Komentáře

Zpět na článek

Fiala vykopl Bartoše z vlády. Správně, ale pozdě. Zpackaná digitalizace ubrala pětikoalici další body

24 komentářů

lug70
Bartoš měl aspoň snahu. Ostatní ministři taky packají co můžou. Celá vláda stojí za hov.... Lžou až se jim od huby práší, neplní ani "ň" ze svého vlastního volebního programu a jen bezhlavě poslouchají instrukce Bruselu, Washingtonu, Berlína a dokonce už i fašistického Kyjeva. Proto taky tu od jejich nástupu jede všechno od desíti ne k pěti, ale rovnou k nule. Jak řekl Fiala už na jaře 2022, prioritou jeho vlády je Ukrajina a podle toho "hospodaření" vlády taky vypadá. Na činnosti Fialovy vlády jaksi nelze najít nic pozitivního. Je to suverénně nejhorší vláda od samotného vzniku samostatného Československa 1918. Nic horšího a zaprodanějšího tu ještě nebylo a to ani za nacistického protektorátu.
Frantisek Najman
Je třeba vykopnout celou tuto vládu Pětikoalice, nejen Bartoše.
jhomolka
@Lior Chaos Dej si hadr.
jerryx
Tak to se ministru pro evropské záležitosti Dvořákovi stát nemůže, že by něco nezvládl, nebo nesplnil úkol. Nic tam totiž nedělá.
Michal Bednárek
@Lior Chaos To víš, že před volbami nezapomeneme, jak mikromanažer Bureš střídal ministry jak na orloji. A Alena bezdůvodně udělala největší sekeru v rozpočtu v historii. Vše si pamatujeme.
Avatar - Lior Chaos
Lior Chaos
Pjotr Fialenko si zkouší dělat body už teď před volbami příští rok. Doufám, že občané nezapomenou co za ty tři roky, slušně řečeno, zpackal a a jak tragicky vede vládu podvodné pětikolky. Tonoucí se stébla chytá. Ale lidi, nezapomeňte, opovrhuje občany České republiky a doufám, že u dalších voleb mu to bude sečteno.
Avatar - Anton Augustin
Anton Augustin
Ještě předjímáme, zítra přijdou piráti s prosíkem.
tempter
@bella. Bóžinku, to muselo dát ale práce a přitom taková blbost.
bella.
Souhlasím s redaktorem Buchertem, že Bartoš patřil k těm slušnějším.
(Jen blbci se zadrhávají u jeho dredů ).A patřil i mezi ty, kteří se s lidmi baví a je k nim vždy slušný .

Nemyslím si , že by digitalizaci až tak podělal, protože digitalizace stavenictví tady trvá 10 let a každý jen něco a ve výsledku je to mazec.Nároky úředníků co všechno vnést do programu jsou leckdy nerealizovatelné, oni jsou v IT pořád někde úrovní základka a myslí, že jde vše a chtějí do programu taky nacpat vše..
Bartoš to slíznul za všechny.

Jen si vzpomeňte, jak dlouho tady visela rodělaná vize elektroický recept.(Za ten ale nikoho nevyhodili ).¨

Fiala 👎 je podrazák a moc ráda bych byla, kdyby se rozebral doktorát jeho syna!
(Kolik lidí by za něj vylítalo ? ! )

hm,hm, to je vláda.
Blboučká Danuška Nerudová je náš opěrný sloup v Bruselu , voják Foltýn je figuka, jak ze Švejka , s Fialou a tedy s Českem vymetla Uršula Leyenová, Pávek z Hradu už nám necpe šrouby do hlavy , že" padne-li Ukrajina, padneme taky ", naopak obrátil a prej ,že Zelenskyj nemůže vyhrát a se bude muset podrobit Rusákům, kteří tam budou mít území pod dohledem .
(, tedy to co měl Zelenskyj vyjednat bez mrtvých před 3 lety , tj. přepych neutrality padá a bude mít v své zem dohled, protože kolem Ruska bude NATO).
Kdyby to nebylo vážný jsem mrtvá smíchy! Burleska české vlády co prušustrovala za 3 roky 192 mld , z toho na Ukrajinu vydala kolem 75 na zbraně, kolik na dávkách, zdravotním, porodném, za školy , zdarma bydlení atd. nám neřekli. Čechům sebral důchody, navýšil daně z majetku, ... atd atd. a to jen, aby měl na ně.Neb jak Fiala ohlásil : Priorita je pro něho Ukrajina"!
Samozřejmě, že tento jedinec patří před soud ! 👎

