a především k exodu voličů. Lidé jako já (a je nás opravdu hodně) se k ODS podmíněně vrátili jen proto, že chtěli zastavit vliv estébáka. Tohle bychom nerozchodili a opravdu jako voliči NAVŽDY odešli. Já už jako volič jednou odešel, vadil mi Topolánek a jeho kmotrovská politika. Pokud půjdou do koalice s ANO, je to ještě horší, to je oposmlouva II se všemi důsledky...
Georg Waldman
Pokud by měl někdo odstoupit, tak by to měl být Fiala pro totální neschopnost řídit stát. Volby vedle Pirátů projelo také ODS a to ostudně.
Andrew Shob
@Georg Waldman Co to meles ty sociopate?

Kdyz koncil STBak, tak chtel zavadet povine ockovani. Fiala vsechny ty nesmysly zrusil a lide v CR mohli prozit normalni Vanoce, normalni lyzarskou sezonu zatimco v Nemecku a Rakousku bylo jeste vsechno zavreny.

Prisla valka v Ukrajine a Fiala to zvladl fantasticky.

Prisly drahe energie a zdedena inflace po STBakovi a i to se podarilo dostat pod kontrolu.

Sileny schodky rozpoctu, protoze STBak nakupoval hlasy u duchodcu, se opet podarilo dostat pod kontrolu. A to bez zvysovani dani!

Vyborne zvladnuta krize v Izraeli, zvladnute povodne atd.

Petr Fiala je objektivne nejlepsi premier v historii CR a vy komunisticka prasata na nej porad budete kydat hnuj.
seng
@Andrew Shob všechno zvládl výborně a co volby? Myslíte, že to lidé nevidí. Vždyť jsme měli inflaci skoro největší v Evropě ,nenávratně lidem znehodnotil úspory, ceny potravin ani nemluvím,všechno se zdrazilo. Kdo se nezajímá o politiku,tak to prostě vidí, když jde nakoupit. I ten Babiš měl pravdu,aby včas zastropoval energie,bohužel to udělali pozdě, to spolu s drahou naftou byl spouštěč inflace,která nemusela být zdaleka tak vysoká.
Asatin
@Andrew Shob To podelisuji.Vzdy plati skutecna fakta.Babis pohrbyl kde co a taky 30 tisic duchodcu ,za ktere se s brekem v televizi omlouval..Babis je bezcitny a bezcharakterni hajzl.
Avatar - našinec
našinec
Zkrátka chce dát Fiala digitalizaci odborníkům a ne hoštaplerům z Pirátské strany.
Saša Krach
Nevěřil jsem že to pan Fiala udělá. No...spletl jsem se.🥵
A reakce pirátské strany,,zatím klid, rok do voleb, vyvolal bych roztržku ( jen jako😂) odchod z vlády,,a boj o volitelnost a záchranu.
A po volbách a 5 procentech pod křídla ODS...
Ovšem co na to pan Lipavský....bude kousat a kopat jak se mu nebude chtít odejit..😂😂😂😂..
Andrew Shob
@Saša Krach Nebo by se k tomu mohli Pirati postavit cestne a priznat, ze to Bartos podelal. Tak by se zachovala kazda normalni strana.
jerryx
Co se to děje? Že by Don Pablo Fialovi sdělil, že buď půjde Bartoš, nebo sám Fiala? Je komické, že k odchodu z vlády vyzývají ti Piráti, co žádný vládní flek nemají. A názor, že u nás nerozhoduje premiér, ale pirátské fórum, je kouzelný.
Avatar - Lior Chaos
Lior Chaos
Včera bylo pozdě. A Česku by hodně pomohlo, kdyby sebou vzal demisi celé vlády.
Richard Šebesta
@Lior Chaos To je bez diskuse ! 100 % souhlas. Ministr Lipavský odvádí " skvělou práci ". Tu odváděl i Chňoupek ministr zahraničí za času normalizace. Dle uhlu pohledu. Podle mne oba byli strašní a sloužili zlu !
lug70
@Richard Šebesta ten šmejd Lipavský za naše prachy lítá po světě, kde lze nalézt nějaké české krajany a dělá volební agitku. Nabádá tam trvvale žijící krajany i potomky Čechů, kteří už ani neumějí jazyk a ani neví, kde ČR vůbec leží aby požádali o občanství a příští rok volili korespondenčně strany a politiky současné vládní koalice. To je taky důvod, proč 5koalice tak najednou měla potřebu zavést korespondenční volbu a proč tak najednou má tak dojemnou starost o krajany v zahraničí.
Richard Šebesta
@lug70 Nedivím se. Každý podraz a úskok je pro Fialův demoliční kvintet dobrá.
Georg Waldman
@Richard Šebesta Šebesto ty máš v té tvoji hlavě určitě nablito. Pokud jsi v době, kdy Chňoupek dělal ministra zahraničí byl na světě, tak toho komunistického a brežněvovského slouhu nebudeš srovnávat s Lipavským.
Richard Šebesta
@Georg Waldman Du bist FOTZE HERR WALDMAN UND GROSSE ! ALLES GUTE !
Miroslav Rys
Richard Šebesta Šebesta, nepředváděj nám, co ses naučil, kdyžs ve Weidenu hlídal hajzlíky 😀😸