.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
No a po volbách bude vykopnuta celá vláda pětikoalice. 😀
bella.
@Richard Šebesta
Souhlas !!!!
Dodám, že vytvořil Fiala ještě navíc novou agendu koordinátora komunikace - špicla cenzora Foltýna, který se s občany " mazat nebude"
----------------------------------
Losina
@Richard Šebesta A Vy jste u toho jednání byl?
Richard Šebesta
@Michal Bednárek nežvaň !
Richard Šebesta
@pablo41 Nic nezpackal. " Pohoda ". Psát všechno tak tu jsem do rána.Jen tak mimochodem. Nesplněné sliby po volbách,nebudeme šahat na důchody,nebudeme zvyšovat daně. Byl a je spíše ukrajinským než českým premiérem a že má tato vláda ani ne 20 % podporu dle výzkumu a že vláda jako celek prohrála už druhé volby, to jsou malé věci, že ? Buď jsi spadl z Marsu nebo už nepij.
Richard Šebesta
@jhomolka Dej si ho ty a neber už ty DROGY. Leze to na mozek. Je to u tebe vidět.
Michal Bednárek
@lug70 Je tu někde docent Chocholoušek? Máme tady pacienta.
Richard Šebesta
@PEtr Tobes je to mudralo počátek konce této demoliční vlády !
Richard Šebesta
Jak jsem večer poslouchal Bartoše tak to bylo vidět,že ten chlap nedozrál ani po stránce odborné na svůj post ministra ani po stránce politické. Jediné kde s ním souhlasím,je že se Fiala-nutela zachoval jako buran a podrazák vyjádřeno decentně. Způsob jakým Bartoše vyhodil (odvolal) by spíše bylo podle Burešovy nebo Zemanovy unfair režie. Tedy ráno s ním mluví nic mu nenaznačí ani nesonduje jeho názor zda chce odejít nebo pokračovat a za 3-4 hodiny oznámí jeho odvolání.Bartoš si ale za svůj politický pád může sám. Digitalizace se mu nepovedla to je FAKT. Čili selhal jako ministr a pokud naivně doufá,že STAN spolu s Piráty odejde s koaliční-demoliční vlády tak je vidět že žije ve velmi falešných iluzích.Moc bych se divil kdyby to STAN udělal.
Znamenalo by to konec této vlády a buď předčasné volby nebo vládu úřednickou. I když nějakými kejklemi by možná nějak dovládli do řádných voleb. Za rok STAN a jeho předseda to dobře ví, nemusí ve volbách uspět a proto je třeba být u koryta dokud to jde.
pablo41
@lug70 Ježíšmarjá !
pablo41
@Lior Chaos...... A co zpackal ? Konkrétně !
PEtr Tobes
no Fiala jednoznacne udelal chybu, melo to byt provedeno jinak, byt Bartos na rezignaci samozrejme zraly je uz dlouho, to je bez debaty. druha vec je, ze Piratstvo z toho chce vytriskat maximum a uz jedou kampan ve stylu babise, coz je hnus...kdo z toho nakonec vyjde lepe ukaze cas, ale ted sazim na Piraty, v opozici jim to docela slo, byt budou pouzivat podpasovky, coz uz se dnes ukazalo
Saša Krach
Ponížení Bartoše v přímém přenosu. Jemně řečeno ,,nes­lušné,­.vyho­zení.
A já dodám...Pokud šli do voleb i se Starosty pak by měla jít i Starostové.
Nepůjde 😂
.Nebo celá vláda... když si vymysleli a provedli na naše poměry ;;;;volební paskvil ;;;;
Jak kočička a pejsek se otočili v hrobě...😂😂😂😂😂
giorgio287
Z blyštivého vlezdobruselisty fialenka je drsoň? Tomu může věřit jen imbecil s IQ Pávka 🤣🤣🤣
Ať teď kopne do držky sebe!
Avatar - našinec
našinec
Každý dobrý skutek musí bát po zásluze potrestán. Bartoš vyjádři l nějakou svou představu a zklamal. Nu dobře, ale co dál.